The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.482.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Deus ex machina kaže...

Nemoj razmisljati na takav nacin, nego probaj shvatiti da ti je to vise kao vrsta muzike. Ako npr. ti volis rock a ona pop, neces se zbog toga osjecati lose jer ona slusa "bolju" vrstu muzike. Ista stvar je sa tvojom situacijom, ti joj nudis rock a ona bi dance, to uopce ne znaci da si ti los ili nedovoljno dobar - ona bi samo drugaciju vrstu muzike.

Ja joj nudim sevdalinke a ona meni cajke e pa nece ici  {#}

15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Znate sta? Jebes ti ovo, ovo je sad inferno mode. Napravit cu sve u svojoj moci sto mogu da budem s njom, pa makar bilo i iduce godine, ali cu uspijet, prije ili kasnije!
Mark my words!

Kakav je to uopće odnos? Koliko dugo se znate? Koliko ste prisni? Idete li po kavama? Općenito kakva je cura...daj nam malo više informacija pa ti možda netko kaže nešto pametno {#}

+ koliko uopće imaš godina?

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 20:56 (EraserHead).
15 godina
Luxy2501 kaže...

Znate sta? Jebes ti ovo, ovo je sad inferno mode. Napravit cu sve u svojoj moci sto mogu da budem s njom, pa makar bilo i iduce godine, ali cu uspijet, prije ili kasnije!
Mark my words!

Nemoj! Ozbiljno, razmisli racjonalnom stranom mozga, svjestan si da si sad slijep i da je vidiš drugacijom od onoga što stvarno je. Znam da ti je tesko to prihvatit ali za koji mjesec ces promijeniti mišljenje. Pokušaj gubit šta manje vremena, cura je nažalost bila jasna. Nema puno sta mozes napravit. Bilo ih je radi kojih sam plakao kad bi isa lec a sad su mi apsolutno neprivlacne. Pokušaj nadvladat emocije razumom.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Nemoj! Ozbiljno, razmisli racjonalnom stranom mozga, svjestan si da si sad slijep i da je vidiš drugacijom od onoga što stvarno je. Znam da ti je tesko to prihvatit ali za koji mjesec ces promijeniti mišljenje. Pokušaj gubit šta manje vremena, cura je nažalost bila jasna. Nema puno sta mozes napravit. Bilo ih je radi kojih sam plakao kad bi isa lec a sad su mi apsolutno neprivlacne. Pokušaj nadvladat emocije razumom.

What is this? I don't even...

EraserHead kaže...

22, na profilu mu piše.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 20:58 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Luxy2501 kaže...

Mark my words!

Kakav je to uopće odnos? Koliko dugo se znate? Koliko ste prisni? Idete li po kavama? Općenito kakva je cura...daj nam malo više informacija pa ti možda netko kaže nešto pametno {#}

15, oboje.
Znamo se par mjeseci, odnos dobar, pricamo o svemu vise manje, idemo nekad van i tak to, super je cura, voli se salit, iako to je onak kad je pred ostalima, ovak je vise za pricat, kao maska prakticki, ugl znam puno o njoj..

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
Onjegin kaže...
athlon64 kaže...

Šta ti nije jasno?

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
athlon64 kaže...

EraserHead kaže...

22, na profilu mu piše.

Sry doublepost, to pise 22 jer sam mislio  da trea bit punoljetan da se rega na profil, prije jedno 3 godine

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
Luxy2501 kaže...
EraserHead kaže...
Luxy2501 kaže...

Mark my words!

15, oboje.
Znamo se par mjeseci, odnos dobar, pricamo o svemu vise manje, idemo nekad van i tak to, super je cura, voli se salit, iako to je onak kad je pred ostalima, ovak je vise za pricat, kao maska prakticki, ugl znam puno o njoj..

>.< A ja sam mislio da imas 22 kao sto ti pise na profilu. Jasno mi je da ti je teško nadvladat emocije dok si mlad ali poradi na tome. Samo ces sebi stetu nanijet.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo za podršku. Moj brat koji je sad ima 30 godina je bio u friendzoni 6 godina, nakon toga su uspjeli nekako se spariti i nakon još 4 godine veze su se vjenčali. u braku su već 3 godine.

Iako nikad problema nisam imao sa friendzonom, mislim da je to zahebano.

Pozz...

A da nije slučajno...?
16 godina
The Friendzone Club

ja sam bio zaljubljen u curu i tako pomalo poceli izlazit i kad sam joj reko da bi htio bit s njom rekla mi je da sam zgodan i sve ali da ona nece to samnom, sad smo frendovi, uopce me nista vise ne vuce prema njoj, mislim na vezu, ovako fizicki da ali to nije bitno. uvijek je zaljubljenost najgora, o toj osobi sve najbolje mislis, nevidis mane(ja mislio kad su mi to govorili da je glupost ali ipak...), sve bi napravio, a kad te to prode, uh kako odahnes.

15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

15, oboje.

Najbolje ti je da je na par dana probaš zaboraviti totalno, nemoj joj se slučajno javljati...vidi baš oće li se ona tebi javiti, ako se javi probaj glumiti nezainteresiranost.

Nadam se da ne idte u istu školu {#}

15 godina
Luxy2501 kaže...

15, oboje.

Ista stvar,to ti je tako kod tih cura,kod njih ti je samo friendzone.Super cura.Ponasanje joj je odlicno,nije bahata itd.Izgled isto tako odlicno,stvarno jedna od ljepsih cura,uvijek ce pomoc itd.

I onda taj dan,kada mi se svidi i ode sve kvragu,ali sam uspio nekako se sudrzat.Danas vidim kakvu bi pogresku napravio da sam pitao,to je moje iskustvo.

I takve cure su uvijek napale na nekakve frajere u drustvu,barem kod mene je tako.Uvijek neki frajer,pridje joj i ona gotova...

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Luxy2501 kaže...

15, oboje.

Ista stvar,to ti je tako kod tih cura,kod njih ti je samo friendzone.Super cura.Ponasanje joj je odlicno,nije bahata itd.Izgled isto tako odlicno,stvarno jedna od ljepsih cura,uvijek ce pomoc itd.

I onda taj dan,kada mi se svidi i ode sve kvragu,ali sam uspio nekako se sudrzat.Danas vidim kakvu bi pogresku napravio da sam pitao,to je moje iskustvo.

I takve cure su uvijek napale na nekakve frajere u drustvu,barem kod mene je tako.Uvijek neki frajer,pridje joj i ona gotova...

Ma gle, zašto bi ta cura htjela biti s tobom kad si joj pružio već sve što želi a da niste u vezi, kuiš?{#}

(mislim na boldano)

16 godina
The Friendzone Club

sto se tice ovog javljanja preko fejsa, nemojte se probat nalazit s curom dok ne provjerite da ona uopce zeli bit s vama, znaci prvo pitate jel imate sanse, a onda zovete nekud.

17 godina
Luxy2501 kaže...

Nemogu ti objasnit, jednostavno je posebna, nemog smislit objasnjenje

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sad mi tu vecina kaze kao da to nije pametno i to. Iskreno, boli me briga, cijenim pomoc, ali ovo cu sam odigrat pa kako bude islo, ak budem povrijedjen, sam sam si kriv, tak mi svejedno vise..

14 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Sad mi tu vecina kaze kao da to nije pametno i to. Iskreno, boli me briga, cijenim pomoc, ali ovo cu sam odigrat pa kako bude islo, ak budem povrijedjen, sam sam si kriv, tak mi svejedno vise..

ma i mene je odbila jedna sad nedavno jer jo se sviđa drugi nije mi to teško palo nakon 5 dana se ohladiš :D samo hrabro

PRODAJEM AJVAR
15 godina
Luxy2501 kaže...

Svatko skoro ima takvo doba,kada mu je jedna cura najbolja,kasnije ces se smijat k tome,vjeruj mi.Sada se ohladi,izadji s frendovima po gradu ili negdje i gledaj druge cure.Koncentriraj se vise na skolu nemoj da sada ocjene pate zbog cure,a pogotovo ne tvoje psiholosko stanje.

Nemoj nista glupo radit jer ces se uvalit dublje i onda ce svi se prisjecati toga i smijati ti se.Tako je kako je,odbila te,nema veze,predji na drugu.U zivotu ce biti jos puno odbijanja i ne smijes oko svakog lomiti glavu...

Moje misljenje ti je to o odbijanjima,ja sam dozivljavao odbijana.Prvo je bilo najteze,za ostala me bas bilo briga ili ce biti da ili ne,ako ne,ima jos puno cura.

16 godina
neaktivan

Nesmijes biti toliko emocionalan, pa sto, odbila te, nije ni prva ni posljednja. Kladim se da si joj uletio sa "ti si ljubav mog zivota", to pali samo na filmovima...

Mlad si, nauci na odbijanje, jer s curama nece uvijek biti sve po planu, svi muškarci bez obzira na izgled/ponašanje etc. bivaju odbijani, samo je stvar kako se nosis s time, jel to uzimas k srcu ili jednostavno odes dalje... Moj savjet ti je da je zaboravis, mozes biti frend s njom ali zaboravi bilo kakvu vezu sa njom i tako se i ponasaj..Prestani slusati njezine jadikovke o tome kako bi ona jednom za promjenu zeljela nekog osjecajnog, jer ti laze kao sto time laze i sebi, sve cure zele frajera koji ce je moci stititi, to je jednostavni prirodni nagon. To ne znaci da moras biti budala prema njima, samo nemoj tolko iskazivat osjecaje, puno puta mi je doslo da curi kazem kako je volim no progutao sam to, i nikako to nemoj izgovoriti prije 2 - 3 mj veze, bit ce ti zao... Najsmjesniji su mi parovi koji su zajedno tjedan dana a vole se najvise na svijetu, za  2 tjedna vise se ne mogu podnijet jer su shvatili kakvi su... I nekad je najbolje za vezu da ste odvojeni neko vrijeme, da niste stalno skupa itd. inace si dosadite, pogotovo dok ste ovako mladi....

&amp;lt;a href=&amp;quot;http://www.erepublik.com/en/referrer/Zerocool12&amp;quot; target=&amp;quot;_blank&amp;quot;&amp;gt; &amp;lt;img src=&amp;quot;http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badg
15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Nesmijes biti toliko emocionalan, pa sto, odbila te, nije ni prva ni posljednja. Kladim se da si joj uletio sa "ti si ljubav mog zivota", to pali samo na filmovima...

Mlad si, nauci na odbijanje, jer s curama nece uvijek biti sve po planu, svi muškarci bez obzira na izgled/ponašanje etc. bivaju odbijani, samo je stvar kako se nosis s time, jel to uzimas k srcu ili jednostavno odes dalje... Moj savjet ti je da je zaboravis, mozes biti frend s njom ali zaboravi bilo kakvu vezu sa njom i tako se i ponasaj..Prestani slusati njezine jadikovke o tome kako bi ona jednom za promjenu zeljela nekog osjecajnog, jer ti laze kao sto time laze i sebi, sve cure zele frajera koji ce je moci stititi, to je jednostavni prirodni nagon. To ne znaci da moras biti budala prema njima, samo nemoj tolko iskazivat osjecaje, puno puta mi je doslo da curi kazem kako je volim no progutao sam to, i nikako to nemoj izgovoriti prije 2 - 3 mj veze, bit ce ti zao... Najsmjesniji su mi parovi koji su zajedno tjedan dana a vole se najvise na svijetu, za  2 tjedna vise se ne mogu podnijet jer su shvatili kakvi su... I nekad je najbolje za vezu da ste odvojeni neko vrijeme, da niste stalno skupa itd. inace si dosadite, pogotovo dok ste ovako mladi....

Ne nisam tako uletio, procitaj iznad, i znam da je bolje da to pustim i sve, ali vec sam reko neide, prije je tako bilo, pa me je proslo nakon kojih tjedan, ko zna.

16 godina
neaktivan

Znam,nije to islo samo na tebe, mislio sam opcenito... Velim ti najbolje da pustis, bit ces si zahvalan na tome, ona od tebe ne zeli nista vise od prijatelja, a ako budes trcal za njom izgledat ces kao neki stalker...

&amp;lt;a href=&amp;quot;http://www.erepublik.com/en/referrer/Zerocool12&amp;quot; target=&amp;quot;_blank&amp;quot;&amp;gt; &amp;lt;img src=&amp;quot;http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badg
15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Znam,nije to islo samo na tebe, mislio sam opcenito... Velim ti najbolje da pustis, bit ces si zahvalan na tome, ona od tebe ne zeli nista vise od prijatelja, a ako budes trcal za njom izgledat ces kao neki stalker...

A gle, i sam sam odlucio da mi je bolje ostat makar prijatelj sa njom, jer cura je stvarno super, i nema smisla sad prekinit svaki kontakt sa njom ako se vec i svaki dan vidimo

15 godina
The Friendzone Club

A kad joj kazes i kad si odbijen mora te proc. To samo ja mogu bit dovoljan kreten da ništa ne kazem curi skoro godinu dana i onda me naravno nece proc jer mi se stalno vrti po glavi. Vrijeme je za akciju.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma friendzone je stvarno shebana stvar...
Evo meni se nedavno počela sviđat frendica i dogovorimo se za poslije škole se nać ,

nađemo se i taman kad sam htio počet normalno pričat s njom, putem je naišla na drugu

frendicu i nisam ništa htio pred njom ..
Poslije smo se pokušali dogovarat za van i sl. ali nikako se nismo uspjeli dogovorit, uglavnom

bilo mi je žao zbog svega , al na kraju krajeva , ona je započela sve to što je najgore.

Ne idemo u istu školu, ali idemo u istu zgradu ( više škola u istoj zgradi )  , kad se vidimo, ona pogleda

i spusti glavu ...

Jednostavno sam prešao preko nje, iako nije bilo lako , al eto - bar ne idemo u isti razred i ne viđamo se svaki dan 
( ne toliko puno ) .

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sad mi zao lika sto sam ga potero u drugi vagon jer je ovaj bio pun da bi mogo pricat s ovom, valjd se neljuti, onak sam mu signaliziro "EHM EHM", ako kojim slucajem procita, hvala na suradnju xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 22:32 (Luxy2501).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kod nekih stvari ovdje, zaista nije loše par puta ponoviti:

Kriste, čuj nas.

Kriste, usliši nas.

Kriste, čuj našu molitvu.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nikad više frendzone, opekao sam se na to dosta puta...

Imam previše iskustva u tome...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja pricao sa ovom. Meni se cini da je sve dobro proteklo. Jedino, na pocetku je bila nesigurna, sredinom razgovora nasmijana, pred kraj hladna. Mislim da nisam nigdje zaje?bao. I prekinuli smo razgovor jer joj je valjda frendica dosla.

Veli cujemo se kasnije.

Nadam se da ce sve dobro proc.

Nego, kad da ju pitam van? Nikad nisam nikog bario preko face-a, uvijek sam vani pa ne moram pitat xD

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ja pricao sa ovom. Meni se cini da je sve dobro proteklo. Jedino, na pocetku je bila nesigurna, sredinom razgovora nasmijana, pred kraj hladna. Mislim da nisam nigdje zaje?bao. I prekinuli smo razgovor jer joj je valjda frendica dosla.

Veli cujemo se kasnije.

Nego, kad da ju pitam van? Nikad nisam nikog bario preko face-a, uvijek sam vani pa ne moram pitat xD

Ja trenutno "barim" jednu prek fejsa, kad se vidimo, normalno pričamo sve, moram je pitat da odemo vanka jedan put... Sad ne znam kako će proć...

15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Veli cujemo se kasnije.

Vec kad ces to ocito prek facea pitat, onak lezerno ubacis "kad cemo mi van" ili nest na tu foru, cesto radi ak si sarmantan il nest tak

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice