- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na to je teško odgovoriti, možda nemoguće. Ono što se drugima sviđa, ne mora i tebi. Zato ti je najbolje pogledati katalog od Mirnovca, Oriona, Jorgea i Weca i poslije pogledati video. Ako ga nemaju oni, sigurno postoji samo treba guglati. No vjerujem da je i cijena bitna.
Bio sad u Mirnovcu i trazio Shock i Fiestu ali kaze da ih nema jer su ih povukli iz prodaje pa mi je dao neke od jorga koje izgledaju isto a da su shock i fiesta kopija njih. Isprobao sam obe i zadovoljan sam :)
Bio sad u Mirnovcu i trazio Shock i Fiestu ali kaze da ih nema jer su ih povukli iz prodaje pa mi je dao neke od jorga koje izgledaju isto a da su shock i fiesta kopija njih. Isprobao sam obe i zadovoljan sam :)
To sigurno nije Mirnovec dučan,
jer oni ne prodaju Jorge pirotehniku u svojim Mirnovec Pyro dučanima.To je vjerojatno neki drugi prodavač ili firma, koja u svojoj ponudi ima pirotehniku od raznih firmi dakle Jorge pa Mirnovec i na kraju Orion kaj drugo.
moze preporuka vatrometa za 300 kn, za sad imam black cat i revolution, sta ima pametnog jos?
Ali na vratima, iznad njih pise Mirnovec i cak imaju svoj putokaz al dobro nema veze... Nego jel se isplati kupit Nato?
Evo ljudi ja cekam 19h kad su mi u mirnovecu rekli da im stize posiljka pa ce vjerojatno doci jos shocka ali me zanima isplatili se uzimat tenkovske jer sam uvijek kupovao u orionu ali ovogodisnji super top je malo jaca piratica pa vise necu.
17.5 je nista ako moze nadomjestiti super top i zanima me valja li NATO da i njega mozda uzmem?
Ja sam se odlučio za cobru11, topovski i granatu. Uzeo sam još veliki pirat i veliki bang i dosta.
Nitijedna Orion bengalka koju sam koristio nije bacala crveno nego samo bijelo-žuto...Mirnovec puno bolji kod bengalki...
Nego imam jedno pitanje,nabavio sam rimsku svijeću Twister(Mirnovec) pa me zanima kako ju koristiti,prvenstveno je mislim ispaliti iz ruke ali ne razumijem gdje se ona pala i odkud će ići taj plamen?Ima gore fitilj,vjerojatno tu ali na koji način ju držim jel na fitilj kad krene gorit ću se ispeć a dolje di ničeg nema je smjesa?Pomozite!
Znaci ovako onaj dio gdje je fitilj moras okrenuti prema gore ( na njega izlazi ..) a onaj drugi dio drzis u ruci , nezz sad tocno kakav je twister al mi smo se gađali prosle godine rimskim svijecama , bezopasne su vise manje al naravno na vecoj udaljenosti...
EDIT : šta je onaj explosive 1 , 2 koliko je jak ( predpostavljam da je iz jorga)
Da li netko zna ima li u sl . brodu jorge pirot. ili weco ??? znam da imaju 2 mirnoveca i 3 oriona ,,,
JORGE - Sl. Brod, Trgovina ribolov" Strossmayerova 7 (tel: 035 443-767)
prosao sam tamo 1000 puta a nisam nigdje vidio natpis ni nist al oticu bas vidit .. hvala
edit cobra odakle si ti?
i koje petarde su najjace u jorge , 2/3 razz i cijene?
prosao sam tamo 1000 puta a nisam nigdje vidio natpis ni nist al oticu bas vidit .. hvala
edit cobra odakle si ti?
Zagreb, Dubrava.
Meni je prošle godine znao zatajit fp3 mali (JC05) ali fp3 nikada. Imam onog od prošle godine, mjesec i godina proizvodnje 1. 2012.
U kome smislu zatajit. Evo meni jedna nije pukla, jer sam je bacio u snijeg. Sve petarde mogu zatajit, pogotovo ako padnu na fitilj, no ako si je upalio po propisu, onda je to tvornička greška.
sad sam bacio par petardi (proba za novu) super top i topovski u. nisu pre losi onak mogu proc al megatron kako je pukao *---* steta sto nisu jeftiniji
Megatron dobro pukne jer ima kvalitetno punjenje i još važnije tvrdu tubu. Primjeti da je paralelno motana.
Gotova je sezona.Sretna Nova Godina.
Što mislite da li će radi dvostruko većih povreda od petardi ove sezone (14/15) nego lani biti zakonom zabranjene.
| 1 | Da |
|---|---|
| 13 | Ne |
| 1 | Ne znam |
Što mislite da li će radi dvostruko većih povreda od petardi ove sezone (14/15) nego lani biti zakonom zabranjene.
Kako znaš da ima više povreda? Jel možeš dat neki link?
Kako znaš da ima više povreda? Jel možeš dat neki link?
pogl. na vijestima , na 24 h , vecernjem listu , stalno naslovi tipa ostao bez prsta , teze ozlijeđen , ostala bez oka....
http://cro.time.mk/c/ed3b12d343/novogodisnja-noc-u-istri-veselo-i-bez-vecih-izgreda.html
Svake godine nekoliko idiota ostane bez prsta, niti vise niti manje nego bilokoje druge godine.
Svake godine nekoliko idiota ostane bez prsta, niti vise niti manje nego bilokoje druge godine.
Da na žalost to je točno, ali ove godine bar kako su prenijele tiskovine i elektronski mediji da je ove godine više od duplo povećam broj težih povreda (amputacija dijelova tijela i na žalost vjerojatno gubitak jednog oko kod djevojčice od 12 godina). Samo u dječjoj bolnici ih je 17. A što je sa drugima. Zato nisam bez razloga postavio anketno pitanje.
Istina da za 95% tih povreda su krivi sami korisnici, jer se ne pridržavaju uputa, ali sve ih je više i više. Također se pitam od kuda maloljetnicima jake petarde koje ih pretvaraju u invalide. No ono najgore je to što među tim stradalima ima i starih "ozbinjih" osoba.