Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.257.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
12 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
muhaha kaže...

S obzirom da mi je obrisan prvi post evo jos malo svjezeg stiva o dogadanjima na trackeru. Nije mi jasan razlog brisanja jer da je bilo koji drugi tracker u pitanju nebi se brisao. Mislim da je u redu da useri znadu sto se desava na trackeru na kojemu su regani pa evo

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6401463/stivo%20za%20citanje.txt

http://pastebin.com/HXdAHasD

Znam da malo kasnim, ali ovo se treba znat...

Svi vi koji vjerujete parabolicu na osnovi nekakvih logova zapitajte se gdje je bio svih ovih godina i zašto je šutio i govorio da je sve super ako je znao da se sustavno kradu donacije. Sad  kada je dobio pedalu cvili kao jadnik i dijeli privatne logove na javnom forumu što govori o tome kakav je čovjek. Di si bio svih ovih godina???

Sada će vam čika objasniti nešto što zna iz prve ruke, a vi prosudite dalje…

Jedan od osnivača trackera, nazvat ću ga "snejk" koji je sam dignuo tracker iz pepela (podesiti tbdev skriptu, izmijeniti je do temelja nije isto kao instalirati forum ili blog, tu su još tehnikalije oko servera i sl.) je ujedno vodio i donacije. Problemi su počeli kada je dobio dijete i preselio se, bio je sve manje aktivan, trebalo ga je stalno podsjetit da plati server i boxeve. Jedan mjesec je zaboravio platiti, blokirali su server te se druga osoba logirala na paypal. Uslijed različitih IP adresa, račun je blokiran. Za ponovnu aktivaciju, su tražili potvrdu o identitetu koju nisu imali, jer je račun bio registriran u drugoj zemlji. Sreća u nesreći je da paypal vraća novac svima koji su uplatili na blokiranim računima (tek nakon nekog perioda). Sada je trebalo platiti server, a sva sredstva su blokirana! Dobrovoljno se javio yrb koji je iz svog džepa ni kriv ni dužan platio server i box-eve. Nakon tog problema, odlučeno je da se snejk povuče iz staffa, te se krenulo u potragu za novim "bankarom" i glavnim programerom. Svi u staffu su govorili da ih boli briga za donacije te da oni nemaju volje za to (gdje si onda bio paraboliče???). Ulogu bankara je preuzeo yrb koji je sveukupno iz svog džepa platio 5000-6000 kn jer ponekad nije bilo dovoljno sredstva na računu za poplatiti sve troškove (iz tog razloga ona famozna donacijska skala uvijek teži u višak). Za programske poslove javio se fly.

U toku rada THR-a migriralo se sa servera puno puta uslijed boljih ponuda i performansi, ali uvijek su se javljali problemi za koje se nisu znali uzroci. Bila je jedna faza u kojoj tracker nije radio kako spada mjesec (čak i više) dana, u tom teškom periodu parabolic se opet ponašao kao tetkica, te je govorio o nekim tehničkim stvarima za koje nema pojma i napadao neke staffere na temelju svoje uvrnute logike. Naravno u tim najtežim trenucima je napustio staff, ali se odmah vratio nakon što se sredila stvar (problem je bio u velikom zapisu podataka na disk, za koji se nije znalo jer su neki serveri imali RAID, a neki nisu…) i na nagovor jednog drugog korisnika. U tom razdoblju nije se sakupilo ni 10% potrebnih donacije (nitko ne želi donirati za tracker koji ne radi), tu je opet uskočio fly koji je platio (server, boxeve, SSD disk…) sve sam iz svog džepa (gdje si onda bio paraboliče??? 2x). Nakon toga THR radi bez ikakvih većih ispada, ali je većina (90%) starog staffa počela lagano napuštati THR (neki iz privatnih razloga, neki radi parabolica). U međuvremenu je parabolic postavio svoje poltrone za moderatore koji izvršavaju njegove naredbe.

Ja osobno zadnjih godina ne pratim događanja na THR-u, ali me zanima kako možete vjerovati parabolicu koji konstantno vrijeđa usere, bježi čim zapne, govori gluposti i laži o nekim članovima staffa na temelju svog neznanja, posvađao se sa svima živima i onda još lik odaje privatne poruke između staffera. Parabolic nije izletio zato što je konstantno vrijeđao usere, to mu se još i toleriralo radi zalaganja i volje, ali kap koja je prelila čašu je kada je svojim moderatorima dijelio admin ovlasti, koji su čitali nešto što nisu smjeli. Naravno, taj dio je izostavio iz svoga proglasa.

S druge strane imamo prozvanog yrb-a koji je masu svojih para dao i bio tu kad je bilo najteže, te fly-a koji je 80% funkcija dodao na tracker, kojeg tlače svako malo da im nešto editira, a kada ih odbije onda cvile da ništa ne radi, bez fly-a parabolicova ekipa ne zna ni promijeniti ovlasti datoteka na linuxu, a za mysql misle da je burek… Možda ova dvojca nisu aktivna što se tiče torrenta, ali ti ljudi su napravili puno za THR i ne zaslužuju ovakvu bruku i nikako na ovakav način.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 16:34 (horde zla).
13 godina
neaktivan
horde zla kaže...

Svi vi koji vjerujete parabolicu na osnovi nekakvih logova zapitajte se gdje je bio svih ovih godina i zašto je šutio i govorio da je sve super ako je znao da se sustavno kradu donacije. Sad  kada je dobio pedalu cvili kao jadnik i dijeli privatne logove na javnom forumu što govori o tome kakav je čovjek. Di si bio svih ovih godina???

Jedan od osnivača trackera, nazvat ću ga "snejk" koji je sam dignuo tracker iz pepela (podesiti tbdev skriptu, izmijeniti je do temelja nije isto kao instalirati forum ili blog, tu su još tehnikalije oko servera i sl.) je ujedno vodio i donacije. Problemi su počeli kada je dobio dijete i preselio se, bio je sve manje aktivan, trebalo ga je stalno podsjetit da plati server i boxeve. Jedan mjesec je zaboravio platiti, blokirali su server te se druga osoba logirala na paypal. Uslijed različitih IP adresa, račun je blokiran. Za ponovnu aktivaciju, su tražili potvrdu o identitetu koju nisu imali, jer je račun bio registriran u drugoj zemlji. Sreća u nesreći je da paypal vraća novac svima koji su uplatili na blokiranim računima (tek nakon nekog perioda). Sada je trebalo platiti server, a sva sredstva su blokirana! Dobrovoljno se javio yrb koji je iz svog džepa ni kriv ni dužan platio server i box-eve. Nakon tog problema, odlučeno je da se snejk povuče iz staffa, te se krenulo u potragu za novim "bankarom" i glavnim programerom. Svi u staffu su govorili da ih boli briga za donacije te da oni nemaju volje za to (gdje si onda bio paraboliče???). Ulogu bankara je preuzeo yrb koji je sveukupno iz svog džepa platio 5000-6000 kn jer ponekad nije bilo dovoljno sredstva na računu za poplatiti sve troškove (iz tog razloga ona famozna donacijska skala uvijek teži u višak). Za programske poslove javio se fly.

U toku rada THR-a migriralo se sa servera puno puta uslijed boljih ponuda i performansi, ali uvijek su se javljali problemi za koje se nisu znali uzroci. Bila je jedna faza u kojoj tracker nije radio kako spada mjesec (čak i više) dana, u tom teškom periodu parabolic se opet ponašao kao tetkica, te je govorio o nekim tehničkim stvarima za koje nema pojma i napadao neke staffere na temelju svoje uvrnute logike. Naravno u tim najtežim trenucima je napustio staff, ali se odmah vratio nakon što se sredila stvar (problem je bio u velikom zapisu podataka na disk, za koji se nije znalo jer su neki serveri imali RAID, a neki nisu…) i na nagovor jednog drugog korisnika. U tom razdoblju nije se sakupilo ni 10% potrebnih donacije (nitko ne želi donirati za tracker koji ne radi), tu je opet uskočio fly koji je platio (server, boxeve, SSD disk…) sve sam iz svog džepa (gdje si onda bio paraboliče??? 2x). Nakon toga THR radi bez ikakvih većih ispada, ali je većina (90%) starog staffa počela lagano napuštati THR (neki iz privatnih razloga, neki radi parabolica). U međuvremenu je parabolic postavio svoje poltrone za moderatore koji izvršavaju njegove naredbe.

Ja osobno zadnjih godina ne pratim događanja na THR-u, ali me zanima kako možete vjerovati parabolicu koji konstantno vrijeđa usere, bježi čim zapne, govori gluposti i laži o nekim članovima staffa na temelju svog neznanja, posvađao se sa svima živima i onda još lik odaje privatne poruke između staffera. Parabolic nije izletio zato što je konstantno vrijeđao usere, to mu se još i toleriralo radi zalaganja i volje, ali kap koja je prelila čašu je kada je svojim moderatorima dijelio admin ovlasti, koji su čitali nešto što nisu smjeli. Naravno, taj dio je izostavio iz svoga proglasa.

S druge strane imamo prozvanog yrb-a koji je masu svojih para dao i bio tu kad je bilo najteže, te fly-a koji je 80% funkcija dodao na tracker, kojeg tlače svako malo da im nešto editira, a kada ih odbije onda cvile da ništa ne radi, bez fly-a parabolicova ekipa ne zna ni promijeniti ovlasti datoteka na linuxu, a za mysql misle da je burek… Možda ova dvojca nisu aktivna što se tiče torrenta, ali ti ljudi su napravili puno za THR i ne zaslužuju ovakvu bruku i nikako na ovakav način.

ma to je sve jasno ko dobar dan, cemu vise trosit rijeci na nekog parabolica kojeg su svi zivi otpisali?a fly je ljudina, yrb-a neznam tolko al fly mi je pomogao oko servera ko najboljem frendu, iako sam bio random internet guy

12 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

A tko je zasluzan sto danas ne treba nadoplacivati za tracker? Tko je zasluzan sto su se povecale donacije?

Ti, koji si htio naplacivati pomaganje na #help kanalu? Yrb koji je hibernirao sa strane?

Da nisu mozda to moderatori i administratori koji su 24 sata na dan po ircu animirali korisnike, pustali glazbu preko radija? Osmisljavali razno razne nagradne igre i natjecanja, dijelili karmu? Moderatori i administratori koji su pruzili svaku pomoc userima koju su mogli, od stvari vezanih uz tracker, pa do onih koje nemaju nikakve veze s torrentima?

No, ti isti moderatori i administratori su vas napustili, pa se zapitajte malo, tko je u pravu, 14 ljudi, ili ona dvojica.

Mislim da si ipak ti koji si htio svu tu pomoc naplacivati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 17:20 (komentar).
12 godina
neaktivan
komentar kaže...

A tko je zasluzan sto danas ne treba nadoplacivati za tracker? Tko je zasluzan sto su se povecale donacije?

Ti, koji si htio naplacivati pomaganje na #help kanalu? Yrb koji je hibernirao sa strane?

Da nisu mozda to moderatori i administratori koji su 24 sata na dan po ircu animirali korisnike, pustali glazbu preko radija? Osmisljavali razno razne nagradne igre i natjecanja, dijelili karmu? Moderatori i administratori koji su pruzili svaku pomoc userima koju su mogli, od stvari vezanih uz tracker, pa do onih koje nemaju nikakve veze s torrentima?

No, ti isti moderatori i administratori su vas napustili, pa se zapitajte malo, tko je u pravu, 14 ljudi, ili ona dvojica.

Mislim da si ipak ti koji si htio svu tu pomoc naplacivati.

Ne znam tko misliš da sam ja, ali opet tvrdiš nešto o čemu nemaš pojma (parabolic style). Samo sam iz prve ruke napisao što su napravili fly i yrb za THR, a kakav je bio parabolic u tom periodu. Teško mi povjerovati da su se ta dvojca (kojih znam od samih početaka) toliko iskvarila, a parabolic i njegovi (za koje nisam nikad ni čuo) iz cijele te priče ispali nevinašce, koje je najurio zli lopov yrb koji krade donacije i podmukli programer fly koji ne sluša staff. Možda imaš pravo, predugo sam neaktivan, ali poznajem parabolica i spomenutu dvojcu. Vi ste lojalni njemu, ja vjerujem njima...  Nikada nisam potkopavao vaše uloge na trackeru, što ne mogu tvrditi i za vas.

I ponekad je većina u krivu, naročito kada im je ispran mozak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 18:17 (horde zla).
12 godina
neaktivan

Mogu ti samo reci da se ne radi tu o "lojalnosti parabolicu".

Ostatak staffa nije otisao zbog toga sto je parabolic demotan/banan, nego zbog ponasanja ove dvojice, konkretnije yrba.

EDIT: A sto se tice pranja mozga, izgleda da je jedino yrb fly-u isprao mozak, i to kvalitetno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 18:23 (komentar).
12 godina
neaktivan

Daj mi reci koje to točno ponašanje ove dvojce? Ukoliko je yrb krao cijelo vrijeme zašto se prije nije o tome raspravljalo? Parabolic je i sam nedavno pričao da je sve u redu, sve super... Također ne kužim zašto bi yrb isprao mozak fly-u, kada ga je ovaj (fly) ban-o jer mu je više sve prekipjelo. Koji je konačan cilj te dvojce? Banirati cijeli staff da mogu u miru krasti pare, a i sami kažete da kradu cijelo vrijeme? Malo mi čudno da  su svi sve znali, a tek sada reagiraju kada je parabolic baniran i to mučki bez dokaza iza leđa.

12 godina
neaktivan
horde zla kaže...
muhaha kaže...

S obzirom da mi je obrisan prvi post evo jos malo svjezeg stiva o dogadanjima na trackeru. Nije mi jasan razlog brisanja jer da je bilo koji drugi tracker u pitanju nebi se brisao. Mislim da je u redu da useri znadu sto se desava na trackeru na kojemu su regani pa evo

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6401463/stivo%20za%20citanje.txt

http://pastebin.com/HXdAHasD

Nisu se sustavno krale pare, ali da su bile "posuđivane" tu i tamo očito da jesu, jer čim se spomenulo da će se donacije maknut od Yrba jer je po n-ti put zasrao sa plačanjem servera i sve je crklo, odmah je uslijedio ban parabolicu itd. Je da, jadan Yrb, sve je trebao platiti iz svog džepa. 5000-6000kn kažeš? Daj, nemoj me nasmijavati, znam koliko košta THR hosting, hoćeš reći da je plačao skoro godinu dana jadan Yrb sam server za THR jer nije bilo ni lipe donacija. Nemoj me nasmijavati.

Da, parabolic je u staff dovodio svoje poltrone kako je htio. Moš mislit. A to što su bila glasanja i rasprave o svakom moderatoru posebno, i cijeli staff se složio oko svakog pojedinog novog staffera, to nema veze {#}

I daj mi molim te još malo pojasni taj razlog baniranja parabolica jer vidim da si ti odlično upučen za razliku od svih ostalih koji ne znamo ništa o tome jer gospoda flaj i yrb se nisu udostojili niti odgovoriti zašto je baniran nego smo samo bačeni na ignore. Kakve je to admin ovlasti dijelio moderatorima, wtf?

Da, jadan flaj, pretrpao se od posla za THR u zadnje vrijeme. A i mi smo još jadniji jer smo ga molili za svaku *ebenu sitnicu mjesecima, doslovno svaku sitnicu. Daj šuti molim te kada nemaš pojma o čemu pričaš(ili znaš pa se samo praviš glup). Još se gospodin flaj koji ništa nije radio mjesecima što je i sam priznao na forumu aka "krpao sam samo najnužnije rupe" kako bi on to rekao, našao prozivati cijeli staff kako ništa ne radi lol.

I Yrb se odnosio prema staffu kao prema zadnjem smeću, čak se nije udostojio ni ispričat za sranje koje je napravio. "Ja sam sysop i što ja kažem tako će i bit, jebe mi se za cijeli staff, možete svi otić što se mene tiče". I onda je staff otišao radi toga što im je parabolic isprao mozgove ha? Ajde da je jednom, ali cijelom staffu, daj lol... A to što su Yrb i flaj *ebali cijeli staff ko kretene to nema veze, pa ni mala djeca ne puše tu jadnu priču {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 19:41 (Mote).
12 godina
neaktivan

Koji likovi, tu su 0 dana a pričaju kao da se znaju godinama{#}

uglavnom, bolje da preko pm razmijenite brojeve pa si šaljite sms-ove, a ako želite liječiti frustracije imate topik o bioshock infinte

12 godina
neaktivan

Znaci sad sa jedne strane imamo odbjegli staff sa parcem na celu horde takozvanih staffera i sa druge strane yrba koji je ostao owner thr-a bez obzira na maznjavanje para od donacija. Zanimljivo je da svi nesto tvrdite a skrivate se iza laznih nickova. Na kraju su namagarceni samo donatori i svi oni koji su kupovali boxeve da bi se ekipa mogla druziti na staff mitinzima od tih para. Da napomenem da ne pripadam ni jednoj ni drugoj ekipi i iskreno me boli ona stvar sta ce biti sa njima jer je tako nesto bilo ocekivano i sve se to ponavlja sve ove godine samo sto se uvijek uspjelo zataskati stvarni padovi trackera i sve ostale gluposti

12 godina
neaktivan

Zaboravio sam napomenuti da server placate 75 dolara mjesecno,kao dokaz mogu vam dati i link gdje ste hostani,bez obzira na cloud pa bi bilo u redu da javno objavite koliko je to pokradeno para od donacija i na sta ste sve utrosili donacije svih ovih mjeseci jer je i onaj status bar donacija fejk i podesen je na tri puta veci iznos a donacije su vam svaki mjesec dosegle 100 posto. dakle ako yrb nije bio aktivan sve to vrijeme netko je znao koliko se dobiva para i redovno updejtao progres bar donacija

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 21:09 (muhaha).
12 godina
neaktivan

Opet se sve krivo shvaca, parabolic nema veze s time sto je kompletan staff otisao.

"Odbjegli staff na celu s parabolicom."

Parabolic nikog ne vodi, i koliko ja znam povukao se iz torrent svijeta skroz.

12 godina
neaktivan

Malo znas jer koliko sam cuo kupio je domenu i podize bumbalu tracker zajedno sa sljedbenicima. I nigdje nisam rekao da je staff otisao zbog parabolica ali je ocito da je otisao sa njime. Nitko nije spomenuo da je to sve se izdesavalo 9 dana kasnije od samog okrsaja sa yrbom. Bilo bi zgodno kada bi se obojica ocitovala i ispricala stvarnu verziju dogadaja jer mislim da korisnici to zasluzuju

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 21:29 (muhaha).
14 godina

Mislim da su u donacije uračunati i troškovi za RAKiJA team, dakle u pitanju je nekoliko boxeva i valjda pretplata na MAX TV. Po mome izračunu, po onom donate baru bi sve skupa trebalo koštat 200 USD, jer kao redoviti donator mi se desilo nekoliko puta da uplatim prvi dok su donacije još na 0% npr. 10 USD i na donate baru bi donacija skočila na 5% nakon uplate.

Na dalje na THR-u sam od samog početka rada trackera i jednostavno neću i ne želim opravdavat niti jednu stranu, nakon svega ovog što se sada dešava i što se najvjerovatnije dešavalo stalno. Učestvovat ću na način da seedam, leecham i uplodam, na IRC više neču ići, niti ću više donirati, užasno sam emotivno vezan za taj tracker i sada kada je sve ovako ružno isplivalo, osječam se nekako izdano i razočarano, nadam se da će se stvari posložit na pravi način, isto tako nekada su i promjene dobro došle, ali samo radikalna promjena je tada dobro došla, a ne da se sve vrti u krug sa istiom ekipom i da uvijek nešto "visi u zraku" ako je staroj ekipi dosadilo neka nauče i regrutiraju mlade snage koje imaju vremena, volje i živaca sve to održavat na životu, jer tracker je kao malo dijete koji zahtjeva brigu 24/7.

Meni sada stižu nekakve poruke iz oba tabora i osječam se nekako ugroženim i ne znam kako da ikome pametno odgovorim, a sve što sam radio na THR-u je bilo leechanje, seedanje, uplodanje i zajebancija na IRC-u i THR radiu i po koja pijana debata, sada toga više nema :(

Da se razumijemo, prema meni su tamo svi uvijek bili OK, pa što i da su potrošili njih 20-tak 500 kn-a od donacija, ne'š ti cifre, to je 25 kn-a po glavi mjesećno, ja bi im dao i veču lovu za "volonterski" posao koji ljudi obavljaju u svoje slobodno vrijeme , više me me brine borba oko tih 25 kn-a među njima samima...

.

Nadam se da ovo nije početak kraja, jedinog našeg hrvatskog trackera, koji je u mnogo čemu bolji i od onih svijetski razvikanih 0 day trackera, nadam se povratku svih onih koji su trenutno ljuti i razočarani, a koji su radili packove da ih i legalno želiš kupiti, ne bi ih imao gdje kupiti za realan novac...

Sigurno me prepoznajete tko sam u ovome tekstu {#}

16 godina

Skidajte sa THR-a jos 3 dana free HNR i double upload!

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan

[quote]zašto je šutio i govorio da je sve super ako je znao da se sustavno kradu donacije.[/quote]

pa nikad to nisam ni reko. citaj tamo kaj pise, "posudjivane su". jel yrb kaj mazno, neznam i nije uopce bitno, bitno je da je za*ebo placanje servera, sad jel zbog para ili verifikacije pejpala, toe druga prica; samo neznam ikakav pa i hipotetski razlog za mj dana cekanja/kasnjenja

[quote]Problemi su počeli kada je dobio dijete i preselio se, bio je sve manje aktivan, trebalo ga je stalno podsjetit da plati server i boxeve. Jedan mjesec je zaboravio platiti, blokirali su server te se druga osoba logirala na paypal. Uslijed različitih IP adresa, račun je blokiran. Za ponovnu aktivaciju, su tražili potvrdu o identitetu koju nisu imali, jer je račun bio registriran u drugoj zemlji. Sreća u nesreći je da paypal vraća novac svima koji su uplatili na blokiranim računima (tek nakon nekog perioda). Sada je trebalo platiti server, a sva sredstva su blokirana! Dobrovoljno se javio yrb koji je iz svog džepa ni kriv ni dužan platio server i box-eve. Nakon tog problema, odlučeno je da se snejk povuče iz staffa, te se krenulo u potragu za novim "bankarom" i glavnim programerom. Svi u staffu su govorili da ih boli briga za donacije te da oni nemaju volje za to (gdje si onda bio paraboliče???).[/quote]

nije istina to :) blokirali su pejpal zbog hrpice sitnih uplata i trazili potvrdu identiteta. pokusavalo se namontirat ciganovicevu glavu na osobne, itd

snejk/sicko je doslovno mazno par tisuca kuna, u razloge nisam nikad ulazio (naravno, pretpostavljat mogu kao i svi ostali); i to nema veze s pejpalom

bio sam, bio. reko da mogu vodit to, al ne kroz cijelu godinu, itd. pise sve u tekstu lijepo :) predlozen je nino, yrb je sve odyebo, imas to i negdje na forumu pa vidi

[quote]Bila je jedna faza u kojoj tracker nije radio kako spada mjesec (čak i više) dana, u tom teškom periodu parabolic se opet ponašao kao tetkica, te je govorio o nekim tehničkim stvarima za koje nema pojma i napadao neke staffere na temelju svoje uvrnute logike. [/quote]

neznam uopce na kaj mislis, niti sam se ikad petljo u tehnicke stvari, jer o njima nemam pojma kako kazes i ne zanimaju me jednostavno

[quote]ali kap koja je prelila čašu je kada je svojim moderatorima dijelio admin ovlasti, koji su čitali nešto što nisu smjeli. Naravno, taj dio je izostavio iz svoga proglasa.[/quote]

nisam to uopce smatro bitnim, niti smatram. to je napravljeno na pola sata, taman kad smo svi lajali po yrbu da nakon svih tih godina napokon rijesi pejpal i sve ostalo, te se pocne normalno ponasat prema svima; samo iz razloga da shvate da nemamo ikaj skrivat. pa kaj bi trebali imat staf kao vi nekad, di se svaka sitnica presucuje i konstatno se mulja svima u stafu? kolege, al ne-kolege? neki su jednakiji od ostalih

[quote]yrb-a koji je masu svojih para dao i bio tu kad je bilo najteže, te fly-a koji je 80% funkcija dodao na tracker, kojeg tlače svako malo da im nešto editira, a kada ih odbije onda cvile da ništa ne radi,[/quote]

ma dao je on masu qraca. sve mu je vraceno odavno; dug je bio zbog sicka i pejpala blokiranog, niceg vise

nije nikad nis odbio, nego je samo sutio i reko da je procito (ako i tolko), pa nakraju izjavio da mu je dano premalo ideja, jer se mi kartamo na plejtoju i slicne gluposti :D

[quote]Malo znas jer koliko sam cuo kupio je domenu i podize bumbalu tracker zajedno sa sljedbenicima.[/quote]

nisam nis kupio a kamoli domenu i nis ne podizem :) nemam cak ni sljedbenike. da mi nisu javili ~5h kasnije, nebi ni znao da je itko otiso.. ak i rade nekaj, sretno im, ja stim sigurno nemam niti cu imat veze

neko je spomeno ts, sad be, itd, to uopce nije nastalo kao kontra thru, cak nisu ni mislili bit hr tracker. da su osnivaci bolje znali engleski i da se nisu pojavili poneki, nebi nikad bili ni hr ni yu tracker

no, necu se raspravljat dalje, nema to smisla uopce. mislite svi kaj ocete i radite kako vam drago. nebi nis "objavljivo" da se nisu ponijeli ko zadnje suge i da su me mogli rijesit ko ljudi, ak je vec to bilo potrebno i kocilo napredak

ps. od donacija su zderali i pili samo u izvornom stafu (jel treba imenovat? osnivaci i garnitura koja je uslijedila), svi ostali smo placali kaj smo popili iz svojih djepova, ko ljudi ;)

15 godina
neaktivan

neznam kvotat na ovom :) bmk, nek neko uredi ak mu se da i ak je bitno. eto kolko sam aktivan po forumima i gluparijama

edit: postotak donacija- 10dol je 2.5%, znaci 400dol. kolko se ovak napamet sjecam, 100% je bilo svega 2-3 puta (oko bozica i slicno).. niko nikad nije postavljo pitanja prije, jer je sve funkcioniralo. kaj ikoga briga jel flaj dobi neke pare (a dobi, da ne dobi, lud bi bio da se time u tolkoj mjeri bavi + dilanje boxeva njubinama), kad je tolko napravio? pricamo samo o yrbu i pejpalu, kasnjenju, laganju, muljanju i slicnom (btw, kako bi itko osim njega dosao do para da ih ide trosit???). njemu su u glavi spike od prije par god, bune, revolucije, preuzimanja, vojnici, sve se iz retorike mu vidi

servera su, kolko ja znam, 2. 400dol? mos si mislit. placen je cloud, licence za radio i jos takve neke gluposti, mislim da je sve osim clouda bilo jednokratno, nisam siguran

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 16:49 (parabolic).
13 godina
neaktivan
parabolic kaže...

neznam kvotat na ovom :) bmk, nek neko uredi ak mu se da i ak je bitno. eto kolko sam aktivan po forumima i gluparijama

pricas gluposti..dobio si pedalu, i nek si dobio, trebao si dobit odavno, neznam kak su trpili takvu nistariju toliko vremena...

15 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...
parabolic kaže...

pricas gluposti..dobio si pedalu, i nek si dobio, trebao si dobit odavno, neznam kak su trpili takvu nistariju toliko vremena...

imas apsolutno pravo :)

16 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...
parabolic kaže...

tko god ti bija, nemas pojma o cemu govoris.. kakva nistarija? covjek koji je skupio i organizirao cijeli staff, covjek kojeg smo mi moderatori pitali svaku pi*dariju koja nam nije bila jasna, a on pomogao i objasnio u detalje? ..nemas pojma o cemu govoris, a neda mi se niti diskutirati s tebon

13 godina
neaktivan
wrathchild kaže...
Trabant601 kaže...
parabolic kaže...

tko god ti bija, nemas pojma o cemu govoris.. kakva nistarija? covjek koji je skupio i organizirao cijeli staff, covjek kojeg smo mi moderatori pitali svaku pi*dariju koja nam nije bila jasna, a on pomogao i objasnio u detalje? ..nemas pojma o cemu govoris, a neda mi se niti diskutirati s tebon

ja sam neko kojeg je on omalovazavo, vrijedjo, i ostalo, a takodje i dugogodisnji irc posjetitelj gdje je to i ostalima radio, a kad bi neko odgovorio, dobio bi ban...

15 godina
neaktivan

eo jos nes, i onda stvarno EOD i zadnja od mene:

kaj se tice tog kad je preuzeo pejpal, pa jel je mogo rec (ili "jel su") Ekipa, ajmo svaki po 100-200-500kn dat, itd? mislis da staf i rakijasi nebi dali lovu da se to rijesi odma i u startu? ne, jednostavnije je bilo ulozit, pa se onda preseravat kako je dug "prema NJEMU", pa si pomalo vracat i posudjivat iz skrabice

skupljena je lova rakijasima za diskove, diskovi su mu predani, nikad nisu ukopcani i nestali su. i za to sam ja kriv, ili ko?

drugo, ako itko misli, da ja (ili ijedan covjek u tom smislu) moze imat (i da hoce) toliki utjecaj na 25 ljudi cca (staff i rakijasi), onda je stvarno zamantan, u najmanju ruku. pa nikog ja nis nisam molio ni trazio, niti mi treba ikakva podrska, niti mi ju je itko dao. po vasim tu pricama, 25 ljudi nema svog mozga (tj. ispran im je).. mislite da su nesposobni sami shvatit i vidit? pa sudjelovali su na forumu, chatu, itd, kome ja ili itko moze dokazat ikaj suprotno? jasno je svima sve

i zadnje, moderatori moji poltroni, lol? staljin, hitler, lenjin i isus su nula naspram mene, i ivica prokic. al cak da to i jest tocno, pa i admini su onda moji poltroni bili, buduci da sam ih "skupio", svi do jednog. te spike "vidili su nekaj kaj nisu morali", su onak, meh. bolje svima sve tajit i lagat... a moderatori, koji obavljaju najveci dio posla, aka, yrbovim rjecnikom, "sljakerska stoka", oni naravno nemoraju nis znat, i samo bi trebali  ko pijuncici radit kaj se od njih ocekuje? ccc, mislio sam da su ta vremena odletila tamo jos krajem 2009te.. al eto, vidi se ko je konstanta, ko naredjuje i ko preuzima, te djeluje, iz sjene ili van nje :)

sretno svima

16 godina
neaktivan

evo da malo pojasnin onima koji neznaju

Trabant601, na THRu imenom boranija, koji tu kaze da ga se silovalo.. dobio je ban na 24 sata jer je na thr radiju puštao četničke pjesme sto je zabranjeno po pravilima..

..tako da, oladi i ne pricaj ono sto neznas

btw tvoj problem sto se nisi logirao 2 mjeseca na tracker

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:57 (wrathchild).
12 godina
neaktivan

parabolic wrote:

no, necu se raspravljat dalje, nema to smisla uopce. mislite svi kaj ocete i radite kako vam drago. nebi nis "objavljivo" da se nisu ponijeli ko zadnje suge i da su me mogli rijesit ko ljudi, ak je vec to bilo potrebno i kocilo napredak

Tako ti i treb jer si se i ti tako ponasao cijelo vrijeme i mucki zabijao ljudima nozeve u leda ako ti nisu pasali a sad tu places ko zadnja kujica. Kako ce ti netko vjerovati ista a pogotovo da ne dizes svoj tracker kad su objavljeni i ssovi a svi znadu da je bubmalu iskljucivo tvoja ideja jer si opce poznat kao veliki stovatelj bumbe (svi koji su ikada bili na ircu znadu o cemu pricam)

Kako nebi bilo zanube ne stajem na yrbovu stranu jer je i on smecar svoje vrste i sve to sto vam se dogodilo ste i zasluzili,njemu se razisao staff pa se to nisu udostojili uopce objaviti userima, a ti si dobio pedalu ko zadnja suga.

14 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

Trabant601, na THRu imenom boranija, koji tu kaze da ga se silovalo.. dobio je ban na 24 sata jer je na thr radiju puštao četničke pjesme sto je zabranjeno po pravilima..

i to ih je pustao na "nas" Uskrs tako da :)

moze odjebat u troskocima :P

15 godina
neaktivan
muhaha kaže...

parabolic wrote:

Tako ti i treb jer si se i ti tako ponasao cijelo vrijeme i mucki zabijao ljudima nozeve u leda ako ti nisu pasali a sad tu places ko zadnja kujica. Kako ce ti netko vjerovati ista a pogotovo da ne dizes svoj tracker kad su objavljeni i ssovi a svi znadu da je bubmalu iskljucivo tvoja ideja jer si opce poznat kao veliki stovatelj bumbe (svi koji su ikada bili na ircu znadu o cemu pricam)

Kako nebi bilo zanube ne stajem na yrbovu stranu jer je i on smecar svoje vrste i sve to sto vam se dogodilo ste i zasluzili,njemu se razisao staff pa se to nisu udostojili uopce objaviti userima, a ti si dobio pedalu ko zadnja suga.

mucki? :D

ajde daj nek se javi ijedan kome sam ja ikaj iza ledja napravio. sve svima saspem u facu kaj mislim, oduvijek i svugdje ;)

kako placem, na koji nacin? javljaju se cetnici (koji paze na "jezik", pa glume hrvate i te spike) i protuhe razne, kakaju po meni bezveze, na temelju svojih losih iskustava (dakle bili su bahati ili slicno/gore)....... i nebi trebo reagirat? javi se ex-clan staffa (i/ili sadasnji ;) ), i trebo bi sutit i dalje?

ne dizem ja nis svoje (osim qrca); da sam to htio, mogo sam to odavno napravit (pogotovo ako uzmemo u obzir da tako uspjesno ispirem mozgove i skupljam sljedbenike). "thr bumba" ti nije nikakva moja ideja, niti ikog ja stujem.. nego je to tajna klasa na thr trackeru, stvorena i namijenjena clanovima teama RAKiJA ;)

fala kaj si se napokon isro, kaj se stila tice, sad znam tko si. nebitan si skroz

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 21:57 (parabolic).
13 godina
odjavljen

finu ste sapunicu napravili

sad kak rakije nema thr=meh

http://revohd.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

ahahahaha, sine, bas si me nasmijo{#}{#}{#}{#}

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

kak nema rakija kad i dalje idu rakija izdanja gore svaki dan ?

12 godina
neaktivan
Zak975 kaže...
Arnold Layne kaže...

Jedna lasta ne čini proljeće.

13 godina
odjavljen
komentar kaže...
Zak975 kaže...
Arnold Layne kaže...

Jedna lasta ne čini proljeće.

cini ,ak ih imas samo 2

http://revohd.blogspot.com/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice