Priključite se dobrotvornom Folding@home projektu

poruka: 1.259
|
čitano: 181.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Tako je, Fahmon ne ubraja bonus bodove.

Hfm.net radi uredno i najnovija verzija ima čini mi se po defaultu upaljeno da ubraja bonus (bar je kod mene bilo).

15 godina
neaktivan
RE: Priključite se dobrotvornom Folding@home proje

Mogao bi ja na svome Phenomu... Sigurno ću oko 5000PPD onda dobivati...

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
odjavljen

Jea bejbi!!! 9491 PPD. Pa nije novi i7 za baciti Osmijeh (iako je na stock frekvenciji)

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Nikako nije za baciti 8 threadova, imaš veći PPD od mog C2Q Q9650 @ 3.825MHz, impresivno Namigiva. Što bi se tek dogodilo kada bi ga malo digao (barem do koliko mu to dopušta stock napon)

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
odjavljen
Oly_E3 kaže...

Nikako nije za baciti 8 threadova, imaš veći PPD od mog C2Q Q9650 @ 3.825MHz, impresivno Namigiva. Što bi se tek dogodilo kada bi ga malo digao (barem do koliko mu to dopušta stock napon)

Pa mislim da bi barem do 3.5 mogao bez ikakvog čačkanja oko napona (otključani množitelj). Ali to mi je razvojna mašina u firmi i neću se zajebavati. I ovo je dobar skor! Inače, ovaj PPD je sa 7 threadova, 1 je rezerviran za gpu klijenta (radeon 5550 koji daje cca 1100 PPD)

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

A imaš još uvijek onaj server sa 2x Quad Core Xeon? 

16 godina
odjavljen
Oly_E3 kaže...

A imaš još uvijek onaj server sa 2x Quad Core Xeon? 

Nemam, to mi je od klijenta bio server. Sada imam "samo" ovaj i7 Poljubac

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Prešao mi je PPD 10000 za smp klijent... To mi zvuči pomalo nevjerojatno!

Freak Show Inc.
16 godina

evo ja instalirao smp i sada imam 7329,3 PPD, ja sretan, a evo sam se popeo na 22 mjesto Bogataš

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
odjavljen

Hm, dobio sam vrlo zanimljiv WU. Osnovni bodovi su mu nešto preko 8000 a sa bonusom cca 62000 Iznenađen. Malo mi je to čudno majku mu... Doduše, bit će vrlo tijesno za izvrtiti ga!

EDIT: Pogledajte sliku

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 9:09 (Friday).
16 godina
odjavljen

Ma sranje! Morao sam stopati foldanje zbog reseta stroja i sve se izgubilo. Uzeo je neki novi WU (isto ogroman). Išao sam normalno ctrl+c ali otišlo je...

EDIT: Ipak nije ali HFM.NET pokazuje da je na 0% dok mi FahMon pokazuje dobar postotak. WTF?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 14:55 (Friday).
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

EDIT: Ipak nije ali HFM.NET pokazuje da je na 0% dok mi FahMon pokazuje dobar postotak. WTF?

Kod stani-kreni, treba HFM-u dva-tri "framea" (što sa SMPom zna potrajati) da ulovi pravu statistiku; bar kod mene :)

16 godina
odjavljen
motom2772 kaže...
Friday kaže...

Kod stani-kreni, treba HFM-u dva-tri "framea" (što sa SMPom zna potrajati) da ulovi pravu statistiku; bar kod mene :)

Ma da, sad sam skontao. Nije mi bilo svejedno. Kljucam po tom WU i onda ode :) A 60k bodova nije za baciti ;)

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan

Hahaha ekipa, jeste se 'zapalili' za to foldanje..   ajde, baš mi je drago Namigiva

Budem se i ja trgnuo malo pa pokušao uskoro osposobiti i CPU klijent da mi moj Q9550 ne bude stalno 'nezaposlen' Belji se

Inače, malo se popravljamo na ljestvici timova - opet idemo prema 295. mjestu, a možda (samo možda) doguramo i iznad 290. hehehe..

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan

može pomoč instalirao sam drajver i GPU klijent i

nece mi raditi  neki cudadll error

instalirao sam ovo sa slike jel ok ili ne?

16 godina
neaktivan
zubic kaže...

može pomoč instalirao sam drajver i GPU klijent i

nece mi raditi  neki cudadll error

instalirao sam ovo sa slike jel ok ili ne?

Ne znam kakav ti je ono driver, je li možda u njemu problem, ali nvidia.com mi izbacuje OVO kao zadnju verziju drivera kojeg bi trebao imati, pa probaj s time.

16 godina

Evo završeno pola prvog smp WU-a, i odmah skočio na 21.-o mjesto, prvih 20 here I come  Cool

16 godina

Treba li za SMP klijent stavit parametar 3 ako imam Q6600, vec sam dodao -smp u shortcutz?

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 20:04 (tnakir).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Treba li za SMP klijent stavit parametar 3 ako imam Q6600, vec sam dodao -smp u shortcutz?

S obzirom na screenshot, on uopće ne radi sa SMPom nego s običnim "standard" klijentom.

Još jednom, detaljne upute sa screenshotovima su ovdje

Ako ćeš ih slijediti do kraja, sve će proći u redu, nema šanse da fulaš.

Ti si vjerojatno prošao kroz instalaciju kliknuvši na sam .exe, bez da si napravio shortcut i dodao -smp pa je on napravio instalaciju za standardan klijent.

A kasnije dodavanje -smp-a mu ne znači ništa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 20:16 (motom2772).
16 godina
motom2772 kaže...
tnakir kaže...

S obzirom na screenshot, on uopće ne radi sa SMPom nego s običnim "standard" klijentom.

Još jednom, detaljne upute sa screenshotovima su ovdje

Ako ćeš ih slijediti do kraja, sve će proći u redu, nema šanse da fulaš.

Ti si vjerojatno prošao kroz instalaciju kliknuvši na sam .exe, bez da si napravio shortcut i dodao -smp pa je on napravio instalaciju za standardan klijent.

A kasnije dodavanje -smp-a mu ne znači ništa.

Da... tek sam naknadno dodao -smp argument

U glavnom sada sljaka kao smp

EDIT: Zakucalo mi CPU na 100% :)

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 20:30 (tnakir).
16 godina
odjavljen

Koliko sam gledao po netu a i vidim iz svog primjera, nije dobro staviti bigadv switch ako nemaš stvarno opaku zvijer od stroja (barem 4 vrlo jake jezgre) i ne foldaš 24/7. Vrijeme za dovršetak WU-a je užasno kratko!

Freak Show Inc.
16 godina

Nemam taj switch...

Edit... dodao jos jednu masinu i920 @ 2,67

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 1:15 (tnakir).
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Nemam taj switch...

Nikako mi ne ide u glavu da su radeoni tako slabi u foldanju... (gledam tvoj ss)

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
tnakir kaže...

Nemam taj switch...

Nikako mi ne ide u glavu da su radeoni tako slabi u foldanju... (gledam tvoj ss)

Sto da ti kazem... Ako u isto vrijeme vrtim gpu i smp klijent na istom racunalu koliki je pad performansi?

I'm going woo woo
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...
Friday kaže...
tnakir kaže...

Nemam taj switch...

Sto da ti kazem... Ako u isto vrijeme vrtim gpu i smp klijent na istom racunalu koliki je pad performansi?

Ima link koji sam stavio za one koji imaju ati kartice. Pročitaj tamo šta piše i nećeš imati problema. Ali mater mu, slabo je to. Nvidia kartice totalno rasturaju...

Freak Show Inc.
16 godina

Malo sam smanjio folding jer mi ventovi procvrce... nemos to trpit...

A ova i7 masina se grije ka luda... a to mi je od klijenta neki server, na njemu imam 2 stranice, streaming jada jada... Malo mi je panika radi stabilnosti... jel mogu kako ogranicit cpu na 50%?

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A ova i7 masina se grije ka luda... a to mi je od klijenta neki server, na njemu imam 2 stranice, streaming jada jada... Malo mi je panika radi stabilnosti... jel mogu kako ogranicit cpu na 50%?

Mogao si prilikom konfiguracije klijenta, a možeš i ponovno ako mu dodaš u shortcut "flag" -configonly

Prilikom  pokretanja klijenta će doći do ponovne konfiguracije, a pri završetku bi trebao izaći. Tada opet makneš taj flag iz shortcuta i nastaviš foldati.

Konfiguracija na koju mislim je pitanje:

CPU usage requested <5-100> 50

Trebalo bi biti OK Osmijeh

EDIT: Ako nije, stavi još manje i promijeni mu affinity u task manageru na manje jezgara.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 9:58 (motom2772).
16 godina
motom2772 kaže...
tnakir kaže...

Mogao si prilikom konfiguracije klijenta, a možeš i ponovno ako mu dodaš u shortcut "flag" -configonly

Prilikom  pokretanja klijenta će doći do ponovne konfiguracije, a pri završetku bi trebao izaći. Tada opet makneš taj flag iz shortcuta i nastaviš foldati.

Trebalo bi biti OK Osmijeh

Stavio sam doma na SMP klijent 80% i na gpu klijent isto toliko pri prvoj konfiguraciji pa mi opet zakuca proc na 100%

Evo nakon izmjene kako izgleda konfig fajl:

[settings]

username=tnakir

team=137516

passkey=14650cc25ed637e6ed91842a152ff903

asknet=no

machineid=3

bigpackets=big

[http]

active=no

host=localhost

port=8080

usereg=no

[core]

cpuusage=50

checkpoint=3

A opet mi je cpu poprilicno loadan:

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 10:01 (tnakir).
16 godina
tnakir kaže...
motom2772 kaže...
tnakir kaže...

Prilikom   pokretanja klijenta će doći do ponovne konfiguracije, a pri završetku bi trebao izaći. Tada opet makneš taj flag iz shortcuta i nastaviš foldati.

Trebalo bi biti OK  Osmijeh

Stavio sam doma na SMP klijent 80% i na gpu klijent isto toliko pri prvoj konfiguraciji pa mi opet zakuca proc na 100%

i meni piše da su obje jezgre na 100% kada je SMP upaljen, ali se sve može raditi, on je kao na 100% a ja kraj toga još slušam glazbu, pišem ovdje i pržim neki dvd bez štekanja

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

LOL Radio Trogir Smijeh

Freak Show Inc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice