O Bože, koji radiš u kontroli svemira...
Prije svega nisam ja iznio nikakve optužbe, nemam ti šta argumentirati. Ako je Drago iznio neke optužbe o korupciji, neka ih on argumentira ili neka to dokazuju nadležne službe.
Ja sam replicirao na tvoj zaključak (pogrešan) zbog čega forumaši vjeruju Dragi. Ne zbog moderatorskog statusa, već zbog argumentiranih postova.
Ako je on iznio neke optužbe, postoji mogućnost da ne želi iznositi argumente iz drugih razloga, a ne da ih nema (kako ti to odmah zaključiš). Tu opet dolazimo do povjerenja i njegovog prije dokazanog poznavanje tematike, koje je on više puta zaslužio/pokazao.
Ovo je sad začarani krug. Tnakir je jasno napisao kako je nakon Draginih optužbi zaključio da u HKZP-u možda ima korupcije i nepotizma i da sam štoviše i ja u to možda involviran. Ti si se potom našao prozvanim braniti Dragu jer on inače respektabilan moderator i sve iznosi argumentirano. Međutim, kad ja te argumente zatražim, onda odjedanput "postoji mogućnost da on ne želi iznositi argumente" (tvoj citat). Kako onda da se ja od tih optužbi obranim? Savjetuj me kao moderator.
Pa nisam ja zakljucio na temelju Draginih optuzbi da kod vas ima nepotizma i korupcije. Navedi mi jednu drzavnu firmu (ili firmu koja usko posluje sa drzavom) gdje toga nema. Meh... Zakljucak dolazi sam od sebe.