Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.034.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
mario.L_hr kaže...
phoenix2003 kaže...

Ako sam dobro shvatio ti si iz BiH. Čini mi se da si se malo previše ufurao u ove izbore.

Svatko od njih priča ono što misli da bi ljudi željeli čuti. Kad prođu izbori sve će zaboraviti. Zar nije i kod vas tako?

Osobno ne znam da li ići na izbore ili ne. Niti jedna varijanta (čak i kada su bili 4 kandidata) mi se ne čini dovoljno dobrom da bi bila predsjednik RH. Nekako mislim da bi najbolji rezultat  bio neriješeno i da nitko ne bude predsjednik.

Da ja sam iz BIH. Da, ja sam i državljanin RH. Da, ja imam pravo glasa na ovim izborima!

Neće ljudi zaboraviti. Ne zaboravite šta se desilo prošlo proljeće u BIH kada je razjarena rulja pomela sve pred sobom.

17 godina
Ikarus01 kaže...
expert man kaže...

@Ikarus01 Ovakve komentare nema smisla pisati neznam što želiš postići s ovime. Zna se da je kolinda HDZ-ova kandidatkinja a hdz je osuđen kao zločinačka organizacija i baš zbog ovakvih kao ti koji se sprdaju sa izborima država nam propada

ajde mi onda reci za koga glasam i za njega ću glasati :-)

očekivao sam kvalitetne kandidate i program dobio sam kiflu

stoga se odlučujem za opciju bewbz,tj. ako mi ti ne kažeš za koga glasati.

Kakve kandidate i kakav program, pa Hrvatski predsjednik ima ovlasti s kojima ništa konkretno ne može napravit.Shvati da je Hrvatska očerupana i popljačkana, šta bi ti sad htio od Hrvatskog predsjednika pa nije on mađioničar.Dakle kaj ti onda hočeš jel, suma sumarum Hrvatski predsjednik je praktički samo protokolni paun+ukrasna titula za lupanje bedastih obečanja.Več sam rekel zakaj glasat za Kolindicu pa neču opet, tu je dolnji link i to bi otprilike bilo to. Kaj se tiče izlizanog i ljigavog ZAMP-Harač Josipoviča, nek ga voda nosi/ili nek ga otpuše jaka južina, jer več je dosadil i žabama u potoku.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx?page=1509&jumpto=4491866&sort=asc&view=flat

Dosta više o izboru za ukrasnog Hrvatskog predsjednika, ajmo se malo opustit uz šaljive note. Ali upozoravam za pišanje u gače od smjeha, ja za to ne odgovaram zato vrlo oprezno sa slušanjem fučkaj ga.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
17 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nitko-nije-palio-svijece-samo-su-palili-ferale/794231.aspx

Kako sam odrastao počeo sam sve više cijeniti ideju Ferala. Politička satira mi je trenutno i najdraži oblik satire, od blagih amreričkih pokušaja (jer ipak su dio veće TV korporacije) do ovih ekstremnijih.

I dok shvaćam poveznicu između Ferala i Hebdo-a, ova sam ocjenio jako neukusnom. Jest, Feral je bio ocjenjen kao najbolji, jest, bio je i unikatan (i gotovo jedini u bilo kojoj našoj aktivnosti) primjer da smo činili nešto paralelno ili čak i prije Zapada, jer sa svime ostalim nekada i groteskno kasnimo.

No, Goran Antonijević se sa jednom stvari ne može usporediti sa Hebdo-om, i zato mu je komentar krajnje neprikladan.

Goran Antonijević ima mogućnost stvoriti novi satirični list, može ga nazvati Feral i ponovo se boriti za titulu najboljeg lista, svi znamo da materijala ima nepretek.

Poginuli zaposlenici Charlie Hebdoa tu su mogućnost zauvijek izgubili.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
wyks kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nitko-nije-palio-svijece-samo-su-palili-ferale/794231.aspx

No, Goran Antonijević se sa jednom stvari ne može usporediti sa Hebdo-om, i zato mu je komentar krajnje neprikladan.

Goran Antonijević ima mogućnost stvoriti novi satirični list, može ga nazvati Feral i ponovo se boriti za titulu najboljeg lista, svi znamo da materijala ima nepretek.

Ma, feral je bio maltene mjesno glasilo i po nakladi i po čitanosti. Fama se digla zbog baš ove tri naslovnice s tuđmanom, osim toga niš specijalno.

Daleko je feral od neke kultne novine, časopisa, satire.. One hit wonder koji je nasto i nesto zbog Tuđmana. A propo je jer je bio loš.

Mislim, jedna Arena, koja još drži rekord juge po nakladi se ugasila i nikom niš. Bez obzira što je zadnjih x godina bila smeće koje je EPH izrodio da bi se izvukla lova, to je bio kultni list. Feral ne. Što vele "jednom sam kupio feral da psi nejedu s betona".

Zato sad i pokušava isfurat neke paralele s Hebdom, mada je svima jasno da je mogao zadnjih 15 godina otvorit 70 ferala i glumit civilizacijske dosege i demokracije kroz satiru. Ovo je zapravo uvreda za ove poginule satiričare i novinare.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
neaktivan

Politička satira mora postojati. Najjednostavniji, najlakši i najširi način kritike vladajućih.

No poveznica nikako nije prikladna, čak i da je Feral za svaki broj bio uspoređivan sa onima iz svijeta.

Ne uspoređuj se sa mrtvima, oni nemaju šansu da ti dokažu da si u pravi. Još gore, nemaju ti prilike pokazati ni kad si u krivu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina

Moje skromno mišljenje je da kompletan Tribunal Markekoviću nije do koljena.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina

Najgore je što extremna desnica u europi, umjesto da joj se podrežu krila baš u ovakvim situacijama gdje netko plati glavom zbog slobode na kojoj je europa i nastala, dobiva nezapamćenu pažnju u medijima koji bi trebali, barem iz pijeteta prema ovim žrtvama, satrati svaki pokušaj ekstremizma u startu.

Sad se javljaju neke fronte u skoro svakoj EU zemlji, što govori da je dio europe mašio ceo futbal.

Neznam dal to nazvat paradoksom, momci poginu zbog slobode, sad te fronte iskorištavaju tu pogibelj u svrhu smanjenja slobode i vraćanja kalendara tamo negdje iza 18. stoljeća.

Šta su jadni mulsimani, koje recimo sjeverno talijanska desnica proziva "da ustanu protiv vjerskog fanatizma", krivi što su neka 2 bolesna morona išla u "rat" protiv nečega šta s islamom nema veze.

Brevik vam je bio "arijevac" čiste krvi koji je pobio doslovce nevinu djecu (što je u svim zakonima i religijama najgori i najgnjusniji oblik zločina) pa nismo imali po novinama da svi prozivaju da se zabrani ekstremna desnica. Pače, sad je jača no ikad, Brevik je u zatvoru s 5 zvjezdica, ova dva bolesna brata su streljani "on sight".

Europa bi trebala isklesat jedno veliko hvala muslimanima i islamu jer kada je EU palila vještice netko je sačuvao "tekovine čovječanstva" i donio europu pred ovo što danas imamo. Da, Islam je dio europe, dio europskih dosega i dio zapadne civilizacije. Jednako su zadužili europu i zapadni svijet kao i Einstein, Tesla, Newton, Galileo, Michelangelo i Aristotel, i ništa nisu manje ili više krivi za europske nesretne događaje od svih ostalih, počevši od ovih ubojstava pa do, hitlera, turaka ili križarskih ratova.
Kao što su muslimani napravili živi zid u jednom "divljačkom" Egiptu kako bi zaštitili kršćane i crkve od vandalizama, red je da vratimo istom mjerom i da prekinemo ovaj extremno desni proljev protv muslimana.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
13 godina
Drago kaže...

Isuse, kako si proziran.

Ispricavam se ako se netko uvrijedio rade ove slike, molim vas nemojte me upucati u ime religije.

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
ivan dragi kaže...

Ma, feral je bio maltene mjesno glasilo i po nakladi i po čitanosti. Fama se digla zbog baš ove tri naslovnice s tuđmanom, osim toga niš specijalno.

Daleko je feral od neke kultne novine, časopisa, satire.. One hit wonder koji je nasto i nesto zbog Tuđmana. A propo je jer je bio loš.

Mislim, jedna Arena, koja još drži rekord juge po nakladi se ugasila i nikom niš. Bez obzira što je zadnjih x godina bila smeće koje je EPH izrodio da bi se izvukla lova, to je bio kultni list. Feral ne. Što vele "jednom sam kupio feral da psi nejedu s betona".

Zato sad i pokušava isfurat neke paralele s Hebdom, mada je svima jasno da je mogao zadnjih 15 godina otvorit 70 ferala i glumit civilizacijske dosege i demokracije kroz satiru. Ovo je zapravo uvreda za ove poginule satiričare i novinare.

Bio klinac (ili se nisi ni rodio?) kad je Feral izlazio. Na kraju jest bio loš, ali to da je bio "one hit wonder" (koji klinac to uopće znači za novinu koja je izlazila punih 15 godina samostalno - od 1993., odnosno kao podlistak Slobodne od 80-tih?) je besmisleno. 

Pričaš napamet.

(Izvedeno post-hoc editiranje posta hladnije glave i manje uvredljivo...)

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 12:26 (Drago).
17 godina
wyks kaže...

Kako sam odrastao počeo sam sve više cijeniti ideju Ferala. Politička satira mi je trenutno i najdraži oblik satire, od blagih amreričkih pokušaja (jer ipak su dio veće TV korporacije) do ovih ekstremnijih.

I dok shvaćam poveznicu između Ferala i Hebdo-a, ova sam ocjenio jako neukusnom. Jest, Feral je bio ocjenjen kao najbolji, jest, bio je i unikatan (i gotovo jedini u bilo kojoj našoj aktivnosti) primjer da smo činili nešto paralelno ili čak i prije Zapada, jer sa svime ostalim nekada i groteskno kasnimo.

Imaš pravo da nije isto uništiti novinu financijskim i političkim pritiscima s jedne strana, i nekoga fizički ubiti, ali Antonijević je u pravu utoliko što ističe naše licemjerje.

Imali smo svoj Charlie Hebdo kojemu su stalno sudili zbog tekstova i neprestance je morao plaćati nečije "duševne boli" (ekipi poput Glavaša, Merčepa, Tute, Kordića i koga sve ne, a koja je kasnije osuđena zbog istih tih stvari o kojima je Feral pisao i bivao osuđen radi "klevetanja"), a situacija je bila takva u Splitu 90-tih da su neprestance imali prijetnje da im je postavljena bomba u redakciji, prisluškivalo ih se, pozivalo u policiju na "informativne razgovore" i yebalo na sve moguće načine bez da je bilo ikakvog skupa podrške Feralu. 

Ali u ovoj malograđanskoj državi se daje tobožnja podrška "slobodama" 500, 1000 ili 10000 kilometara od naših granica, a u nas neprestance tinja spoj jednog udbaško-ustaškog mentaliteta zapretene mržnje prema svakome tko iskoči van krda i stvarno bi okusio malo tu slobodu i micao njene granice. 

To je dobro za Francuze, Amerikance, Australce (što dalje, to veća "načelna" podrška), ali kod nas... radije ne, hvala na pitanju..

BTW - Feral je imao izvrsne veze s ekipom iz Charlie Hebdoa i njihovi karikturisti su crtali barem dvaput (što ja znam) u Feralu...

This space for rent!
15 godina
neaktivan

Taman sam došao da napišem o tome kako sam povukao paralelu sa terorizmom u Parizu i uništenjem Feral Tribune-a. Već su me pretekli. Samo da dodam: Naši razbojnici su sofisticiraniji.

17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Imaš pravo da nije isto uništiti novinu financijskim i političkim pritiscima s jedne strana, i nekoga fizički ubiti, ali Antonijević je u pravu utoliko što ističe naše licemjerje.

Ja ti ne volim ovakve situacije.

Kao što rekoh, jedna strana nema više nikakvu mogućnost, druga je tu da nastavi ideju. Jer se i Anotnijević poziva na ideju te zbog gašenja iste u Hrvatskoj neće odati počast svojim kolegama.

Tu treba imati ne samo takta već i poštovanja, jer netko je Hebdoa ugasio smrću.

I kao što je glupo i necivilizacijski da netko prestane govoriti (ugasi se) jer mu drugi prijete, jer time pobjeđuje prijetitelj, tako je Antonijević odlučio ne odati počast ugašenima koji su ugašeni najnasilniji način zato jer - su njega ugasili i nije mu odana počast.

S druge strane, možda će odati počast na neki drugi način, ako mu ovaj smeta (zbog navedenog licemjerja), no i dalje potez ispada vremenski neprimjeren. Ovakva rasprva se mogla potegnuti i kasnije, kao što se mogla potegnuti i prije (Pitanje o općenitoj kvaliteti medija, jer kolika tolika liberalizacija/detuđmanizacija novina donijela je isključivo žutilaško smeće u novine, sa rijetkim komentarom iz pera onih koji su valjali u u doba Tuđamana).

Hebdo je zbilja ustrajao u svojoj ideji do kraja. Ne tražim tu toliku hrabrost od Antonijevića, jer i ja bih promislio nakon prve prijetnje da li da ugasim tiskovinu. No onda se neću uspoređivati sa onima koji ustraju.

Mislim da su i Baretić:

Ovo je on trebao napisati o licemjerju.

"Wolinski, Cabu i ekipa, siguran sam, već nas tako gledaju odozgo. Jednako podsmješljivo i na forumaške mrzitelje svih boja i na sve one koji sad tvrde 'Ja sam Charlie Hebdo'. Jesi, da, skoro sam ti reko šta si...  "

i (manje) Barković to bolje komentirali.

17 godina
wyks kaže...

Ja ti ne volim ovakve situacije.

Kao što rekoh, jedna strana nema više nikakvu mogućnost, druga je tu da nastavi ideju. Jer se i Anotnijević poziva na ideju te zbog gašenja iste u Hrvatskoj neće odati počast svojim kolegama.

Tu treba imati ne samo takta već i poštovanja, jer netko je Hebdoa ugasio smrću.

Ne slažem se. Ne može se stalno doma brižljivo njegovati jedan standard neslobode govora bez ikakvog pogovora, a onda se pretvarati prema vani da dijelimo iste vrijednosti s onima kojima - ne dijelimo. 

Koliko puta je policija privodila urednika CH na "informativne razgovore"? Da li je glavni urednik mobiliziran i poslan u rat u Libiju, recimo? Da li je itko ikome iz CH izlio kantu govana na glavu usred grada zbog toga što je nacrtao ili napisao (i ostao nekažnjen)? Da li je francuska policija štitila ili maltretirala uredništvo CH? 

Ovako govnarsko "slobodarstvo" prema vani i korak do totalitarističkog mraka unutra mi se gadi i gadi mi se ta prijetvornost i tobožnja podrška "slobodama" koje sami kao društvo ne podržavamo. Opći stav većina u nas je onaj Jean Marie LePenna - "Žao mi je, ali ja nisam Charlie Hebdo". Ali kako se radi o pomodarskom stavu prema vani, onda smo za svijet mi nacija "Charlie Hebdoa", a doma smo rezolutno nacija "Žao mi je, ali ja nisam Charlie Hebdo".

Barković je inače ateistički manijak na granici s fašizmom (ovo govorim kao ateist, da ne bi bilo zabune). Mrzi sve religije i vjernike, a islam posebno, pa je tako u svom fašističkom stilu teroriste nazvao "islamofašistima", što je u skladu s dugom tradicijom hrvatskih novokovanica gdje se drugima prišije neki kurac uz njihovo određenje (srbočetnici, primjerice, nikada hrvatoustaše ili hrvatofašisti, ma šta ovi radili) kako bi se osnažio osjećaj pripadnosti toru i mržnja prema onima van tora. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 1:44 (Drago).
16 godina
Drago kaže...
..Da li je francuska policija štitila ili maltretirala uredništvo CH? 

..

- ja recimo ne znam, ne čitam frenč žournale lemonde i sl.. pa pitanje, dali su oni (satirički) prali po aktualnoj vlasti FR ili samo po vjerskim karikaturama (to je jedino po čemu su mi poznati). Odgovor može biti objašnjenje... za razliku shvaćanja demokracije, funkcioniranja uređenog društva koje primarno poštuje ugovorena pravila (zakone). Kod nas je ugl važniji kriterij tko si/čiji si, nego što si napravio, pa tako i postupanje policije ili sankcije/zaštita. Ako bi npr uz Feral u usporedbu ubacili npr Mamića, kako bi on prošao u FR.. kako neki aktualni ministar ili neki bivši (jer se bivše lakše cipelari). Kako npr zapadni mediji prolaze ako npr nemaju dokaze za neki text? itd..

Imam neki feeling, da ova naša močvara nije ograničena samo na blakan, rekao bi da je zapadno jednako, ovisno o trenutnim političkim odnosima. Što s Berlusconijem, Sarkozijem, lady Di.. dali je tamo zapadno OK karikaturama vrijeđati vjerske osjećaje (svih vjera), što s političkom korektnošću i pravom na osobni izbor, vjere, sexa, .. zašto trenutno nema karikatura gayeva? U čemu je razlika, npr ismijavati nekog vegana ili mesojeda, ljavičara-desničara, vjernika-ateistu, anarhistu, .. pa do npr invalidne osobe. (?) Zar ne postoji neka nevidljiva granica ukusa?

S druge strane, ispada da muđahedini samo takve forume/novine/vijesti prate, kao naši ustaše koji prate četnike i obrnuto.. Hićo je imao fikciju na židove, tko zna zašto (nešto se šuška) ispada da su najveći protivnici gayeva latentni mačomeni koji se boje da im ga netko ne utjera a to ih uzbuđuje.. Meni je nekako normalno da vjernik prati svoje jato, ne da browsa po sotonskim stihovima, da ustaša lajka ndaziju a ne da na cecafanklubu hejta čedu, da gay lurka ljepotane a ne da tamo mačomeni psuju materioca (i psa.. što otkriva njihove sklonosti?) pederima.. itd.

Ne znam, samo zapitkujem, jer bez stotine sitnica ne mogu biti za-protiv npr časopisa i njihove politike, jer tad bi bio ovca.. pa pitam onog tko to vjerojatnije zna. Za sad ja nisam čarli, dok je hrpa licemjera već isprintalo A4 i stavilo na prsa, jednako kao što nose palestinke, davidove zvijezde nisu in itd.. Ili su to ultimativni demokrati/pravednici/moralisti.. Ne znam...

Što sa Snowdenom, što sa ... mi jesmo u močvari, bar to znamo. Balkaniše ćifuri. A EUropejci su cvijeće čije feklaije mirišu na tratinčice.

Da, ne znam što Charlie piše, slab mi je frenč. Pa sorry ako sam laprdnuo na krivo drvo. ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina

Uvertira novog nastavka sumrak sage je tu, abandon all hope.

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina

Najprije sam ostao paf, iznenađen, a onda se sjetih o kojem se teritoriju radi i tko tu živi. 

Sve izglednije je da ću morat počet aktivnije razmatrat mogućnosti o prebacivanju na neki fakultet u EU.

17 godina
mystik kaže...

Najprije sam ostao paf, iznenađen, a onda se sjetih o kojem se teritoriju radi i tko tu živi. 

Sve izglednije je da ću morat počet aktivnije razmatrat mogućnosti o prebacivanju na neki fakultet u EU.

S obzirom na stanje u Hrvatskoj, nama sad više ne bi pomogel niti famozni i svemoguči Q.

http://www.news-bar.hr/vijesti/hrvatska/nakon-izbora-100.000-plaenih-internetskih-komentatora-ostaje-bez-posla

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
14 godina

O moj Bože... 

17 godina
odjavljen

-> komentar na izbore

Da Josipovic nema srpske korijene pobjedio bi bez problema, sad opet lopovluk sljedecih 5 god.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
14 godina
protjeran

Kakav lopovluk, predsjednik je najobičniji fikus i svejedno je ko pobjedi. Veči problem je to kaj bi HDZ mogao pobjediti na parlamentarnim izborima a kako stvari stoje i hoće. Pakirajte ljudi kofere i van iz ove prčije.

14 godina
neaktivan

sta rec?tek ce nam sad drzava nahebat sa ovom masonkom na vlasti...

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina

Ništa, piši tamo smrtovnicu na ime RH. 

U dubokoj boli i shrvani tugom obaviještavamo vas da je 11.siječnja 2015
preminula 

REPUBLIKA HRVATSKA
(1991-2015)

Ožalošćeni:Svi pravi domoljubi i lijeve i desne orijentacije.

15 godina
neaktivan

Idemo se nadati da će druge stranke iskoristiti njezine neuspjehe na parlamentarnim izborima.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
17 godina

Tocno imam onu slicnu pojavu u organizmu, kad ti zeludac kruli,  a sam sebi govoris - smiri se (jer sam gladan).

Sad mi zelucana kiselina kuha pa disem duboko i izdahnem jos dublje.

Mene opce ne je.be kaj bude ova predsjednica, je.be me to kaj imam na savrsenom primjeru vidjet koliko bagre ima u HR (ne racunajuci SDP).

I da, zblokirat dijasporu...

Jer suma summarum, nema smisla...

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan

Vjerujem da tu na forumu ima ljudi koji realno razmišljaju. Nakon ovih izbora i referenduma došao sam do zaključka da hrvate treba znanstveno proučavat kao da boluju od neke psihičke bolesti. Jasno je kao dan da HDZ dobiva na popularnosti i da ce dobit parlamentarne izbore kao što je dobio EU izbore i lokalne i sad kako je krenulo predsjedničke. Ja nezz što ljudima mora bit u glavama da oni ponovno glasaju za stranku koja je pokrala i počistila hrvatsku prije par godina. Nije mi jasno kako ljudi mogu povjerovati da Kolinda ništa nije znala a zajedno su žderali i pili svi zajedno od sanadera pa do ministara. Nagledao sam se svakakvih oblika primitivizma od onih amerikanaca sa juga koji nose bijele kape i samo gledaju gdje ce zaklat nekog crnca i koji neznaju za ništa drugo u životu osim vjere i patriotizma. Vidio sam hrvate toliko isparnih mozgova kojima je doslovno svejedno što ih je HDZ pokrao i najčešća im je rečenica "neka krade ali bitno da me hrvat krade" i da su pare otišle u Beograd. Evo pitam ja vas sad koliko čovjek mora bit bolestan da ima takvo nekakvo mišljenje a takvih ljudi je puno sudeći po popularnosti HDZ-a. Između ostaloga tko bi normalan očekivao da itko može pokrpat rupu koju je prijašnja vlada ostavila svojom krađom. Sad nas čeka minimalno 8 godina kamenog doba gdje ce sve naravno biti divno i krasno. Ljudi ce imat para jer ce se HDZ zaduživat sve će cvjetat i onda ce nakon 8 godina reci gospodo imamo problem hrvatski dug je 150 miljardi eura. Isto tako nemogu razumijet hrvatske građane što im je svejedno što se crkva samo bogati i stoji rame uz rame HDZ-u. Kad se netko pobuni ljude se odmah počne plašit yugolsavijom i komunistima i naravno da nema napretka. U globalu žao mi je ljudi jer su toliko glupi da su povjerovali da će kolinda nešto promjenit. Ona se postavila kao da je ona neki spasitelj hrvatske koja ce unaprjedit ekonomiju zaposlit ljude i naređivat saboru šta da radi. Mogli ste vidjet njene govore ona ce sazvat sjednicu vlade ona ce govorit vladi šta da radi a budaletine su u to povjerovale. Ljudima i dalje nije jasno koje su ovlasti predsjednika.

I da za kraj ko može neka prodaje sve što ima i nek ide van iz ove zemlje pa makar i u Australiju gdje vas može ubit sve što gmiže ali ce vam sigurno bit bolje nego u Hrvatskoj. Bježite dok možete.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 22:28 (zeroname).
15 godina

Ja se nadam da će političari razumijeti poruku a ta je: Zamijenjivi ste. Ovi izbori su po meni nepotrebni kao i funkcija predsjednika RH. Da se mene pita, funkciju predsjednika bi ili ukinuo ili suspendirao do nekih drugih (ekonomski) boljih vremena.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan

I opet je dijaspora odlučila o tuđem predsjedniku (budući da je razlika ispod 1%, a hercegovci i ekipa su dali 87% kolindi).

Moja iskrena sućut svim hrvatima i forumašima.

I da, stid me je što sam iz hercegovine.

14 godina
odjavljen

Hajde ljudi što vam je? Ionako nam se samo gore piše, ma tko god bio predsjednik, premijer igra najveću ulogu, a kako mi se čini eto nama Karamarka za premijera, dakle loše nam se piše 

14 godina

Ima ko dobre preporuke zemalja za preseljenje ?

14 godina
protjeran

Hrvati boluju od Stockholmskog sindroma.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice