Jel se netko sjeća da li je izjavio da se povlači ako bude proglašen krivim ili ako završi u zatvoru (kratkotrajno pamćenje mi je u banani).
Dobro kaže VB - najavio je ostavku samo ako kazna bude bezuvjetni zatvor.
Jel se netko sjeća da li je izjavio da se povlači ako bude proglašen krivim ili ako završi u zatvoru (kratkotrajno pamćenje mi je u banani).
Dobro kaže VB - najavio je ostavku samo ako kazna bude bezuvjetni zatvor.
Pročitao sam danas negdje da je izjavio da će odstupiti ako bude bezuvjetno osuđen. No, osuđen je uvjetno, pa je sada sve u redu :)
Koja je razlika između jednog i drugog? U oba slučaja si kriv samo je razlika u tome koj je kazna za tu krivnju (barem koliko se ja razumijem u materiju). Ali što drugo možeš očekivati od političara i to posebno od HR političara.
U Mađare se ne možeš pouzdati taman kad su trebali napraviti pravu stvar oni ga zaseru.
Zna neko kakva je situacija po pitanju političara i nekažnjavanja? Pravomoćnom presudom on više nije nekažnjavan, nema veze što se to desilo u drugoj državi.
Suma suamrum, nemože mu nitko ništa i sve mi se čini da će Coning doživjeti procvat na strateškim i energetskim projektima. Stay tuned.
Mađari su ciljano omekšali presudu kaj drugo,
na način da su izbjegli bilo kakvu direktnu zatvorsku kaznu kak sam več rekel da sam ja to napravil ode u bajbukanu sigurno.

Mađari su ciljano omekšali presudu kaj drugo,
na način da su izbjegli bilo kakvu direktnu zatvorsku kaznu kak sam več rekel da sam ja to napravil ode u bajbukanu sigurno.

A što bi ti tamo falilo, svaki "pravi" Hrvat mora imati barem koji dan zatvora, pa pogledaj naše zatvore sve uglednik do uglednika, neznaš koju bi ćeliju odabrao.
Pročitao sam danas negdje da je izjavio da će odstupiti ako bude bezuvjetno osuđen. No, osuđen je uvjetno, pa je sada sve u redu :)
Znači u konačnici nije bilo bitno je li kriv, već to da FIZIČKI ne bi mogao biti na sjednicama ako bude dosuđen zatvor.
Ali siguran sam da se već pregovaralo o ugradnju Skajpa u ćeliju.
Možda i da ostavku - ekipa je dosta nabrušena, mora to doći čak i do tog debelokošca.
Možda i da ostavku - ekipa je dosta nabrušena, mora to doći čak i do tog debelokošca.
Da ,dosta njih iz SDP-a bi mu vrlo rado dalo vritnjak ,samo kad bi moj imenjak to amenoval.
Samo mi se čini da on za to nema muda ,jel mu treba jedan ovakav medvjed koji nema dlake na jeziku.
Opet ,s druge strane ,kad čuješ bagru iz HDZ-a kako kenja ,možda je bolje da ostane. Prema njima ,on je mala beba!!
Kajin je odlično primijetio - HNS je tražio Kalmetinu ostavku nakon nesreće vlaka, a Kalmeta je bio nadležni ministar. Ovdje je Čačić sam upravljao vozilom (OK, istini za volju, nije baš ministar prometa i čega još sve ne) i biti će interesantno vidjeti kako će se HNS postaviti u ovoj situaciji. Ako ga se Milanović želi riješiti, iskoristiti će ovo.
Ma nema šanse da da ostavku. Sam je neće dati, a ostaloj ekipi u vladi je toliko potreban da to nitko neće predložiti.
Nisam siguran da im je baš toliko potreban, odnosno da je "asset", a ne "liability".
Bas sam malo citao komentare na 24 sata...
Bio je jedan dobar: Obicni radnici moraju na x natjecaja za posao imat potvrdu o nekaznjavanju, a ovaj prdonja pod uvjetnom kaznom "radi" gdje radi...
Jos jedan dobar primjer kako zakon nije isti za sve.
Sve je to bagra slicnog govnarskog mirisa.
Ja bi ga maknuo zbog svega drugog osim prometne. To mi je najmanji problem kod Čačića.
cega tocno?
Arogancije, bezobrazluka, nedostatka i promila sklonosti timskom radu, samodopadnosti na m3, uvjetno rečeno - i izgradnje kulta ličnosti, stvorio je veći hype oko prezimena Čačić, nego mu djela pokrivaju, ili propusti. To je s neke karakterne i poluprofesionalne sfere.
Ne sporim mu nimalo određenu karizmu (makar izgrađenom stilom galamđije,ne šalim se, ide nastavak), kao i određeno poslovno iskustvo (iako je redom ostavljao ili ostavlja u rasulu sve što je vodio).
Nitko ne spori da nije turist u svom fachu, ima taj putra za pet mandata. Problem je po meni što je svoju funkciju doživio kao robovlasničku, on će zapovijedati, gurati projekte koji mu pašu, oponente će nazivati budalama (kao npr. nezavisnu besplatnu studiju o Ombli ili Plominu itd.), Linić će mu sa financijskog aspekta podilaziti u politici, a Milanović će titrati jer kao 1. nema sposobnost galamđije kao ovaj, i kao 2. manje realno zna, od Čačića, o gospodarstvu i ekonomiju, opet - svemu unatoč.
Prometna nesreća je njegova osobna tragedija, i ne mislim se njome naslađivati. Možemo razgovarati u smislu da je ona logičan slijed njegove kurč*vitosti, pa je evidentno takav i za volanom, no tragedija je ipak nešto ponaosob, i on će se nositi sa time, ili pak neće.
Ne vidim 1% političke odgovornosti u njegovoj nesreći, već isključivo moralnu i etičnu dilemu da li je sposoban obavljati svoju funkciju, i treba li ju ustvari obavljati - sa takvom težinom i žrtvama u sebi. Ja to osobno ne bih mogao, da se razumijemo. A uz to, postoji i velika vjerojatnost da će Pusićka prelomiti, i staviti stranku ispred pojedinca te ga šutnuti zbog narušavanja ugleda ili slično (kojeg ugleda, dobro pitanje). Ionako im je rejting nikakav, što se vidjelo po izbornom rezultatu.
EDIT:
Sad slušam vijesti ; dva vještaka su ustanovila da je vidljivost bila ograničena, cesta mokra, a on je vozio dopuštenom brzinom (120-130 km/h). I šta sad? Možemo jedino u sve sumnjati, a pravomoćnu odluku suda, kakva god bila, prihvatiti.
Bas sam malo citao komentare na 24 sata...
Bio je jedan dobar: Obicni radnici moraju na x natjecaja za posao imat potvrdu o nekaznjavanju, a ovaj prdonja pod uvjetnom kaznom "radi" gdje radi...
Jos jedan dobar primjer kako zakon nije isti za sve.
Sve je to bagra slicnog govnarskog mirisa.
Oni su "istaknuti" članovi društva - pa ne može baš svatko biti član vlade. Odatle ta selektivna primjena zakona.
Neobjektivni ste i s jedne i s druge strane.
Prvo, nastupate kao da znate kazne zapriječene za ovo djelo u mađarskom pravosuđu.
Drugo, navlačite argumente i etiketirate Čačića kao da vaše osobne emocije i etikete imaju ikakve veze s presudom.
Treće, sudske kazne za smrt u prometnim nesrećama, ako su sudionici bili trijezni, otprilike se vrte upravo u ovim okvirima manje-više u svim evropskim zemljama.
Čačić je katastrofa na milijun načina, ali ste se uhvatili prometne nesreće zbog koje bi trebao nadrapati za sve ono što vas tišti pa ste nesretni što sutkinja u Mađarskoj nije uzela u obzir vaše frustracije zbog njegove nesposobnosti i arogancije u politici i javnom životu i kaznila ga i za to u presudi koja se time uopće ne bavi, već prometnom nesrećom.
Cijela ova situacija, od samog događaja do presude izgleda kao da je krojena za Čačića. Prvo se nikako nisu "mogli" složiti koliko je Čačić vozio (nema ni tragova kočenja jer Čačić ima izvrsne reflekse), nisu se "mogli" složiti gdje je točno mjesto nesreće, niti su se "mogli" složiti jesu li uvjeti na cesti bili takvi da je Čačić trebao voziti manje od dopuštenog. Ono, pljesak za mađarsko pravosuđe, još su gori što se tiče tužiteljstva od naših...
Priznajem, ne kužim se detaljno u slučaj i neki moji komentari su bili nepotrebni, ali me iživciralo kad sam vidio sliku auta bez faking prtljažnika i onda presudu koja brani Čačićeve postupke zato što je, pazi sad, MOGUĆE, da se tragedija mogla izbjeći i čitav niz racionaliziranja zašto je dvoje ljudi poginulo! Mislim what the fuck?? Tragedija se dogodila, auto je skucao odostraga što znači da su vozili u istom smjeru, a osim ako Liptakica nije vozila <40 na sat, nema teorije da bi takvu udubinu mogao napraviti a da ne prekorači dopuštenu brzinu.
Ako su kazne u EU za takve stvari u tom rangu, onda su debelo premale. Bottom line je da je zbog Čačićevog divljanja poginulo dvoje ljudi. On neće ni primirisati ćeliji, nego će platiti 52'000 kn i biti 3 godine dobar i još će mu obrisati kriminalni dosje... A proglašen je krivim! Ostavka je čisto njegova stvar, no odbijanje davanja ostavke dovoljno govori o njemu kao osobi. Sumnjam da toliko mrlja na nekome prolazi "vani".
Za one koji priželjkuju dobrohotnog apsolutista:
http://www.jutarnji.hr/mali-kolja-nosi-zlatni-pistolj-i-salutiraju-mu-svi-generali/1038155/
Batko i Kolja...
...ja sam oduvjek bio uz čačića mada mi po nekim stvarima nije niti malo simpatičan, čak sam i nedavno
u ovoj temi pisao o njemu, čini mi se da je najveći njegov grijeh što je došao u sabor i politiku kao
uspješan i bogat čovjek, ali ne da mi se sad to tražiti niti o tome razglabati...imam jedan link
Nisam pozorno pratio "slučaj" Čačić,i ne bavim se kaznenim pravom,ali ovu situaciju ugrubo možemo podijeliti na sva dijela. Njegova odgovornost po pravu i njegova moralna/politička odgovornost.
Što se tiče pravne odgovornosti Čačić je KRIV. Uvjetna kazna je ipak kazna. Sud je ustvrdio da je on izazvao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom i odredio mu kaznu kakvu je odredio. Neki se pitaju zašto toliku kaznu? Kod određivanja vrste kazne( u svim pa i u ovom slučaju),i njenog trajanja sud uzima u obzir i olakotne (dosadašnje nekažnjavanje, "uzorno" ponašanje itd) i otegotne okolnosti (alkoholizam,recidiv,stanje na cesti itd..).
Samim time,često površni promatračima pojedinog slučaja budu šokirani vrstom/duzinom same kazne jer ne uzimaju u obzir sve činjenice iznesene u dokaznom postupku.
U ovom konkretnom slučaju Čačiću je išlo na ruku činjenica da određene činjenice koje mu nisu išle u korist nisu dokazane,vidim da i vještaci nisu dali potpuno jasno vještačenje itd.
Primjera radi,da se ovo dogodilo u HR,po čl 272 Kaznenog zakona (izazivanje prometne nesreće)on je mogao dobiti (BEZ uzimanja u obzir olakotnih okolnosti) i ovisno o stupnju krivnje od 6 mj do 10 godina zatvora.
I nezaboravite BITNU stvar-ovo je NEPRAVOMOĆNA presuda. Ukoliko Čačić ili tužiteljstvo uloži žalbu na presudu,ona može biti potvrđena ili srušena zbog nekoliko stvari-primjera radi -procesnih pogrešaka, pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja (vjerovatno će se tužiteljstvo poslužiti ovom mogućnošću),bitnih povredaba kaznenog zakona itd.
Što se tiče moralne a samim time i političke odgovornosti dolazimo na sklizak teren.
Jeli moralno baviti se politikom nakon kaznene presude (još uvijek nepravomoćne)?
Riječ je o kaznenom djelu "koji se svakom može dogoditi"?
Jeli moralno i društveno prihvatljivo "izvlačiti" se na činjenicu da žrtve nisu bile vezane pojasom i da su zato poginule?
Jeli moralno izvlačiti se na proceduralne razlike i razlike u terminologiju između HR i Mađarskog Kaznenog zakona?
O ovim gore navedenim pitanjima će se voditi žučna raprava idućih dana,uvlačit će se pravo,politika,osobne netrpeljivosti,Čačićeva osobnost (budimo realni,nije bas najsimpatičniji lik u državi),i ne vjerujem da će se donijeti ikakav smislen i jedinstven zaključak. Jer moralno/politička odgovornost ponajviše ovisi o stupnju demokratskih standarda u jednom društvu,a mi tu ne stojimo najbolje. Karikirano,pokušajte zamisliti kakve bi posljedice bile da se ovakvo nešto dogodi u Švedskoj pa onda u Bjelorusiji. Mi smo negdje na sredini između ta dva ekstremiteta,i na kraju će odlučiti politika,odnosi u koaliciji tj sami premijer.
...ja sam oduvjek bio uz čačića mada mi po nekim stvarima nije niti malo simpatičan, čak sam i nedavno
u ovoj temi pisao o njemu, čini mi se da je najveći njegov grijeh što je došao u sabor i politiku kao
uspješan i bogat čovjek, ali ne da mi se sad to tražiti niti o tome razglabati...imam jedan link
Klauški 
U Mađare se ne možeš pouzdati taman kad su trebali napraviti pravu stvar oni ga zaseru.
Zna neko kakva je situacija po pitanju političara i nekažnjavanja? Pravomoćnom presudom on više nije nekažnjavan, nema veze što se to desilo u drugoj državi.
Suma suamrum, nemože mu nitko ništa i sve mi se čini da će Coning doživjeti procvat na strateškim i energetskim projektima. Stay tuned.
-sad kad je 'zgazio' Holycu, ništa više mu ne stoji na putu... (ok, stojali su mu mađari, pa vidimo rezultat).
- uobičajena politička praksa, tj kompromis, samo još trebamo saznati što je (INA) prvi među (ne)jednakima obečao mađarskim partnerima... koliko ima vremena 3 god? Probacija..
Dakle, enregetika? Mada znamo da prvi podpredsjednik, nema nikakve veze s nekom firmom, ne sumnjam da će poslovni grafikoni promijeniti smjer, kao već par puta, za vrijeme odnosno van mandata.
btw, na TVu se vrti izjava 'ako budem bezuvjetno osuđen..' međutim, postojala je i slična izjava, 'ukoliko budem proglešen krivim', kasnije je retorika promjenjena (pravni savjetnici) u npr pravomoćno i sl. Pa sad, malo mi je neobično da vrli arhivisti u bespućima HTVovih skladišta ne mogu pronaći drugačije izjave, osim ove koja je malo 'pogodnija' tj dozvoljava držanje fotelje i zubima ako treba... Možda pronađu onu izjavu, ako do 8mog mj. nema rasta gospodarstva... no predosječam da se i ta izjava zagubila. Nešto nalik Chamberlainovom papiru o miru u svijetu, nakon čega počinje rat...
- i nakon Čačića, Čačić. Dok sad 'Zoki' (retorika) 'brani čovjeka'', e Zoki, Zoki.. nije tvoj posao braniti čovjeka, nego interese države i sl. sitnice, mada je to 'prvi' podpredsjednik, možda nije prvi, možda nije podpredsjednik? ... možda su u šumici.
Očekujte više takvih vijesti iz Bjelorusije, ugl. iz Zapadnih mainstream medija, Zapad nema problema sa nikakvim apsolutistima niti diktatorima, naravno, dok ovi igraju njihovu igru. Najbolji primjer za to je Gaddafi.
Stručnjak za odmaganje...
'U roku 30 dana vidjet ćete 100 natječaja za 100 projekata koji će se kretati od 500 tisuća do dva milijuna kuna. Do ljeta će se to još množiti, pokrenut će se i natječaj za prvi veliki projekt Plomin, reda veličine 800 milijuna eura'.
Radimir Čačić, 21. 3. 2012.
Moj napola sposobni (taman toliko da pokrije troškove - pozitivna nula) šef, u tom razdoblju (od ožujka do sada) zaposlio je dvoje ljudi i ugovorio obnavljanje terase i kafića.
U to vrijeme Ministarstvo gospodarstva raspravljalo o studijama vještaka te još samo treba za mišljenje o Ombli i Plominu pitati Crkvu. Čije će mišljenje najvjerojatnije ispasti najstručnije.
Glupa mi je ova gornja usporedba, jer ne mogu riječima prikazati koliko je lijen moj šef, ali je u sličnoj situaciji jer iako ima ogromni kapital u vidu objekta, lokacije i popratne infrastrukture; nedostaje mu tekući novac kojeg može u komadu potrošiti na kvalitetno preuređenje.
I to je taj status quo u kojem se nalazi i naša zemlja, iako bi, u mom slučaju, bolje uređena terasa privukla zastupnike velikih pivarskih tvrtki kojima bi suncobrani na terasi u centru grada bili lijepa reklama. Jednom kada si u posjedu prostora koji može generirati veliku potrošnju određenog proizvoda nije problem dogovoriti povoljan ugovor i izvući još neku beneficiju iz toga.
Ali Čačićevih 100 projekata od 500 tisuća do 2 milijuna kuna je u rangu moga možebitnog kredita za dovršenje obiteljskog hotela, ili pilane rođaka u Slavoniji. Da li se to može uzeti kao zasluga Vlade? Jedino ako se odlučim kreditirati preko Ministarstva Turizma te ako odlučim iskoristiti povlastice pri zapošljavanju mladih na otoku.
Složiti ćete se svi da takva ulaganja ne ovise o Vladi, jer istu odluku sam mogao donijeti za vrijeme Sanadera, samo što je on redovito praznio državnu blagajnu, pa sam se ponadao da će se dosada osjetiti višak a kad ono... Četvrtina ode na porez.
Srbija je osigurala proizvodnju nekoliko stotina tisuća automobila, Dacia postaje vrijedan brand, mi se nismo maknuli od proivodnje šarafa za BMW (ako se dobro sjećam i neki turbopunjači se proizvode negdje...).
Zaključak, ova mala ulaganja, na razini obitelji, ne bi se smjela isticati kao zasluga Vlade, već su ona minimum što gospodarstvo treba generirati, te su odraz uređenog gospodarskog stanja u zemlji. Tvornica svjetskog branda automobila već se može naći na naslovnici dnevnih novina.
Gledam upravo dokumentarac na HRT Plus o Sjevernoj Koreji.
Jedan tv program, vikendom tri (svi se gase u 22:00 kada nastupa redukcija struje) a ja pyzdim šta Kreator više ne prenosi slobodne treninge. Struja se gasi u 22 i ostaju osvjetljeni samo odabrani spomenici. Na programu Kim Jong, vojska, parade (ne gej)...
Pyongyang još na nešto liči ali čim se maknete van njega sva bijeda izlazi na vidjelo. Prazna polja, automobila skoro pa nigdje (nešto malo bicikala), nigdje tv antena, internet 0 bodova. Plaća 20-ak eura a ukoliko polučite slabije rezultate šalju vas na cestu da čistite i slično. Nema klubova, kafića...Vjerujem da pošto su medijski zakinuti niti neznaju za bolje.
Odnedavno im omogućeno da posjeduju automobil ali država ima pravo da vam ga u bilo kojem trenutku uzmu.
Neznam koliko mediji to uljepšavaju-poružnjavaju ali taj komunistički režim tamo je katastrofalan. Mobitelom mogu zvati samo unutar zemlje i nemaju svi pravo na njega.
Kad je dokumentarac sniman nemam pojma ali to je tamo takva diktatura da je za ne povjerovat. Imam osjećaj da bi ako slučajno prdnem na ulkici ostao bez glave.
Mi smo u jugi imali onu emisiju u podne (Dozvolite da se obratimo - ako se ne varam) o vojsci ali ove pile čitav dan po mozgu. Strašno!
Da,što ti povijesne okolnosti mogu donijeti,povukla se granica na 38 paraleli i 60 godina poslije imaš nevjerovatnu razliku između praktički najsiromašnije i najbogatije zemlje na svijetu,Sjeverne i Južne Koreje. Sjetimo se ogromnih razlika između Istočne i Zapadne Njemačke,a to je ništa prema ovome.
Taj narod na sjeveru,ne da ne zna za bolje,jer nema informacija iz vanjskog svijeta,a osim što im "fale" TV,struja,automobili,mobiteli i sve ono što mi smatramo normalnim životnim standardom njima kronično nedostaje hrane.
Negdje su predstavljeni podatci i usporedbe djece između te dvije države i "sjeverna" djeca su u prosjeku "osjetno" niža i kronično neuhranjena.
Bitno da valjda 20 % svog BDP pucaju na oružje i jedini način da ih se malo "pritisne" je da im se obustavi isporuka humanitarne pomoći.
Da,tamošnji životni uvjeti su grozni.
Čak sam negdje na forumu pronašao video koji govori o kampu za prislilan rad.
A što se diktatora tiče,vrijedi ona-kakav otac,takav sin.
Vjerovatno je situacija i gora, jer ne vjerujem da je Veliki Vodja dozvolio da u svjetske medije izadje slika siromasne (al ono stvarno siromasne) S. Koreje. Jadni ljudi vjerovatno misle da im je dobro jer nemaju pristup informacijama iz vana i ne znaju u kojim su govnima. Al dobro, otvorila se Kuba, valjda ce se jednog dana otvoriti i S. Koreja.
Vjerovatno je situacija i gora, jer ne vjerujem da je Veliki Vodja dozvolio da u svjetske medije izadje slika siromasne (al ono stvarno siromasne) S. Koreje. Jadni ljudi vjerovatno misle da im je dobro jer nemaju pristup informacijama iz vana i ne znaju u kojim su govnima. Al dobro, otvorila se Kuba, valjda ce se jednog dana otvoriti i S. Koreja.
Ma Kuba je sad kao Švajcarska 
AUTOMOBIL SA POGONOM NA VODU JE REALNOST
objavljeno je u prilogu Erica Flacka 6.rujna.2009. za Wave-3 (ogranak NBC) iz Luisvila u SAD. Na Floridi u gradu Clearwater Novinar je posjetio Denija Klejna, čovjeka koji je izumio prvi automobil sa pogonom na vodu, doslovno. Automobil troši ono što Klejn naziva “Akvagen”. Akvagen je voda ili H20 rastavljena na HHO gas, nešto što su znanstevenici smatrali nemogućim. ”Bilo koja osoba sa doktoratom ili knjiga će vam reći da ne možete mešati vodik i kisik. Još uvek nam mnoštvo ljudi ne veruje zato što se to ne slaže sa onim što su naučili”, rekao je Klejn.
Međutim, ljudi su brzo shvatili da su Klejn i njegov automobil i te kako stvarni. Klejn kaže da se njegov izum može montirati na bilo koji klipni motor. Tim za ekonomski razvoj okruga i televizije lokalnih vlasti su dobili demonstraciju rada ovog izuma koji uistinu pokreće automobil.
Klejn je najprije razvio Akvagen da bi konstruirao sigurniji aparat za zavarivanje koji bi manje zagađivao životnu sredinu.
http://www.wave3.com/Global/story.asp?S=4934566
http://www.hydrogen-gas-savers.com/denny-klein.htm
Kao što spoznasmo, ekonomija korporativne mafije se bazira na uništenju kako bi postigla i dostigla svoj prljavi profit. Primjera radi da bi dobili struju potrebno je iskopati milijarde tona uglja koji će potom sagorjeti i zagaditi prirodnu sredinu (uništenje) ili još gore cjepanjem atoma u nuklearkama se dobija energija ali je potrebno negdje odložiti nuklearni otpad a gdje no negdje u prirodi (uništenje) a kada dođe do nekog Černobila ili Fukušime opet imamo uništenje, da bi auto pokrenuli moramo sipati gorivo čije sagorjevanje zagađuje životnu sredinu (uništenje) itd...Dakle takvim korporatistima sve spomenute (a ima ih na tisuće) tehnologije donose profite i dominaciju i to ne žele menjati iako postoje mnogobrojna alternativna rešenja koja su čista i sigirna za prirodno okruženje i zdravlje ljudi! U svojim rukama isti drže sve najvažnije medije, zato mase ljudi i ne znaju za ovakve svjetle primjere. Spomenu se jednom a onda se zaborave s namjerom! Neodgovara im čista tehnologija jer ne mogu zarađivati i zato će se ona ili zaboraviti ili silom eleiminirati a takvih primjera je mnogo!
Forum Antiglobalista
Rijetko se nađe post s tolkom koncentracijom gluposti na broj riječi na BOL-u.
U redu odpočmi. Glupost br.1..
U redu odpočmi. Glupost br.1..
Glupost broj jedan je ta sto se vise energije utrosi na dobivanje HHO plina nego sto je dobijemo njegovim izgaranjem. Ista stvar je sa el. automobilima. Odakle struja za punjenje el. automobila? Iz elektrana pogonjenim fosilnim gorivom.
This news sucks. Samo copy paste-as kvaziinformacije lose teorije urota sa nekih kvaziportala i kvaziforuma.