Antiterorista nisam rekao nista lose. Samo sam pitao koji je iznos i do kada ide. U cemu je problem? Jesam rekao da vam to treba netko uzet? Sta ste se nabrusili koji kua.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Antiterorista nisam rekao nista lose. Samo sam pitao koji je iznos i do kada ide. U cemu je problem? Jesam rekao da vam to treba netko uzet? Sta ste se nabrusili koji kua.
Ne želim nikome ništa lošpe ali si ti prijatelju cijel i na broju sa svim dijelovima tijela dok neki koji su po tebi teret na grbači društva bez noge, bez nogu, bez ruke, bez ruku, bez oka u glavi, bez sveg toga ili bez glave. Takvi odavno spavaju u drvenom krevetu, na žalost!
I sada se ti nađeš rasipavati bureke i bubrege iz loja i kažeš kako nisi rekao ništa loše, dečko, u kojem vremenu ti živiš i u kojoj državi
????
Očigledno je sve jasnije kako ti ne odovara ili ovakva Hrvatska ili branitelji u njoj, koje bez tih "idiota" nikada ne bi bilo, ili ti ne odgovara sve u cijelini uopće
??!!
Tnakir, ostavi se ćorava posla, nisi se borio za ovu državu, nemaš pečat/e po tijelu i unutra u glavi, nemaš pravo ni na kakav način spominjat a jošmanje pljuvat po nečemu što su drugi stvorili, za nešto zašto su svoju krv prolili, ili i život dali
, a ti za to NEMAŠ nikakvo pravo pitati, niti se brinuti !!
1. Ne želim nikome ništa lošpe ali si ti prijatelju cijel i na broju sa svim dijelovima tijela dok neki koji su po tebi teret na grbači društva bez noge, bez nogu, bez ruke, bez ruku, bez oka u glavi, bez sveg toga ili bez glave. Takvi odavno spavaju u drvenom krevetu, na žalost!
2. I sada se ti nađeš rasipavati bureke i bubrege iz loja i kažeš kako nisi rekao ništa loše, dečko, u kojem vremenu ti živiš i u kojoj državi
????
3. Očigledno je sve jasnije kako ti ne odovara ili ovakva Hrvatska ili branitelji u njoj, koje bez tih "idiota" nikada ne bi bilo, ili ti ne odgovara sve u cijelini uopće
??!!
4. Tnakir, ostavi se ćorava posla, nisi se borio za ovu državu, nemaš pečat/e po tijelu i unutra u glavi, nemaš pravo ni na kakav način spominjat a jošmanje pljuvat po nečemu što su drugi stvorili, za nešto zašto su svoju krv prolili, ili i život dali
1. Po meni su na teretu drustva falsi invalidi i branitelji kojih je nemali broj
2. Nisam nista lose rekao, nadji gdje sam nesto ruzno napisao protiv invalida (ne falsih), imas gajbu piva od mene
3. Naravno da mi ne odgovara ovakva Hrvatska. Nisam rekao da su branitelji idioti. Nadji gdje sam to napisao.
4. Imam pravo pljuvat po Hrvatskoj jer dok su je branitelji stvarali, HDZ ju je pljackao i rusio i sad je kakva je. Imam pravo pitati jer i ja placam porez.
5. Necemo dalje sa ovim jer ti je ovo ocito prebolna tocka i ne zelim da se kacimo oko stvari kao sto su ove.
Tomislav Nakir over and out.
Ne želim nikome ništa lošpe ali si ti prijatelju cijel i na broju sa svim dijelovima tijela dok neki koji su po tebi teret na grbači društva bez noge, bez nogu, bez ruke, bez ruku, bez oka u glavi, bez sveg toga ili bez glave. Takvi odavno spavaju u drvenom krevetu, na žalost!
I sada se ti nađeš rasipavati bureke i bubrege iz loja i kažeš kako nisi rekao ništa loše, dečko, u kojem vremenu ti živiš i u kojoj državi
????
Očigledno je sve jasnije kako ti ne odovara ili ovakva Hrvatska ili branitelji u njoj, koje bez tih "idiota" nikada ne bi bilo, ili ti ne odgovara sve u cijelini uopće
??!!
Tnakir, ostavi se ćorava posla, nisi se borio za ovu državu, nemaš pečat/e po tijelu i unutra u glavi, nemaš pravo ni na kakav način spominjat a jošmanje pljuvat po nečemu što su drugi stvorili, za nešto zašto su svoju krv prolili, ili i život dali
Uz svo poštovanje tebi nisi se ni ti borio da bi time nekoga ucjenjivao - što se nije, ili da bi nekome to naturivao na nos. Meni je osobno pun qrc pitanja di si bio deveesprve? Di sam bio - imao sam 7g i bio sam u skloništu. Svaka čast tebi s druge strane i di si ti bio i za mene se borio.
Da se ne osjetiš napadnut i uvrijeđen mene isto fascinira porast braniteljske populacije unazad 10g, dok rata na ovim prostorima nema punih 16g, šta smo počeli uvoziti branitelje? Znaš i sam da nas, tj. vas nije bilo niti 100 000 u jeku najjače okupacije 92,93, mislim da je brojka od 500 000 branitelja sramotna, alarmantna, ispolitizirana do zla Boga i jednostavno lažna. Sa pola milje branitelja mi bi sašili Beograd, koji je duplo veći od Zg-a baj d vej, jel tako.
Mislim, razumljivo je da ti nećeš biti za registar branitelja, kad možda u tim istim braniteljima ima tvojih frendova koji su si zbog teške životne situacije, i što im je dragi Bog i država digao ruke, sređivali postotke invalidnosti i mirovine. Pa normalno da ti nećeš biti za registar, kad nisi blesav da grizeš ruku koja ti daje kruh.
Ali ja ću uvijek biti i za registar i za mirovinsku reformu, pogotovo čistku lažnih branitelja i onih koji su u ratni staž pisali i vrijeme provedeno u gastarbajteriji i po ko zna gdje i kuda. Takvih je barem 50- 100 000 u ovom registru, sa netočnim ratnim putevima i stažem. Nemoguće je da broj branitelja naraste 3x od kraja rata to zaboravi.
Branitelj je i psiholog tj. sociolog, branitelj je i čistačica, zapisničarka, tv-voditelj, vozač taksija, hitne - ovo dapače, ali čekaj samo malo - pa šta je sa braniteljima u rovu, šta je s njihovim obiteljima? Pa ti ne razumiješ da oni izravno ispaštaju zbog tolike mase braniteljske populacije, kako ti to nije jasno?
Pa frajer u mojoj zgradi je gologuz išao u rat a za branitelja su mu proglasili ženu koja je sa mnom bila u skloništu i čuvala me, tj. porađala mi staru u skloništu dok je buraza nosila. Pa čekaj samo malo, i ona je branitelj kao? Kako to ide, taj princip, u koga pljuneš ili koga pogledaš i taj je soldat - branitelj jel?
Svaka tebi čast, ponavljam, ali nisi se borio da bi sraćkao i govorio drugima da se - nisu. Tvoja žrtva je išla u smjeru poštenja, a ne ratnog profiterstva. A lažni branitelji = ratni profiteri.
...čitajući neke postove, na trenutak mi se učinilo da sam na stranicama nekog hdz-eovskog biltena
u kojem se naveliko prosipaju floskule o nekakvom stvaranju države, podsjetite mešto je radila
takozvana badinterova komisija po kojoj su državom postali i oni kojima to nikada nije palo na pamet...
Mislim, razumljivo je da ti nećeš biti za registar branitelja, kad možda u tim istim braniteljima ima tvojih frendova koji su si zbog teške životne situacije, i što im je dragi Bog i država digao ruke, sređivali postotke invalidnosti i mirovine. Pa normalno da ti nećeš biti za registar, kad nisi blesav da grizeš ruku koja ti daje kruh.
Ali ja ću uvijek biti i za registar i za mirovinsku reformu, pogotovo čistku lažnih branitelja i onih koji su u ratni staž pisali i vrijeme provedeno u gastarbajteriji i po ko zna gdje i kuda. Takvih je barem 50- 100 000 u ovom registru, sa netočnim ratnim putevima i stažem. Nemoguće je da broj branitelja naraste 3x od kraja rata to zaboravi.
Ovdje malo pretjerao.
Svi branitelji koje ja poznajem su ZA objavu registra baš zato da se vidio tko je gdje i bio,a i kako kaže moj stari,valjda znaju zapovjednici tko im je bio u satnijama/četama/vodovima/desetinama/kako se već sve ne zovu.
I kako ti znaš da on neće biti za objavu registra?Zato što misliš da su si njegovi "frendovi" sredili mirovine pa da ih ne zezne jadne.
Takve treba odmah prijavit,a iskreno sumnjam da ostali branitelji,bili srećom neozljeđeni ili bili invalidi , jako sretni što si je netko sredio mirovinu.
Nažalost sređivalo se šakom i kapom,samo si na komisijama trebao imat para ili nbeku vezu.Mogo si bit nitko i ništa i ak si je neki doktor trebao koju marku ,samo tak si mogao dobit mirovinu.Zapravi ne trebao,nego želio,jer neke su vukli po komisijama dok ne plate.A šta misliš kako je bilo recimo onima koji su je zaslužili?Misliš da njih nisu tražili novce,da se slučajno nisu papiri gubili,slalo na dodatne pretrage/konzultacije/preglede/po druga mišljenja.
Problem je u ljudima.
Onima koji su si veseljem sređivali mirovine,oni koji su im to omogučavali,onima koji šute o tome.Jer ljudi idu u krajnosti,od dobrih do loših.Takvih primjera ima svugdje i svi ih vidimo.Zato nije dobo generalizirati.
????
??!!
ATJ divljaš bez veze. Nisam vidio tnakira da kenja po svim braniteljima već prema onim lažnih kojih je više nego previše.
Znam ljude koji imaju "pečate" po tijelu, pa ne prodaju spiku okolo nego šute i žive svoj život. Takve cijenim više nego one koji jadikuju i govore kako bez njih ne bi ništa bilo moguće. Prizemlji se.
I da, ima apsolutno pravo pitati što god želi. O visino ovog foruma.
Ovdje malo pretjerao.
Svi branitelji koje ja poznajem su ZA objavu registra baš zato da se vidio tko je gdje i bio,a i kako kaže moj stari,valjda znaju zapovjednici tko im je bio u satnijama/četama/vodovima/desetinama/kako se već sve ne zovu.
I kako ti znaš da on neće biti za objavu registra?Zato što misliš da su si njegovi "frendovi" sredili mirovine pa da ih ne zezne jadne.
Takve treba odmah prijavit,a iskreno sumnjam da ostali branitelji,bili srećom neozljeđeni ili bili invalidi , jako sretni što si je netko sredio mirovinu.
Nažalost sređivalo se šakom i kapom,samo si na komisijama trebao imat para ili nbeku vezu.Mogo si bit nitko i ništa i ak si je neki doktor trebao koju marku ,samo tak si mogao dobit mirovinu.Zapravi ne trebao,nego želio,jer neke su vukli po komisijama dok ne plate.A šta misliš kako je bilo recimo onima koji su je zaslužili?Misliš da njih nisu tražili novce,da se slučajno nisu papiri gubili,slalo na dodatne pretrage/konzultacije/preglede/po druga mišljenja.
Problem je u ljudima.
Onima koji su si veseljem sređivali mirovine,oni koji su im to omogučavali,onima koji šute o tome.Jer ljudi idu u krajnosti,od dobrih do loših.Takvih primjera ima svugdje i svi ih vidimo.Zato nije dobo generalizirati.
Prijavio bi suborca iz rova koji si je sredio veću mirovinu kasnije od tebe? Išao bi na to? To je snažna moralna dilema. Ja znam da osobno NE BIH nikada prijavio suborca. Problem su njihova rodbina, žene, čistačice, piskarala i drugi - branitelji, a ne oni u rovu koji nemaju za gaće na štapu pa su dobili/sredili kasnije > kako smo zaključili - ponekad i više nego im je pripadalo po ondašnjim zakonima.
Teška je to dilema, nisam pametan. Znam da ni ATJ ne bi prijavio sigurno nekoga s kim je ratovao i valjao se po blatu i spržini, zato što ima 500,1000 ili 2000kn više mjesečno od njega.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
HDZ se čeka.
ATJ divljaš bez veze. Nisam vidio tnakira da kenja po svim braniteljima već prema onim lažnih kojih je više nego previše.
Znam ljude koji imaju "pečate" po tijelu, pa ne prodaju spiku okolo nego šute i žive svoj život. Takve cijenim više nego one koji jadikuju i govore kako bez njih ne bi ništa bilo moguće. Prizemlji se.
I da, ima apsolutno pravo pitati što god želi. O visino ovog foruma.
Nas dvoje smo sve to vec kulturno rijesili. Sve je ok.
Kao i uvijek, zakuha se oko branitelja.
Sada će izbori, pa će i stranke početi sa moralnim izdrkavanjima na račun branitelja, mi-vi-oni, a onda nakon izbora - muk.
Glavni problem koji ja vidim u ovoj banana državi su umirovljenici, ništa više. Sa 600 tisuća, tamo 1990. godine, skočili smo na 1.2 milijuna umirovljenika, od kojih je samo 50% korisnika starosne i prijevremene starosne mirovine, što znači da preostalih 50% čine obiteljske i invalidske mirovine. Dobrih stotinjak tisuća, iako je broj daleko veći, radno su sposobni ljudi.
Kako gore rekoh, uskoro će izbori...slušat ćemo opet o braniteljima, o bajkovitoj EU, odličnoj turističkoj sezoni - u kojoj se utaji dobrih milijardu eura, a to je novac za popriličan broj mirovina u proračunu - ali nitko neće spomenuti kako:
- pokrenuti silu nezaposlenih ljudi koji moraju napuniti blagajnu za enormna socijalna davanja
- ukinuti nekoliko "tisućica" radnih mjesta u javnom sektoru, jer nemaju kuda sa njima, ali nitko ne shvaća da ionako daješ novac za njih...pa što ne bi išli na 1.5 mil umirovljenih. Bit ćemo cirkuska atrakcija

- olakšati onima koji pune proračun, a to su poduzetnici (inače, farbam tunele - jeftino i sve po zakonu, dobijete R1 :D)
- vratiti kamate kojih će biti sve više i više, a svi na njih zaboravljaju, jer još ne kreću na naplatu punom parom
Slušat ćemo opet o nekakvom famoznom skidanju PDV-a na 20%, kao da će nas to spasiti...o ustašama i partizanima...a sve samo da bih, nakon nekoliko mjeseci psihološke torture, u Saboru gledao iste nesposobne spodobe, kojima je do zajebancije i smijeha. Da bih gledao "strojna" donošenja zakona, koje onda mijenjaju po 3-4 puta u roku par mjeseci..pa neke ukinu, pa ih vrate. Da bih gledao cirkuske sjednice u kojima sjedi 10 osoba koje nešto trabunjaju, a u isto vrijeme znaju da sve to što govore kur*a ne znači, jer nitko nema kičmu dignuti ruku protiv svoje voljene strančice.
I nakon svih tih sranja, netko me ima muda pitati da li ću izaći na izbore, iako ne mogu odabrati čovjeka kojeg želim vidjeti u Saboru, nego isključivo stranku koja slaže liste sa dupeliscima.
Šalite se, zar ne? 
Dok svi već tjednima prate Paravinju i nestanak jedne cure, a nestalih u RH ima oveći broj, mene i dalje muče ovi gore problemi...fiksiran sam na njih, k'o Sauronovo oko na onu malu pi*kicu Froda 
ATJ Lucko nisi mogao bolje reći 
Ja sam se isto našao uvrijeđen u par postova na ovoj temi,žalostan je način na koji neki ljudi i forumaši na ovom
forumu razmišljaju...
Ja ne vidim zašto bi se itko na, recimo, postove o lažnim braniteljima uvrijedio. Dobro, vidim jednu mogućnost...
Ma jel a koja je to mogučnost...?
Da si čitao malo pozornije bilo bi ti jasnije.Mene nisu uvrijedili postovi o lažnim braniteljima,dapače smatram da se to mora pod hitno riješit
a i mislim da to i misli večina pravih branitelja.Ja sam se nasao uvrijeđenim u postovima o "jaranima iz BiH" -nepotizmu,dotepencima i ovo o drzavljanstvu.
To vam nema nikakve logike,ja sam Hrvat iz BiH ali s tim da sam nezaposlen vec godinu i pol dana,i nemogu nikako naci posao.A po vašem
vi mislite da mi svi živimo na visokoj nozi,da nam rođe sređuju nešto...mi u kući preživljavamo od plače moga oca i to na knap.Koje gluposti ,to je za nepovjerovat.
I odma da upitam moderatora posto mi nije odgovorio u inbox jer mislim da bi bio red da mi kaze zasto sam ja dobio zuti karton?
Zato sto sam upozorio na vrijeđanja i provociranja na ovoj temi?Sto sam mu se zahvalio sto je obrisao uvredljive postove?
Ako je sto sam zahvalio javno na temi,mogao si izbrisat i upozorit me,jer sam novi na forumu,i ne znam pravila još dobro. 
Reci javno i otvoreno na sta si onda ciljao?Da nije to sto su drzavljanstvo dobile ostale nacionalnosti?
Ako si mislio na "naše ljude" i na njihove "nepravilnosti" i podmićivanju u tim zahtjevima,ne vidim razloga za to jer oni imaju zakonsko pravo na to...
Opet ponavljam ako misliš da nisam skužio što si htio reći,objasni mi!
Slažem se sa dosta toga što si napisao,i imaš pravo.
Od HDZ-a nemozemo ni očekivati da će napraviti reviziju branitelja ,jer ti lažni invalidi su im glasači i zbog njih i pobjeđuju.
Neznam tko bi normalan i glasovao za njih,ali mislim da i SDP ni ostale stranke nisu nista bolje.Sve je to isto-borbe za fotelje.
Takav smo narod i takav nam je mentalitet,biti ljubomorni jedni na druge ,ako susjed ima ovo moram i ja,susjed ono,ovaj ima ono...
Ugledajmo se malo na njemce,i njihov mentalitet,e tu bi trebali traziti uzor.
Budimo realni da nema turisticke sezone ,mi bi sad bili Albanija.
Ustaše i partizani su predizborna priča da nabriju ljude,tj da se podijele na HDZ (ko fol domoljubi) a SDP (ko fol komunisti) ,a vjerujte da
vecina ljudi nije ni svjesna koliko je jadna sto nasjeda na takve gluposti.Na kraju nam se ovi u saboru smiju.
Al odma da budem jasan mislim da su pravi branitelji stvarno zasluzili povlastice,al ovi lazni i oni iz neborbenog sektora....
I odma da upitam moderatora posto mi nije odgovorio u inbox jer mislim da bi bio red da mi kaze zasto sam ja dobio zuti karton?
Zuti vise manje, svi smo ih dobili, moras jednom skinut njuf :)
Ti odma pitas a ja odma odgovaram:
Spamao si! Dobio si zuti od jedan dan i jos dajes prituzbe. Za spamanje se dobija crveni
@ostali sudionici ove teme
Drzite se teme i nemojte se vredati.
Dobro što se žutog kartona tiče,dobro sam prošao ..
Uostalom zaboravih napomenit da dok jedan dio ministara i zastupnika nema pojma o čem priča,
drugi dio zastupnika je diglo ruku samo kad je trebalo ići na WC,znači sjede ko ukras i stalno šute.
Mislim da slučaj Antonije Bilić da je to sve predizborni štos,da ispadne da se oni trude(zato se toliko i vrti po novinama ,medijima),itd...
Naravno žao mi je male,i strašno je to što se desilo..
Mislim da je policija u ovom slučaju najviše i kriva i obitelj Bilić bi trebala tražiti od države odštetu.Jer kako mogu puštat na slobodu takve ljude...
Osobno mislim da bi pola policije trebalo promijeniti,jer su to (večina a ne svi) ljudi koji su završili za vozača,automehaničara...
Više puta sam se uvjerio u njihov krkanizam,seljaštvo i neprofesionalnost rada.Po meni nema logike da nekoga koga su uhvatili sa dva jointa ode na dvije god u zatvor
a onaj Paravinja NE jer za njega nema mjesta u zatvoru.Inače policajci bi trebali bit simbol reda na ulicama,i uzor svakom čovjeku a ne jest krafne kao ovi naši.
Vezano na vozačke ispite - a da se samo malo postrože psihološki testovi? Ne treba to samo za vozačku, može i inače:
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/07/12/0193006.html?pos=n0
Vezano na vozačke ispite - a da se samo malo postrože psihološki testovi? Ne treba to samo za vozačku, može i inače:
zadarsko zaledje - ah, divan jedan predio....
Ma neslušaj cure, po meni je definitivno prerano, cure se stalno hvale, ,ja ću to sa 15-16, pa nakraju ispadne qarac. Radije ti pričekaj 1-2 godine, paonda probaj, ali i po meni je tad prerano, zaprvo, ni sam nisam siguran kada je prevo vrijeme, ali mislim da sa 15-16 definitvno nije.
Eh, da te sam dobi (nevolim davat točne podatke :P).
----------------------------
Uglavnom, jučer sjedim na klupi, kada dolazi hrpa nalickanih "phedera" i deru se ajmo phicke, mislim stvarno to još nisam doživio, isto tako, neznam zašto ali u zadnje vrijeme je trend nosit nešto za samoobranu inače nisi cool, tako sada svaki moj frend ima švicarca ili skakvca u džepu, a ima i onih sa mini bejzbol palicama. Uglavnom jedan je čak imo šoker kod sebe. Mislim stvarno ovaj svijet ide u totalnu bananu, sve je više nasilja, a to ni nije čudno, gdje su crtići koji su imali poruku, ne sada imamo bakugan, supermen, batman, yugioh, i slična agresivna shranja, oh da beyblade, sve se svodi na to da moraš bitnajjači, da moraš biti jak ko bodybuilder, da moraš biti car u svome društvu, itd. tako da već sada vidim kud će moj bratić otić kada dođe u pubertet, jer već sada misli da je jači od mene, koji sam barem 2x puta stariji od njega, ali bitno da on tuđe sve svoje drenfove, i ljude u koje se zabije jer nezna vozit bike. Ahh, hebiga, očito sam ja zastario.
ma pitam zato jer su vec neke rekle da se jesu. pa mi to nije jasno jer prije 2 godine sve su bile dobre curice sa odlicnim uspjehom u skoli, a sad ih svaku subotu mogu naci vani sa casom vina i cigaretom u ruci.
jos jedno pitanje:
da li pijete alkohol ili pusite a imate 14, 15, 16 godina? (sa 17 i 18 mogu shvatit, ajde polako covjek odraste i to...)
Ovo nije teen forum.
Ovo nije teen forum.
nije ni politicki forum pa svjedno raspravljate o tome
Bez uvrede al ajmo ovako jedan primjer:Znači ti mrziš zadarsko zaleđe i jednog dana otvoriš recimo firmu i tražiš što kvalificiranije ljude.I naravno jave ti se ljudi iz zadarskog zaleđa .Naravno da ćeš ih odbit jer ti mrziš vlaje.Hrvatsko društvo nikad neće napredovat zbog tih provincijskih podjela,to je sramota 
Ispravi me ako nisam u pravu!
BTW kako si na osnovu inicijala zakljucio odakle je covjek,pretpostavljam da u zadarskom zaleđu ima i kineza 
Znam ja da nije politički forum,al ja nisam započeo sa političkim pitanjima na ovoj temi.
Iznosim svoje mišljenje i nikog ne vrijeđam.

...s benkovačkog područja...
Ovo nije teen forum.
Kudikamo zanimljivije od prvih mengi, tko se prasnuo sa 13 a kome ne rastu dlačice sa 15, a frend ti je Chewbacca iz istog razreda. Prosjek godina na temi nalaže da se prilagodite većini, roj dripaca od 14,15 ili 16g i njihovi životni "problemi" me baš i ne zanimaju previše. Tu sam da čitam ihusha, Dragu, Dannya, mentalista,tnakira i slične..pa i karakternog.
Nemate život sa 15,16g i nemate probleme, jedini problem vam je kako sakriti kulju od stare i broj neopravdanih. Od ostalih životnih situacija imate zašto cicate trebe od 16 smiju u Mansion ili neki drugi klub u Zg, a vas odfakaju na ulazu. To mi se ne sluša, odite na OK! i Teen forum i prosipajte se do mile volje.
Bez uvrede al ajmo ovako jedan primjer:Znači ti mrziš zadarsko zaleđe i jednog dana otvoriš recimo firmu i tražiš što kvalificiranije ljude.I naravno jave ti se ljudi iz zadarskog zaleđa .Naravno da ćeš ih odbit jer ti mrziš vlaje.Hrvatsko društvo nikad neće napredovat zbog tih provincijskih podjela,to je sramota 
Ispravi me ako nisam u pravu!
BTW kako si na osnovu inicijala zakljucio odakle je covjek,pretpostavljam da u zadarskom zaleđu ima i kineza 
Znam ja da nije politički forum,al ja nisam započeo sa političkim pitanjima na ovoj temi.
Iznosim svoje mišljenje i nikog ne vrijeđam.
Tebi svaki kua smeta.
Ovo nije teen forum.
Kudikamo zanimljivije od prvih mengi, tko se prasnuo sa 13 a kome ne rastu dlačice sa 15, a frend ti je Chewbacca iz istog razreda. Prosjek godina na temi nalaže da se prilagodite većini, roj dripaca od 14,15 ili 16g i njihovi životni "problemi" me baš i ne zanimaju previše. Tu sam da čitam ihusha, Dragu, Dannya, mentalista,tnakira i slične..pa i karakternog.
Nemate život sa 15,16g i nemate probleme, jedini problem vam je kako sakriti kulju od stare i broj neopravdanih. Od ostalih životnih situacija imate zašto cicate trebe od 16 smiju u Mansion ili neki drugi klub u Zg, a vas odfakaju na ulazu. To mi se ne sluša, odite na OK! i Teen forum i prosipajte se do mile volje.
ako ti se to neda citat, onda niti nemoj citat, jednostavno ignoriraj.
i takoder to je po meni velik problem danasnjice, iako ne znam kako je to bilo prije. zato sam i napisao ove postove da saznam malo vise. a ti ako te ne zanima
/ignore
Ne postoji univerzalna odgovarajuća (ispravna) dob za to niti će ikada postojati.
ma pitam zato jer su vec neke rekle da se jesu. pa mi to nije jasno jer prije 2 godine sve su bile dobre curice sa odlicnim uspjehom u skoli, a sad ih svaku subotu mogu naci vani sa casom vina i cigaretom u ruci.
Curice su naprednije i zato je to za njih ok. Ti si još premlad i nemoj to raditi. Zapravo, reci svim svojim frendovima da je to loše..
(potencijalno više cura za nas :o)
Naravno da mi smeta sto je pola Hrvata glupo i
naravno da mi smeta kad ste i mene uvrijedili nekim postovima.
Ja se ispricavam ako sam te uvrijedio. Nije mi bila namjera.
Sta se tice seksa, ja neznam u cemu je toliki problem i zasto se oko njega dize tolika galama. Nes ti seksa. Big deal.