Što je Facebook napravio od 'djece'?

poruka: 252
|
čitano: 54.400
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Šta je FaceBook napravio od 'djece'?
Toxic1337 kaže...
filipvk1000 kaže...

Evo,usliko sam glupost,samo maknio sam ime radi privatnosti. Uglavnom,cura koja ide 6 razred je to napisala.

To sve treba krastavcem po celu, a poslije ga fino oprat da se nesiri ta bolest {#}

Hahah zar i ti slušaš LET 3? Jbt vidio sam neka ženska napiše status "Jer ja te volim srce <3" i dobije 70 lajkova -.-'' Baš kako si ti reko, krastavcem po čelu..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
neaktivan
Šta je FaceBook napravio od 'djece'?
Hm, evo da se i ja javim.
Imam 14 godina.
Visim barem 10 sati dnevno na kompu.
Da, Facebook mi je u jednom od tabova.
Često pričam s nekim, s ekipom.
U školi sam odličan učenik, te imam zacrtane ciljeve, informatika, fizika ili pak politika.
Često sam po LAN partijima, organiziram ih itd.
Visim i po kafićima s ekipom.
Pa eto, jedino što je FaceBook od mene napravio zasad jest da me je natjerao da se okušam u razvoju vlastite društvene mreže, naravno odustao sam na polovicu učenja MySQLa, ali naučio sam mnogo.

Vrijeme je za promjene...
13 godina
protjeran
zerocool12 kaže...

Najjaci su oni ljudi koji odu negdje (van) - u roku od 1 sata 10 statusa:
"Na party-u"
"Epic je"
"Pijemo"...
To me fkt smeta kad sam negdje s nekim i on ide na fb...Pogotovo kod cura..:S

al tako se jako zabavljaju na tom partyu da idu na fb napisat status...ako si vec na partyu pij i zabavljaj se a ne na fb pisat statuse...to pisu samo seljacine koje odu negdje van i onda sjede u kutu a dodje doma i svima govori kako je bilo predobro ovo ono...

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
15 godina
neaktivan

Mislim da bi takvo glupo ponašanje, maloumne većine, na ovaj ili onaj način došlo do izražaja bez obzira na sredstvo!

A što se tiče izlazaka, svi ionako izlaze zbog reda, a ne zbog nekoga ili nečega!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Najjaci su oni ljudi koji odu negdje (van) - u roku od 1 sata 10 statusa:
"Na party-u"
"Epic je"
"Pijemo"...
To me fkt smeta kad sam negdje s nekim i on ide na fb...Pogotovo kod cura..:S

da je epic onda nebi bio na faceu {#}

14 godina

E ovo je fkt bolesno:

Da stavi točku (.) dobit će 30 lajkova. Al najjače su one koje su na fejsu FOTO MALE, a kad prođu pored tebe počneš se križat i pitaš se: A u PM, šta je to? Daj bježi, fuj...

★★★★★
15 godina
neaktivan
DiRT kaže...

E ovo je fkt bolesno:

Da stavi točku (.) dobit će 30 lajkova. Al najjače su one koje su na fejsu FOTO MALE, a kad prođu pored tebe počneš se križat i pitaš se: A u PM, šta je to? Daj bježi, fuj...

E baš ovo, na faceu cura zgodna, ništa joj ne fali(osim malo pameti) i onda ju vidim uživo, a cura mi ima zube ko drakula i nije ni blizu zgodna ko na slikama.

15 godina
Jabulani kaže...
DiRT kaže...

E ovo je fkt bolesno:

E baš ovo, na faceu cura zgodna, ništa joj ne fali(osim malo pameti) i onda ju vidim uživo, a cura mi ima zube ko drakula i nije ni blizu zgodna ko na slikama.

Preporučio bih ti ovu pjesmu  

Jedna mi samo pise to
da ima tijelo opasno
nisam je nikada vidio.
Pali se kamera 
tako je debela
tako je debela

Idealne mjere koje trazis ti
ima jedna djevojka u tvojoj ulici
mozes da je vidis ako zelis to
kad god pozelis al samo uzivo

Nadam se da je sve jasno {#} bez uvrede...

Zagorje u srcu
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:23 (crni pauk).
14 godina

Ta pjesma nije primjerena za ovaj forum.

★★★★★
14 godina

mrzim kad me uznemiravaju dok pišem status

14 godina
neaktivan

Evo ja gledam ove seljake i seljanke, sve nešto ufurano, a kad treba uslikat chat prozor, koriste foto-aparat. Onda ih ja propisno popljujem i dobijem block. 

EDIT: Evo oko čega se okuplja raja sa facebooka : http://www.dvoboj.lajkujem.net/10757/1

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 18:59 (SaidSikiraX).
16 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...

Evo ja gledam ove seljake i seljanke, sve nešto ufurano, a kad treba uslikat chat prozor, koriste foto-aparat. Onda ih ja propisno popljujem i dobijem block. 

EDIT: Evo oko čega se okuplja raja sa facebooka : http://www.dvoboj.lajkujem.net/10757/1

Duckface...haha

&amp;lt;a href=&amp;quot;http://www.erepublik.com/en/referrer/Zerocool12&amp;quot; target=&amp;quot;_blank&amp;quot;&amp;gt; &amp;lt;img src=&amp;quot;http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badg
13 godina
protjeran
zerocool12 kaže...
SaidSikiraX kaže...

Duckface...haha

duckface ili ne 

I'd still tap that

15 godina

Ako niste znali objavljen je e-bonton za društvene mreže. Ja sam sudjelovao u "Do listi" i moja pravila su unesena pod brojem 2 i pod brojem 10. Ova pravila sam izvukao iz konteksta čitajući ovu temu te Vam ovim putem zahvaljujem na raspravi koja me dovela do mobitela HTC Wildfire S.

Inače pročitajte bonton, ima zanimljivih pravila.

http://www.t.ht.hr/odgovornost/pdf/e_bonton.pdf

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
15 godina
Re: Šta je FaceBook napravio od 'djece'???
Fićo_CoD 5 kaže...

Ajd ti to rinejmaj u Šta su djeca napravila od fejsbuka.

da nije bilo tebe sad bi se ovde napi_zdia za 50 rečenica ali ti si sve reka kratko i jasno,glupa djeca, njihov problem.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Sad dodem malo na "fejs" i ostanem šokiran. Na "fejsu" kruži slika gole curice oko 7 godina. I umjesto da ljudi to samo maknu, svi to masovno repostaju i linkaju u svojim statusima. Ja neznam ko je tu veci idiot, onaj koji je to poslikal i stavil na fb ili svi ovi koji to šire. Već sam blokiral i prijavil 3 prijatelja. Meni je ovo nevjerojatno. Kako si to netko može dopustiti.

15 godina
LordShgi kaže...

Sad dodem malo na "fejs" i ostanem šokiran. Na "fejsu" kruži slika gole curice oko 7 godina. I umjesto da ljudi to samo maknu, svi to masovno repostaju i linkaju u svojim statusima. Ja neznam ko je tu veci idiot, onaj koji je to poslikal i stavil na fb ili svi ovi koji to šire. Već sam blokiral i prijavil 3 prijatelja. Meni je ovo nevjerojatno. Kako si to netko može dopustiti.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

E vidiš, u boldanima je problem!

Može se naći budala koja će takvo nešto postati, ali ostali to moraju spriječiti. Isti taj princip vrijedi i za RL gdje se većina lako povede za pojedincem koji može drugome nanositi psihičku bol sa svojim ponašanjem!

16 godina
neaktivan
Jel vi reportate te stvari?
Ja baš sad naletio na to i reportao cjeli profil...Ko ih *ebe kad su glupi..
&amp;lt;a href=&amp;quot;http://www.erepublik.com/en/referrer/Zerocool12&amp;quot; target=&amp;quot;_blank&amp;quot;&amp;gt; &amp;lt;img src=&amp;quot;http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badg
14 godina

Fejs koristim za pogledat šta ima novog, no nema ništa, stalno se isto vrti, glupi statusi od curica kako se tuku, cajke, gole klinke i babe, nafurane male, lajk i ________ (neznam više šta nema), gluposti od stranica, vicevi, pratite televizijski program (filmove i ostalo) na facebook.com, šta je ekipa jela, kako se osjećaju, gdje su šta su s kim su, check in: pijemooooo i pre*ebenoo nam je _____  _________ and 3650645016 others at Kafana, toooo prošla sam sa 5, 4, 3, 2, 1, imam 3 sulje, haha slabo je to, ja imam 8, na k te nosam!!! hihihih ^^,  TROLOLOLO, XD, LMAO, rofl, omg............Dečko misli da sam *urva, *rolja, itd. zapravo možda je on samo ružan? ;) <3

Ma steraj se!

Inače, fejs koristim za Monster World igru gdje sadim vrt i dobro mi je. :)

Za sve ostale informacije: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

★★★★★
15 godina
neaktivan

Ma taj Face služi samo za masovno sakupljanje informacija, jer su ga takvim nažalost napravili sami korisnici!

Kažu ti da tamo možeš uploadati neku svoju sliku a ti se napiješ i staviš sliku kako grliš wc školjku i pišeš kako je jućer bilo ludo vani.

I sad nek neko kaže da kompanije koje proizvode alkoholna pića ne bi trebale to koristiti kao izvor informacija za ciljane skupine!

15 godina
neaktivan
Evo na primjeru moje školske prijateljice (17) Jel takve ljude treba ismijavati ili suosjećati s njima?
Sarma - the best dish you`ll ever get!
16 godina

Upadam u tu dobnu skupinu o kojoj se ovdje raspravlja i koristim FB i mogu vam reći da nisam primjetio niti jednu od navedenih "karakteristika".

Samo jedna stvar - sami si slažete friends listu...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 17:40 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ljudi koji komentiraju u ovoj temi su također mahom djeca pa su im to i frendovi.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
Septah kaže...
DamageHigh kaže...

Ljudi koji komentiraju u ovoj temi su također mahom djeca pa su im to i frendovi.

I ja sam, i meni su također. I opet ponavljam - nisam iskusio slične stvari.

I jedna preporuka ovoj ekipi što se čudi kako su jedino oni normalni, a svi oko njih čudaci - zapitajte se.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
protjeran

a isto tako nije bas ni sasvim normalno da ti imas mozda 100 prijatelja nikad ne pricas s nekim preko fb ili nejdes van nego si doma na bug forumu

istina pretjeruju djecurlija sa facebook herojstvom(statusi itd.) ali isto nisi ni ti bas nesto bolji ako umjesto van ostanes doma bit na kompu il tak nes

14 godina
neaktivan

Neću sudjelovat u ovoj temi jer Facebook nije vrijedan raspravljanja . Pravim se da ne postoji u mom životu i ne interesira me ni 1 % . 

Ne upotrebljavam u svakodnevnom govoru "lol" , ne gledam u mobitel niti lajkam statuse jer me boli ona stvar (imam nokiu 2700 classic). Svijet je ošo kvragu a meni je super. 

Ja uživam u životu ,javne kuće,vožnje do budimpešte iz dosade , prežderavanja u McDonaldsu ,nosanje poderanih čarapa ,nisam opro zube 3 dana .Ne zanima me tko šta misli o kome ,ili o meni ,tko se kako obuko. Uživam u životu na svoj način. I totalna sam ladovina,a vi se sekirajte oko facebooka-a ili budite pametni pa to ignorirajte kao da ne postoji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 18:07 (lotar1919).
14 godina
neaktivan

A najjači su mi oni koji MORAJU na fejs di god se nalaze, bio neki dan u t-centru i tamo dok sam isprobavao mobitele sve ljudi ostali ulogirani na fejs, onda se čude kad im netko "provali", tamo bi trebalo, kao i u svim školama i javnim ustanovama ZABRANITI facebook.

Ustajte prezreni na svijetu !
16 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

A najjači su mi oni koji MORAJU na fejs di god se nalaze, bio neki dan u t-centru i tamo dok sam isprobavao mobitele sve ljudi ostali ulogirani na fejs, onda se čude kad im netko "provali", tamo bi trebalo, kao i u svim školama i javnim ustanovama ZABRANITI facebook.

zašto?

Zato što ga ti ne koristiš pa ga odma treba zabranit?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Diplomirani pješak kaže...

zašto?

Zato što ga ti ne koristiš pa ga odma treba zabranit?

Zato što odvarćaju pažu od rada i okupiraju pc-e.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice