Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.471.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O
Posto vidim da ste upuceni, da li bi mi mogli preporuciti neke dobre boxeve. Hvala!
14 godina
Re: Pirotehnika P&O
Jassa kaže...
Posto vidim da ste upuceni, da li bi mi mogli preporuciti neke dobre boxeve. Hvala!

Na to je teško odgovoriti, možda nemoguće. Ono što se drugima sviđa, ne mora i tebi. Zato ti je najbolje pogledati katalog od Mirnovca, Oriona, Jorgea i Weca i poslije pogledati video. Ako ga nemaju oni, sigurno postoji samo treba guglati. No vjerujem da je i cijena bitna.

13 godina
Pirotehnika P&O

Bio sad u Mirnovcu i trazio Shock i Fiestu ali kaze da ih nema jer su ih povukli iz prodaje pa mi je dao neke od jorga koje izgledaju isto a da su shock i fiesta kopija njih. Isprobao sam obe i zadovoljan sam :)

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
17 godina
macgyver 53 kaže...

Bio sad u Mirnovcu i trazio Shock i Fiestu ali kaze da ih nema jer su ih povukli iz prodaje pa mi je dao neke od jorga koje izgledaju isto a da su shock i fiesta kopija njih. Isprobao sam obe i zadovoljan sam :)

To sigurno nije Mirnovec dučan,Izlanuo se jer oni ne prodaju Jorge pirotehniku u svojim Mirnovec Pyro dučanima.To je vjerojatno neki drugi prodavač ili firma, koja u svojoj ponudi ima pirotehniku od raznih firmi dakle Jorge pa Mirnovec i na kraju Orion kaj drugo.{#}

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 17:06 (rambox).
16 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

moze preporuka vatrometa za 300 kn, za sad imam black cat i revolution, sta ima pametnog jos?

13 godina
Pirotehnika P&O

Ali na vratima, iznad njih pise Mirnovec i cak imaju svoj putokaz al dobro nema veze... Nego jel se isplati kupit Nato?

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
12 godina
Pirotehnika P&O

Evo ljudi ja cekam 19h kad su mi u mirnovecu rekli da im stize posiljka pa ce vjerojatno doci jos shocka ali me zanima isplatili se uzimat tenkovske jer sam uvijek kupovao u orionu ali ovogodisnji super top je malo jaca piratica pa vise necu.

17.5 je nista ako moze nadomjestiti super top i zanima me valja li NATO da i njega mozda uzmem?

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ja sam se odlučio za cobru11, topovski i granatu. Uzeo sam još veliki pirat i veliki bang i dosta.

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

evo moje zalihe pa pogledajte ak hocete :D 

12 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

evo moje zalihe pa pogledajte ak hocete :D 

dobar (y)  , koliko si potrosio , oko 500 kn ?

shadow
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Pogledajte moju zalihu :)

nadam se da vam se sviđa :)

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo mojih iskustava:

11 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ljudi gledam Orion katalog, bengalka 65kn. Jesu one uvijek tako skupe? Ima li jeftinijih? Bio sam uvjeren da je duplo jeftinije, a nikad nisam imao potrebu uzimati ih. Sad me iznenadilo.

Nitijedna Orion bengalka koju sam koristio nije bacala crveno nego samo bijelo-žuto...Mirnovec puno bolji kod bengalki...

Nego imam jedno pitanje,nabavio sam rimsku svijeću Twister(Mirnovec) pa me zanima kako ju koristiti,prvenstveno je mislim ispaliti iz ruke ali ne razumijem gdje se ona pala i odkud će ići taj plamen?Ima gore fitilj,vjerojatno tu ali na koji način ju držim jel na fitilj kad krene gorit ću se ispeć a dolje di ničeg nema je smjesa?Pomozite!

12 godina
neaktivan

Znaci ovako onaj dio gdje je fitilj moras okrenuti prema gore ( na njega izlazi ..) a onaj drugi dio drzis u ruci , nezz sad tocno kakav je twister al mi smo se gađali prosle godine rimskim svijecama , bezopasne su vise manje al naravno na vecoj udaljenosti...

EDIT : šta je onaj explosive 1 , 2 koliko je jak ( predpostavljam da je iz jorga)

Da li netko zna ima li u sl . brodu jorge pirot. ili weco ??? znam da imaju 2 mirnoveca i 3 oriona ,,,

shadow
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 16:03 (maxi 135).
14 godina

JORGE - Sl. Brod, Trgovina ribolov" Strossmayerova 7 (tel: 035 443-767)

12 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...

prosao sam tamo 1000 puta a nisam nigdje vidio natpis ni nist al oticu bas vidit .. hvala

edit  cobra odakle si ti?

shadow
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 21:20 (maxi 135).
12 godina
neaktivan

i koje petarde su najjace u jorge , 2/3 razz i cijene?

shadow
17 godina
maxi 135 kaže...

i koje petarde su najjace u jorge , 2/3 razz i cijene?

FP3(malo slabija od Mirnovec Shock) je najači model u ponudi, ili eventualno uzmešJC05(jačina kao Mirnovec Fiesta) i to bi bilo to kaj se tiče izbora jačih Jorge petardi.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
14 godina
maxi 135 kaže...
Cobra33 kaže...

prosao sam tamo 1000 puta a nisam nigdje vidio natpis ni nist al oticu bas vidit .. hvala

edit  cobra odakle si ti?

Zagreb, Dubrava.

13 godina
neaktivan
Ljudi jel i vama fp3 od jorgea zna zatajit XD od kutije barem 3 zataje
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Meni je prošle godine znao zatajit fp3 mali (JC05) ali fp3 nikada. Imam onog od prošle godine, mjesec i godina proizvodnje 1. 2012.

14 godina
nino3000 kaže...
Ljudi jel i vama fp3 od jorgea zna zatajit XD od kutije barem 3 zataje

U kome smislu zatajit. Evo meni jedna nije pukla, jer sam je bacio u snijeg. Sve petarde mogu zatajit, pogotovo ako padnu na fitilj, no ako si je upalio po propisu, onda je to tvornička greška.

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

sad sam bacio par petardi (proba za novu)  super top i topovski u. nisu pre losi onak mogu proc al megatron kako je pukao *---*  steta sto nisu jeftiniji

shadow
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Megatron dobro pukne jer ima kvalitetno punjenje i još važnije tvrdu tubu. Primjeti da je paralelno motana.

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Gotova je sezona.Sretna Nova Godina.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
Pirotehnika P&O

Što mislite da li će radi dvostruko većih povreda od petardi ove sezone (14/15) nego lani biti zakonom zabranjene.

1 Da
13 Ne
1 Ne znam
14 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...

Što mislite da li će radi dvostruko većih povreda od petardi ove sezone (14/15) nego lani biti zakonom zabranjene.

Kako znaš da ima više povreda? Jel možeš dat neki link?

12 godina
neaktivan
carmack kaže...
Cobra33 kaže...

Kako znaš da ima više povreda? Jel možeš dat neki link?

pogl. na vijestima , na 24 h , vecernjem listu , stalno naslovi tipa ostao bez prsta , teze ozlijeđen , ostala bez oka....

http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/slavonski-brod-djevojcicu-tesko-ozlijedila-petarda-bacena-s-balkona-u-masu-ljudi---367003.html

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/djecak-14-i-muskarac-32-zavrsili-u-bolnici-zbog-petardi-400593

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/tijekom-novogodisnjeg-slavlja-u-hrvatskoj-10-ozlijedjenih---366984.html

http://cro.time.mk/c/ed3b12d343/novogodisnja-noc-u-istri-veselo-i-bez-vecih-izgreda.html

shadow
15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Svake godine nekoliko idiota ostane bez prsta, niti vise niti manje nego bilokoje druge godine.

LoL acc THCJoshi
14 godina
Jonja kaže...

Svake godine nekoliko idiota ostane bez prsta, niti vise niti manje nego bilokoje druge godine.

Da na žalost to je točno, ali ove godine bar kako su prenijele tiskovine i elektronski mediji da je ove godine više od duplo povećam broj težih povreda (amputacija dijelova tijela i na žalost vjerojatno gubitak jednog oko kod djevojčice od 12 godina). Samo u dječjoj bolnici ih je 17. A što je sa drugima. Zato nisam bez razloga postavio anketno pitanje.

Istina da za 95% tih povreda su krivi sami korisnici, jer se ne pridržavaju uputa, ali sve ih je više i više. Također se pitam od kuda maloljetnicima jake petarde koje ih pretvaraju u invalide. No ono najgore je to što među tim stradalima ima i starih "ozbinjih" osoba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 22:03 (Cobra33).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice