Pristojba HRT-a za svaki radio u autu

poruka: 8
|
čitano: 4.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ZAGREB - Djelatnici Odjela pristojbe HRT-a posjećuju poduzeća i kontroliraju plaćaju li vlasnici pristojbu za radioprijemnike u vozilima, požalila se jedna zagrebačka tvrtka ističući kako na radiju ne slušaju samo program HR-a i kako je moguće da upotrebljavaju samo CD uređaj.

- Zakon ne poznaje razlike u korištenju uređaja. To je uređaj kojim se i dalje može, ako se želi, primati radijski program. Pristojba se plaća na vlasništvo prijemnika i njome se financira javno djelovanje HRT-a - odgovara Janos Römer, glasnogovornik HRT-a.

Pravne osobe, naime, Zakon o HRT-u obvezuje na plaćanje pristojbe za svaki radioprijemnik u vozilu. Obveza je to koja je isključiva za pravne osobe i ne odnosi se na građane, fizičke osobe. Stoga, ako poduzeće ima 20 automobila s ugrađenim radioprijemnikom mora platiti 20 pristojbi.

--
jesu gamad, svaka im čast!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 10:01 (nixass).
17 godina
neaktivan

Hehe, ja imam mp3 s FM radiom i on prima HR... Nadam se da neću morat plaćati pristojbu za njega... Smijeh

Rambo is watching you!
17 godina
RE: Pristojba HRT-a za svaki radio u autu
i_rambo_plache kaže...

Hehe, ja imam mp3 s FM radiom i on prima HR... Nadam se da neću morat plaćati pristojbu za njega... Smijeh

već si je platio Smijeh ZAMP-u Belji se
pelješe nas di god stignu.
17 godina
neaktivan

Hrvatska....nemozes nista drugo recŠutim

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan

Sve su pokrali po drzavi pa nemaju vise gde....

Sad koriste svaku rupu...

Bezveze mi je kod HRT-a sto od nas traze pretplatu...

Na zapadu se uopce ne  placa pristojba nacionalnim televizijama.

Ivan
17 godina
neaktivan

I ne samo to, ok placat cu ja nema beda al me nemojte onda bombardirat reklamama ;-) ili pricat kako kosarkaske utakmice nisu isplative, pa placam vam pristojbu da bi prenosili ono sto se ne isplati jer je od nacionalnog interesa...

17 godina
neaktivan

Ma... ne vjerujem da ce im to netko placati , treba se dignuti buna protiv takvih izmisljotina na kojima misle zaraditi

Necu zvaku , hocu kusur !!!
17 godina
nixass kaže...
ZAGREB - Djelatnici Odjela pristojbe HRT-a posjećuju poduzeća i kontroliraju plaćaju li vlasnici pristojbu za radioprijemnike u vozilima, požalila se jedna zagrebačka tvrtka ističući kako na radiju ne slušaju samo program HR-a i kako je moguće da upotrebljavaju samo CD uređaj.
 To vrijedi samo za poduzeca, oduvijek je tako, nikakav problem (poduzeca su ionako upucena u to) i ne vidim sto je u tome cudno.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice