Nema tu što biti čudo. I ja sam dosta puta tako prodavao i kupovao. S tvojim brojem računa nemože ništa osim da ti uplati novac. To da te traži da mu skeniraš prednji i zadnji dio kartice, e to je već nekakva prevara.
Prevara na Njuškalu - Ps4
- poruka: 186
- |
- čitano: 71.190
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Može ti uplatiti novce.
Može ti uplatiti novce.
I Bogme je uplatio,svaka mu čast 6600 GT je već lagano na putu,a ja u džep fino spremio 100 KN!
Evo opet neka seljačina vara ljude....kuiš treba mu da plati ratu kredita, kupi PS4 i onda ga prodaje za siću da siroćek plati ratu kredita....pa to mora popušiti samo neko tolko retardiran da ni nije za drugo nek nekoma pokloni 1900kn.
Hah i kak je stavil cijenu 1900kn, jer frajer zna da nesme biti 2000kn radi policije :) A u imenu mu piše kao 45g, kao ozbiljan čovjek....hahahaha ja ću se ubit!!!!!
Evo opet neka seljačina vara ljude....kuiš treba mu da plati ratu kredita, kupi PS4 i onda ga prodaje za siću da siroćek plati ratu kredita....pa to mora popušiti samo neko tolko retardiran da ni nije za drugo nek nekoma pokloni 1900kn.
Hah i kak je stavil cijenu 1900kn, jer frajer zna da nesme biti 2000kn radi policije :) A u imenu mu piše kao 45g, kao ozbiljan čovjek....hahahaha ja ću se ubit!!!!!
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/prodajem-playstation-4-top-stanju-1900kn-moguca-zamjena-oglas-10548966
Lastovo :D Super
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/prodajem-playstation-4-top-stanju-1900kn-moguca-zamjena-oglas-10548966
http://www.ebay.com/itm/Sony-PlayStation-4-500GB-Jet-Black-Console-PS4-Complete-console-FAST-SHIP-/201027228113
Item location:
Monroe, Georgia, United States
Ma prijavio sam oglas čim sam ga vidio...!
Ma prijavio sam oglas čim sam ga vidio...!
Zahvaljujemo na prijavi.
Njuškalo korisnička podrška istražit će slučaj i poduzeti odgovarajuće mjere.
ivaivanovic45g@gmail.com
Seems legit.
Skuži se po utičnicama da nije slikano u HR,a bogme ni u Europi xD
to je vjerojatno isti lik cijelo vrijeme
ivaivanovic45g@gmail.com
Seems legit.
Ahaa, jako, dogovori kupnju onda pa se uvjeri!
ivaivanovic45g@gmail.com
Seems legit.
Ahaa, jako, dogovori kupnju onda pa se uvjeri!
U no understand sarcasm?
aaa, yes!
Eto, pročitati barem zadnji odlomak LINK
Prije nego objasnim svoj slucaj morate znati da sam glup, budala, fali mi pola mozga. Da prevaren sam :D.
http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/iphone-4s-16gb-oglas-11002477
Pomisao na predobro da bi bilo istinito nisam reagirao jer su mi se u mozgu zatvorio dio koji "razmislja"
Ukratko, osoba je navodno sa paga, korisnickog imena davoraleksic9. Nazovem covjeka da provjerim o cemu se radi i zasto je telefon tako jeftin. Odgovor je bio da je kupljen na firmu za male novce i da ga prodaje da zaradi jos nesta sa strane. Ja pristanem na kupnju i placanje pouzecem. Ali uspio me nagovoriti na uplatu u kladionici . Slobodno me isprdavajte do mile volje jer sam zasluzio. Post sam objavio cisto ako nekome moze pomoci da nenasjedne kao ja.
Pag, Kladionica, odbijanje pouzeca + uplata na nevideno = Debil epskih razmjera.
Nazalost jesam... Skupo sam platio lekciju valjda cu od sada biti oprezniji.
nebi ja tebi dao mob bar 2-3 godine...1100kn to je pola nečje plaće...ti si ih poklonio samo tako...očito lova nije došla tvojoj mukom i znojem...
Je, zaradjen je. Imam posao, radim. nisam klinac iako mi to neide u prilog posto sam prevaren gore nego da sam klinac.
Nebranim samog sebe i dalje sam idiot. Nadam se da ce bilo kome pomoci podaci o prevarantu pa da znaju da ga izbjegavaju.
Je, zaradjen je. Imam posao, radim. nisam klinac iako mi to neide u prilog posto sam prevaren gore nego da sam klinac.
Nebranim samog sebe i dalje sam idiot. Nadam se da ce bilo kome pomoci podaci o prevarantu pa da znaju da ga izbjegavaju.
I ti si se pomirio s tim ?? Nekako mi se cini da rjesavas probleme linijom manjeg otpora i da nisi prvi puta '' popusio '' lovu . Steta
Uvijek se moze nesto napraviti . Bar da ne bude '' nisam pokusao apsolutno nista ''
nebi ja tebi dao mob bar 2-3 godine...1100kn to je pola nečje plaće...ti si ih poklonio samo tako...očito lova nije došla tvojoj mukom i znojem...
Kaj to tebe briga. Nisu tvoji novci. Uostalom , mozda je lopova spasio od gladi.
... Ali uspio me nagovoriti na uplatu u kladionici . ...
Pa kako te na to uspio nagovorit?
I ti si se pomirio s tim ?? Nekako mi se cini da rjesavas probleme linijom manjeg otpora i da nisi prvi puta '' popusio '' lovu . Steta
Uvijek se moze nesto napraviti . Bar da ne bude '' nisam pokusao apsolutno nista ''
Nisam se pomirio. Ovaj tjedan se tek dogodilo, danas cu na policiju iako znam da nece rjesavati slucaj ispod 2000kn OIB koji imam tko zna dali je uopce njegov kao i ime.
... Ali uspio me nagovoriti na uplatu u kladionici . ...
Pa kako te na to uspio nagovorit?
A budala sam eto, najblaze receno.
A budala sam eto, najblaze receno.
Takvo razmišljanje nije dobro, jer uvijek su postojali oni koji love u mutnom i oni koji "popuše" to je tako u životu, što možeš.
Dobio si veliku životnu školu koja te koštala novaca i za u buduće pamet u glavu.
krešo, napisao da si da je tip sa paga ali nije nego sa raba... jbga... ostali slobodno se javite ako vam treba nešto pokupit/vidjet/ispobat a da je to na pagu. i ako treba lomit kosti.
Kaj to tebe briga. Nisu tvoji novci. Uostalom , mozda je lopova spasio od gladi.
bravo, bravo...šta da ti kažem nego bravo!!!
ajmo svi koji nemate za jesti ili bi htjewli poraviti kućni buđet il bi kupili neki gađet - stavljajte oglase za Ajdfon i tražite uplatu na račun ili kladionicu unaprijed ali ne šaljite mobitel!!!!
i ako treba lomit kosti.
Shvaćam da je ovo napisano u afektu, no osim neke satisfakcije (koju ne razumijem) možeš samo dobiti ogromnu kaznu.
Što se prevara tiče neka objave prilog na Dnevniku sa ogromnim natpisom - "Ne plaćati unaprijed".
Tko se bude bunio je lopov.
pst...ma to da samo zastrašim prevarente ako i oni ovo čitaju.... tiho.... nisam lud da se za drugih mlatim