Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 7.996.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

50  kuna stoji potvrda kod javnog bilježnika kojom dokazujemo da smo živi {#}

popis naknada {#}

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
naxeem kaže...

Umjesto da, kad spominjete avione, raspravljate o nedavnom otvaranju vrata na A380 (nedopustivo!),

Kažu na prunetu da je to čista debilana: http://www.pprune.org/rumours-news/508125-emirates-a380-door-pops-flight.html

EDIT: 

Dobar mi je ovaj: 

"Not up to the usual DM's standard - no pilots "wrestling with controls" or "aircraft plummeting" or even "narrowly missed a school" etc"

:-)))

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 0:05 (Drago).
16 godina
naxeem kaže...
..

Stres je vrag, rekla bi moja baba.

-pametna žena, nešto od tog gena se proteglo i na ovaj post. Samo da ''mladi'' koji put i poslušaju...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
odjavljen
torrente kaže...

popis naknada {#}

Ja mu dam 100 kn da mi izda potvrdu da sam mrtav pa da ništa ne moram plaćati. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
17 godina
Pranja kaže...

Ja mu dam 100 kn da mi izda potvrdu da sam mrtav pa da ništa ne moram plaćati. {#}

{#}

I izdao bi ti je - ne odgovaraju za bilo što što potpisuju.

This space for rent!
12 godina
protjeran

evo,sram ih bilo,usude se pisati o nepotizmu našoj..kontroli...nečega..{#}

link

16 godina
Pranja kaže...
torrente kaže...

popis naknada {#}

-e da znaš idem stisnut ''prijavi'' (poreznoj ..) pa to je isto kao PTSP i drubala (onaj dotur od recepta za papire). = Lažni mrtvak.

-btw, 50kn je do 1.4. nakon tog 624kn s obračunatim PDVom (ako klijent slučajno traži račun, fiskalni). Pa tko treba ili želi ostati među živućima nek požuri...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 0:13 (ihush).
17 godina
neaktivan
Drago kaže...
naxeem kaže...

Umjesto da, kad spominjete avione, raspravljate o nedavnom otvaranju vrata na A380 (nedopustivo!),

Kažu na prunetu da je to čista debilana: http://www.pprune.org/rumours-news/508125-emirates-a380-door-pops-flight.html

EDIT: 

Dobar mi je ovaj: 

"Not up to the usual DM's standard - no pilots "wrestling with controls" or "aircraft plummeting" or even "narrowly missed a school" etc"

:-)))

To je samo još jedan primjer blentavog članka o avionima. Nego, sad me sjetilo na onog idiota što se natjecao za predsjednika u SAD-u http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/mitt-romney/9564529/Mitt-Romney-why-dont-aeroplane-windows-open.html

13 godina
odjavljen
Drago kaže...

{#}

I izdao bi ti je - ne odgovaraju za bilo što što potpisuju.

Cool-to znači da bi na papriru bio nevidljiv.  

Ha-in your face, Linić! Nema više para od mene. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
12 godina
protjeran

{#}{#}{#}...u zemlju propadoh..Nevinog optužih..O sudbo kleta,i Svetog oca,nema da posveti moju skromnu dušu{#}

17 godina

Da se vratim malo na kontrolu i agenciju.

Inace Dragine tvrdnje ne provjeravam dodatno, ali zakenjao je sa onim avionima, sad cu na svaku njegovu morat guglat. Damn you!!!

Sto se tice kontrolora, ako je istina ovo sto Drago govori (steta, ne mogu proguglat), onda razumijem zasto se Vortex prijeti, jer ako su nepotizam, korupcija i slicno zbilja toliko zastupljeni u Kontroli, onda postoji mogucnost da je i Vortex upleten u to? Dakle, ako cijela stvar oko ilegale u Kontroli izadje u novine, mozda i DORH bude radio i u Kontroli...

Samo glasno razmisljam, nista drugo...

Rvat katolik!
15 godina
neaktivan
Drago kaže...

Molio bih da se skinemo s teme "pravna služba" i tko je kome što rekao - "neka institucije rade svoj posao". 

Za one koji možda nisu vidjeli na naslovnici - napustio nas je Barney - legenda još za života - http://www.bug.hr/vijesti/branko-spoljaric--barney-1957-2013/121945.aspx. 

Iako je relativno davno otišao iz Buga,svima nam je bilo jako žao kad smo čuli za njegovu tešku bolest.

Kao i svojedobno sve nas koji smo radili s njim, uspio je izluditi i doktore - predviđali su mu samo par mjeseci života, a poživio je pune tri godine. Od Lucijana koji je napisao gornji vrlo dirljivi oproštaj čuo sam da je umro mirno, u snu. 

Odrastao sam uz njega i vas kao i PC Chip. Jako mi je žao. {#}

Faith divides us. Death unites us.
17 godina

Ja, otkad znam za sebe citam Bug, PC Chip mi je bio nekako... druga liga, ali da, Barney-a se sjecam iz PC Chipa...

Rvat katolik!
17 godina
protjeran
tnakir kaže...

Da se vratim malo na kontrolu i agenciju.

Inace Dragine tvrdnje ne provjeravam dodatno, ali zakenjao je sa onim avionima, sad cu na svaku njegovu morat guglat. Damn you!!!

Sto se tice kontrolora, ako je istina ovo sto Drago govori (steta, ne mogu proguglat), onda razumijem zasto se Vortex prijeti, jer ako su nepotizam, korupcija i slicno zbilja toliko zastupljeni u Kontroli, onda postoji mogucnost da je i Vortex upleten u to? Dakle, ako cijela stvar oko ilegale u Kontroli izadje u novine, mozda i DORH bude radio i u Kontroli...

Samo glasno razmisljam, nista drugo...

Kao prvo nije Vortex nego Vortac. Kao drugo... ja se osobno s nepotizmom i korupcijom u Kontroli nikad nisam susreo, što zbog vrlo stroge selekcije kadrova koja se najčešće provodi u inozemstvu, što zbog čestih i opsežnih kontrola od razno-raznih međunarodnih organizacija, pa i od famozne hrvatske Agencije za civilno zrakoplovstvo (koja se zapravo pojavila tek nedavno kao nadzorni faktor). To Drago sve dobro zna. Ali naravno, svjestan sam da kad on kao moderator i izvršni urednik iznese tako teške optužbe da to ima veliki odjek i da će forumaši potencijalno prije vjerovati njemu nego meni ili nekoj trećoj XY osobi. To je s njegove strane i napisano upravo s tim ciljem, kao argumentum ad hominem i da bi me se diskreditiralo, a nakon blamaže s onim linkovima o nesreći u Mađarskoj.

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr
17 godina
moderator
Vortac kaže...

To Drago sve dobro zna. Ali naravno, svjestan sam da kad on kao moderator i izvršni urednik iznese tako teške optužbe da to ima veliki odjek i da će forumaši potencijalno prije vjerovati njemu nego meni ili nekoj trećoj XY osobi. To je s njegove strane i napisano upravo s tim ciljem, kao argumentum ad hominem i da bi me se diskreditiralo, a nakon blamaže s onim linkovima o nesreći u Mađarskoj.

Drago ovdje slovi kao osoba koja uvijek daje argumente kad iznosi svoj stav, odnosno ne piše neargumentirane tvrdnje. Zbog toga je osoba kojoj će forumaši prije vjerovati, a ne zbog moderatorskog statusa kojeg koristiš da bi ga prikazao kao manipulatora (brisanje postova) i neobjektivnog učesnika diskusije.

17 godina
Vortac kaže...

Kao prvo nije Vortex nego Vortac. Kao drugo... ja se osobno s nepotizmom i korupcijom u Kontroli nikad nisam susreo, što zbog vrlo stroge selekcije kadrova koja se najčešće provodi u inozemstvu, što zbog čestih i opsežnih kontrola od razno-raznih međunarodnih organizacija, pa i od famozne hrvatske Agencije za civilno zrakoplovstvo (koja se zapravo pojavila tek nedavno kao nadzorni faktor). To Drago sve dobro zna. Ali naravno, svjestan sam da kad on kao moderator i izvršni urednik iznese tako teške optužbe da to ima veliki odjek i da će forumaši potencijalno prije vjerovati njemu nego meni ili nekoj trećoj XY osobi. To je s njegove strane i napisano upravo s tim ciljem, kao argumentum ad hominem i da bi me se diskreditiralo, a nakon blamaže s onim linkovima o nesreći u Mađarskoj.

Ispricavam se sto sam ti krivo napisao nick.

Sto se tice Draginog autoriteta na forumu... I'm too old for this shit...

Rvat katolik!
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Drago ovdje slovi kao osoba koja uvijek daje argumente kad iznosi svoj stav, odnosno ne piše neargumentirane tvrdnje. Zbog toga je osoba kojoj će forumaši prije vjerovati, a ne zbog moderatorskog statusa kojeg koristiš da bi ga prikazao kao manipulatora (brisanje postova) i neobjektivnog učesnika diskusije.

Zamolio bih te onda da mi citiraš te argumente, iz kojih je razvidno da je HKZP korumpiran i da sam ja također potencijalno involviran u sve to?

15 godina

joj kako će prštati tužbe, 180, 360 itd

da netko blati moju firmu tu po forumu, vjerujem da bih reagirao isto kao vortac. i ne znam zašto ga se forsira da odgovori na neka pitanja. pa nije ovo sud.

previše ste se zaigrali

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:10 (Ezio).
17 godina
moderator
Vortac kaže...

Zamolio bih te onda da mi citiraš te argumente, iz kojih je razvidno da je HKZP korumpiran i da sam ja također potencijalno involviran u sve to?

O Bože, koji radiš u kontroli svemira...

Prije svega nisam ja iznio nikakve optužbe, nemam ti šta argumentirati. Ako je Drago iznio neke optužbe o korupciji, neka ih on argumentira ili neka to dokazuju nadležne službe.

Ja sam replicirao na tvoj zaključak (pogrešan) zbog čega forumaši vjeruju Dragi. Ne zbog moderatorskog statusa, već zbog argumentiranih postova.

Ako je on iznio neke optužbe, postoji mogućnost da ne želi iznositi argumente iz drugih razloga, a ne da ih nema (kako ti to odmah zaključiš). Tu opet dolazimo do povjerenja i njegovog prije dokazanog poznavanje tematike, koje je on više puta zaslužio/pokazao.

17 godina
neaktivan

Pa ako dođeš na forum za očekivati je da će ti tu i tamo netko postaviti pitanje, pogotovo ako radiš u firmi o kojoj se raspravlja. Isto tako je logično da ćeš na njega odgovoriti, pa zato se i spajaš na forum. Ne?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...

Pa ako dođeš na forum za očekivati je da će ti tu i tamo netko postaviti pitanje, pogotovo ako radiš u firmi o kojoj se raspravlja. Isto tako je logično da ćeš na njega odgovoriti, pa zato se i spajaš na forum. Ne?

Da sam ja na njegovom mjestu, ja bih se izvukao tako sto bih reko da tamo samo kuham kavu i nosim novine. 

Rvat katolik!
15 godina
Danny_HR kaže...

da, ali ovo nisu pitanja o wingsuit jumpingu, partijanjima, mijenjanju pelena i sl.

da dramatiziram - radi se o nečijem kruhu.

Potpis!
17 godina
DrNasty kaže...

Ja sam replicirao na tvoj zaključak (pogrešan) zbog čega forumaši vjeruju Dragi. Ne zbog moderatorskog statusa, već zbog argumentiranih postova.

A ne, ni Dragi vise ne vjerujem nakon onog fijaksa sa krivim avionima. Mislim ono...

Rvat katolik!
16 godina
odjavljen
Ezio kaže...

radi se o nečijem kruhu.

Kakvom kruhu? Raženom?

:)
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

O Bože, koji radiš u kontroli svemira...

Prije svega nisam ja iznio nikakve optužbe, nemam ti šta argumentirati. Ako je Drago iznio neke optužbe o korupciji, neka ih on argumentira ili neka to dokazuju nadležne službe.

Ako je on iznio neke optužbe, postoji mogućnost da ne želi iznositi argumente iz drugih razloga, a ne da ih nema (kako ti to odmah zaključiš). Tu opet dolazimo do povjerenja i njegovog prije dokazanog poznavanje tematike, koje je on više puta zaslužio/pokazao.

Ovo je sad začarani krug. Tnakir je jasno napisao kako je nakon Draginih optužbi zaključio da u HKZP-u možda ima korupcije i nepotizma i da sam štoviše i ja u to možda involviran. Ti si se potom našao prozvanim braniti Dragu jer on inače respektabilan moderator i sve iznosi argumentirano. Međutim, kad ja te argumente  zatražim, onda odjedanput "postoji mogućnost da on ne želi iznositi argumente" (tvoj citat). Kako onda da se ja od tih optužbi obranim? Savjetuj me kao moderator.

16 godina
odjavljen

Znači, još uvijek se niste dogovorili jel' avion skup, jel' u kontroli imaju plaće od 108.000 i jel' si ti, Vortac, u upravi Kontrole? Pusta rasprava u ništa.

17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Slažem se. Ja sam se u ovu temu uključio još prije tri dana, potaknut raspravom o Agenciji i njenom planiranom kupovinom novog aviona (oko čega se dosta prašine podiglo i u drugim medijima). Trudio sam se odgovarati na sva konstruktivna pitanja vezana uz temu, ali vrlo brzo (ponajviše zahvaljujući besmislenim provokacijama i neargumentiranim optužbama) smo došli do sadašnjih najblaže rečeno prepucavačkih tonova gdje je svaka kvalitetna diskusija vrlo otežana i gdje se praktički više nitko niti ne obazire na originalnu diskusiju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:54 (Vortac).
17 godina
moderator
Vortac kaže...

Ovo je sad začarani krug. Tnakir je jasno napisao kako je nakon Draginih optužbi zaključio da u HKZP-u možda ima korupcije i nepotizma i da sam štoviše i ja u to možda involviran. Ti si se potom našao prozvanim braniti Dragu jer on inače respektabilan moderator i sve iznosi argumentirano. Međutim, kad ja te argumente  zatražim, onda odjedanput "postoji mogućnost da on ne želi iznositi argumente" (tvoj citat). Kako onda da se ja od tih optužbi obranim? Savjetuj me kao moderator.

Šta je Tnakir zaključio, to je njegova stvar.

Opet ta riječ moderator. Razdvoji pojmove forumaš i moderator. Ja sam isto moderator pa blage veze nemam o avionima, da li bi trebali moju riječ uzimati kao istinu? S druge strane, on i da nije moderator, imao bi šta reći na tu temu. Vidiš razliku?

Kako da se braniš? Pa zašto se pokušavaš braniti od neosnovanih optužbi na forumu? Ti možeš reći na njegove optužbe to nije tako zbog ovog i onog već je ovako. Ako neko želi tužiti, nek podnese prijavu. Kraj priče.

Prilično je nezahvalno da ideš braniti upravu neke institucije osim ako nisi sam član te uprave pa znaš kako stvari stoje. Ovako daješ ruku u vatru za nekog ko možda i nije sposoban ili pošten, a iz neznanja.

16 godina
neaktivan

Budući da je "legalizacija opojnih droga" zaključana. Ova tema može tehnički poslužiti za neku malu diskusiju o drogama, međutim nije diskusija, samo pitam da li je neko od vas čuo za takozvani "Silk Road"?

www.twitch.tv/mushroomd
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 12:02 (BannedOnThisForum).
16 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...

Budući da je "legalizacija opojnih droga" zaključana. Ova tema može tehnički poslužiti za neku malu diskusiju o drogama, međutim nije diskusija, samo pitam da li je neko od vas čuo za takozvani "Silk Road"?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice