Jučer je zvao neki tip mog starog na kučni broj u cca 21.00 sati , govori na engleskom i ima indiski naglasak,kaže kako radi za tu ammyy kompaniju, te kako dobiva upozorenja sa kompjutera od mog starog da ima 4000 error-a i warning-a te kako to treba riješit uz njegovu pomoč, nešto su prčakli po control panelu dok nisu stvarno našli ispis sa 4000 grešaka koji u principu ne smetaju kompjuteru, oni su razgovarali oko 40 minuta, al ja nisam bio prisutan prvih 15 minuta, došao sam taman kada su zaključili da kompjuter ima 4000 grešaka, te ga taj indiac navodi da u redak run upiše www.ammy.com i stisne enter, stvar je u tome što tip slovka tu adresu pa neznaš šta će ispast, a moj stari ga je na neku foru shvatio da to upiše u onaj run od windows-a (search programs and files), pa sam mu objasnio da to upiše u najobičniju googleovu tražilicu, potom google izbaci rezultate traženja i indiac sav oduševljen kaže odma prvu da stisnemo i da skinemo tu ammyy aplikaciju koja je besplatna, te kako ni stari ni ja nismo čuli za tu aplikaciju, pa smo je skinuli, indiac je rekao samo da je pokrenemo, mi smo je pokrenuli, te je rekao da će ponovo nazvati za 10 minuta, potom sam skužio da lik ustvari sa tim programom upravlja kompjuterom i na samom početku šta je počeo upravljati, mislim si pravit ću se blesav, pa sam stisnuo tipku za restart na kućišu, kao srušio se kompjuter, te sam isključio ruter, pričekao da se kompjuter ponovo upali, izbrisao taj program i ostalo vezano uz njega, danas ću starom reinstalirat windows-e za svaki slučaj,te formatirat c particiju, nije nas strah virusa koliko da ne mazne podatke od internet bankarstva, mada ono šta je zanimljivo je da kad nazove, kaže vaše puno ime i prezime, od kud je saznao ime i prezime, te od kud mu uostalom i kučni broj telefona... ? 
Ljudi ako vas tako netko nazove, nemojte skidat te aplikacije pomoću kojih ćete im ustvari dati ovlast nad svojim računalom, ako vam je do zabave i imate vremena, možete im dizat živce poput ovog videa dolje

fučkaj ga to je taj primjer ko u ovoj temi naivnost i povjerenje za čuđenje užas jedan.Onih 4000 grešaka koje spominje, pa zna se o čem se tu radi to su one famozne Registry Errors ili greške koje su u praksi totalno nebitne ili skroz bezveze itd. Kaj reč naivnost prve klase na kubik, ovako pustit nekog nepoznatog mulca na svoj komp jezuš kristuš.

.