Produljenje zimskih praznika?!

poruka: 133
|
čitano: 20.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Produljenje zimskih praznika?!
sub_zero kaže...
Ali opet je prestao dolazak pline. Možda nemamo školu. :)
 Da kolko je to sigurno
16 godina
neaktivan

evo na kraju se mora ići u školu=(((((((((((((((((((((((PlačPlačPlač

ZLAJA
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

budimo realni

skole mora bit

mene je vec glava počela boljet od tog gledanja u komp i tv

barem se svaki dan spremis i ides negdje

ne sjedis samo

malo stresa i

ko bogSmijeh

slažem se s tobom. meni je već dojadilo sjedenje pred tvom ili kompom. bilo mi je dosadno. zato mi je nekako i falila škola, mislim prijatelji. može se i na druge načine zabaviti nego sjediti pred kompom i tvom
xfire: ravingrabbid MSN: fgrabant@hotmail.com
17 godina
neaktivan
e moji štreberi pa mozes e izac van iz kuce i ako nema nastave nemorate sjedit za kompom!
jedno kaj mi valja kod skole je to kaj kad se vracam doma smijem se u trmvaju s frendovima i to je sve
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina

Prvi dan u školi ove godine i odmah zajefrkancija...prva 2 sata nisam uglavnom ni bio (nisam zapisan)...druga 2 sata matematika...bilo zanimljivo, profesorica se naljutila i učenici su predavali nastavu, ja počeo plakati od smijeha kolika je zezancija bila...zadnja 2 pisao u bilježnicu (strukovni predmet) i čim smo završili s pisanjem, samo smo se pokupili i otišli doma (čitaj kafić)...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan

ni meni prvi dan nije bio loš... bio sam dežuran. malo je bilo dosadno, al sam igro igre na mobu pa je nekak bilo ok...

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
Najbrži kaže...

Prvi dan u školi ove godine i odmah zajefrkancija...prva 2 sata nisam uglavnom ni bio (nisam zapisan)...druga 2 sata matematika...bilo zanimljivo, profesorica se naljutila i učenici su predavali nastavu, ja počeo plakati od smijeha kolika je zezancija bila...zadnja 2 pisao u bilježnicu (strukovni predmet) i čim smo završili s pisanjem, samo smo se pokupili i otišli doma (čitaj kafić)...

takoder druga dva sata matematike,al profesorica bila dobre volje pa nam odmah najavila test za tjedan dana.a bas mislio da ce proci barem tjedan dva a da se netrebam nis ucitViče
Only God will judge me
17 godina
neaktivan

Ah, mene je iznenadilo to što smo ujutro imali školu, imao sam filing da imamo popodne pa se bilo teško dići ujutro.

Inače bilo fora, vidio sam neke ljude koje nisam vidio 3 tjedna pa je bilo zaj*bancije a i profesori su bili blagi. Sutra ista priča ko i danas... Na kraju je ipak ok ispalo, družit se vani je ipak drugačije neg se družit u školi.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina

Meni danas bilo ok u školi, pisali test iz matematike ucili nes novo iz hrvatskog i bilo je zanimljivo.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
tommy2103 kaže...
Najbrži kaže...

takoder druga dva sata matematike,al profesorica bila dobre volje pa nam odmah najavila test za tjedan dana.a bas mislio da ce proci barem tjedan dva a da se netrebam nis ucitViče
 Još nam se pobunila, kao "sada će te pisati zadaću na papiru i svaki je put predati meni u ruke, pa će te potom pisati blic test..." WTF? I opalim joj se smijati...
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
tommy2103 kaže...
Najbrži kaže...

Još nam se pobunila, kao "sada će te pisati zadaću na papiru i svaki je put predati meni u ruke, pa će te potom pisati blic test..." WTF? I opalim joj se smijati...
 kak bi ti bilo da tebi to ucenici naprave da te hebu u mozak?Osmijeh
-(da sam ja prof)komad za kraj desetljeca

meni je glupo kad neko zajebava profesora a ovom nije do zajebancije
najbolje je kad se profesori zajedno s nama zajebavaju to je smjeh i zajebancija ovo je obicno maltretiranje
tak isto i neki profaci zajbavaju nas  pa nam nije ugodno pa mislim da nije ni njima kad mi njih
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

E, da. Ništa od odgode. =) hahaha.

Ma ok je bilo i meni, šta da vam kažem, onak, tak se dugo nisam nasmijal kao danas...

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan

Nama je profa iz povijesti uvalila predavanje, naravno niko nije bio spreman, tako da smo se nakupili duja i topova

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice