ljudi tražim pozivnicu za racingfor.me
zauzvrat imam speed.cd pozivnicu, prazni torrentleech račun, i ipt pozivnicu ću dobit kroz tjedan dana. imam dokaze o seedanju sa ipt-a i speeda, i dokaz o brzini interneta.
ljudi tražim pozivnicu za racingfor.me
zauzvrat imam speed.cd pozivnicu, prazni torrentleech račun, i ipt pozivnicu ću dobit kroz tjedan dana. imam dokaze o seedanju sa ipt-a i speeda, i dokaz o brzini interneta.
Ako nekoga zanima MyAnonamouse mogu pomoći za dobijanje pozivnice. Ko je zainteresovan, može se javiti direktnom porukom.
Meni treba pristup za TorrentHR ili neki drugi jači domaći tracker.
Elem, CroBytes ima slobodne registracije
https://www.crobytes.org/signup.php
Može pozivnica za THR? Unaprijed hvala :)
Dobro jutro!
Trebala bi mi pozivnica za TorrentLeech.
Naime, od kad sam dobio ADSL sam bio stalno na njemu, ali me je pustilo pa su mi account izbrisali. Sada bih opet si napravio novi račun jer je stranica baš kako treba, i očito samo sada vrijede privatni trackeri, s obzirom na stalna padanja javnih ili ugašivanja, pa je teško naći nešto pošteno...
Mogu ponuditi jednu za THR pozivnicu. Ne koristim ništa drugo za sad. A s dosta većom brzinom koju imam bi vrlo lako držao omjer skinutog i datog.
Skidao bi više neke retro stvari ili za obrazovanje.
Unaprijed hvala.
p.s. Nisam stigao kad su bile free registracije do 19.1.
Pozzz...Imam pozivnicu za privatni tracker YUWABITS.Ako nekoga interesira,neka mi posalje PM.
Pozzz...Imam pozivnicu za privatni tracker YUWABITS.Ako nekoga interesira,neka mi posalje PM.
Zdravo, poslao pm.
Hvala puno
Trazim pozivnicu za bilo koji domaci (IPT i TorrentLeech mogu) kvalitetni tracker.
Iako ne planiram niti imam mogucnost dodavanja sadrzaja, garantiram poveci upload.
edit: Za IPT i HD-Space spreman dati CS:GO acc.
Tražim pozivnicu za neki gaming tracker. Nudim YuWabits i dokaz o ratiu sa istog
Pozdrav
Tražim invite za THR brzina je tu pa mogu gradit dobar ratio
TNX
trazim thr pozivnicu i tko mi ga uvali reću velečasnom u nedilju na misi da mu ime stavi u nakanu za molitve
Pozdrav!
Nudim CBT
Tražim THR
imali koja THR pozivnica (nek pošalje PM)
Ako je neko zainteresovan, nudim MyAnounamouse ili nCore pozivnicu za Apollo.
Edit: završeno
Ima ko THR pozivnicu viska, bio bih jako zahvalan! :D
Tu svi skoro trazimo THR. Sta je toliki problem doci do te pozivnice? Pa lakse sam dosao do What.CD, Torrent Leech, IPT, Waffles.fm pozivnice nego to THR..
Da, jer za pozivnicu treba 100k karme koju je bolje iskoristiti za nabijanje uploada i fixanje torrenta (ako slučajno napraviš HNR) nego na nekog panja koji će za 2 tjedna biti banniran jer se ne drži pravila (što je razvidno iz ove teme - NITKO ne čita prvi post).
Da, jer za pozivnicu treba 100k karme koju je bolje iskoristiti za nabijanje uploada i fixanje torrenta (ako slučajno napraviš HNR) nego na nekog panja koji će za 2 tjedna biti banniran jer se ne drži pravila (što je razvidno iz ove teme - NITKO ne čita prvi post).
A i to sto kazes. Moram priznati netko me davno pozvao na THR, a posto sam imao slab upload nayebao sam kratko nakon toga. Sada nakon x godina imam VDSL sa 7.5 Mbit upload pa mogu biti malo aktivniji sa seedanjem ( do tada ima 4 mbit adsl ).
THR je no-ratio - nema veze slab upload. Samo moraš torrent držati dovoljno dugo na seedu.
Nekidan promjenio karmu za 3 pozivnice i sada citam da ce svima sve pozivnice do 7.2 biti uklonjene
Zato,jbg,da ne propadne:
-Poklanjam 3 pozivnice za CBT
-Ne trazim ništa!
-Osim ako netko ima jednu za Crnu berzu!?
Nudim 1x pozivnicu za CBT
Ne trazim nista osim da postivate pravila.
crna berza je otvorena vec par dana...
pozurite..
Nudim: 3x IPT, 2x torrent leech
Tražim: what.cd, waffles.fm, BTN
Nudim: 3x IPT, 2x torrent leech
Tražim: what.cd, waffles.fm, BTN
Propali su
Tražim: IPT
Nudim: THR
Po potrebi saljem i dokaze svog staža.
Tražim: IPT
Nudim: THR
Po potrebi saljem i dokaze svog staža.
Posaljim mi mail u inbox pa ti posaljem ipt
lp
EDIT: poslano
Dajem Crobytes, tražim THR :)
Trazim IPT ili TorrentLeech a moze i neki drugi kvalitetniji torrent sta se tice igri....imam dosta dobar upload i komp radi 24 sata dnevno :)
edit: dobio zahvaljujem