Nešto si pobrkao..Većina hrvatskih desničara i nacionalista nema ništa protiv pravoslavaca..Dapače, veće "borbe" se odvijaju između hrvatskih ateista i kršćana,nego između kršćana i pravoslavaca.A i sa srbima nije više takva situacija...Sada još imaš samo onu malu djecu koja misle da su srbi za sve krivi, dok se kod onih pametnijih to pitanje proteže samo dok srbi izađu iz granica , što je ja mislim isto i na drugoj strani tako...
Hrvatski desnicari i nacionalisti imaju sve i svasta protiv onih koji ne misle isto ko i oni.
Sta se tice srbije i za sta su oni krivi, jednom prilikom me bivsi specijalac iz Vukovara bacio kroz staklo na ulazu u kafic radi srpske markice na duvanu kojega je btw dosa uzicat u mene.
Zao mi je. Ja sam imao slicnu situaciju,
nakon sto sam usao u kafic pozdravim konobara i dvojicu sto su igrali biljar od kojih je jedan bio pijan. Poceo mi je srati kako je "dobar dan" srpski pozdrav. XD Brzo sam popio kavu jer, uz to sto je drzao biljarski stap i gadno lelujao, nisam iskljucio da bi se moglo pridruziti jos njegovih istomisljenika. A bas se nadam da na selu necu naletit na te- kako neki kazu- kombajnere sto s ravnice dolaze na rakijicu... A petak bio.

.
!!!!
??!!