Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.543.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...
bole_vk kaže...

tnakir

Naravno da mi smeta sto je pola Hrvata glupo i 

naravno da mi smeta kad ste i mene uvrijedili nekim postovima.

Ja se ispricavam ako sam te uvrijedio. Nije mi bila namjera.

Sta se tice seksa, ja neznam u cemu je toliki problem i zasto se oko njega dize tolika galama. Nes ti seksa. Big deal. 

Nije uvijek big, u tome i je problem.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
To nije nikakav problem današnjice. Seksualna aktivnost je stvar pojedinca i potpuno je nebitno kad stupa u odnose. Naravno pod uvjetom da je u potpunosti svjestan svojih djela i da je spreman prihvatiti sve što taj odnos može donijeti.

Ne postoji univerzalna odgovarajuća (ispravna) dob za to niti će ikada postojati.

ne slazem se s time da nije problem. je problem jer zna biti i na tv-u ono romkinja rodila s 12 god -.-

i mnogi nisu svjesni posljedica kad to idu radit, a po meni sigurno nije nije pametno sa 15-16

Gle ko je iza tebe!
15 godina
neaktivan
bed kaže...
minikdo5 kaže...

ma pitam zato jer su vec neke rekle da se jesu. pa mi to nije jasno jer prije 2 godine sve su bile dobre curice sa odlicnim uspjehom u skoli, a sad ih svaku subotu mogu naci vani sa casom vina i cigaretom u ruci.

Curice su naprednije i zato je to za njih ok. Ti si još premlad i nemoj to raditi. Zapravo, reci svim svojim frendovima da je to loše..

(potencijalno više cura za nas :o)

kaj onda ce ispast da sa 18 necu moci pronaci neku koja se nikad nije? po tome ce sve biti ku***, shvacas?

Gle ko je iza tebe!
18 godina
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...
To nije nikakav problem današnjice. Seksualna aktivnost je stvar pojedinca i potpuno je nebitno kad stupa u odnose. Naravno pod uvjetom da je u potpunosti svjestan svojih djela i da je spreman prihvatiti sve što taj odnos može donijeti.

Ne postoji univerzalna odgovarajuća (ispravna) dob za to niti će ikada postojati.

ne slazem se s time da nije problem. je problem jer zna biti i na tv-u ono romkinja rodila s 12 god -.-

i mnogi nisu svjesni posljedica kad to idu radit, a po meni sigurno nije nije pametno sa 15-16

Bar su kondomi jeftini.

@minikdo5 jel to problem ako nije djevica? Sta mislis da cure cekaju samo na tebe da ih razdjevicis?

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 13:12 (tnakir).
15 godina
protjeran

tnakir -e {#}

Što se tiče seksa i maloljetnika,sve je to stvar odgoja.Pusti dijete da radi šta hoće i sigurno ćeš postat djed {#}

18 godina
bole_vk kaže...

tnakir -e {#}

Što se tiče seksa i maloljetnika,sve je to stvar odgoja.Pusti dijete da radi šta hoće i sigurno ćeš postat djed {#}

Ja se seksam vec 10+ godina. Moj stari jos nije djed (zapravo je, ali ja nisam kriv). Znas, ako poljubis curu nece ostat trudna. Ako koristis kondom jako su male sanse da ce ostat trudna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 13:14 (tnakir).
17 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

ovisi od osobe do osobe... romima je to normalno jbg, a 15-16 smatram kao granicu. Prije toga su svi nezreli, i svi sve znaju i govore lako cemo, izvadit prije nego svrsim, pa se dogodi sta se dogodi, ali neko je pametan pa se zastiti i sve ok. Dosta svojih vrsnjaka (18-19) znam a da su dobili dijete, dogodi se svakome, nepaznja je najgora.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
Želiš reći da je u redu samo ono što tvoji kulturni običaji nalažu? Druge kulture ne postoje i nisu normalne?

Moja baka je najstarijeg ujaka rodila sa 16, mora da je bolesna kad se seksala s 15. I to je bilo potpuno normalno tada.

Svaka osoba odgovorna je za sebe i sama nosi odgovornost za svoja djela. Samim time odabir dana kad će stupiti u seksualni odnos je isključivo na njoj.
Svoje prvo seksualno iskustvo imao sam sa 17 godina, dok je frend već s 15 "obavio svoje". Ne vidim da je nešto drugačiji od mene ni da je zbog toga problem u društvu. Dapače, sasvim je uzoran građanin.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Ja sam se zveknuo prvi put sa 19, nije neka tragedija al bitnije je šta si od onda napravio {#}{#}{#}, tko i pamti kasnije prvu, a ne debeloj dvoznamenkastoj brojci si. {#}{#}

Naravno, to ne znači da hodaš okolo sa dignutim i pokoriš pola grada. Partnera prvo biraj, onda razmišljajte o godinama. Prvo se pitaj da li to želiš baš sa njom napraviti, ako je odgovor da, razgovarajte i zdravo. Napraviti to čisto iz razloga što su ti svi pajdaši uradili, je pogrešno.

Opet - naravno, to ne znači da je seks u tim godinama = vođenje ljubavi, jer to nitko od vas ne očekuje, ali da se štemate kao kunići i đukele je veoma štetno, kudikamo čak štetnije na psihu, ali i za tijelo ako se ne štitite.

U pravilu posljedice su teško i sagledive, bez imalo pretjerivanja možeš si život uništiti, kao i partnerici ako zatrudni. Tu opet ima xyz slučajeva onda..

Svako promisliti s kim bi to radio i jel ti stvarno do te osobe toliko stalo, neka razina emocije mora postojati, nije ti dosta Big Ben u boksericama i malo pivice da otkačiš tremu.

Prijatelje slušaj za sve osim za cure, to ti ja kažem sa 27g. Svi lažu i proser**** se, muški su po tom pitanju isti i sa 13 kao i sa 33. Oko žena, samo ser**o.

Cemetary gates
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
bole_vk kaže...

tnakir -e {#}

Ja se seksam vec 10+ godina. Moj stari jos nije djed (zapravo je, ali ja nisam kriv). Znas, ako poljubis curu nece ostat trudna. Ako koristis kondom jako su male sanse da ce ostat trudna.

Ma krivo si shvatio.Mislio sam na našu djecu {#}

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...

Bar su kondomi jeftini.

@minikdo5 jel to problem ako nije djevica? Sta mislis da cure cekaju samo na tebe da ih razdjevicis?

nije problem al opet nisam siguran da bi ti bas htio neku koja je bila sa 10 njih, a vec sad znam takve

tnakir kaže...
bole_vk kaže...

tnakir -e {#}

10+... nemoj samo reci da imas 20 god :D

Gle ko je iza tebe!
18 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

kaj onda ce ispast da sa 18 necu moci pronaci neku koja se nikad nije? po tome ce sve biti ku***, shvacas?

Ova izjava je retardirana na toliko raznih nivoa da uopće ne želim pokušati objasniti u čemu je pogrešna.

thedream kaže...
Svako promisliti s kim bi to radio i jel ti stvarno do te osobe toliko stalo, neka razina emocije mora postojati...

Ne slažem se.

Seks je seks, ne vođenje ljubavi. Vodit ljubav možeš i bez seksualnog čina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 13:20 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...

Ova izjava je retardirana na toliko raznih nivoa da uopće ne želim pokušati objasniti u čemu je pogrešna.

Slažem se {#}{#}{#}

18 godina
minikdo5 kaže...
tnakir kaže...

1. nije problem al opet nisam siguran da bi ti bas htio neku koja je bila sa 10 njih, a vec sad znam takve

tnakir kaže...

2. 10+... nemoj samo reci da imas 20 god :D

Znaci tvoja buduca te ima pravo odbit jer si zveknuo 10 curki prije nje?

Imam 27. Ili 28. Ne sjecam se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 13:20 (tnakir).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

To ti je od preranog seksa.

Bludniče i kurvišu!

16 godina

Edukacija je glavna u vezi seksualnih aktivnosti, to je otprilike glavno šta se tiče toga.

Prva stvar su roditelji, a nadalje i sama djeca trebaju učit. Stvar je u tome da se danas dosta toga može pročitat iz nepouzdanih izvora, te stoga se dolazi do krivih zaključaka u vezi seksa i da se ne treba koristiti kontracepcija ako se ne želi zatrudnit.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
minikdo5 kaže...
tnakir kaže...

1. nije problem al opet nisam siguran da bi ti bas htio neku koja je bila sa 10 njih, a vec sad znam takve

tnakir kaže...

2. 10+... nemoj samo reci da imas 20 god :D

Znaci tvoja buduca te ima pravo odbit jer si zveknuo 10 curki prije nje?

rekao sam 10 njih sa 18 godina, a ne sa 25 ili vise. jer ako je sa 18 god bila sa 10 ili vise njih, ta ce te ostavit kad tad ili prevarit. ok mozda ne 10 ali vise sigurno.

aj pls recite mi u cemu je moja izjava bila pogresna, da naucim nesto (ne pravim se pametan nego ozbiljno pitam posto ste stariji)

Gle ko je iza tebe!
18 godina
minikdo5 kaže...

rekao sam 10 njih sa 18 godina, a ne sa 25 ili vise. jer ako je sa 18 god bila sa 10 ili vise njih, ta ce te ostavit kad tad ili prevarit. ok mozda ne 10 ali vise sigurno.

aj pls recite mi u cemu je moja izjava bila pogresna, da naucim nesto (ne pravim se pametan nego ozbiljno pitam posto ste stariji)

Reci mi kad vidis lika koji je svaku vecer sa drugom zenskom, sta mislis o njemu? Da je faker.

A za te svoje curice mislis da su kurve. Licemjerno, don't you think?

Zasto mislis da zene ne uzivaju u seksu? 

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
minikdo5 kaže...

Reci mi kad vidis lika koji je svaku vecer sa drugom zenskom, sta mislis o njemu? Da je faker.

Zato šta svaki put svršimo prije njih i smijemo im se u facu. {#} Taj,jedan put jel..se smijemo. Drugi put i ne dočekamo. {#}{#}{#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
minikdo5 kaže...

ne ne ne i ne. ne mislim da je faker. mislim bas suprotno. mislim da je budala i da bi se netko trebao malo porazgovarat s njim. i svi uzivaju u tome, al ne treba pretjerivat

Gle ko je iza tebe!
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
minikdo5 kaže...

Ne brinite ,perverznije su one od nas ,samo to uspješno sakrivaju {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 13:32 (bole_vk).
15 godina
protjeran
minikdo5 kaže...
tnakir kaže...
minikdo5 kaže...

ne ne ne i ne. ne mislim da je faker. mislim bas suprotno. mislim da je budala i da bi se netko trebao malo porazgovarat s njim. i svi uzivaju u tome, al ne treba pretjerivat

Lažeš sebe a i nas {#}

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

thedream kaže...
Svako promisliti s kim bi to radio i jel ti stvarno do te osobe toliko stalo, neka razina emocije mora postojati...

Ne slažem se.

Naravno, seks nije vođenje ljubavi, to je neupitno. Ali zašto bi to radio sa 16,17g ako ga vode pritom potpuno pogrešni motivi - primjerice zato što je to svatko iz njegovog društva već prakticirao? IMHO,može se samo shebati takvim razmišljanjem seks je seks, pa šta. Nek se štiti i šarafi onda koju stigne, ali prije ili kasnije će se spustiti na zemlju, ili će mu to netko drugi uraditi.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Prva stvar su roditelji, a nadalje i sama djeca trebaju učit.

Fora je što roditelji mahom ne žele pričati s djecom o tome. Često zbog toga što smatraju da su još premlada, da još nije vrijeme, neki zato jer im je neugodno, a neki jer jednosavno nemaju potrebu - što je tužno.

15 godina
neaktivan
bole_vk kaže...
minikdo5 kaže...
tnakir kaže...
minikdo5 kaže...

Lažeš sebe a i nas {#}

ne lazem, stvarno. zamisli da imas 15 godina, posevis pola grada, jos mozes i kakvu bolest pokupit. vjerojatno ces poslje raditi na smetlistu, cistit ceste vani, a ako ti se posreci vozit ces i kamion smetlarski (ok sad sam malo skrenuo s teme al to je moje misljenje)

Gle ko je iza tebe!
15 godina
Danny_HR kaže..

Fora je što roditelji mahom ne žele pričati s djecom o tome. Često zbog toga što smatraju da su još premlada, da još nije vrijeme, neki zato jer im je neugodno, a neki jer jednosavno nemaju potrebu - što je tužno.

Pogotovo u katoličkoj obitelji. Tamo ako živiš na selu i saznaju da si imao odnos sa nekom odmah si razvratnik, bludnik, sotonist, što još sve ne?

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
18 godina
thedream kaže...

Zato šta svaki put svršimo prije njih i smijemo im se u facu. {#} Taj,jedan put jel..se smijemo. Drugi put i ne dočekamo.{#}{#}{#}

Amater {#}

minikdo5 kaže...

Lazes

bole_vk kaže...? 

Ne brinite ,perverznije su one od nas ,samo to uspješno sakrivaju{#}

Kaze covjek sa iskustvom :) Ali istina :)

18 godina
minikdo5 kaže...

Zašto bi bila kurba ako se seksala prije tebe?

Gledam te!
16 godina

Imali ste odnos prije 18?

13 Da
4 Ne
Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
Danny_HR kaže...

thedream kaže...

Ne slažem se.

Naravno, seks nije vođenje ljubavi, to je neupitno. Ali zašto bi to radio sa 16,17g ako ga vode pritom potpuno pogrešni motivi - primjerice zato što je to svatko iz njegovog društva već prakticirao? IMHO,može se samo shebati takvim razmišljanjem seks je seks, pa šta. Nek se štiti i šarafi onda koju stigne, ali prije ili kasnije će se spustiti na zemlju, ili će mu to netko drugi uraditi.

upravo to zelim reci

Gle ko je iza tebe!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice