Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.297.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
exe kaže...

nas eurpa treba zbog jeftine radne snage, zbog tolikih ravnica slavonije, jer kad već mi nećemo obrađivat zemlju i ulagat ima ko će, i naravno zbog izlaza na more.

exe kaže...

argument ti je vrlo kad ti je trebalo više od 10 minuta da nešto napišeš i onda napišeš na razini balavca, naravno, zbog td neću ni u komentar sa takvom osobom.

vrlo smo školovani i pametni a opet dovoljno jeftini da zamjenimo pakistance, indijce, kineze, istočne europejce i svu silu radnika iz trećeg svijeta koja bi živjela i radila u europi?

zar mi ne želimo da netko ulaže u ovu našu zemlju?

europa nema izlaz na more pa joj treba naš?

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
18 godina
neaktivan

gledaj kolega, to će biti ovako, mi ćemo raditi kao malo pametniji za njemce i sve one gore a ovi što si ih označio za slabije od nas, e ti će raditi kod nas, pa europa treba izlaze posvuda, misliš da se cjenjenim europljanima plaća carina za robu koja ide preko nas?

18 godina
neaktivan
exe kaže...

gledaj kolega, to će biti ovako, mi ćemo raditi kao malo pametniji za njemce i sve one gore a ovi što si ih označio za slabije od nas, e ti će raditi kod nas...

a gdje će raditi svizac iz milkine reklame?

inače, masa od 18,3 posto visokoobrazovanih i malo pametnijih hrvata će vjerujem spasiti europu kako količinom tako i spremnošću da odu, zar nije gro naših najboljih ljudi već vani?

exe kaže...

...pa europa treba izlaze posvuda, misliš da se cjenjenim europljanima plaća carina za robu koja ide preko nas?

ahaaa, pa da, sad će nas primiti u eu i više neće plaćati carinu, heh vidiš kako su nas zahebali, a nama su se baš sviđale one prazne luke, lukavi su ti europljani nema šta... stoka pokvarena

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 0:33 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
a gdje će raditi svizac iz milkine reklame?

inače, masa od 18,3 posto visokoobrazovanih i malo pametnijih hrvata će vjerujem spasiti europu kako količinom tako i spremnošću da odu, zar nije gro naših najboljih ljudi već vani?

exe kaže...

misliš da se cjenjenim europljanima plaća carina za robu koja ide preko nas?

ahaaa, pa da, sad će nas primiti u eu i više neće plaćati carinu, heh vidiš kako su nas zahebali, a nama su se baš sviđale one prazne luke, lukavi su ti europljani nema šta... stoka pokvarena

pa naravno kolega, još malo nas siromaha treba otići van radit pa će tu ostati samo ovi bogati koji će se još više obogatiti kad dođu kod nas raditi južnjaci, a ovo drugo, ma ti europljani, ma baš su...baš{#} a što se tiče svizca, am njega libu racku, on je u švici a oni su neutralni, hehe

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 0:34 (exe).
18 godina
neaktivan
exe kaže...

pa naravno kolega, još malo nas siromaha treba otići van radit pa će tu ostati samo ovi bogati koji će se još više obogatiti kad dođu kod nas raditi južnjaci, a ovo drugo, ma ti europljani, ma baš su...baš{#} a što se tiče svizca, am njega libu racku, on je u švici a oni su neutralni, hehe

ti se čini se baš voliš vući po blatu?

ja više neću inzistirati a ti kako hoćeš...

18 godina
neaktivan

meni ti je kolega svejedno, ja sam već u eu tako da zbog toga i vidim sve to drugačije.

18 godina
neaktivan
Sizgoreo, ne, NISMO kao narod skolovani i pametni. Prosjecno smo medu slabijima po IQ-u, a pametni su iznimka, kao i VSS+.

Zasto se u nas forsiraju ti urbani mitovi i gluposti?; Lazno samopouzdanje? Cemu to sluzi.
Pa po glasackom tijelu vidis pamet... 20 god pljacke i 25% glasuje za HDZ.
18 godina
neaktivan

valjda ćemo pustit bolje djeci, ova tema je bez kraja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 1:02 (exe).
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Sizgoreo, ne, NISMO kao narod skolovani i pametni. Prosjecno smo medu slabijima po IQ-u, a pametni su iznimka, kao i VSS+.

Zasto se u nas forsiraju ti urbani mitovi i gluposti?; Lazno samopouzdanje? Cemu to sluzi.
Pa po glasackom tijelu vidis pamet... 20 god pljacke i 25% glasuje za HDZ.

zar sam ja rekao nešto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 0:54 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan

Moram reći Domagoju da popravi mobilnu verziju jer je miješanje citata i pravog teksta užas.

18 godina
Dobro ih pljucnuo Business.hr. 
Meni isto danas bio smiješan JL s ovom „ekskluzivom“ koja prežvakava događaje od prije 4 godine, a tek kad sam pročitao ovo na Business.hr da shvatio da oni to zapravo ne prežvakavaju – nisu to nikad objavili kad je bilo aktualno tako da je to za njih fakat „ekskluziva".
Pitanje je kad će se EPH početi rušiti pa da saznamo dijeli li se u Remetincu suši i sašimi i kakav im je vinski podrum...
This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 9:57 (Drago).
16 godina
neaktivan
Banga banga

Cool : http://www.jutarnji.hr/ivo-sanader--u-strogoj-je-tajnosti-kao-premijer-ljetovao-na-jamajci-i-havajima/956004/  , Ivo ti  {#} jedan :)

Pitam se je li to istina ili rekla kazala, ali u svakom slučaju jako zanimljivo, još ako je financirano iz proračuna onda {#} 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
neaktivan

Globus je navodno potvrdio autentičnost tvrdnji da je primio mito od 10mil. eura prilikom MOL-ovog preuzimanja Ine, la-po la-po su pare završile u Švajcarskoj, imenom i prezimenom ima i kod koga.

Ja ne znam mislim, pa tom frajeru treba 40g zatvora zalijepiti  bez mogućnosti pomilovanja, ali prvotno da se istraže apsolutno svi iz HDZ-a pogotovo Kosor kao njegova desna ruka. Nema Boga da nije znala, pa bar za trećinu spletki.

Da je pravde i onog bradonje gore izbrisali bi ih zauvijek sa političke scene, ali onda si lupim šamar i kažem onu Račanovu sa predizborne reklame - Hej! Pa ti si iz Hrvatske..ili nešto slično..{#}

Cemetary gates
18 godina
thedream kaže...

Ja ne znam mislim, pa tom frajeru treba 40g zatvora zalijepiti  bez mogućnosti pomilovanja, ali prvotno da se istraže apsolutno svi iz HDZ-a pogotovo Kosor kao njegova desna ruka. Nema Boga da nije znala, pa bar za trećinu spletki.

To ni meni nije jasno, u spletke su bili ukljuceni ljudi koji nisu bili "pri vrhu piramide", dok oni koji su sjedili Sanaderu zdesna nisu imali pojma, t.j. likovi tipa Seks, Kosorica i slicno.

... bit cu ja i gori!!!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
thedream kaže...

To ni meni nije jasno, u spletke su bili ukljuceni ljudi koji nisu bili "pri vrhu piramide", dok oni koji su sjedili Sanaderu zdesna nisu imali pojma, t.j. likovi tipa Seks, Kosorica i slicno.

Kako bi Rudanica rekla - ili su lopovi, ili su idioti.

Ako su znali za sve to - onda su lopovi kao i on.

Ako nisu znali - onda su idioti nesposobni, jer im je to sve uspio iza leđa obavljati.

U oba slučaja ih treba smijeniti i koliko god mi Milanović osobno bio odvratan kao i Čačić, često i Pusićka, zdušno ću zaokružiti na izborima SDP odnosno s kim će već koalirati.

HDZ ne smije dobiti u ovoj zemlji izbore u idućih 10g. Do tad će propasti EU pošto se mi spremamo unutra, a Grčka je već zapalila vatru za roštilj, sad će Italija iduća..

Cemetary gates
16 godina
neaktivan

Sječam se 90-tih i početka nemira u bivšoj Yugi ( imao sam oko 7-8 godina ) i priča o poveamirenim JNA oficirima koji su kupovali golfove "kecove" i "dvice" prije svih jer su imali ekskluzivu na prvo-kupnju, ormarima sa "tisućama" bundi i "tisućama" pari cipela žena oficira , vilama na egzotičnim mjestima itd.... , ali sve to skupa je goli racku kada se pogleda banga banga :) 

EDIT :

I 150.000 Hrvata , puf .... : http://www.jutarnji.hr/popis-stanovnistva--nestao-grad-poput-rijeke--ima-nas-cak-150-000-manje-/955960/ , očito nama treba pod hitno primjena : "vodimo ljubav a ne rat". {#} 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:03 (woodgamesfx).
16 godina
protjeran
thedream kaže...

U oba slučaja ih treba smijeniti i koliko god mi Milanović osobno bio odvratan kao i Čačić, često i Pusićka, zdušno ću zaokružiti na izborima SDP odnosno s kim će već koalirati.

ne bih ti unaprijed htio kvariti veselje, ali eto mogu samo reći da ćeš se razočarati. milanović će se boriti protiv korupcije ako pobijedi ko račan kad je preuzeo vlast 2001.

sjećam se jedne kolumne u novom listu pod naslovom "od ovakvog HDZ-a, samo je milanovićev SDP gori" i jednog sjajnog posta na indexu upućenog babiću "vas treba batinom jer ništa drugo ne zaslužujete, gori ste od HDZ-a..."

ne držim nikom stranu jer ne izlazim na izbore od 94., a član neke partije nisam nikad bio nit ću ikad biti.

hrvati se trebaju otrijezniti ako misle da će ih milanović spasiti korupcije i poslati lopove u zatvor. on je maskota "ljevičara" koji zaštićeni njegovim likom i djelom ulaze u dealove s hadezeovcima. vrana vrani oči ne kopa. ili kako su prosvjednici to lijepo napisali HDZ=SDP.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
neaktivan

Ili da izvedemo poantu iz tvog posta:

HDZ odlazi SDP ne dolazi!

F.C LIVERPOOL
16 godina
protjeran
osobno mi se čini da će i pored silnih prijetnji koje iz saborskih klupa stižu iz redova opozicije na račun HDZ-a, vladajuća stranka ipak dobit izbore.

onih 800.000 potpisa za referendum ZOR-a plus penzići, plus branitelji, plus rurala sve mi liči da HDZ ide dalje.

da ne mislite možda da sam HDZ-ov agitator, ja ću i ove godine apstinirati od kutije.
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
osobno mi se čini da će i pored silnih prijetnji koje iz saborskih klupa stižu iz redova opozicije na račun HDZ-a, vladajuća stranka ipak dobit izbore.

onih 800.000 potpisa za referendum ZOR-a plus penzići, plus branitelji, plus rurala sve mi liči da HDZ ide dalje.

da ne mislite možda da sam HDZ-ov agitator, ja ću i ove godine apstinirati od kutije.

Ja sam isto siguran da HDZ dobiva ove izbore, možda ćak samostalno uspiju formirat vladu. 

18 godina
karakteran kaže...

Ja isto mislim da bi HDZ mogao opet dobiti izbore. Tobože mu je malo birača po anketama sklono, ali njihovo biračko tijelo standardno odbija odgovarati na pitanja za koga bi glasali pa statistički odu u onu rubriku "ne znam", iako zapravo znaju i glasat će kao i do sada.

Dakle, svim anketama slobodno dodajte 10% HDZ-u, a imajte na umu da SDP ima lošu "završnicu" i da mu možete slobodno skinuti 5% od trenutnih anketa osim ako se ne dogodi nekakva magija i nauče se agitirati među biračima kako valja. 

Tako od 35/20% omjera SDP i HDZ dobivamo realni omjer 30/30%, plus glasovi "dijaspore", mrtvih, zatvorenika, pomoraca, kolonista s Marsa, a koji se još ćute Hrvatima i tako...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:30 (Drago).
16 godina
protjeran
nisam siguran u to, mislim da će razni kerumi pomutit račune nekima, no ako zatreba koalicija, HDZ će bez problema kupit 10-20% mandata ako bude potrebno.

idemo dalje.
18 godina

Ja iskreno neznam kako je Milanovic dosao na celo SDP-a. Nit ima karizmu, nit ima znanje, nit ima muda. SDP je pao kao stranka otkad ima Milanovica za predsjednika.

... bit cu ja i gori!!!
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Ja iskreno neznam kako je Milanovic dosao na celo SDP-a. Nit ima karizmu, nit ima znanje, nit ima muda. SDP je pao kao stranka otkad ima Milanovica za predsjednika.

sjećam se pokojnog vlade bebića čije sam istupe, uz pokoju iznimku, obožavao: "muka mi je kad vidim na što se moja bivša stranka srozala, kad vidim onog manekena..."

inače bebića sam osobno poznavao, u nekoliko navrata vodili smo razgovore 1 na 1 po par sati i čovjek je imao percepciju politike kao mozart glazbe.

16 godina
neaktivan

Neznam u mom mjsetu je do sad uvijek debelo pobijeđivao HDZ, a sad na zadnjim izborima SPD je rasturio.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:26 (Praetorian1).
18 godina
tnakir kaže...

A koga bi ti stavio - Antunovićku, koja je od tajnice u Vujićevim SDH u spajanju SDH sa SDP-om nekako dogurala do visina kojima se ni sama nije nadala? Mimicu? Baju (Marina Jurjevića)?

Meni je Milanović simpatičan jer je 2007. na izborima kad su svi titrali Sanaderu rekao "Idemo razyebati guzonju" ili tako nešto, pa su to novinari načuli pa se svi zgražali nad "nivoom" komunikacije. 

Tako se, međutim, diže moral svojim "trupama" kad se natječeš s političkim neprijateljem. Oklijevalo Račan, što bi on rekao? "Molim vas, molim vas..." pa tko poživi da čuje rečenicu do kraja možda bi čuo i ostatak "Samo smireno i dostojanstveno". 

Na žalost, Milanović nije puno pametan niti ima ikakvu strategiju, tako da ovi krimosi imaju vrlo realne šanse za još jedan mandat što je okej jer ih treba pustiti da nastave gdje su počeli i da šok-terapijom izliječimo i to njihovo biračko tijelo. 

This space for rent!
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
tnakir kaže...

sjećam se pokojnog vlade bebića čije sam istupe, uz pokoju iznimku, obožavao: "muka mi je kad vidim na što se moja bivša stranka srozala, kad vidim onog manekena..."

inače bebića sam osobno poznavao, u nekoliko navrata vodili smo razgovore 1 na 1 po par sati i čovjek je imao percepciju politike kao mozart glazbe.

Ovo je jedini post u kojem se u slovo slažem s tobom, bombarder s Kvarnera je bio institucija.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
Milanović je i meni bio simpatičan, tada.
Međutim s vremenom se pokazalo da se njegove izjave svode na ponavljanje istih stvari, kao na pokvarenoj ploči, bez nekog konkretnog smisla ili bitne poruke.

Ono što sam ja od Milanovića vidio u ovih par godina je isključivo hračkanje po HDZ-u gdje god stigne, ali ne promišljeno hračkanje, već ono - tek toliko.

Ne samo da to izgleda smiješno, već je pomalo i dosadno.
America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
tnakir kaže...

A koga bi ti stavio - Antunovićku, koja je od tajnice u Vujićevim SDH u spajanju SDH sa SDP-om nekako dogurala do visina kojima se ni sama nije nadala? Mimicu? Baju (Marina Jurjevića)?

Meni je Milanović simpatičan jer je 2007. na izborima kad su svi titrali Sanaderu rekao "Idemo razyebati guzonju" ili tako nešto, pa su to novinari načuli pa se svi zgražali nad "nivoom" komunikacije. 

Tako se, međutim, diže moral svojim "trupama" kad se natječeš s političkim neprijateljem. Oklijevalo Račan, što bi on rekao? "Molim vas, molim vas..." pa tko poživi da čuje rečenicu do kraja možda bi čuo i ostatak "Samo smireno i dostojanstveno". 

Na žalost, Milanović nije puno pametan niti ima ikakvu strategiju, tako da ovi krimosi imaju vrlo realne šanse za još jedan mandat što je okej jer ih treba pustiti da nastave gdje su počeli i da šok-terapijom izliječimo i to njihovo biračko tijelo. 

Doktor Mrsić je odličan kadar kao i Ostojić. Jovanović je malo preizgubljen u tom svom svetom naumu rušenja HDZ-a iako je na momente smiješan.

Cemetary gates
16 godina
protjeran
thedream kaže...
karakteran kaže...
tnakir kaže...

Ovo je jedini post u kojem se u slovo slažem s tobom, bombarder s Kvarnera je bio institucija.

nisam ni znao da čitaš moje postove jer ja ovdje ne postam često.

btw, ja tvoje postove ne pamtim, a ni po nicku te se ne sjećam.

da beba je bio čudo, zadovoljstvo mi je bilo razgovarati s njim. nikad s nikim nisam toliko uživao. bio je prepametan da bi ga ljudi izabrali. kao i gotovac npr.

thx anyway

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:37 (karakteran).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice