a jel se moze ponistit kako narudžba..mislim da ju ja poništim?
Protis kupovina
- poruka: 56
- |
- čitano: 27.102
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pa ako ti prvo ne uplatis , oni ti nece nista poslat , a mozes im napisat mail da odustajes od narudžbe !
Narcucio sam mis u Protisa i sada sam dobio onaj mail s racunom. Taj racun da isprintam i nosim u postu da uplatim? Je li to cijela procedura? Vozi li Overseas subotom?
Narcucio sam mis u Protisa i sada sam dobio onaj mail s racunom. Taj racun da isprintam i nosim u postu da uplatim? Je li to cijela procedura? Vozi li Overseas subotom?
Overseas ti dostavalja subotom ako si platio dostavu subotom, mislim da je to 10ak kn skuplje nego radnim danom.
Overseas ti dostavalja subotom ako si platio dostavu subotom, mislim da je to 10ak kn skuplje nego radnim danom.
Hvala, a ovaj prvi dio pitanja?
Hvala, a ovaj prvi dio pitanja?
Ne znam, nisam nikad kupovao u Protisu, ali ako jos nista nisi platio onda si vjerovatno u pravu - trebao bi platiti, ali ti savjetujem da, ako je ikako moguce, ne uplacujes preko poste, odi u bilo koju banku ili u FINU.
Recimo da kupim kućište i komponente u Protisa, zanima me da li Protis složi konfiguraciju (gratis)
(ugradi komponente u kućište) kao što recimo radi ADM?

Ja neznam kakvi su to cigani. Danas ujutro sam gledao malo graficke i naso sam ovu http://www.protis.hr/products/details/msi-r7870-hawk-tf4-2gb-dvi-mdp-hdmi/58519 i jako mi se svidla i sad kad dođem doma s posla ocu naruciti i onda nemaju niti jednu...Prošli tijedan ista stvar sa jos jednom karticom Sapphire HD 7850 nju sam htio kupiti i kad sam htio naruciti nema je vise u ducanu...I da danas sam jos htio kupiti neki monitor i njega nije bilo...Dali itko od vas zna kad ce ova MSI R7870 biti u trgovini...
jel tko naručivao ovaj tjedan iz protisa
ja sam u ponedeljak naručio utorak uplatio još dan danas nisu poslali paket isto tako ujutro danas poslao email koji jarac rade nema odgovora
jer su stvarno u zbrci sada zbog božića ili stvarno nisam rođen pod sretnom zvijezdom
edit: paket je poslan, u zbrci su baš zbog praznika i ostalog
pozz...mozda bi uzima priko protisa graficku karticu,dode 1900 kn,kako im placat?? i jel moran postarinu do splita placat??
pozz...mozda bi uzima priko protisa graficku karticu,dode 1900 kn,kako im placat?? i jel moran postarinu do splita placat??
imaš sve na njihovoj strani
u biti ide tako da ako kupuješ preko interneta onda samo bankovni transfer a kartice samo u trgovini ( za to ako se ne varam )
napraviš ponudu odabereš overseas umjesto osobnog preuzimanja oni ti automatski stave prema težini dostavu dobiješ na email ponudu prema kojoj uplatiš preko intrneta banka ili pošta kada dođe paket do tebe ne trebaš ništa plaćati
meni je bila dostava cca 65 kn ako je samo kartica to je manje od 1 kg dođe 30,49 imaš cjenika na njihovoj stranici može i sam staviti protis>ostalo>usluga
Imam jedno pitanje, dali postoji mogućnost prinatanje u Protisu? Imam 10-tak stranica insprintat a neznam jel oni vrše uslugu i printanja?
Ne vrše.
jucer im je sjeda uplata i sva roba je bila dobavljiva.
jucer im je sjeda uplata i sva roba je bila dobavljiva.
Zoveš pitaš
Oni ti rade na principu da uzmu sve naruđbe do 12 sati, za one kojima je sjeo novac, stave na listu.
TU listu daju svom vozaču, koje ode direktno do dobavljača, pokupi robu, i vrati se oko 5 do protisa natrag.
Sad zavisi kad je tvoj novac njima sjeo...

Lol, ja još nisam imao neugodnih iskustava s njima. Kupovao sam jedno 50 puta bar kod njih...
Način na koji ja kupujem:
Nađem što mi se sviđa, nazovem ujutro prije 12, dam serijske brojeve onog što trebam, ako ima, kažem d naruče i popodne ču ja doći po to.
navečer u 17 sati nazovem, vidim jeli došlo, ako jest, dođem po to, ako nije, zovem opet sutra u 17 sati.
DO sad nikakv problem s njima nisam imao.
Dok sam imao jako neugodno iskustvo sa recimo cijenjenim ADM-om...
protis ako ti je velika razlika u cjeni, ako nije uvijek adm i ako je nesta za sta bi ti zatriba servis
iz mog osobnog iskustva sa servisom kod jednih i drugih,a i ostvarivanja garancije, ADM definitivno
tj protis niti nema servis, to je samo ducan a garanciju ostvarujes kod sluzbenih uvoznika pojedinacne opreme
Postovani,
mozete li napisati o cemu se radi kako bi mogli provjeriti

jeli se kod njih roba može plaćati općom uplatnicom u banci?
mislim si tamo naručit grafičku pa me zanima. I pitanje za vas koji ste od tamo naručivali grafičku, koliko otprilike bi došla poštarina i jeli poštarinu uplaćujem odmah kad naručim ili tek kad dođe roba?
!!! Ljudi, NE kupujte u PROTISu !!!
Danas nakon 15 dana sam raskinuo narudžbu, jer nisu pribavili sve komponente koje sam naručio, tj. oni su ih prodavali dalje!
U pon. sam došao platiti narudžbu u 13.30h. Cifra 3.450 kuna, uredno platio gotovinom. Kažu da kučište nije tu u Zg. da će doći za 2-3 dana iz druge poslovnice. Zovem ja nakon 4 dana (pet.) kućište nije došlo, zovem nakon 7 dana (pon.) kućište nije došlo, zovem nakon 9 dana (sri.) kućište došlo, ali nemaju više RAMe (moje prodali). Evo zamjenske, kažu bolje. Promjenio sam narudžbu uzeo jači CPU, doći će za 2 dana. Zovem za dva dana (pet.) nemaju više CPU (prodali moji) imaju od drugog dobavljača, skuplji. Uzmem, stiže u pon. Zovem u pon. kaže da nema napajanja i čitača kartica (opet prodali moje!). Može sutra bez čitača (tko ga šljivi), može. Zovem danas, uto., 15. dan nemaju SSDa (OPET PRODALI MOJE!).
Došao i raskinuo narudžbu i uzeo svoje novce! Potrošio kojih 30 kuna na mobitelu i dva puta bio sa autom, a pošto sam van grada to je 100 km goriva!