po mome je to glupo... neka sada kada još iammo plina nek se grijemo u školi a onda dok ponestane nek onda ostanemo doma.
Ja se fino grijem na drva pa neka gase plin koliko hoće, a i nadam se da će se i u saboru ugasiti plin.
hahhaha
Ja se fino grijem na drva pa neka gase plin koliko hoće, a i nadam se da će se i u saboru ugasiti plin.
hahhaha

thnx
Jao djeco pa što se radujete, znate da će vam to nadoknati kad najviše bude smetalo, ljeti :D
i kaj mi vrjedi da produze praznike kad mi skola počinje s praksom... jbg meni nista to ne pomaze...
Plin se zatvara zbog dugova Ukrajine.Ja recimo predviđam da će u budućnosti ponestati izvori energije i da će litra vode koštat 100kn.A budućnost zamišljam kao svijet u Falloutu 3 haha LOL
Jao djeco pa što se radujete, znate da će vam to nadoknati kad najviše bude smetalo, ljeti :D
Evo sada sam bas vidio na RTL-u da ce biti odluka u subotu... Bas me zanima... :)))))))))))))))))))))))
Eh.... Treba se nadati najboljem tj. da će sad produžit praznike tjedan dana, ali da se to neće nadoknadit preko ljeta. :D
A sad što će bit...
ma ljudi nis od toga
ovi iz gazproma odlučili da će dat plin ak dođu promatrači iz europe a doć će sigurno jer je svima zima
kak je lijepo imat kamin u kući...................joooooooooooooooj bas je lijepo..................
i jos se vidi i vatra unutra kak gori.............joooooooooooooooj bas je lijepo.................
ma tak mi je svejedno i da ne počne škola
al meni se srednja sviđa i nije mi problem ić osim pon i pet zbog hrv.
bolje sad neg na +35
iz pouzdanih razloga (prijateljičin otac u saboru) doznajem da ćemo normalno u ponedjeljak krenuti u školu.
iz pouzdanih razloga (prijateljičin otac u saboru) doznajem da ćemo normalno u ponedjeljak krenuti u školu.
ja mislim da nebu nist od toga jer bi bilo pre dobra da bi bilo istinito a i ja sam u pitanju jer idem u skolu a ja sam uklet pa ce bitskole hahaha makar nadam se da nece
to ti je ono, zagriju nas za dodatne praznike i onda zadnji dan sve padne u vodu. samo da se vlada može smijati na naš račun.
Volio bi da nebude sljedeći tjedan nastave jer mi u ponedjeljak dolazi nova konfa
Volio bi da nebude sljedeći tjedan nastave jer mi u ponedjeljak dolazi nova konfa

to ti je ono, zagriju nas za dodatne praznike i onda zadnji dan sve padne u vodu. samo da se vlada može smijati na naš račun.