evo na kraju se mora ići u školu=(((((((((((((((((((((((
budimo realni
skole mora bit
mene je vec glava počela boljet od tog gledanja u komp i tv
barem se svaki dan spremis i ides negdje
ne sjedis samo
malo stresa i
ko bog
jedno kaj mi valja kod skole je to kaj kad se vracam doma smijem se u trmvaju s frendovima i to je sve
Prvi dan u školi ove godine i odmah zajefrkancija...prva 2 sata nisam uglavnom ni bio (nisam zapisan)...druga 2 sata matematika...bilo zanimljivo, profesorica se naljutila i učenici su predavali nastavu, ja počeo plakati od smijeha kolika je zezancija bila...zadnja 2 pisao u bilježnicu (strukovni predmet) i čim smo završili s pisanjem, samo smo se pokupili i otišli doma (čitaj kafić)...
ni meni prvi dan nije bio loš... bio sam dežuran. malo je bilo dosadno, al sam igro igre na mobu pa je nekak bilo ok...
Prvi dan u školi ove godine i odmah zajefrkancija...prva 2 sata nisam uglavnom ni bio (nisam zapisan)...druga 2 sata matematika...bilo zanimljivo, profesorica se naljutila i učenici su predavali nastavu, ja počeo plakati od smijeha kolika je zezancija bila...zadnja 2 pisao u bilježnicu (strukovni predmet) i čim smo završili s pisanjem, samo smo se pokupili i otišli doma (čitaj kafić)...

Ah, mene je iznenadilo to što smo ujutro imali školu, imao sam filing da imamo popodne pa se bilo teško dići ujutro.
Inače bilo fora, vidio sam neke ljude koje nisam vidio 3 tjedna pa je bilo zaj*bancije a i profesori su bili blagi. Sutra ista priča ko i danas... Na kraju je ipak ok ispalo, družit se vani je ipak drugačije neg se družit u školi.
Meni danas bilo ok u školi, pisali test iz matematike ucili nes novo iz hrvatskog i bilo je zanimljivo.

E, da. Ništa od odgode. =) hahaha.
Ma ok je bilo i meni, šta da vam kažem, onak, tak se dugo nisam nasmijal kao danas...
Nama je profa iz povijesti uvalila predavanje, naravno niko nije bio spreman, tako da smo se nakupili duja i topova