Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.537.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Whatever kaže...
Logično je da HDZ ima najviše zatvorenih osoba jer je najduže na vlasti.

Hmmmm, neeeee, logično je da prekršitelji zakona idu u pržun, a ne oni koji su najdulje na vlasti - otkud ti takve ideje?!

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Whatever kaže...
Logično je da HDZ ima najviše zatvorenih osoba jer je najduže na vlasti.

Hmmmm, neeeee, logično je da prekršitelji zakona idu u pržun, a ne oni koji su najdulje na vlasti - otkud ti takve ideje?!

to me podsjeća na onu: ajmo glasat za njih,oni su se nakrali pa neće više..

16 godina
protjeran
seneka kaže...

to me podsjeća na onu: ajmo glasat za njih,oni su se nakrali pa neće više..

Bas me zanima kome je to logicno. Sve one spike HDZ=SDP i kojekakve tipa: "ne idem na izbore jer su svi isti" idu na mlin HDZu. Zasto? Stvaranje apatije medju ljudima da se nema za koga glasati i da se nalazimo u bezizlaznoj situaciji HDZovska je retorika jer se jako dobro zna ko ce prisvojiti glasove svakoga ko na izbore ne izadje. Nadalje se na vrlo perfidan nacin skriva stvarna odgovornost za trenutno i proslo katastrofalno stanje u Hrvatskoj. Po svim tim floskulama ispada da su svi odgovorni jednako - a TO NIJE TAKO! 

Brutal Truth \m/
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 12:48 (Tallahasee).
17 godina
netko,netkovic kaže...

....svejedno ja vidim kako neki ponosno nose petokrake i ostalo smeće ..

Ja ju nosim ponosno...............na Heineken majici {#}{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina

Još jedno istraživanje iz U, S and A - znam da nije lokalno, ali obzirom na to koliki kulturni (i još poneki) utjecaj imaju u svijetu, sumnjam da je stanje bitno različito i kod nas:

Probajte samo pogoditi što je najbitnije današnjoj djeci

I čemu onda takva djeca, kad odrastu, mogu naučiti mlađe generacije?

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 12:55 (Veliki Brat).
18 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
@torrente cjelo vrijeme pokušavam ukazati da se od buhe pravi slona...Ja sebe deklariram kao nacionalistu , i ne, ne mrzim nikoga zato jer je _____ dodaj tu šta želiš..kako bi balašević rekao : "Ja nemam ništa ni protiv koga, imam samo nešto za nas"...Na kraju krajeva da se i pozovem na riječi generala Leona Degrelea : "Nacionalizam znači ponovno otkrivanje kreativnih vrijednosti svoje nacije , ponovno otkrivanje kulture.Nacionalizam je traženje izvrsnosti-plemeniti ideal.Nacional socijalistički rasizam nije protiv drugih rasa,nego za svoju rasu.Ciljao je branjenju i poboljšavanju svoje rase i želio da i pripadnici drugih rasa rade to za sebe."
Znači ne mržnja prema drugim rasama, već ljubav i trud da se poboljša svoja kultura i očekivanje da drugi rade isto.. I mnogi se neće slagati samnom ni sada pa ni u budućnosti, i poštujem to..Ne trebam nikoga da mi govori da sam zbog svojih stavova glup,jer to dokazuje da tada ni on nije nešto pametniji...

Gle, svaka država ima ministarstvo obrane (a nikad napada), zalaže se za mir, reagira silom jedino kad je bila prisiljena zbog obrane slabijih, i tako. Je li to istina (naravno da u nekom broju slučajeva je), treba promatrati u kontekstu ostalih događaja. Isto tako i Degreleovu izjavu - da, prividno tu nema ništa loše, mir, cvijeće, oblaci, ali valja uzeti u obzir što je zapravo time namjeravao. Vjerujem da nisi mislio ništa loše, ali isto mislim da je sizgoreo ispravno protumačio Degrelea.

16 godina
protjeran

Krasno si to copy - pejstao:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=600360 , bas od rijeci do rijeci.

Bez obzira kaj je potez vise nego lame. Primjecujem Linic se najvise optuzuje, a nije u zatvoru? Ocito je puno sposobniji od Sanadera, kad je u 4 godine vlasti mogao stvorit jacu mafiju od Sanaderove. 

Ponovno pokusaj izjednacavanja krivice. Lazi i floskule....

Brutal Truth \m/
15 godina
protjeran

bole_vk kaže...

Eh kad si vec spomenio Leona...da smo ostali pod " okupacijom" (u njemačkim rukama) bolje bi nam bilo nego sada...zasigurno da bi nas ti ljudi doveli u red.

I da se dotaknem teme,i ja sam glasač HDZ-a ali ne ovog u RH...i ne mrzim pravoslavce i nisam mrzitelj svega ne hrvatskog,ne slusam thompsona (dobro ima par dobrih pjesama) ,imam sve zube i tako dalje...

a ti si momčino okupiran takvim sranjima da je to za nevjerovati, savjetujem ti da probiješ obruč i porazgovaraš sa psihologom, pa još uvjek ste pod okupacijom međunarodne zajednice, jel ti živiš uopće u BIH, ako ipak živiš a nisi primjetio kolike su zločine prouzrokovali nacionalizmi i fašizmi vođa za kojima ste se povodili te i dan danas glasate za ostavštinu njihovih ideologija onda je to strašno, slobodno stavi svoju pravu sliku za avatar uopće ne dvojim u boju lica koju želiš naglasiti

Nisam ja okupiran nikakvim sranjima,meni zasigurno ne treba psihilog ,prije da tebi treba.Tako je, mi u BiH jos uvijek jesmo pod okupacijom međunarodne zajednice (Valentin Intzko).Trenutno ne živim zbog teroriziranja najbrojnijeg naroda u državi,pokusaja ukidanja hrvatskih skola,majorizacije itd. Uostalom prisiljeni smo svi glasati za HDZ-BIH tamo jer nema bolje političke opcije za naš narod,mislim da ti nemaš pojma šta se vamo trenutno dešava...Uostalom za kog bi ja trebao glasat po tebi?i tko su te stranke sa ostavštinom fašizama i nacionalizama?

Ovdje sigurno ne glasamo za takve stranke ,takva stranka je HSP-BIH ,a možete pročitati šta se gosp. Jurišiću (predsjedniku stranke) događalo u hrvatskim mjestima,kako je dočekan.To vam je draga gospodo jer je izdajnik,ide u koaliciju sa Bošnjacima.Tako da bi se ti sizgoreo trebao informirati o političkoj situaciji u ovoj susjednoj hrvatskoj pokrajini prije nego sto bubnes neku glupost.

Inače da se dotaknem HDZ-a u Hrvatskoj ,i SDP i HDZ u hr su isti,i jedni i drugi su lopovi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 14:07 (bole_vk).
17 godina
Whatever kaže...
..

Evo jedan "manji" dio koji sam uspio skupiti.

Bem ti, ovo je sve za 3 godine. {#}

..

-samo to? {#}

Ima toga još... ali u toj kombinaciji vaganja količine učinjenog zla između HDZa i SDPa gubimo sliku iz vida, gubimo kriterije (i razum).

Čak bi rekao da na lokalnoj razini gdje su stranačke boje pomješanije, ima toga na n-tu potenciju više. Svi krivi, tad krivca nema...

Unazad godinu dana, Remetinac je prebukiran, ŠBB-KBB da su sve afere završile u tom prihvatilištu odbačenih slugu koji se prodaju za šaku škuda. (istina šaka po šaka, nakupilo se 50tak milijarda.. gore nego da nas zvekne tsunami).

-zato ih nebi dijelio na stanačke boje, samo na crno-bijele, ... mislim na zatvorske prugaste odore, tj. oni koji su u njma i oni koji još nisu u njima a trebali bi biti....

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

ee to su vec novija vremena.  ovaj lik je iznimno zanimljiv. poceo je sa gostovanjima u latinici.  njega isto mozete uzeti za primjer, koliko neobrazovana tupa rulja moze nasjest.  lik uredno sakupi po 30 baba i ugura ih u mrzlu rijeku dok je vani ispod nule.

Lik je relativno blizu mene, više puta je stopirao, ja ga pokupio. Šta on meni napriča u tih par km, od Busha, CIA-e i Saibabe do aliena i zdravlja. Neprocjenjivo iskustvo.. Pa ga ostavim ispred ulaza, a cijeli zid prekriven starim naočalama. Kaže od pacijenata koji su progledali.. :o)

Uglavnom, slabo ga viđam zadnje vrijeme, bit' će da odrađuje dug državi, a (šatro) jezero koje je iskopao ispred kuće zjapi prazno. Žalio mi se zadnji put da su ga napustili pacijenti..

Whatever kaže...
Tvojih godina sam u ovo vrijeme subotom ganjao komade po gradu a ne cvilio uz računalo, mamina mazo.,

A u svojim godinama drukaš za HDZ na informatičkom forumu, to je puno bolje..

16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-samo to? {#}

Ima toga još...

10 godina vladavine SDP-a u Zagrebu gdje su sa građevinskom mafijom potpuno uništili industriju u gradu,od trga do Jankomira ostao je samo Franck

18 godina
Whatever kaže...

Bem ti, ovo je sve za 3 godine. {#}

Jbt, ko da gledam Al Caponea kako šibicaru na ulici prigovara kako krade ljude.

Glavno da glasaš za Kradeze majstore, s glavom u pijesku i dupetom na izvoliš...

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Whatever kaže...

Jesi ti na platnom spisku HDZ-a? O'šo ti 'cover' dođavola..

Je'l shvaćaš koliko su bedaste floskule tipa drugovi, antifašisti i sl? A da ne kažem da si se momentalno provalio..

Elem, da uopće ne ulazim u pojedinosti, ti sad želiš dokazati da je sdp u 3 godine pokrao više nego hdz u 17?? Misliš da ih je uopće moguće dovesti u omjer? Nema šanse.. Nažalost kradu i svi imaju afere. I prisiljeni smo birati manje zlo na izborima. Ako ti misliš da je hdz manje zlo za nas, hr općenito, imaš gadan problem. Ili si ćorav ili imaš nekakvu direktnu korist od spomenutih. Jednom aferom ne možeš poništiti drugu, niti izjednačiti s 10 afera suprotnih 1000. Zapravo me uopće ne interesiraju afere, neka se bavi time sudstvo. Mislim, mogli bi se baviti kada i u sudstvu ne bi igrali interesi..

Uglavnom, u govnima smo radi fantastičnog uspjeha ove vlade i ne vidim način da se išta promijeni ako se ne promijeni i ekipa koja nas voda (k'o guske u magli, tako bi se reklo u tvojim krugovima, zar ne?). Ili pušiš spiku od premijerke kako nam je zapravo super, pa se niti ne treba ništa mijenjati?

15 godina
protjeran

Mislim da će Zvonko Bušić sa onom svojom novom strankom biti osvježenje na izborima.

Imao sam ga čast upoznati i pričat sa njim,izuzetno je inteligentan čovjek .

Mislim da će njegova stranka biti trn u oku svima,jer ipak ležati 30 godina za Hrvatsku nije mala stvar,napokon netko tko neče krasti...

17 godina
Whatever kaže...

Ne, to je članak iz Glasa Slavonije a autor je Ivica Šola.

pisao je on još toga o SDP-u i to lijepo argumentirajući, podastrijeto činjeničnim dokazima, no maknuto je s web stranice Glasa Slavonije.

Sad je SDP (Vinković) dobar (član) s HDSSB-om pa nije u redu da se tako piše o prijateljskoj stranci.

Da, kad se dirne u "tvoje" onda su to laži, floskule, mimikrija, pokušaj ludih desničara da naštete takoj jednoj finoj stranci poput SDP-a

bljak...

Dabogda HDZ bio još 30 godina.

Drugo nismo ni zalužili sudeći po postovima pojedinaca.

Pa nemreš vjerovat da nakon svega još ljudi vjeruju hdz-u

15 godina

na sljedecim izborima cu glasat za:

4 desne
14 lijeve
0 centar
5 samostalnu listu "anonimca"
4 necu izvrsit gradansku duznost
http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 14:49 (Sir_Henry_Dale).
16 godina
neaktivan

Dodaj i opciju NEĆU GLASATI da vidim da li sam ja jedini kreten ovdje,hehehe

EDIT:Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 14:50 (muhaqeri).
16 godina
protjeran
Whatever kaže...

Da, kad se dirne u "tvoje" onda su to laži, floskule, mimikrija, pokušaj ludih desničara da naštete takoj jednoj finoj stranci poput SDP-a

bljak...

Drago mi je da si se napokon opredijelio. {#}

"The HDZ regime is fundamentally treasonous. After having won the war, Zagreb is losing the peace. The HDZ has betrayed Gen. Gotovina"

Zanimljiv citat, jel'da? Washington Times

Brutal Truth \m/
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
Whatever kaže...

bljak...

Drago mi je da si se napokon opredijelio. {#}

"The HDZ regime is fundamentally treasonous. After having won the war, Zagreb is losing the peace. The HDZ has betrayed Gen. Gotovina"

Zanimljiv citat, jel'da? Washington Times

Izručio bi ga i SDP da su imali priliku,u hrvatskoj i sdp i hdz mozes smatrat kao jednu stranku samo sto ih ime dijeli.

Druže se i privatno,imao sam i to priliku osobno viditi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 14:56 (bole_vk).
18 godina
bole_vk kaže...
Izručio bi ga i SDP da su imali priliku,u hrvatskoj i sdp i hdz mozes smatrat kao jednu stranku samo sto ih ime dijeli.

U tom tvom pogledu na stvari ima samo jedan problem - SDP ga nije izručio i SDP nije 'odgodio' primjenu ZERP-a. Obje teme su bile predizborna obećanja Kradezea, na temelju čega su skupili glasove. I dobro su napravili, obzirom da i dalje ima ljudi koji im žele dati glas. Gotovo pa smiješno...

EDIT: plus što je naravno notorna laž da su SDP i Kradeze isti - dijele ih svjetlosne godine sposobnosti i odgovornosti.

Zato još jednom - jedina dva (koliko-toliko) uspjela projekta pokrenuta od strane države u HR su autocesta i poticana stanogradnja. Oba je započela SDP i ostali koalicija, oba je uspio uništiti Kradeze s prirepcima.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 15:01 (Veliki Brat).
15 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...
bole_vk kaže...

U tom tvom pogledu na stvari ima samo jedan problem - SDP ga nije izručio i SDP nije 'odgodio' primjenu ZERP-a. Obje teme su bile predizborna obećanja Kradezea, na temelju čega su skupili glasove. I dobro su napravili, obzirom da i dalje ima ljudi koji im žele dati glas. Gotovo pa smiješno...

EDIT: plus što je naravno notorna laž da su SDP i Kradeze isti - dijele ih svjetlosne godine sposobnosti i odgovornosti.

Zato još jednom - jedina dva (koliko-toliko) uspjela projekta pokrenuta od strane države u HR su autocesta i poticana stanogradnja. Oba je započela SDP i ostali koalicija, oba je uspio uništiti Kradeze s prirepcima.

Živi i dalje u zabludi,neda mi se objašnjavat nekom tko to nije vidio na svoje oči.

(privatna druženja i slicno) Slucajno sam najbolji prijatelj sa sinom lokalnog mocnika pa vjeruj mi da sam se naslusao svakakvih prica i nagledao.

Za sve njih smo mi obicna stoka,i ponasaju se kao da su vrijedniji nego svi mi.Takav sam dojam stekao kad sam to sve gledao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 15:04 (bole_vk).
15 godina

losa vlada=losa oporba

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
18 godina
bole_vk kaže...
Živi i dalje u zabludi,neda mi se objašnjavat nekom tko to nije vidio na svoje oči.

I to je tvoj majstorski odgovor iz BiH? Kao što sam rekao - glavu u pijesak i dupe na izvoliš...

EDIT:

A nego što nego se druže? Pa i u Saboru se ko fol kolju, a na kraju u Sabornici zajedno trpaju ručak za 10 kuna u trbuhe.

I ipak na kraju dana SDP napravi manje sranja od Kreadezea kako god da okreneš.

BTW, svaka čast na prijateljima, nadam se da te neće odrati kao što deru sve nas ostale. Nego, radije se ti njima pridruži prije nego i tebe izmuzu.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 15:07 (Veliki Brat).
15 godina
bole_vk kaže...

Druže se i privatno,imao sam i to priliku osobno viditi.

Ni u kakav isti koš ne spadaju HDZ i SDP.
A osobno se divim ljudima koji su tako slijepo zaljubljeni u HDZ. Svakom simpatizeru te divne i demokratične stranke, HDZ  treba dići spomenik na sliku i priliku simpatizera.

Hrvatska bi bila kao Uskršnji otok, puna statua inteligentnijih od osoba koje predstavljaju {#}.

Stvarno vam se divim. Onaj, nadasve inteligentan Hebrang u svojim izjavama ni sam ne zna što priča. Zadnjim izjavama je čak uvrijedio i svoju stranku, a da nije bio ni svjestan. (Govorim o onome što napisao nakon pogreba Đure Brodarca. Pokoj mu duši).
A jedan jedini Barba Luka ostavlja dojam kao da ga je vučica odgajala i školovala. Sudeći po njegovom akademskom znanju hrvatskog jezika i izjavama koje daje, divim mu se {#}

Stvar koja me opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=EExdBDd0rcA
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 15:07 (sudy_freak).
15 godina
Veliki Brat kaže...
bole_vk kaže...

I to je tvoj majstorski odgovor iz BiH? Kao što sam rekao - glavu u pijesak i dupe na izvoliš...

Problem i je u tome što nama, HRVATIMA sudbinu kroje ljudi iz dijaspore, oni koji u Hrvatskoj vole jedino Državnu riznicu i blagajnu.

Blažena nam dijaspora BiH. {#}{#}

16 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

Cinjenica - HDZ je isporucio Gotovinu. Pretpostavka (floskula) - i SDP bi da je mogao.

Brutal Truth \m/
15 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...
bole_vk kaže...

Sta pricas ti?Kakve to sad veze ima sa BIH?

Malo pozornije čitaj,ja sam glasač HDZ-a BiH (stranke Dragana Čovića) jer tamo nemamo drugog izbora.

A ne HDZ-a Jadranke Kosor.Ne budi brzoplet i pročitaj moje gornje postove.

sudy_freak

ajde ti meni detaljno objasni na koji način mi to vama krojimo sudbinu?Znači mi kao hrvati smo manje vrijedni pa nesmijemo doc zivit u HR?

I da,nemoj mi se sada izvlačiti tvrdnjama kako mi dolazimo vamo glasat za HDZ.To naprosto nije istina ,dvojna prebivališta su UKINUTA i mozes glasat ili u HRVATSKOJ ili u BIH.

I KAO PRVO MI NISMO DIJASPORA (da si imalo educiran znao bi sta je DIJASPORA -to je iseljeništvo) a mi se nismo doselili nedavno u BIH,nego smo tu vjekovima.Eto kakve ti gluposti lupaš,prosto za nepovjerovat.

Uostalom imaš bosanskohercegovackih hrvata koji zive u hr i glasaci su lijeve opcije ,npr. Ljubo Jurcic (Ružići pokraj Gruda) Tomislav Antunović (posavina),tako da se ne izvlaci da vam mi dolazimo glasat za HDZ ,vaši lažni branitelji glasaju za HDZ.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 15:15 (bole_vk).
16 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Dodaj i opciju NEĆU GLASATI da vidim da li sam ja jedini kreten ovdje,hehehe

EDIT:Hvala

Nisi jedini kreten po tom pitanju ovdje, i karakterni ti se zdušno pridružuje u neglasanju.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Problem i je u tome što nama, HRVATIMA sudbinu kroje ljudi iz dijaspore, oni koji u Hrvatskoj vole jedino Državnu riznicu i blagajnu.

Blažena nam dijaspora BiH. {#}{#}

VEĆINA MOJI PRIJATELJI SU PURGERI I PRAVI HRVATI.

Za nas je HDZ sramota i voljeti nekaj kaj u sebi nosi zlo, krađu i druge nezakonite stvari je smješno.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
15 godina
muhaqeri kaže...
ihush kaže...

-samo to? {#}

Ima toga još...

10 godina vladavine SDP-a u Zagrebu gdje su sa građevinskom mafijom potpuno uništili industriju u gradu,od trga do Jankomira ostao je samo Franck

SDP na čelu s Banditićem se razilazi s bivšim Račanovim i sadašnjim SDP-om na čelu s Milanovićem. Što je bilo na predsjedničkim izborima, SDP vs. SDP po tvojim riječima?

Bandić je čisti HDZ-ov igrač, rodom iz Gruda {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice