Može invite za torrent hr? Častim pivom. ^^
Rješeno. Hvala.
Može invite za torrent hr? Častim pivom. ^^
Rješeno. Hvala.
Ima li tko pozivnicu za TranceTraffic.
U zamjenu nudim TorrentLeech, TorrenHr, HDSpace.
.
mogu ti dati za IPT ili AHD (kada bude moguće ponovo pozvati nekoga).
Tražim THR, dajem Crobytes
Bia bi zahvalan ako nije problem :D. Ako triba šta od pozivnica samo reci
pošalji mi mail za trancetraffic
Pozdrav, tražim invite za ultimategamer.club, gazellegames ili neki slični tracker sa igricama. Zauzvrat mogu poslati inv za yuwabits.
Pozdrav ljudi,
nisam član niti jednog privatnog trackera jer sam od nedavno u tome pa na većinu njih nailazim na zatvorena vrata jer su potrebne pozivnice. Ako netko ima invite za THR bio bih veoma zahvalan.
Zauzvrat bih mogao ponuditi jedino karmu kad zaradim i svoju riječ da ću se držati pravila jer ništa drugo nemam.
Izbrisali mi acc zbog inaktivnosti, bi li netko mogao dati invite na TorrentHR?
Trazim invite za torrenthr.
Drzat cu se pravila,seedati!
Hvala unaprijed
Nudim: THR
Trazim: HDBits ili nesto tog tipa
Tražim pozivnicu za THR, nudim Berzu. Sliku speedtesta mogu vam poslati na PM.
Vjerovatno si dobio do sada, ali ako nisi, javi se u pp, ja ću ti poslati.
Dostupno:
HD-Space x11
THR x1
IPT x3
Scenetime x2
Uslovi: Minimalno dva dokaza sa dva privatna trackera da ste uredan seeder i speedtest vaše kućne konekcije.
Dobio sam, hvala ti.
Bia bi zahvalan ako nije problem :D. Ako triba šta od pozivnica samo reci
IPT ti mogu odmah dati ,AHD kada otvore registraciju sa pozivnicama...
Trazim pozivnicu za THR
u zameni mogu ponuditi pozivnice za par razlicitih trackera
saljem speedtest i ratioproof ako treba
pozdrav
jel ima tko problema na THRu da mu ne pokazuje upload kako spada..tj pravilno odseedano. Naime evo na torentu je uploadano 390mb ( a file je 340) i ratio je 1.154 a na stranici THRa mi i dalje pokazuje kako nije odseedano i da je 94.4%
jel ima tko problema na THRu da mu ne pokazuje upload kako spada..tj pravilno odseedano. Naime evo na torentu je uploadano 390mb ( a file je 340) i ratio je 1.154 a na stranici THRa mi i dalje pokazuje kako nije odseedano i da je 94.4%
Koristi neki od starijih torrent clienta, npr 2.2.1 ili pricekaj pol sata dok se tracker refresha
koristim stariji tocnije 2.2.1 ...i proslo je vec i koji sat...seedtime broji medjutim postotak odseedano ništa...istim client koristim non stop i prije toga sam 5 stvari odsedao normalno 100% i eto ovo i dalje stoji na 94,4%
koristim stariji tocnije 2.2.1 ...i proslo je vec i koji sat...seedtime broji medjutim postotak odseedano ništa...istim client koristim non stop i prije toga sam 5 stvari odsedao normalno 100% i eto ovo i dalje stoji na 94,4%
Najbolje da se onda obratis staffu na pp, oni ce ti znat pomoc.
Nudim: 3 x IPT
Tražim: PTH, PTP/HDbits
Ukoliko netko ima invite za apollo ili redacted (muzika) i neki od boljih movies trackera (HDbits, HDtorrents...) molim da mi se javi u PM, imam par proofova sa dobrih trackera.
ima li neko pozivnicu za torrenthr ili demonoid?
I dalje tražim pozivnicu za neki gaming tracker. Nudim THR ili YuWabits
Tražim pozivnicu za neki njemački torrent tracker(ili neki na kojem se može naći njemačka muzika) nudim THR