AUTOMOBIL SA POGONOM NA VODU JE REALNOST
Akvagen je voda ili H20 rastavljena na HHO gas, nešto što su znanstevenici smatrali nemogućim. ”Bilo koja osoba sa doktoratom ili knjiga će vam reći da ne možete mešati vodik i kisik. Još uvek nam mnoštvo ljudi ne veruje zato što se to ne slaže sa onim što su naučili”, rekao je Klejn.
Međutim, ljudi su brzo shvatili da su Klejn i njegov automobil i te kako stvarni. Klejn kaže da se njegov izum može montirati na bilo koji klipni motor. Tim za ekonomski razvoj okruga i televizije lokalnih vlasti su dobili demonstraciju rada ovog izuma koji uistinu pokreće automobil.
Klejn je najprije razvio Akvagen da bi konstruirao sigurniji aparat za zavarivanje koji bi manje zagađivao životnu sredinu.
http://www.wave3.com/Global/story.asp?S=4934566
http://www.hydrogen-gas-savers.com/denny-klein.htm
Kao što spoznasmo, ekonomija korporativne mafije se bazira na uništenju kako bi postigla i dostigla svoj prljavi profit. Primjera radi da bi dobili struju potrebno je iskopati milijarde tona uglja koji će potom sagorjeti i zagaditi prirodnu sredinu (uništenje) ili još gore cjepanjem atoma u nuklearkama se dobija energija ali je potrebno negdje odložiti nuklearni otpad a gdje no negdje u prirodi (uništenje) a kada dođe do nekog Černobila ili Fukušime opet imamo uništenje, da bi auto pokrenuli moramo sipati gorivo čije sagorjevanje zagađuje životnu sredinu (uništenje) itd...Dakle takvim korporatistima sve spomenute (a ima ih na tisuće) tehnologije donose profite i dominaciju i to ne žele menjati iako postoje mnogobrojna alternativna rešenja koja su čista i sigirna za prirodno okruženje i zdravlje ljudi! U svojim rukama isti drže sve najvažnije medije, zato mase ljudi i ne znaju za ovakve svjetle primjere. Spomenu se jednom a onda se zaborave s namjerom! Neodgovara im čista tehnologija jer ne mogu zarađivati i zato će se ona ili zaboraviti ili silom eleiminirati a takvih primjera je mnogo!
Forum Antiglobalista
Što je to HHO plin? Jeli to možda dva dijela vodika i jedan dio kisika?
Jesi čuo za elektrolizu, navodno znanstvenici već dosta dugo znaju da se voda može rastaviti na vodik i kisik, navodno već to i dosta dugo rade
Ja sam čuo da znanstvenici dosta dugo mješaju kisik i vodik pa dodaju malo topline i stvaraju energiju, čuo sam da to i u nekim raketama rade
Pošto ti kažeš, čovjek se bori protiv korporacija i prljavog profita znači taj čudesni stroj će biti svima dostupan po proizvodnoj cijeni(biti će jako jeftin), jel' možeš meni nabavit nešto takvo. I ja bi htio uliti samo vodu i vozit se.