Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.259.263
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
14 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O
Nitro233 kaže...

jel moze preporuka torrent trackera slicnog partisu,tj. da ima freeleech torrente i da su otvorene registracije?

Imaš i mojblik.com isto slovenski tracker, dizajnom je isti kao i partis, također ima dosta veliku bazu torrenata i pravila su ti ista kao i na partisu.

17 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Slucajno sam naletio na domaci forum specijaliziran za torrente: http://www.unitedbalkancrew.org/

Izgleda dobro, jel netko clan?

Gam3r kaže...

ja jesam. Odlican forum. Ekipa jos bolja. Tople preporuke 

Rego sam se, za sada mi se jako svida. Hvala na dobroj preporuci.

16 godina
Privatni torrent trackeri P&O

ima li koji tracker samo za znanstvenofantasticne filmove ?

Samobor je lepa varoš
16 godina
geek_boy kaže...

ima li koji tracker samo za znanstvenofantasticne filmove ?

Mislim da ne postoji tracker samo za SF... odnosno, mozda i postoji neki manji, ali opet ne vjerujem da ima vise sadrzaja od recimo PTP-a

Na PTP-u je bas bio tjedan dana freeleech na sve SF uploade iz perioda 1980-1999

No, pozivnica za tracker je cista muka, spammao sam sve moguce stranice 2 mjeseca prije nego sam nabavio invite

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 16:25 (marac84).
14 godina
odjavljen

da li netko zna tracker koji se specijalizira za stripove,od marvelovih,dark horse,dc pa do domacih tipa nathana nevera mister no-a i ostalih

12 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

da li netko zna tracker koji se specijalizira za stripove,od marvelovih,dark horse,dc pa do domacih tipa nathana nevera mister no-a i ostalih

imaš comicbt intervju ili pitaj pozivnicu, ja je nemam, whatcd i blackcat imaju hrpu stripova, za naše su ti tu thr i balkan elite. ne znam za anonimouse ili kako već ,tamo bi trebali imati i još ti ostaje bibliotik.

Najbolje ti sve imati, pa pokupiš šta te zanima. Za what imaš intervju, dok su blackcat otvoreni svako malo.

12 godina
neaktivan

Pozdrav. Trebam pomoć!
Jučer se normalno seedalo, dns problemi. I dalje piše "dijelim" ali više nije zeleno nego crveno. Nisam postavljao nikakva ograničenja, brzina slanja je postavljena na neograničeno.

Skidam s partis.si. Je li netko imao sličan problem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 15:03 (GrandNagus).
16 godina
GrandNagus kaže...

Pozdrav. Trebam pomoć!
Jučer se normalno seedalo, dns problemi. I dalje piše "dijelim" ali više nije zeleno nego crveno. Nisam postavljao nikakva ograničenja, brzina slanja je postavljena na neograničeno.

Skidam s partis.si. Je li netko imao sličan problem?

Postavke -> Queueing -> postavi maximum number of torrents na više nego dosad

To moze biti moguce rjesenje, a drugo je da imas error s torrentom..

Stavi ga na stop, desni klik -> Force Re-Check (inzistiraj na provjeri)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

za one koji zele da poprave ratio na nekom trackeru(jest da je storage 2,5 GB opet se moze popraviti ratio:

http://bytebx.com/A9175KOF

Online storage for your backup

Upload files from your computer or anywhere from the net - just paste the link. Watch and listen your media online or download your files at any moment. Use any modern device to access your storage. Protect your digital life with secured online-storage.

AFTER registration u have 2.5 GB :  Upload file  Upload url  Upload torrent [ URL or Magnet / Torrent file ]

Sign up Config :

Storage                 :   2,5GB

download / Upload speed    :  100Kb/sec
Archiving before download  :   NO
Uninterrupted uploading      :   NO
Video & Music streaming     :   NO
Simultaneous downloads     :   1
No ads                                 :   NO
Torrents storage period  :  5 days
Price                                  :  Free

14 godina

ljudi šta je bilo sa exyubitsom? dođem sa godišnjeg i vidim zatvoren :O

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina

ma nije ti zatvoren radi normalno jutros skida sa njega

14 godina
ocajnik kaže...

ma nije ti zatvoren radi normalno jutros skida sa njega

odi na njihovu stranicu piše RIP -10.8.2013

14 godina

Radi li vama mojblink.com?

17 godina
sminigo kaže...

Radi li vama mojblink.com?

Očito imaju problema sa serverom:

Mojblink.com je utrpel hujšo odpoved strojne opreme.

Težave se odpravljajo, vendar rešitev ne bo hitra.

O novih dogodkih vas bomo sproti obveščali.

Hvala za razumevanje, kolektiv Mojblink.com

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 6:20 (Matozan).
13 godina
neaktivan

Postovani. Kako bih mogao doći do invite koda naa TorrentHR-u?
Hvala. 

16 godina
Bozicko kaže...

Postovani. Kako bih mogao doći do invite koda naa TorrentHR-u?
Hvala. 

Imaš kakav proof s drugog trackera?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan

Nemam. nije mi bilo u mogucnosti napraviti prije account.

15 godina

jeli tko zna zasto mi na zamundi ne broji upload a uplauda sam 170 GB preko boxa a u mom profilu stoji sve 0 i neprikaziva mi skinute torrente a uredno ih seedam vec tri dana

jel treba sta podesit u profilu ili drugdi

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 9:51 (ocajnik).
12 godina
neaktivan

Neznam odgovor na tvoje pitanje, ali za Zamundu ti box i netreba. Moj kolega ima accaunt vec par god, download mu je 5.5 TB, a upload 120 MB. Dobio je upozorenje samo jednom kad su istovremeno tri osobe istovremeno skidale sa njegovog accaunta, promenili mu sifru koju je on vratio i nastavio po starom. Na zamundi uglavnom brisu samo neaktivne clanove. Ja non stop stopiram torente na zamundi jer neko non stop skida, da bi davao upload na drugim trakerima, i ratio mi je 2.0.

13 godina
neaktivan

Pozdrav. Molio bih preporuku torrent trackera na kojem se može naći puno trkaćeg sadržaja, pogotovo urka Formule 1. Hvala!

15 godina
neaktivan

Je li se moze ikako ukloniti HNR na IPT-u?

Jedno vrijeme nisam imao racunara i iako sam ja pozipao sve torrente, jedan mi tada nije prikazalo da ga zipam, i kada sam kupio komp vidim imam HNR...

Da mi je bilo kako da ga uklonim, imam 3TB ul i preko 4k poena, ali mi se cini da ga ne mogu pozipat ni poenima, a ni uploadom :(

Edit: kako mi je staff rekao, samo donacijom mogu ukloniti HNR, ali za to sada nisam u mogucnosti, nek ceka :D

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 10:05 (Haker_x).
15 godina
Haker_x kaže...

Je li se moze ikako ukloniti HNR na IPT-u?

Jedno vrijeme nisam imao racunara i iako sam ja pozipao sve torrente, jedan mi tada nije prikazalo da ga zipam, i kada sam kupio komp vidim imam HNR...

Da mi je bilo kako da ga uklonim, imam 3TB ul i preko 4k poena, ali mi se cini da ga ne mogu pozipat ni poenima, a ni uploadom :(

Edit: kako mi je staff rekao, samo donacijom mogu ukloniti HNR, ali za to sada nisam u mogucnosti, nek ceka :D

Kakve su to gluposti oko donacija i HNR-a na IPT!?

Uvijek se mogao HNR maknit uz 50 bodova ili odredeni broj MB tj. koliko si vec duzan za torrent koji nisi odseedao.

Sada sam malo njuskao po FAQ-u, ali nista ne nalazim....cudno.

Ako je tako, stavljam svoj acc s vise od 5 TB uploada i oko 35000 bodova na led i neka ceka bolje dane, a do onda koristim "klasiku" tj. TL i Filelist kao general trackere.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Kakve su to gluposti oko donacija i HNR-a na IPT!?

Uvijek se mogao HNR maknit uz 50 bodova ili odredeni broj MB tj. koliko si vec duzan za torrent koji nisi odseedao.

Sada sam malo njuskao po FAQ-u, ali nista ne nalazim....cudno.

Ako je tako, stavljam svoj acc s vise od 5 TB uploada i oko 35000 bodova na led i neka ceka bolje dane, a do onda koristim "klasiku" tj. TL i Filelist kao general trackere.

I ja sam trazio i po faq-u a i po google-u, nisam nigdje nasao, a nema mi torrenta na listi koje trebam odseedati, mislim da tek nakon 3 ili vise HNR-a banuju, pa zato imam jos fore :)

15 godina

@ Haker_x

Ma sve je isto kao i prije tj. evo o cemu se radi:

"Hi ,

You have now exceeded the maximum of 4 H&R warnings permitted on your account

As a result of this your user class has now been demoted to Jailed.

Your account is now Disabled from downloading any further material from IPT

As of this moment the only option you have, should you wish to keep your account is to donate. Any donation clears this from your account and allows you to move on and keep using IPT in the normal manner. You have been sent more than enough warnings and you have continued to ignore them all

If you choose to take up the donation option

Please click Donate,  ANY donation amount will remove this restriction, once you have donated your account will return to its original status. All current H&R's along with warning history will be permanently removed from your account

If you choose not to donate

Your account will be left untouched in this state and eventually will be pruned by the system, this means it will be erased from the database and you will no longer be a member of IPT

If you require any further clarification or assistance on this matter please direct all of your enquiries to Help Desk"

Po ovome, obrisati ce ti acc.

Ako imas manje H&R-a, onda ih i dalje mozes maknit za 50 bodova ili za odredeni broj MB tj. koliko ti vec nedostaje.

Nakupilo ti se kada si brisao ocito vise od 4 H&R-a i u tome je problem.

P.S.

Na PM ti saljem direktan link do IPT  foruma i topica gdje mozes pitati staff sve sto te zanima o tvom trenutnom statusu i tvojim H&R-ima (na svako pitanje odgovore direktno na forumu).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 18:37 (win32).
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Nisi dobro skontao, mogu ja sve i dalje raditi, imam samo jedan HNR, ne bih trebalo vise da se omakne od ovog jednog...

14 godina

Koji su dobri domaći trackeri za filmove/serije osim THR

14 godina

Ako pod domaće misliš na HR. trackere THR je jedan i jedini za sada, uskoro ide CBT (crobytes) proizašao isključivo od RAKiJA teama i bivšeg staffa THR-a, također su se i svi oni pravi uploaderi sa THR-a prebacili na CBT, ubrzo se tracker otvara, možda nećete u poćetku naletit na veliku bazu torrenata, ali s vremenom će se u svakom slučaju i to poboljšati s obzirom na činjenicu da je to u stvari ona prava ekipa koja je držala THR (dok je valjao neki K.) stay tuned ;)

a, ako misliš na EX Yu trackere moja preporuka ti je BE (balkan elite) i naravno slovenski Partis.si, eventualno yugoteka tamo satanfather radi super serije u DVD formatu, problem su seederi jbg-a

15 godina
zelenbic kaže...

Koji su dobri domaći trackeri za filmove/serije osim THR

Yuwabits

BalkanElite i naravno THR kojega si naveo

...i to ti je to (od onoga sta je ok).

14 godina

Čemu TD?

15 godina
neaktivan
sminigo kaže...

Ako pod domaće misliš na HR. trackere THR je jedan i jedini za sada, uskoro ide CBT (crobytes) proizašao isključivo od RAKiJA teama i bivšeg staffa THR-a, također su se i svi oni pravi uploaderi sa THR-a prebacili na CBT, ubrzo se tracker otvara, možda nećete u poćetku naletit na veliku bazu torrenata, ali s vremenom će se u svakom slučaju i to poboljšati s obzirom na činjenicu da je to u stvari ona prava ekipa koja je držala THR (dok je valjao neki K.) stay tuned ;)

a, ako misliš na EX Yu trackere moja preporuka ti je BE (balkan elite) i naravno slovenski Partis.si, eventualno yugoteka tamo satanfather radi super serije u DVD formatu, problem su seederi jbg-a

ovo mi prvi glas u vezi staffa s THRA,nije valjda da i Parabolic otišel s thra ? {#}

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice