Produljenje zimskih praznika?!

poruka: 133
|
čitano: 20.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Produljenje zimskih praznika?!
sub_zero kaže...
 Tek na drva!    Namigiva
 Motornu pilu u ruke, bengu u ruksak i u šumu!!!
17 godina
neaktivan

po mome je to glupo... neka sada kada još iammo plina nek se grijemo u školi a onda dok ponestane nek onda ostanemo doma.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Ja se fino grijem na drva pa neka gase plin koliko hoće, a i nadam se da će se i u saboru ugasiti plin.

hahhaha

Smijeh

add me xfire >>> razvaljot
17 godina
disco brew kaže...

Ja se fino grijem na drva pa neka gase plin koliko hoće, a i nadam se da će se i u saboru ugasiti plin.

hahhaha

Smijeh

TakođerCool

Sto se mene tice, ak nestane i drva, ja imam svoju graficku. Samo upalim comp i ona pocme isijavat toplinu dovoljnu da zagrije cijelu kuću...Smijeh
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
evo meni stari javlja iz pouzdanik izvora da nece bit skole *_*
 Za sve škole ili samo koje griju na plin, jbg moja škola nema plin grrrr.
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
17 godina
neaktivan
najvjerojatnije za cjelu Hrvatsku zato da skole pocnu u isto vrijeme i svima zavrse u isto vrijeme
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
 ja mislim za sve jer bilo bi glupo da ih pol ide a pol ne u skolu
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
benko kaže...
BORG kaže...
 Kako Petru tako i Pavlu.
Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
17 godina
benko kaže...
 Pa da, onda bi neki završili 10.6, a neki 20.6.
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
16 godina
neaktivan

Evo, za sve one koje zanima, nasao sam link za ovu vijest. LINK

16 godina
neaktivan
autorov komentar

thnx

17 godina
neaktivan

Jao djeco pa što se radujete, znate da će vam to nadoknati kad najviše bude smetalo, ljeti :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan

i kaj mi vrjedi da produze praznike kad mi skola počinje s praksom... jbg meni nista to ne pomaze...

17 godina

Plin se zatvara zbog dugova Ukrajine.Ja recimo predviđam da će u budućnosti ponestati izvori energije i da će litra vode koštat 100kn.A budućnost zamišljam kao svijet u Falloutu 3 haha LOL

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Ormuz kaže...

Jao djeco pa što se radujete, znate da će vam to nadoknati kad najviše bude smetalo, ljeti :D

znamo da. ali nema veze. rade jos jedan tjedan igranja WoW =)
16 godina
neaktivan

Evo sada sam bas vidio na RTL-u da ce biti odluka u subotu... Bas me zanima... :)))))))))))))))))))))))

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...
Ormuz kaže...

znamo da. ali nema veze. rade jos jedan tjedan igranja WoW =)
 Ili guild warsa wuuhuuuu!!!    =)
Вгикфмлщ Зщыфмфс
16 godina
neaktivan

Eh.... Treba se nadati najboljem tj. da će sad produžit praznike tjedan dana, ali da se to neće nadoknadit preko ljeta. :D

A sad što će bit...

PS3 ID : TIR669 ps.lumak.net
17 godina
neaktivan

ma ljudi nis od toga

ovi iz gazproma odlučili da će dat plin ak dođu promatrači iz  europe a doć će sigurno jer je svima zima

kak je lijepo imat kamin u kući...................joooooooooooooooj bas je lijepo..................

i jos se vidi i vatra unutra kak gori.............joooooooooooooooj bas je lijepo.................

ma tak mi je svejedno i da ne počne škola

al meni se srednja sviđa i nije mi problem ić osim pon i pet  zbog hrv.

bolje sad neg na +35

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
kakva zima pehebe se rusima sta je nama zima i osim toga negriju se svi na faking plin
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

iz pouzdanih razloga (prijateljičin otac u saboru) doznajem da ćemo normalno u ponedjeljak krenuti u školu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Raving Rabbid kaže...

iz pouzdanih razloga (prijateljičin otac u saboru) doznajem da ćemo normalno u ponedjeljak krenuti u školu.

Kvragu baš sam se ponado!
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Raving Rabbid kaže...

bolje sada ići nego ljeti. znaš onu groznicu kada još malo i gotova škola ali onda ti nabace još jedan tjedan. što se mene tiče meni to ne bi bilo lijepo, a ovako ako ćemo sad normalno ići u školu zimi škola će završiti 10.6. te će to biti moj najljepši poklon za rođendan
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Raving Rabbid kaže...

i ja isto. baš mi treba taj tjedan za pročitat lektire
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
BORG kaže...
Raving Rabbid kaže...

i ja isto. baš mi treba taj tjedan za pročitat lektire
 ja moram također pročitati dvije lektire te naučit neku dugačku pjesmu napamet za prvi sat hrvatskoga. a još pored mene stoji knjiga koju sam si obećao da ću je pročitati. onak naslovnica mi se činila zanimljiva. onda je još i natjecanje iz kemije, bilogije, geografije, matematike i hrvatskoga.
16 godina
neaktivan

ja mislim da nebu nist od toga jer bi bilo pre dobra da bi bilo istinito a i ja sam u pitanju jer idem u skolu a ja sam uklet pa ce bitskole hahaha makar nadam se da nece

17 godina
neaktivan

to ti je ono, zagriju nas za dodatne praznike i onda zadnji dan sve padne u vodu. samo da se vlada može smijati na naš račun.

17 godina
Raving Rabbid kaže...
 bolje sada ići nego ljeti. znaš onu groznicu kada još malo i gotova škola ali onda ti nabace još jedan tjedan. što se mene tiče meni to ne bi bilo lijepo, a ovako ako ćemo sad normalno ići u školu zimi škola će završiti 10.6. te će to biti moj najljepši poklon za rođendan
 Meni bas nije, meni bi pasalo da ima taj jos jedan tjedan na kraju a da sad odbiju,
razlog je taj jer uvijek na kraju nastave počnen bolje učit, kad stisne, lol!
Volio bi da nebude sljedeći tjedan nastave jer mi u ponedjeljak dolazi nova konfa
i neman pojma koja san smijena (jutri ili popodne)!
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
Raving Rabbid kaže...
 Meni bas nije, meni bi pasalo da ima taj jos jedan tjedan na kraju a da sad odbiju,
razlog je taj jer uvijek na kraju nastave počnen bolje učit, kad stisne, lol!
Volio bi da nebude sljedeći tjedan nastave jer mi u ponedjeljak dolazi nova konfa
i neman pojma koja san smijena (jutri ili popodne)!
 meni dolazi nova konfa u utorak. i ja uvijek na kraju onako pošteno počnem učiti za predmete koje nisam siguran da mi dobro leže. većinu toga zapamtim na nastavi te doma ponovim gradivo tako da napišem zadaću. ostalo vrijeme iskoristim tako da ili igram, družim se s prijateljima, prošećem netom, odem na trening plivanja ili pokušam poravit odnose s mlađim bratom. stalno smo u ratu. zabavno ga je ljutitiBelji se
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...

to ti je ono, zagriju nas za dodatne praznike i onda zadnji dan sve padne u vodu. samo da se vlada može smijati na naš račun.

to oni samo cimaju
tak se mogu međusobno hvalit
e jesi vidio kak smo ih scimali......
tak si dignu samopoštovanje i samopouzdanje
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice