Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.537.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
ivan dragi kaže...

@Lazarus..

Ovo je jako pokvareno od tebe. Ako si saslužio karton, zaslužio si ga zbog trolanja i vrijeđanja, a ne zbog kozmičke ravnoteže ili sizgorea, a o kartonu nek ostali modovi procijene.

A ovo je jako bezobrazno od tebe. Vec sam napisao da sam izmedu ostalog dao sebi karton i zbog trolanja.

Upravo si i ti trolao pa nisam ti dao karton.

Relation to the original topic decreases with every single post
17 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Zbog ovakvih neonaci razmišljanja mi je žao što živim gdje živim. Prvim vlakom letim odavde..

...daj uozbilji se malo, vlakovi ne lete...{#}

...kaos...
18 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

A ovo je jako bezobrazno od tebe. Vec sam napisao da sam izmedu ostalog dao sebi karton i zbog trolanja.

Upravo si i ti trolao pa nisam ti dao karton.

možeš ga slobodno i sa zaslugom dodijeliti i meni, sorry na OT i što izgleda kao da te učim poslu ali jednostavno moram to naglasiti, jer mi se čini da nisi vidio NHF

Turbo cattolico
17 godina
neaktivan
Slusaj ja bih radije da ne znam ko mi je otac, nego da znam ko je a kreten je (ka moj). Niti se brine za mene, vise je problema radi njega jer je prevaria dosta ljudi (i moju majku u manjoj mjeri, radila je s njime, ali on je nije prijavia i ona nije od toga dobivala ni zdravstveno ni nista, a to je skuzila tek kad su se rastali). Promijenia sam broj mobitela (doduse to nije bila potreba jer se nikad nije udostojia javit itd...).
Tako da bi radije da su mi majke 2 lezbe ili cak gejevi ako je ok atmosfera u obitelji i ne opce spolno ispred mene. Dobro ako su lipe lezbe moze :D al e.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Znači da 2 pedera mogu posvojiti djete ako zbog bolesti ne mogu imati dijete. Ili pedere diskriminiramo pa nemogu posvojiti uopće. Što znaći da ih protivno UN-ovoj rezoluciji o suzbijanju diskriminacije LGBTIQ osoba diskriminiramo na temelju seksualnosti i time branimo da posvoje djete.

Ako ih smatrate bolesnima, jer biti peder je biti bolestan, to znači da oni zbog bolesti ne mogu imati djete. Samim time ga smiju posvojiti jednako kao i bolesni heteroseksualci.

Ispričavam se za komentiranje žutog kartona.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
ivan dragi kaže...

Ako ih smatrate bolesnima, jer biti peder je biti bolestan, to znači da oni zbog bolesti ne mogu imati djete. Samim time ga smiju posvojiti jednako kao i bolesni heteroseksualci.

pedere treba lijecit jer su bolesni a ne im dati djecu.

iz tvoje poruke ovo proizlazi

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
18 godina
OriginalEXE kaže...
Veliki Brat kaže...
OriginalEXE kaže...
Ja na to gledam ovako.

Dijete je nešto najljepše što ti se može dogoditi u životu, onaj tko ga nema nije iskusio život. Ako ti nisi proveo besanu noć pored bolesnog djeteta brinuči se da mu ugodiš i suzbiješ bolest, onda dragi moj forumašu, ti nisi iskusio život.

Ali i homoseksualna osoba se može brinuti o bolesnom djetetu. Ne mora čak niti posvajati dijete, dovoljno je da lezbača ode van, podmetne se nekom frajerčini kojeg ne zanimaju ni godine ni brak, ostane trudna (Jesi na piluli? Jesam!) i - tadaaaam! - nakon 9 mjeseci eto ti brige i zadovoljstva do kraja života.

Ovakve gluposti nisam očekivao. Dobro jesi li ti pri sebi dok ovo pišeš. Jesam li ja jedini koji u ovome vidi glupost ili? 

Divnog li osječaja kada za majku imaš lezbijku a za oca nekog random stranca na ulici, idealni uvjeti za život djeteta. Tko mu ne bi poželio tako lijepu situaciju.

Strašno.

Ah čuj, vjerojatno divniji nego kad ostaneš bez oba roditelja, koji poginu u nekakvoj nesreći. Pa opet i to se događa. Koliko se sjećam, Batman je jedan od takvih  :D

Ne kužim u čemu je problem? Misliš li možda da lezbijka ne može zatrudniti? Misliš da si peder ne može priznati da je peder tek nakon što mu umre žena, a on ostane s dvoje djece? Misliš li da si gej par ne može naći surogat majku? Ili misliš da su homoseksualne osobe emocionalno hendikepiurane, pa nisu u stanju brinuti se za dijete? Na kraju, ne kužim uopće što je tebi u svemu tome glupo, pa to su tek neke od mogućih životnih situacija.

Uostalom, toliko ste se uhvatili gejeva i lezbi, a nitko se nije zapitao što je s bipsićima - jesu li oni 'normalni'? Ti frikovi koji vole trpati i ženama i muškima, a možda vole i da ih jedni i drugi povremeno nategnu? Ne tako davno Deus (jbg. Deus, sad si obilježen :) je postao link na pegging - je li muškarac koji voli da ga zakonita žena katkad malo nategne također nenormalan i smije li on usvajati djecu?

Zapravo, pretpostavljam da je problem u svima koji prakticiraju seks izvan bračne postelje, jel' tako? Pa ti fino kao pravi ortodoksni židov legni ženu na krevet, preko nje uredno plahtu s rupom u sredini, obavi svoje i nadaj se da je zatrudnila. Reprodukcija, FTW!

ATJLučko kaže...
Veliki Brat kaže...
OriginalEXE kaže...
Ja na to gledam ovako.

Dijete je nešto najljepše što ti se može dogoditi u životu, onaj tko ga nema nije iskusio život. Ako ti nisi proveo besanu noć pored bolesnog djeteta brinuči se da mu ugodiš i suzbiješ bolest, onda dragi moj forumašu, ti nisi iskusio život.

Ali i homoseksualna osoba se može brinuti o bolesnom djetetu. Ne mora čak niti posvajati dijete, dovoljno je da lezbača ode van, podmetne se nekom frajerčini kojeg ne zanimaju ni godine ni brak, ostane trudna (Jesi na piluli? Jesam!) i - tadaaaam! - nakon 9 mjeseci eto ti brige i zadovoljstva do kraja života.

Nekome 18 godina "zadovoljstva", a nekom doživotna trauma, a tko mi je otac, na primjer {#}!!

O čemu si razmišljao kada si pisao ovakav post, obzirom je to eklatantan primjer sebičnosti, ne mora explicite ocrtavat tebe, ali uvelike prikazuje što bi ti odobrio, ja bormeš nebi, niti pod prijetnjom metka u glavu!!

Da uopće ne širim raspravu na socijalni i pedagoški aspekt, hoće li ona nesretna "!lezba" po tebi imati kunu za kupiti tom još nesretnijem djetetu hranu i odjeću, osigurat školovanje, koliko si aspekata probudio, a da niti na jedan nisi računao, niti jedan nis elaborirao, opravdao, stoga, sjedi 1 {#}!!

Iskreno, razmišljao sam o tome kako kako je ograničeni i naporan život ljudi koji pišu ovakve postove. Nadam se da se ti i EXE nećete naći uvrijeđeni, ali eto, kad već pitaš - o tome sam razmišljao...

Ne zaboravi - oca i majku ne biraš. Nikada nisi i nikada nećeš i nema tog djeteta koje je odabralo roditelje. Ima jedna dobra koju mi je moja baba puno puta ponavljala - nije ti mater ona koja te rodila, nego ona koja te odgojila. Roditeljstvo se ne mjeri brojem začeća, nego količinom brige i odgoja.

Na žalost vas gej-hejtera, gejevi i lezbe su savršeno sposobni odgajati djecu. Imati će para koliko i bilo koja druga osoba u HR, ako ne i više - očito ne poznaješ homoseksulne osobe, nemaš pojma čime se bave, niti koliki su im prihodi. Zapravo, ti si taj koji ne razmšlja, već lupa napamet i pretpostavlja, a da nemaš pojma o temi o kojoj pričaš.

Gledam te!
18 godina
neaktivan
Sir_Henry_Dale kaže...
ivan dragi kaže...

ne to proizilazi iz tvojih poruka, koje su naravno bedastoće

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 15:54 ((s)izgoreo).
15 godina
(s)izgoreo kaže...
Sir_Henry_Dale kaže...
ivan dragi kaže...

ne to proizilazi iz tvojih poruka, koje su naravno bedastoće

ja sam dosao do ovoga zakljucka,ti si mozda zakljucio drugacije.tko ce ga znati koji je ispravan zakljucak u ovom kompliciranom svijetu

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Vidiš, ne dati nekome drugome priliku za život po meni je vrlo sebično. Današna suvremena civilizacija uspijeh u životu stavlja na prvo mjesto. Ta ista civilizacija uspijeh u životu interpretira količinom stečenog bogatstva i moči. No istina je daleko od toga. Istinska je radost stvoriti potomka, odgojiti ga, maziti i paziti, biti tu za njega svaki trenutak života.

To je po meni svrha života.

to je samo jedini dokazivi smisao života, reprodukcija
nije malo ali bogami nije ni puno,dijelimo ga sa životinjama

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 16:03 (seneka).
18 godina
neaktivan
Sir_Henry_Dale kaže...

ja sam dosao do ovoga zakljucka,ti si mozda zakljucio drugacije.tko ce ga znati koji je ispravan zakljucak u ovom kompliciranom svijetu

tvoji zaključci ne vrijede ništa, evo ti jedan pravi zaključak:

Scientific research has been consistent in showing that lesbian and gay parents are as fit and capable as heterosexual parents, and their children are as psychologically healthy and well-adjusted as children reared by heterosexual parents. According to scientific literature reviews, there is no evidence to the contrary.

istina s vikipedije ali je znanstveni nije napamet ko tvoj

ljudi moji ja ne znam čemu više ove rasprave, pa sve je vrlo dobro objašnjeno i sve govori u prilog homoseksualaca, dok se ne ustvrdi drugačije suzdržite se gluposti i ostavite znanstvenicima da obavljaju znanstveni posao

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 16:12 ((s)izgoreo).
15 godina

Za sve ljude dobre volje, preporuka neka na YouTube-u pogledaju video clip "Saving Valentina" {#}!!

Evo i link; http://danas.net.hr/znanost/page/2011/07/15/0738006.html

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Za sve ljude dobre volje, preporuka neka na YouTube-u pogledaju video clip "Saving Valentina" {#}!!

Evo i link; http://danas.net.hr/znanost/page/2011/07/15/0738006.html

Već je stavio Seneka, čak i s istom namjerom čini mi se.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Vidiš, ne dati nekome drugome priliku za život po meni je vrlo sebično. Današna suvremena civilizacija uspijeh u životu stavlja na prvo mjesto. Ta ista civilizacija uspijeh u životu interpretira količinom stečenog bogatstva i moči. No istina je daleko od toga. Istinska je radost stvoriti potomka, odgojiti ga, maziti i paziti, biti tu za njega svaki trenutak života.

To je po meni svrha života.

Obzirom na postojanje milijardi galaksija sa milijardama zvijezda i planeta, a čak niti za ovaj svemir nismo posve sigurni da je jedini, statistički je krajnje nevjerojatno da se nešto najljepše što ti se može dogoditi u životu nalazi baš na ovom planetu. Odnosno vjerojatnost je toliko mala da praktično možemo smatrati da to sigurno nije tako.

18 godina
moderator

Molio bih ekipu da malo pripazi na izražavanje. Izbjegavajte vulgarnu riječ na p, s obzirom da postoje riječi koje nemaju drugo značenje i negativnu konotaciju, poput homoseksulac ili gej/gay.

Također pripazite na to da homoseksualne osobe na nazivate bolesnicima, implicirajući (ili se čak i eksplicitno tako izražavati!) da je homoseksualnost bolest, jer to nije istina - konzultirajte medicinsku literaturu. Prije će biti da osobe koje se tako odnose prema homoseksualcima imaju neke osobne probleme (tzv. homofobi, ljudi koje karakterizira zadrtost prema jednoj "skupini" ljudi), nego homoseksualci. {#}

LIVE AND LET LIVE!

Nemojte da moram zaključati temu.

18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Molio bih ekipu da malo pripazi na izražavanje. Izbjegavajte vulgarnu riječ na p, s obzirom da postoje riječi koje nemaju drugo značenje i negativnu konotaciju, poput homoseksulac ili gej/gay.

Također pripazite na to da homoseksualne osobe na nazivate bolesnicima, implicirajući (ili se čak i eksplicitno tako izražavati!) da je homoseksualnost bolest, jer to nije istina - konzultirajte medicinsku literaturu. Prije će biti da osobe koje se tako odnose prema homoseksualcima imaju neke osobne probleme (tzv. homofobi, ljudi koje karakterizira zadrtost prema jednoj "skupini" ljudi), nego homoseksualci. {#}

LIVE AND LET LIVE!

Nemojte da moram zaključati temu.

konačno glas razuma, istina lagano padobranski... sve je to rečeno već ohoho puta, međutim ovim navalnim igračima koji izljeve nježnosti prema gejevima siju refulno treba ponavljati svake tri strane što je bilo na predhodne tri strane i tako unedogled...

btw. čemu zabrana riječi p.... (naravno bez .....čina na kraju, to bi bilo vrijeđanje) kada se oni/mi ne vrijeđaju/mo na nju a i ustalila se riječ u narodu, mene ne smeta npr. da me se tako proziva (dobro moguće je da druge vređa), naravno bez debilnog ili uvradljivog konteksta, tada čitava misao vrijeđa, čak je i Drago čini mi se odobrio uporabu te riječi na forumu, homoseksualac ispada kliničko - beskrvan naziv a i dugačak za popyzditis, gej pak nije domaća riječ... radije uskladite satove tamo u moderatornici

Turbo cattolico, peste balcanica
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 18:56 ((s)izgoreo).
15 godina

(s)izgore, ponavljanje je majka znanja, tako da ponavljaj ekipi svake 3 stranice možda nauče :P

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
18 godina

Svi ste vi pederi kad se ovako ponasate. Mrs!

http://danas.net.hr/novac/page/2011/07/16/0090006.html?pos=n1

Jel ova luda? Na kojim je ona drogama? Na kojoj bunici? Ebemi mater ako je ona normalna!

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina
neaktivan
Već smo ustanovili kakva je ona, normalna sigurno nije.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
18 godina
Monopol kaže...

Svi pricaju kako bi smanjenje PDV-a malko diglo ekonomiju, a ona bi ga jos nabila. Pa je najprije rekla da je krizni porez dobar i uvela ga, pa je rekla da ipak nije dobar pa ga je ukinila, i na kraju je on ipak dobar i sad bi ga ponovo uvela. Metak u celo!

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Monopol kaže...

Svi pricaju kako bi smanjenje PDV-a malko diglo ekonomiju, a ona bi ga jos nabila. Pa je najprije rekla da je krizni porez dobar i uvela ga, pa je rekla da ipak nije dobar pa ga je ukinila, i na kraju je on ipak dobar i sad bi ga ponovo uvela. Metak u celo!

To je jedino normalan potez! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Svi ste vi pederi kad se ovako ponasate. Mrs!

Jel ova luda? Na kojim je ona drogama? Na kojoj bunici? Ebemi mater ako je ona normalna!

kaže a čak se i sa stručnjacima konzultirala... za nevjerovat, dobro da se nije konzultirala sa crkvenjacima oni su stručnjaci za sve, kako je krenulo još ćemo mi plaćat i desetinu na neoporezovano kao u dobra stara srednjovjekovna vremena kad je bog po zemlji hodo

Turbo cattolico, peste balcanica
18 godina
moderator
(s)izgoreo kaže...
btw. čemu zabrana riječi p.... (naravno bez .....čina na kraju, to bi bilo vrijeđanje) kada se oni/mi ne vrijeđaju/mo na nju a i ustalila se riječ u narodu, mene ne smeta npr. da me se tako proziva (dobro moguće je da druge vređa), naravno bez debilnog ili uvradljivog konteksta, tada čitava misao vrijeđa, čak je i Drago čini mi se odobrio uporabu te riječi na forumu, homoseksualac ispada kliničko - beskrvan naziv a i dugačak za popyzditis, gej pak nije domaća riječ... radije uskladite satove tamo u moderatornici

Kad Ćiri viču riječ na p, zar ciljaju na homoseksualca? Nemoj se praviti lud, dobro znaš koje sve konotacije ta riječ sa sobom nosi, pogotovo u našem društvu gdje su donedavno pederi bili svi samo ne homoseksualci, o kojima se nije ni raspravljalo. {#}

16 godina
protjeran
torrente kaže...

TLN je u to vrijeme bio toliko mocan da se cekao svaki cetvrtak za novu epizodu,te bi se cijeli tjedan pucale fore u drustvu do sljedeceg cetvrtka.

pogadjali su u srz svega.

TLN je bio odlican priznajem, ali izreziran. "Nocna Mora" je ipak top..... jos kad nadjes ovakve momente, eto bas o trenutnoj raspravi o homosexualcima: 

Brutal Truth \m/
18 godina

ee to su vec novija vremena.  ovaj lik je iznimno zanimljiv. poceo je sa gostovanjima u latinici.  njega isto mozete uzeti za primjer, koliko neobrazovana tupa rulja moze nasjest.  lik uredno sakupi po 30 baba i ugura ih u mrzlu rijeku dok je vani ispod nule.

pokaze im svoj kvazi cetifikat od tog njegovog keroprektik shita.

jos veca zanimljivost je da ovakvih likova imate u svakoj sredini i oni uredno cirkuliraju medju nama   lol

eto kad smo i ćira spominjali...dobra kombinacija sa ovim likom koji je vristao u jednoj latinici "sve cu ja vas u bijelim mantilima sredit...SVE! "

sve ce nas centrirat LoL

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 20:14 (torrente).
16 godina
protjeran
torrente kaže...

"sve cu ja vas u bijelim mantilima sredit...SVE! "

sve ce nas centrirat LoL

Koji {#}. Palo mi na pamet bas bi volio vidjet dr. Antu u ovakvoj raspravi sa Mamicem ili Kerumom pa to bi bilo epskih razmjera.

Brutal Truth \m/
17 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Ma ona je na kukurijeku.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
18 godina
moderator
Whatever kaže...
Mario Baksa, pripazi na ove teroriste s foruma koji bi malo malo izvršili atentat na nekog pripadnika HDZ-a i Vlade RH.

to je govor mržnje, zakonski je kažnjivo i može se tužiti i Bug forum zbog takvih opasnih izjava.

Prvo - nisam jedini moderator na forumu. Drugo - to nije način na koji se prijavljuju poruke. Treće - jel je to govor mržnje ili samo slikovit i pretjeran izraz nezadovoljstva? Prijavi poruku - ako će (drugi) moderatori to smatrati govorom mržnje, vjerujem da će reagirati.

BTW Pretjerali ste s digresijama - vratite se na temu.

18 godina
neaktivan

A tema je? :D

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
neaktivan
Whatever kaže...

Za koga ćete glasovati na izborima ?

Ja ću opet za državotvorni HDZ, a vi ?

Za njega. Kud puklo da puklo.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice