Posao zastitara - informacije, upozorenja

poruka: 26
|
čitano: 66.486
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Posao - zastitar .... informacije, upozorenja

bok ljudi

evo, posto je proslo mjesec dana, a bez posla sam, i kolko vidim nema teorije da ga nadjem u struci, kamoli van nje... "zainteresirao" sam se za prokletu zaštitarsku službu

e sad

pošto mi je u sjećanju da par (ne znam kojih) forumaša radilo/radi taj posao...ak im nije bed da kažu satnice i plaće za neke od poslova zaštitarskih...

po mogućnosti uvijeti i tak...

raspišite se o tome...

krajem mjeseca ak nikaj ne nađem, zaletavam se u prvu zaštitarsku kuću i tražim posao...a vidim da samo Marić traži 50 zaposlenika...znači samo treba doć tražit posao...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
Posao - zastitar .... informacije, upozorenja

Radio sam taj posao Doxy prije 3 godine. Cuj posao kao posao nije tezak ali imas odgovornost. Placa je bila oko 19 kn sat (ime firme necu navodit). Radi se 12/24-12/48. Znaci danjska, nocna pa dva dana odmora. Naravno u idealnim uvjetima. Cesce ispada da imas samo jedan dan odmora nakon nocne jer se radi u troje. Cetvrti je ili na nekom duzem bolovanju ili ga namjerno ne stave da firma pokupi lovu a tebi da sicu za prekovremene. Neznam kakvo je stanje sada ali neki poznanici mi govore da za 182 sata dobiju izmedju 3000-3500 kn mjesecno. Dok sam radio niti jedna zastitarska firma nije imala potpisan kolektivni ugovor pa se svasta radilo. Sada mislim da ih vecina ima ukljucujuci i Sokole. Takodjer godisnji odmor po ljeti sam mogao zaboravit jer je neko interno (nepisano sefovo) pravilo firme bilo da od 1.7 do 31.8 nema godisnjih. Nadam se da ce se javit netko ko trenutno radi taj posao pa da vidimo situaciju sada.

Ovdje imas online prijavu za Sokol Maric.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 16:51 (F1-IVO).
17 godina
protjeran

hvala na informaciji Ivo

ma takvo je stanje da moram nekakav posao uzet, a da je kolko tolko siguran i stalan...

plaće su kak-tak, male ... al dobro je, može se nekaj i u slobodno vrijeme zaraditi doma onda...

već sam poslao im mail kao prijavu ... u kadrovsku...

imam namjeru raditi s oružjem, jer sam čuo da onda imaš veću satnicu...

zdrastveno sam zdrav i psihički stabilan, tak da ne bi smjelo bit problema (i vojni rok sam odslužio)

e sad jedna me stvar zanima

koliko traje polaganje licence, i jel primam kakvu "plaću" za to vrijeme

i kaj sve spada pod polaganje?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
odjavljen

Doduse nisam radio, vec je frend radio prije cca godinu dana. Nisam ga puno ispitivao, ali znam da je maksimalno pi***io. Navodio je razloge, ali sam ih pozaboravljao.

Znam da je samo spominjao neki koncert (u slucaju nesrece zbog intervencije vatrogasaca, hitne pomoci...) i da je morao osloboditi dio prostora, a organizatori prodali ulaznice za taj prostor.

I da, sjetih se da se bunio da je nekada morao i 48 sati raditi ucuture. Odnosno, odradi smjenu i zovu ga da netko ne moze i da mora uskociti i tako ukrug...

Na kraju ih je o****o i otisao raditi kao 'skladistar' (mada je to relativan pojam, jer ga vozaju gdje stignu) u jednom trgovackom lancu i kaze da ne zali sto je tako odlucio.

Uostalom, to sto non stop traze zastitare mislim da dovoljno govori koliko je pozeljno raditi tamo. No, sto se mora, ne smije biti tesko...

P.S. Lol. Stvarno moram koristiti puno zvjezdica, jer je forum preosjetljiv. Vidi se da je jos malo dijete :).

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 18:33 (Mrgud Veliki).
15 godina
protjeran

Pozz svima vidim da je 2009 tema nije tolko stara može se nastaviti . Situacija je ista kao i kod  doyia posla se nema niti u struci a sad da se ide van satnica je za njemačku 5 eura valjda al me mami i vojska i zaštitarstvo a u policiju nemogu nemam 4 godine a po struci sam elektromehaničar . sada pitanje znam da ima vojnika u to sam siguran  pa kako je stanje  u vojsci  dal se plaća kako šta ide , pošto sam sada sazno za zaštitara kako šta sve je kolega tu napiso , znači vojna obuka i sve ostalo što je u pakovanu .

17 godina

Eve mene, najfriskijeg, kolege. Bas citam stare postove, skola trajala tjedan dana?! :)) Ajde napredovali smo, ja sam isao cak 4 tjedna.

Trosak:

Odmah na policiji - 1000*.

Lijecnicki s psihotestom - 700.

Skola - 1600.

Opet nekaj na policiji - 800*.

Prijava testa na policiji - 920.

Jos me kostala mjesecna karta 1050 jer sam iz Koprivnice putovao u ZG + hrana. I jos moras kupiti svoje cipele jer ih firme nedaju (mozda neke i daju).

* upravne pristojbe, oslobodjeni ste placanja ako ste nezaposleni

Mnogo novaca za vrlo nisku placu, oko 3000 neki prosjek. Ali morate znati da vas bez iskustva nece odmah stavljati u novcarske firme ili pratnju novca (ili nekaj slicno), tako da radite skoro nista ako imate srece. 

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina
neaktivan

Znači 1800 kn manje,ako sam nezaposlen!?

Ej super,još ako škola traje 7 dana da to završim dok ne počnem raditi /ako me prime/,ja mislio polagati kad budem u radnom odnosu.

U3PM
17 godina
Re: Posao zastitara - informacije, upozorenja
Ne moze te prijaviti dok ne sredis licencu. Skola danas traje cca. 3 tjedna. Ako radis, imat ces jos ovih par troskova na policiji. Moras jako dobro razmislit dal to zbilja zelis radit jer su place male, radis i petke i svetke, imas puno odgovornosti i zbog toga ne smijes zabusavati. Imas malo ljudi (poput mene) koji zabriju na to totalno, vecina to radi zbog nezaposlenosti, nemogu naci posao u struci itd. Nije fizicki tezak posao, vec psihicki. Dok te sef nazove vec ce ti svanuti. Velim, jako dobro razmisliti.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina
neaktivan

Vjerujem da je psihički težak posao,položio bi eto tako da imam licencu,pa danas sutra tko zna možda i zatreba.Znači 3 tjedna škola traje - može netko upisati ukratko ta 3 tjedna?

na ovom radnom mjestu ne treba licenca - pitao sam.

U3PM
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 15:44 (U3PM).
17 godina
Trebas, lazu te. Ukratko, slusas kriminalistiku, psihologiju, zakone itd. Zadnji tjedan tjelesna snaga i oruzje (ides pucat).
17 godina
Jooj na mobitelu nema uredi. Ne znam na koje radno mjesto ides. Inace sve vezano uz zastitare treba licencu.
14 godina

Mene je uvjek zanimalo kako to da pojedini ljudi dobiju taj posao?

Ne zelim nikoga vrijedati i svaka cast pojedincima-ali evo par primjera:

Jedan poznanik i nije bas sasvim svoj,gdje god da se pokusavao zaposliti odbili su ga jer...je blago reci debil!Ali zaista covjek nije bas uredu,nakon 15 god bezuspjesnog pokusaja trazenja posla,zaposlio se u jednoj zastitarskoj tvrtki!KAKO?Pa odbili su ga u sumariji da kosirom mlati po sikari!

Drugi je jbg malo slabijeg pamcenja(isao je u skolu za djecu sa posebnim potrebama)granicio je sa invalidnoscu i totalnoj nesposobnosti za ikakav posao-zaposlio se u zastitarskoj tvrtki!

Znam jos 2-3 koji isto bas....i ne bi im dao pistolj u ruke,jer je jedan zaplakao kada je lisica usla u nasu firmu,a drugi ja previse ufuran i pregledavao je naseg Generalnog direktora,kada je htijeo ucu u firmu-HEBOTE PA KOLIKI DEBIL MORAS BITI DA PREGLEDAVAS Dragutina Drka(inace boss Vindije)

E sada zaista ne zelim omlazavati taj posao,niti ljude koji to rade-ali na koju foru takvi produ testiranje?

Uopce kakvi su to testovi,kada na vozackom ne mogu proci?

15 godina
neaktivan

Dobro ovo je čuvar što sad predao zamolbu,pa nema ni oružja.

A kažeš ludi zaštitari,pa u cjeloj državi ti je tako,svega i svačega u svemu!

U3PM
14 godina
neaktivan

Razmišljam o polaganju licence za zaštitara, jel zna netko jel se mora ic na testiranje konzumacije droga? {#}

Bf3 id: Ask_Taylor
13 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Razmišljam o polaganju licence za zaštitara, jel zna netko jel se mora ic na testiranje konzumacije droga? {#}

Nema nikakvog posebnog testiranja samo ti izvade krv, daš mokraću i oni će to detaljno pogledati pa ako si konzumirao drogu naći će je pa ti je najbolje ne konzumirat taj mjesec kad imaš lječnićki ali možeš nakon njega :)

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
12 godina
neaktivan

pozdrav  svima,zanima me da li ima netko da je polagao za zastitara tehnicara,imam upita u svezi ispita

12 godina
protjeran

Pitaj, brate!

Nema tu previše mudrosti, naučiš knjigu, prijaviš na murju, oni te pozovu, obraniš naučeno i to je to. I da bilo bi dobro da imaš SSS tehničkog nekog usmjerenja.{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
12 godina
neaktivan

pozdrav ekipi

šta bi se dalo reći ženskoj osobi ,VSS(promašenog smjera bez VIP poznanstava),pristojnog izgleda,u 40-tima,koja jednostavno želi raditi taj posao jer je dijametralno suprotan onome što sad radi,Ok-smjenski rad,male plaće! Osrednje- zovu te na posao kad treba ili netreba,hm!? A .....šta još ima što bi trebalo znati.....hvala

12 godina
protjeran

Pa, da ide u ovaj posao, ako je baš nema druge trenutne alternative, rađe neka ode negdje fušati kao frizerka, konobarica ili trgovkinja, jer su unutar zaštitarstva uvjeti rada jadni, ne poštuje se nimalo zakon o radu, loši međuljudski odnosi, teško je opstati na površini ako ne želi gaziti preko leševa ljudi, uvjeti rada dosta ovise gdje se upadne u koju firmu i na koji objekt.

Kao žena biti će pošteđena poslova sa oružjem(banka, blidača,....), odnosno biti će utoliko zaštićena od poslova koji su rezervirani za "jači spol", jer eto naše društvo je još uvijek patrijahalno, a brkate feminskinje stalno deru po ravnopravnosti, pa ako hoćete biti ravnopravne nosie gun 12h, te stanite pred bahate i razjarene ljude te ih smirujte.

Drugim riječima, dobiti će pogodnija radna mjesta ako je to moguće.

I da, imate će česte ulete galeba i drugih šarmera.{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
13 godina

Pozz... sta je sve potrebno za zastitara ? SSS  ? ili samo neki tecaj ? hvala

12 godina
neaktivan

Pozdrav

Novi sam na forumu ,zanima me dali se može postati zaštitar iako tek pohađam srednju večernju školu ?

hvala unaprijed na odgovorima !

11 godina
neaktivan

Prije godinu i mjesec dana sam predao zahtjev u policiju za dobivanje potvrde za upis na tečaj. Obavio sam razgovor sa policijskim službenikom. Prije nekoliko dana mi je stiglo rješenje u kojem piše da imam rok 6 mjeseci za pohađanje tečaja i liječnički pregled.

Sada me zanima koliko otprilike iznosi cijena tečaja, liječničkog pregleda i ostalo u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Na poreznoj su mi prije godinu dana kazali da, ako imam neke nekretnine na svoje ime, nisam oslobođen plaćanja takse iako sam nezaposlen.

Unaprijed hvala na odgovoru !

11 godina
neaktivan

Poštovani,

Molio bih žurni odgovor na prijašnji post jer namjeravam ove jeseni krenuti na tečaj.

KOLIKA JE TRENUTNA CIJENA CJELOKUPNOG TEČAJA ?

Da li je manja ili veća od 5000 kuna ?

Molio bih žurni odgovor, hvala unaprijed !

10 godina
neaktivan

Hei pozdrav ljudeki...Ovako trenutno sam zavrsila tecaj za zastitara..predala sam papire za ispit..I interesira me dali itko zna koja su pitanja tamo,kad pitaju pred komisijom na černomercu :) 

HVALA¨!

NERA
10 godina
neaktivan

Hei pozdrav ljudeki...Ovako trenutno sam zavrsila tecaj za zastitara..predala sam papire za ispit..I interesira me dali itko zna koja su pitanja tamo,kad pitaju pred komisijom na černomercu :) 

HVALA¨!

NERA
8 godina
neaktivan
Ispit za zaštitara-tehničara

Pozdrav svima,

Može netko pobliže opisati ispit za zaštitara-tehničara?

Koliko traje? 

Kakvi su ispitivači? Cijepidlače li?

Koja je prolaznost ispita?

Koliko vam je trebalo vremena za naučiti za ispit?

Ako ima još kakvih specifičnosti u vezi ispita, itd.....

Unaprijed zahvaljujem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice