Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.258.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
14 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O

Nije samo parabolic, nego kompletni staff + RAKiJA team, tamo na THR-u kada vidiš torrent koji je uplodan od strane RAKiJA-e radi se o samo jednom čovjeku, dok je ostalih 26 članova na CBT-u ;)

15 godina
neaktivan
sminigo kaže...

Nije samo parabolic, nego kompletni staff + RAKiJA team, tamo na THR-u kada vidiš torrent koji je uplodan od strane RAKiJA-e radi se o samo jednom čovjeku, dok je ostalih 26 članova na CBT-u ;)

neam pojma,al v zdnje vrijeme uploada samo thrup,. kolko vidim izbor svega je ostal isti ko i prije,.neprimjeti se da je ko otišel od glavešina {#}

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
15 godina
neaktivan

I ja isto nisam primjetio neku razliku nakon njihovog odlaska.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Necu puno pisati, samo jedna napomena: nema parabolica.

15 godina
neaktivan

Zasto mi ovo izgleda kao pocetak obracuna ekipe sa parabolivog trakercica i thr-a. A tako se silno zaklinjao ovdje prije dva mjeseca da ne otvara nikakav novi tracker.

16 godina
neaktivan

Jos jedan puta cu reci, parabolic nema nikakve veze s trackerom kojeg otvaramo.

15 godina

Nakon svakodnevnih vrijedanja (a bogme ih je bilo, pogotovo od ljudi koji ne znaju kopirat najobicniji crack, ne znaju sta znaci false positive...ili onih koji cak ni upute za install ne znaju procitat, a upute su apsolutno uvijek lijepo napisane) od strane vjecnih leechera i djelom staffa, odustao sam od uploada i sada sam uredan user s boxom te mi vise ne pada na pamet bilo kuda uploadat.

Znam kako su neki pricali protiv Yuwe i sl., ali nikada nisam imao bolja iskustva sa staffom i uploadima, nego sto sam imao tamo jer je staff bio zahvalan na svim uploadima, kao i useri.

Ocito ljudi koji pljuju po torrentima koje ekipa marljivo uploada ne razumiju da za svaki torrent koji se uploada, netko trosi svoje vrijeme i svoj novac (i to ne malo vremena i ne malo novca).

Zato sada fino box sluzi iskljucivo za download i uredno seedanje, a sto se tice ratia na trackerima koje koristim, da sada prestanem koristit box (a to ne planiram jer nemma vremena za razmisljanje o H&R-u i sl. stvarima pa mi je jednostavnije svaki mjesec izdvojit cca 160 kn za box) imao bi buffer za poveci broj godina.

Mozda vise ne uploadam, ali bar pomognem s brzinama na seedu.

Drago mi je da se radi na nekom novom trackeru i uvijek mi je lijepo vidjeti da se radi na nekim stvarima kod nas....svakako cu se regat na tracker kada bude up. {#}

Za sada je kod nas situacija takva da postoje tri kvalitetna trackera i svi znamo koji su (Partis ne racunam) a rado bi da dode i cetvrti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 22:35 (win32).
14 godina
bitangica kaže...

Zasto mi ovo izgleda kao pocetak obracuna ekipe sa parabolivog trakercica i thr-a. A tako se silno zaklinjao ovdje prije dva mjeseca da ne otvara nikakav novi tracker.

Ne trkeljaj bez veze, kad ne znaš o čemu se radi, parabolica nema na "trakeriću", owneri su sasvim drugi ljudi, no dobro bitangice imaš pamtljiv nick, pa ću te zaobići kada budeš žicao pozivnicu za TKZ. "parabolic trackerić" kao i za ostale trackere, eto dam frišku vijest o događajima na domaćoj P2P sceni i onda od jednom napadate bez argumenata, u ostalom konkurencija je zdrava, a vrijeme će pokazati koliko sam u pravu iliti u krivu, ovo je javni forum i neka svatko izrazi svoje mišljenje...

15 godina
neaktivan

ne treba mi pozivnica,vec sam registrirana tako da si naveo poluistinu. Netreba pisati parabolic ali pogled na staff je i vise nego dovoljan.

16 godina
neaktivan

ne kuzim sta zelis reci

15 godina
neaktivan

Nije bitno sto parabolic nije na listi staffa. Dovljno je pogledati ostale nickove i vidljivo je da su to iste osobe koje su zajedno sa njime radile sranja po thr-u. Kako god puno srece u radu ali mislim da vam nece pomoci jer ste na prelosem glasu

14 godina
bitangica kaže...

Nije bitno sto parabolic nije na listi staffa. Dovljno je pogledati ostale nickove i vidljivo je da su to iste osobe koje su zajedno sa njime radile sranja po thr-u. Kako god puno srece u radu ali mislim da vam nece pomoci jer ste na prelosem glasu

To je tvoje osobno mišljenje ili su ti napunili glavu na IRC kanalu ili su ti pak dali titulu "baba" ? ono moderator i te šemice :D

Ako je riječ o ovom potonjem, toliko ćeš se zaljubit u THR da ni sama ne znaš, onda ćeš krenit sa donacijama, a oni će ti se i dalje smijat u rukavicama, RIP THR: 2008~2012

15 godina

Tesko je tu pisati o bilo kakvoj P2P sceni, kada velika vecina nema pojma sta se dogada na sceni i velikoj vecini je vrhunac upasti na TL (odlican tracker, da ne bi netko pomislio da kenjam po istome).

Uostalom, ionako puno ljudi dode na temu samo zato da naozicaju neke pozivnice i zbrisu....hahaha...ono kao neki H&R (vise PM-ove s zicanjima uopce ne registriram vec ih automatski brisem).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Uopce nije bitan thr i donacije. Bitno je da ste ga svi skupa velicali i dizali u nebesa a kada vam nisu dali da ga preuzmete odjednom vam vise nevalja. Pricas o rakiji kod vas a vidim da rakija na thr radi punom parom. Spominjes 20 i kusur clanova te iste rakije kad oboje znamo koliko je ljudi radilo u njoj. A taj broj nije veci od deset.  Dok ste bili na thr-u kenjali ste po svim drugim trackerima a sad kenajte po thr-u. Je da su se ponijeli prema vama kao prema zadnjoj sugi ali brate i vi ste se tako odnosili prema drugim userima. Imas samo na ovom forumu milion prepiski oko toga.  Ako mislis reklamirati svoj tracker onda to radi na dostojan nacin a ne tu izigravati Isusa i cekati da te svi samo pocnu zicati invite za novi mega ultra turbo popularan novi tracker.  Vjeruj mi to se nece dogoditi.  Samo ste jos jedni u nizu i nikome se neda ispocetka pocinajti na necemu sto je unaprijed osudeno na propast. Naravno to je samo moje subjektivno misljenje ali za koji mjesec cemo vidjeti tko je imao pravo. Jos kad ovi na thr-u cuju da okolo naganjate njihove uplodere i zovete da prijedu kod vas neznam kako ce ta prica zavrsiti ali sam siguran da nece sjediti skrstenih ruku. Tako da u najmanju ruku mozete ocekivati ddos ili abuse. Uglavnom sretno vam bilo i spreman sam staviti pola novcanice stjepana radica da cete za koji mjesec se poklati svi medusobno. Jednostavno,takva ste ekipa. :D Zivio ti meni sto godina. Pusa

12 godina
neaktivan
bitangica kaže...

Uglavnom sretno vam bilo i spreman sam staviti pola novcanice stjepana radica da cete za koji mjesec se poklati svi medusobno.

bitangica kaže...

ne treba mi pozivnica,vec sam registrirana tako da si naveo poluistinu. Netreba pisati parabolic ali pogled na staff je i vise nego dovoljan.

Bok. Prvo, odluci se dali si musko ili zensko. Onda mozemo dalje lakse.
Nisam siguran u tvoje price o ikakvom preuzimanju trackera, svi smo procitali u grubo o cemu se radi, mislim da protivljenje posudivanju novca nije preuzimanje trackera.
Sto se tice RAKiJA teama, ostao im je jedan (+ jedan umirovljeni), a ako si tako dobro upucen, onda i sam znas da 99% trenutnih RAKiJA torrenta na THRu radi BOT, samo mu je potrebno proslijediti fajlove koje on sam obradi i uploada. Cudesno, zar ne? A svi ostali clanovi teama, koji su sami sve obradivali i radili nisu vise tamo.
Dalje, mislim da nitko ne sere po THRu, svi ga cijene i nema nitko nista protiv THRa. Niti se THR zeli unistiti, niti uciniti nesto lose, jer da se htjelo bilo je (ima) dovoljno nacina.
A pogledaj sebe, dok se neko trudi za malu hrvatsku scenu nesto napraviti, svi po tome serete i gazite, umjesto da cijenite sto netko drugi trosi svoje vrijeme i novac pokusavajuci pridonijeti ovoj zajednici.
I za kraj, ako bude ddosa na tracker, a dokaze se da je to od strane vodstva THRa, vjeruj mi da ce to biti prvi i zadnji njihov.
Pusa i tebi ;)
15 godina
neaktivan

ja jedino ne vidim svrhu otvaranja novih trackera. Sad odjednom se svi sire i pale na balkanske trackere. Vec ih imamo pun kufer, a od tih jedino dva valjaju a to su THR i BE. Ostalo sve je slabo nesto. Mislim koja je poanta svega, imat puno malih jadnih trackera ili 2-3 velika i jaka?! 

15 godina
neaktivan
void2 kaže...
bitangica kaže...

Uglavnom sretno vam bilo i  spreman sam  staviti pola novcanice stjepana radica da cete za koji mjesec se poklati svi medusobno.

bitangica kaže...

ne treba mi pozivnica,vec  sam registrirana  tako da si naveo poluistinu. Netreba pisati parabolic ali pogled na staff je i vise nego dovoljan.

Bok. Prvo, odluci se dali si musko ili zensko. Onda mozemo dalje lakse.
Nisam siguran u tvoje price o ikakvom preuzimanju trackera, svi smo procitali u grubo o cemu se radi, mislim da protivljenje posudivanju novca nije preuzimanje trackera.
Sto se tice RAKiJA teama, ostao im je jedan (+ jedan umirovljeni), a ako si tako dobro upucen, onda i sam znas da 99% trenutnih RAKiJA torrenta na THRu radi BOT, samo mu je potrebno proslijediti fajlove koje on sam obradi i uploada. Cudesno, zar ne? A svi ostali clanovi teama, koji su sami sve obradivali i radili nisu vise tamo.
Dalje, mislim da nitko ne sere po THRu, svi ga cijene i nema nitko nista protiv THRa. Niti se THR zeli unistiti, niti uciniti nesto lose, jer da se htjelo bilo je (ima) dovoljno nacina.
A pogledaj sebe, dok se neko trudi za malu hrvatsku scenu nesto napraviti, svi po tome serete i gazite, umjesto da cijenite sto netko drugi trosi svoje vrijeme i novac pokusavajuci pridonijeti ovoj zajednici.
I za kraj, ako bude ddosa na tracker, a dokaze se da je to od strane vodstva THRa, vjeruj mi da ce to biti prvi i zadnji njihov.
Pusa i tebi ;)

A taj bot isto tako sam snimi sve to i uploda na server sa kucne veze? Kome ti pricas bajke. I uostalom sta te brige jesam li m ili z,dvospolac sam ako ti je tako lakse. Prestani mucki lagati ovaj napaceni narod. Dokazati ddos nekome? Rofl,stvarno nisam znala znao da si toliki amater. Pa nemaju svi ovdje 12 godina da puse takve price

13 godina

Može preporuka za dobar 0-day (no ratio) tracker. 

15 godina
neaktivan

mozda GFT. Ali neznam da li je on dobar koliko je prije bio. 

13 godina
neaktivan

Poštovani članovi naše male hrvatske P2P zajednice, i svi vi koji ćete to postati,

čast nam je i zadovoljstvo predstaviti vam novi tracker na našoj sceni, CroBytes ( https://www.crobytes.org/ ) ili kraće CBT. Dugo se pričalo kako pripremamo nešto, a danas smo odlučili, nakon nekoliko mjeseci rada, otvoriti vrata za javnost.

Tracker osnovan od dobro uhodane staff ekipe uvijek spremne pomoći i napraviti dobru atmosferu, uz podršku gotovo svih članova originalnog RAKiJA teama koji su odlučili okreniti novu stranicu i prebaciti se na novi tracker, kao i nekih vama dobro poznatih uploadera.

Ukratko, tracker je no ratio, s minimalnim rokom seedanja od 3 dana, maksimalnih 10 HnR bodova nakon kojih se gubi pravo downloadanja (ali ne dobiva i ban). Registracije su otvorene i slobodno se registrirajte, pogledajte i nadamo se da ce vam se svidjeti.

Na trackeru nema još mnogo materijala, radimo punom parom na uploadanju, tražimo uploadere koji su nam voljni pripomoći, a ako nešto tražite što jos nije na trackeru, slobodno ispunite zahtjev u rubrici 'želje', a mi ćemo se potruditi u što kraćem roku udovoljiti vašem zahtjevu.

Nadamo se dobrom druženju na trackeru, forumu i IRCu.

S poštovanjen,

//CBT staff

15 godina
neaktivan

Vili crni sine,kako te samo nije sram. Ukrali ste rakijine torrente sa thr servera kao i pristup fb i sad ti to reuplodas tamo. Prodajete price o rakiji a sve ste to ukrali. Mislim stvarno. I tako vi mislite drzati tracker

16 godina

Daj ne pričaj gluposti, kako netko može ukrasti vlastitu stvar...? To se odnosi i na rakija torrente i na fb.

15 godina
neaktivan

Zasto onda ne vidim ni jednu noviju snimku uplodano od strane rakije nego sve staro? A sve novo sto rakija uploda uploda na thr? Kako to mozes objasniti?

15 godina
neaktivan

Vidim da si ti glavni u P2P svijetu bitangica i sve znaš o svakome. :)

Nitko nikoga ne sili na ništa, tako ni na registraciju na Crobytes.

Ako imaš kakav prigovor ili ti se nešto ne sviđa, slobodno iznesi svoje mišljenje, ali čemu pljuvanje po nečijem radu i dobroj volji da nešto napravi?

Ne planiram ništa objašnjavat, vidim da već sve znaš i najbolje si upućen u sve. :)

RAKiJA će uploadat na CroBytes i ispunjavat želje korisnika, tko želi skidat torrente dobrodošao je da se registrira, a ti to shvati kako god želiš.

Ostali internet-ratnici poput tebe neka rade šta god hoće.

Ja osobno nemam ništa protiv nijednog trackera (registriran sam na većinu njih) niti ljudima u staffu koji ih vode. Aktivan sam na svima koliko god mogu.

EOD šta se mene tiče, uživajte.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

Trenutno su otvorene i registracije za TorrentLeech pa pozurite ko zeli da ima i ovaj tracker !

http://www.torrentleech.org/user/account/signup

Invitation code   SEPTEMBER2013

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 19:11 (error_666).
15 godina
neaktivan
geko kaže...

Vidim da si ti glavni u P2P svijetu bitangica i sve znaš o svakome. :)

Nitko nikoga ne sili na ništa, tako ni na registraciju na Crobytes.

Ako imaš kakav prigovor ili ti se nešto ne sviđa, slobodno iznesi svoje mišljenje, ali čemu pljuvanje po nečijem radu i dobroj volji da nešto napravi?

Ne planiram ništa objašnjavat, vidim da već sve znaš i najbolje si upućen u sve. :)

RAKiJA će uploadat na CroBytes i ispunjavat želje korisnika, tko želi skidat torrente dobrodošao je da se registrira, a ti to shvati kako god želiš.

Ostali internet-ratnici poput tebe neka rade šta god hoće.

Ja osobno nemam ništa protiv nijednog trackera (registriran sam na većinu njih) niti ljudima u staffu koji ih vode. Aktivan sam na svima koliko god mogu.

EOD šta se mene tiče, uživajte.

Bar ste mogli logo svoj napraviti a ne prekopirati defult avatar od exyushare

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 19:26 (bitangica).
12 godina
neaktivan

Stvarno sramota,tako nesto totalno prekopirati. Iskreno,ocekivao sam puno vise od te ekipe al sad mi je zao sto sam se uopce registrirao na taj tracker. Ovako besramno prekopirati tudi neki uradak i to staviti jos kao logo trackera je nedopustivo

16 godina

http://www.d2.vu/ cini se da se demonoid pokusava vratiti pod drugim imenom :)) nazalost registracije su zatvorene al torrenti se mogu skidat :)

Samobor je lepa varoš
13 godina
geek_boy kaže...

http://www.d2.vu/ cini se da se demonoid pokusava vratiti pod drugim imenom :)) nazalost registracije su zatvorene al torrenti se mogu skidat :)

Ima vec par mjeseci , ko je bio clan na Demonoidu , i na D2 se mozete ulogirati sa podacima od Demonoida .

11 godina
neaktivan
error_666 kaže...
geek_boy kaže...

Ima vec par mjeseci , ko je bio clan na Demonoidu , i na D2 se mozete ulogirati sa podacima od Demonoida .

Čovječe uljepšao si mi dan. Ma šta dan, godinu. Nikad nije bilo i neće biti boljeg trackera od Demonoida. Site fakat radi i čini se da je sve ono što je bilo na njemu prije gašenja sačuvano. Sve je isto samo je boja teme drugačija. Fali im novih uploada, ali to je valjda dok rulja ne skuži da je site ponovo aktivan. Nevjerojatno, hvala ti do neba.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice