Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.537.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...
netko,netkovic kaže...

Nešto si pobrkao..Većina hrvatskih desničara i nacionalista nema ništa protiv pravoslavaca..Dapače, veće "borbe" se odvijaju između hrvatskih ateista i kršćana,nego između kršćana i pravoslavaca.A i sa srbima nije više takva situacija...Sada još imaš samo onu malu djecu koja misle da su srbi za sve krivi, dok se kod onih pametnijih  to pitanje proteže samo dok srbi izađu iz granica , što je ja mislim isto i na drugoj strani tako...

Hrvatski desnicari i nacionalisti imaju sve i svasta protiv onih koji ne misle isto ko i oni.

Sta se tice srbije i za sta su oni krivi, jednom prilikom me bivsi specijalac iz Vukovara bacio kroz staklo na ulazu u kafic radi srpske markice na duvanu kojega je btw dosa uzicat u mene. 

Zao mi je. Ja sam imao slicnu situaciju,

nakon sto sam usao u kafic pozdravim konobara i dvojicu sto su igrali biljar od kojih je jedan bio pijan. Poceo mi je srati kako je "dobar dan" srpski pozdrav. XD Brzo sam popio kavu jer, uz to sto je drzao biljarski stap i gadno lelujao, nisam iskljucio da bi se moglo pridruziti jos njegovih istomisljenika. A bas se nadam da na selu necu naletit na te- kako neki kazu- kombajnere sto s ravnice dolaze na rakijicu... A petak bio.

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nego Lasarus. Pitaj ove svoje istomisljenike sto misle o Pravoslavcima? Zadrti hrvatine, desnicari, katolici, odabran narod... Mora da vas vole.

Tebi je cilj izazvat svadu izmedu katolika i pravoslavaca na forumu?

3 godine si na forumu....

Relation to the original topic decreases with every single post
18 godina

edit:

posto su aktivni sudionici teme procitali post, nema potrebe da isti vise bude javan.  pobrisano.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 22:49 (torrente).
18 godina
Lazarus Long kaže...
tnakir kaže...

Nego Lasarus. Pitaj ove svoje istomisljenike sto misle o Pravoslavcima? Zadrti hrvatine, desnicari, katolici, odabran narod... Mora da vas vole.

Tebi je cilj izazvat svadu izmedu katolika i pravoslavaca na forumu?

3 godine si na forumu....

Ni slucajno. Puno mi je bilo ljepse kad smo pricali o "opasnim" stvarima bez ikakvih tenzija i provokacija. A onda su neki dosli (mislim na mnozinu) i sve zasrali.

Samo zelim reci da "pripazis s kim se druzis". Meni je svejedno koje si vjere. Ako ti postujes mene, ja postujem tebe. As simple as that. Ima ona jedna "Ne uradi drugom ono sto ne zelis da netko tebi ne uradi". Eto ti svih 10 bozjih zapovijedi u jednoj recenici. Aj lajk.

@Torrente: kako sam vec jednom reko: ti si moj idol {#}

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 2:02 (tnakir).
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

jesam li ja lud ako neke ljude nazovem na mobitel i cestitam pravoslavni bozic?

Ne. Ti jednostavno nisi ksenofob i sve sto zavrsava na  fob.

Nazalost ksenofobija je odlika svih balkanskih naroda. "Mi [upisi nacionalnost] jesmo najbolji sportasi, vjernici, najpametniji...mi smo najveci junaci!! Ostali su gola govna, njihova vjera je pogresna, homoseksualci su monstrumi, oni su glupi i ne znaju zivjeti zivot"

BTW

Ono prepucavanje sa izgorjelim je bila cista provokacija. Nista vise nista manje.

18 godina
Lazarus Long kaže...
torrente kaže...

Ne. Ti jednostavno nisi ksenofob i sve sto zavrsava na fob.

Nazalost ksenofobija je odlika svih balkanskih naroda. "Mi [upisi nacionalnost] jesmo najbolji sportasi, vjernici, najpametniji...mi smo najveci junaci!! Ostali su gola govna, njihova vjera je pogresna, homoseksualci su monstrumi, oni su glupi i ne znaju zivjeti zivot"

Upravo to. Ne samo ksenofobija, homofobija i ostale fobije. Ono sto nama nije normalno je generalno lose i to treba satrat u startu. To je nas stav, to je Balkan kojeg treba izbit iz ljudi. Kakva Europa, daleko smo mi od Europe (neznam kakvo je stanje dole kod vas, ali mislim da nisam puno falio).

18 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
torrente kaže...

Ne. Ti jednostavno nisi ksenofob i sve sto zavrsava na fob.

Nazalost ksenofobija je odlika svih balkanskih naroda. "Mi [upisi nacionalnost] jesmo najbolji sportasi, vjernici, najpametniji...

....i imamo najljepše pitcke

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
18 godina

drago mi je da sam s vama nesto privatno podijelio i sada mozete vidjeti kako tek MENI neke gluposti sa ove teme idu na zivce.

ako si ikada vidio koliko ti zivot moze vrijediti...nula kuna...kasnije ga cijenis i veselis mu se,a ne hodas okolo ko mona i lijepis etikete.

sretan si sto si zdrav i ne fali ti komad mesa, te sto ti je ispod kose pamet ostala na broju. mozda zbog mladosti.  inace od tog ljudi polude i puna je hrvatska nesretnih ljudi s traumama.

18 godina
neaktivan
Balkan

Ali stvarno sam mislio na Balkanske narode a u to svrstavam i Bugare, Grke, Rumune. I oni su sa Balkana, jel?

Kako to da smo mi najpametniji a ostatak svijeta je 50 godina ispred nas?? (a mozda i vise). Kako to da su Ameri glupi kad su ultra super vele sila i "popeli se na mjesec" ???

Kako to da su [stavi evropski narod] glupi kada uzimaju placu od min. 2000 eur a mi jos razmisljamo kako dati mito carinskom sluzbeniku?

18 godina
Lazarus Long kaže...
Balkan

Ali stvarno sam mislio na Balkanske narode a u to svrstavam i Bugare, Grke, Rumune. I oni su sa Balkana, jel?

Nisam siguran da i oni spadaju pod balkan :) Bar geografski. Mentalan sklop mozda i jest.

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nisam siguran da i oni spadaju pod balkan :) Bar geografski. Mentalan sklop mozda i jest.

evo što kaže karta na vikipadiji, ja bih tu ugurao bar po mentalitetu i turke i rumunje

16 godina
protjeran
@torrente cjelo vrijeme pokušavam ukazati da se od buhe pravi slona...Ja sebe deklariram kao nacionalistu , i ne, ne mrzim nikoga zato jer je _____ dodaj tu šta želiš..kako bi balašević rekao : "Ja nemam ništa ni protiv koga, imam samo nešto za nas"...Na kraju krajeva da se i pozovem na riječi generala Leona Degrelea : "Nacionalizam znači ponovno otkrivanje kreativnih vrijednosti svoje nacije , ponovno otkrivanje kulture.Nacionalizam je traženje izvrsnosti-plemeniti ideal.Nacional socijalistički rasizam nije protiv drugih rasa,nego za svoju rasu.Ciljao je branjenju i poboljšavanju svoje rase i želio da i pripadnici drugih rasa rade to za sebe."
Znači ne mržnja prema drugim rasama, već ljubav i trud da se poboljša svoja kultura i očekivanje da drugi rade isto.. I mnogi se neće slagati samnom ni sada pa ni u budućnosti, i poštujem to..Ne trebam nikoga da mi govori da sam zbog svojih stavova glup,jer to dokazuje da tada ni on nije nešto pametniji...
Zato mislim da ovom forumu nisu potrebne svađe svih ideologija ili vrijeđanja, nego suživot...Za takve diskusije postoje drugi forumi..I ja se neću odreći svojih ideala,kao što ni ne očekujem da se netko drugi odreće svojih. Isto s*anje je i sa gayevima, nekima je to ok, dok drugima nije zašto bi netko bio pametniji ili gluplji po tom pitanju?
WP
17 godina
Danny_HR kaže...
Trebalo bi promijeniti naslov teme, evoluirali smo.
"Birc za moralne vertikale i lokalne dušebrižnike" :)

E.ne može tako!

Imam(o) Birc već na forumu,ne trpim konkurenciju{#}{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
@torrente cjelo vrijeme pokušavam ukazati da se od buhe pravi slona...Ja sebe deklariram kao nacionalistu , i ne, ne mrzim nikoga zato jer je _____ dodaj tu šta želiš..kako bi balašević rekao : "Ja nemam ništa ni protiv koga, imam samo nešto za nas"...Na kraju krajeva da se i pozovem na riječi generala Leona Degrelea : "Nacionalizam znači ponovno otkrivanje kreativnih vrijednosti svoje nacije , ponovno otkrivanje kulture.Nacionalizam je traženje izvrsnosti-plemeniti ideal.Nacional socijalistički rasizam nije protiv drugih rasa,nego za svoju rasu.Ciljao je branjenju i poboljšavanju svoje rase i želio da i pripadnici drugih rasa rade to za sebe."
Znači ne mržnja prema drugim rasama, već ljubav i trud da se poboljša svoja kultura i očekivanje da drugi rade isto.. I mnogi se neće slagati samnom ni sada pa ni u budućnosti, i poštujem to..Ne trebam nikoga da mi govori da sam zbog svojih stavova glup,jer to dokazuje da tada ni on nije nešto pametniji...
Zato mislim da ovom forumu nisu potrebne svađe svih ideologija ili vrijeđanja, nego suživot...Za takve diskusije postoje drugi forumi..I ja se neću odreći svojih ideala,kao što ni ne očekujem da se netko drugi odreće svojih. Isto s*anje je i sa gayevima, nekima je to ok, dok drugima nije zašto bi netko bio pametniji ili gluplji po tom pitanju?

Eh kad si vec spomenio Leona...da smo ostali pod " okupacijom" (u njemačkim rukama) bolje bi nam bilo nego sada...zasigurno da bi nas ti ljudi doveli u red.

I da se dotaknem teme,i ja sam glasač HDZ-a ali ne ovog u RH...i ne mrzim pravoslavce i nisam mrzitelj svega ne hrvatskog,ne slusam thompsona (dobro ima par dobrih pjesama) ,imam sve zube i tako dalje...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 3:39 (bole_vk).
16 godina
protjeran
Kako bilo, malo da skrenemo s teme.Pred kojih par dana kupio sam 24 sata, i bio je onaj neki dodatak unutra, kao predstavljanje nekih knjiga unutra ili tako nešto.Uglavnom pošto nisam imao šta raditi ,reko idem ja to malo pročitam,možda ima nešto pametno unutra.Kad ono prvo me dočeka u tekstu par masnih psovki,nakon toga se lik hvali kako je njegov stari bio diler i kako je i on narkoman pa još nekoliko psovki i tako cjeli tekst..Reko,ovi 24 sata stvarno ne valjaju,ali onda se sjetih da stvarno svugdje fali cenzure..Pa se pitam, di je nestalo cenzuriranje medija?
Već mi se pomalo i gade takve stvari koje pročitam,ponekad sam jednostavno užasnut..
WP
18 godina
neaktivan

Lol kakve su ovo pi*zdarije? Citiranje nacista i neonacistički apologetizam na Bug Forumu?

"Nacional socijalistički rasizam nije protiv drugih rasa,nego za svoju rasu"? WTF?

http://en.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9on_Degrelle

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 5:21 (Loz).
16 godina
neaktivan

Kako je lijepo vidjeti kada većina hrvata okupljenih na jednom mjestu (bug forumu) smatra da ljude treba cijenit ako imaju prave kvalitete, bez obzira bili oni srbi, muslimani ili hrvati...

..ali i dalje ostaje velika vecina "pravih" rvatina po kojima ...znate...

Apsolutna ista stvar vrijedi za muslimane ili srbe...pobit,poklat,zapalit. Nekima bi bilo najlakse da sutra opet bukne rat, bar bi ispoljili frustracije...

Jel kriv isus, muhamed, tito, alija ili slobo , ne znam, ali mrznja nece tako lako prestati...

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
16 godina
neaktivan

Pozdrav iz Šibenika tj. Vodica {#}{#}{#}{#}, ima curica.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

{#}

Uuu, ja znam jednu kolegicu s faksa, iz Vodica je. Dobra je :D.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Daj slike jbt led{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
thedream kaže...

Daj slike jbt led{#}

Oćeš Soraju kako urla u mikrofon neku cajku u Haciendi {#}{#}, neku rupetinu su napravili za seljobere očito u sklopu Haciende, čuo sam za to još od prije par godina, al nisam se spuštao u to grotlo, ovaj haus i ar-en-bi đir mi je bio uvijek miliji vani, kad već ne može death metal {#}{#}.

Uglavnom svinjac je žešći - curica ima ko salate, sezona zasad koliko vidim čisto ok, makar mi se nekako čini da ekipa jako jako slabo troši. Kako da kažem, velik promet, a mala zarada, restorani poluprazni a more ljudi na ulici od npr. 20h do 23 kad presele u neki bircuz ili rupetinu.

Zasad ocjena Vodica 6.5/10. Idem u Primošten ovih dana pa ću prenijeti dojmove.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Kako je lijepo vidjeti kada većina hrvata okupljenih na jednom mjestu (bug forumu) smatra da ljude treba cijenit ako imaju prave kvalitete, bez obzira bili oni srbi, muslimani ili hrvati...

Apsolutna ista stvar vrijedi za muslimane ili srbe...pobit,poklat,zapalit. Nekima bi bilo najlakse da sutra opet bukne rat, bar bi ispoljili frustracije...

Jel kriv isus, muhamed, tito, alija ili slobo , ne znam, ali mrznja nece tako lako prestati...

...mogao bi se složiti sa napisanim da nisi sasvim slučajno, kao i velika većina "pravih" rvatina, spominjući

aliju i slobu zaboravio na franju...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 11:37 (Jurra).
15 godina

Dobar dan ljudi, evo sam pronašao na netu kako Argentinu na Copa Ameria nije mogao od Diega Forlana i Urugvaja spasiti niti čarobnjak Lio Messi  {#}, malo sam over sarkastičan, ali za ekipu i dečece koju je pak slijedom gro forumaša u jednoj temi na forumu slijepo hvalila, jednostavno ostavlja dojam {#}  {#}!!!!

Uz dodatak da je Urugvaj od 39 minute igrao s igračem manje, strijelcem 1 gola na utakmici uopće, daklem, uspijeh Urugvaja je već sada enormno velik, a koliko će pasti cijena Liu Messiu danas, pa i u Barseloni, jer igrač godine mora biti bolji, zar ne  {#}??!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...
EraserHead kaže...

...mogao bi se složiti sa napisanim da nisi sasvim slučajno, kao i velika većina "pravih" rvatina, spominjući

aliju i slobu zaboravio na franju...{#}

kakav franjo crni sine {#}

18 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

u svojim postovima sebe deklariraš jedino kao dijete sa posebnim potrebama, ti si se momčino gadno pobrkao, mora da ti se ovaj čekić svaki put kad mlatneš po toj petokraci vrati direkt u čelendaru, za mir u svijetu se zalažu misice a striček hilter, četnici, ustaše i balavci obijanih glava se ne natječu u toj disciplini... ili se možda ipak natječu...

U REPUBLICI HRVATSKOJ JE ZABRANJENO VELIČATI NACIZAM, RASIZAM I ZLOČINAČKE REŽIME I IDEOLOGIJE, ma koliko god netko bio tup i mirisao govno a srao cvijeće

bole_vk kaže...

Eh kad si vec spomenio Leona...da smo ostali pod " okupacijom" (u njemačkim rukama) bolje bi nam bilo nego sada...zasigurno da bi nas ti ljudi doveli u red.

I da se dotaknem teme,i ja sam glasač HDZ-a ali ne ovog u RH...i ne mrzim pravoslavce i nisam mrzitelj svega ne hrvatskog,ne slusam thompsona (dobro ima par dobrih pjesama) ,imam sve zube i tako dalje...

a ti si momčino okupiran takvim sranjima da je to za nevjerovati, savjetujem ti da probiješ obruč i porazgovaraš sa psihologom, pa još uvjek ste pod okupacijom međunarodne zajednice, jel ti živiš uopće u BIH, ako ipak živiš a nisi primjetio kolike su zločine prouzrokovali nacionalizmi i fašizmi vođa za kojima ste se povodili te i dan danas glasate za ostavštinu njihovih ideologija onda je to strašno, slobodno stavi svoju pravu sliku za avatar uopće ne dvojim u boju lica koju želiš naglasiti

netko,netkovic kaže...
Pa se pitam, di je nestalo cenzuriranje medija?
Već mi se pomalo i gade takve stvari koje pročitam,ponekad sam jednostavno užasnut..

nastavak sage...

užasnut necenzuriranjem medija... 

konačnim rješenjem do mira u svijetu

...antuntun, on posao svaki na svoj način radi, jaja za leženje on u vrtu sadi...

zlo i naopako, by netković goebbels

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 12:25 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Dobar dan ljudi, evo sam pronašao na netu kako Argentinu na Copa Ameria nije mogao od Diega Forlana i Urugvaja spasiti niti čarobnjak Lio Messi {#}, malo sam over sarkastičan, ali za ekipu i dečece koju je pak slijedom gro forumaša u jednoj temi na forumu slijepo hvalila, jednostavno ostavlja dojam {#} {#}!!!!

Uz dodatak da je Urugvaj od 39 minute igrao s igračem manje, strijelcem 1 gola na utakmici uopće, daklem, uspijeh Urugvaja je već sada enormno velik, a koliko će pasti cijena Liu Messiu danas, pa i u Barseloni, jer igrač godine mora biti bolji, zar ne {#}??!!

Kakve to veze ima s temom?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

@danny

ala tebe, sad ce on povuci paralelu s nasim drustvom {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 11:57 (EraserHead).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kakve to veze ima s temom?

ha čovjek valjda želi podijeliti tu informaciju s nama,ja ga doduše ništa ne razumijem jer ne pratim nogomet{#}

16 godina
protjeran
Whatever kaže...
Logično je da HDZ ima najviše zatvorenih osoba jer je najduže na vlasti. Velika je stvar što se zadnje dvije godine Uskok, pravosuđe poptpuno odvojilo od vlasti ili ako hoćeš HDZ je pustio uzde, prestali su kontrolirati obavještajne službe i to je veliki demokratski skok, velika politička evolucija.

Za pretpostaviti je da ni SDP ne bi bio ništa bolji u da je bio na mjestu HDZ-a, što pokazuju brojne afere u periodu njihove vlasti.

1. Jel to opravdanje za kradju? To je logicno? Ajde molim te objasni tu logiku.... pazi radi se o "drzavotvornom HDZ-u".

2. Podsjeti nas i navedi afere. A onda cemo usporedit sa aferama za vrijeme vladavine Sanadera u nekom cetverogodisnjem periodu.

Brutal Truth \m/
16 godina
protjeran
Molim te da me bespotrebno ne vrijeđaš...
Znači zabranjeno je veličati zločinačke režime, svejedno ja vidim kako neki ponosno nose petokrake i ostalo smeće ..Koliko je samo zločina crvena armija napravila, a da ne govorimo dalje...
izgoreo, sve više mi se čini da si ti taj s posebnim potrebama (sorry, nisam mislio vrijeđat, al jbg sad), jer kolko sam skužio,samo kroz svađu znaš diskutirati..
Btw. ne kužim ovu rečenicu :"..antuntun, on posao svaki na svoj način radi, jaja za leženje on u vrtu sadi...
zlo i naopako, by netković goebbels"
Kakve to veze ima sa onim što sam rekao o necenzuriranju?
WP
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice