Moze preporuka nekih raketa u vredonosti od najvise od 20 kn po komadu.(Molio bih preporuke iz oriona)
uzmi diabolo rakete, najbolje su za tu cjenu :D
Moze preporuka nekih raketa u vredonosti od najvise od 20 kn po komadu.(Molio bih preporuke iz oriona)
uzmi diabolo rakete, najbolje su za tu cjenu :D
Jel neko probao bombu iz oriona?Kakvi su utisci?
Jel sastavljate spiske kupovine pirotehnike?
Kaje dečki pirotehnika vas više ne zanima
Kaje dečki pirotehnika vas više ne zanima
To kazes zato sto niko ne dolazi na temu ili?
Upravo zato
a i ovi u Mirnovcu stalno govore uskoro....
Docice oni u novembru garantujem bice pun forum stalno a sta govore iz mirnoveca,na sta mislis?
Pa šta su onda uopće spomenuli prezentaciju petardi prije negdje tjedan dva a sada samo šute
Mislis prezentaciju za 2014 god?
Da
moj popis:
čekam nove petarde i cjenik
Ja vec krenuo da uzimam kod mene u radnjama vec pocele da dolazi pirotehnika vec sam kupio kutiju groma i kutiju widowmakera jorge,ali polako tek sam poceo bice tu svega slikacu zalihu u decembru :)
Jel itko od vas zaviril na poznati slovenski sajt Piroraj, pa da probate napraviti nekal u svom angažmanu?
Hoće li doći u Hrvatsku
Topovski i megatron su ekstra al topovski bolji
Jel probao neko zutu mirnovec dinamitku ja danas kupio kutiju nzm kakva je.
Ajde dečki osvježite temu
Jel vec pravite popise zalihe?
haha ne baš, možda je malo prerano xd
Ne možda nego sigurno! Uglavnom kako da sastavim popis ako nemam pojma koje su cijene, što će novo doči itd... prošle godine sam napravio barem 10 popisa, kada su došle cijene itd onda se sve promijenilo.
Ne možda nego sigurno! Uglavnom kako da sastavim popis ako nemam pojma koje su cijene, što će novo doči itd... prošle godine sam napravio barem 10 popisa, kada su došle cijene itd onda se sve promijenilo.
upravo to hah, obično sastavljam dok izađe katalog/letak da vidim kaj je na akciji
Zasto bi bilo prerano?
Dislajkuju samo oni kojima je krivo sto sam u pravu :)
1.registrirao si se na forum zbog petardi
2.toliko si uživljen u to da bih pomislio da imaš 9 godina
3.spamaš bezveze
3.govoriš nekom da nema pojma i od muhe radiš slona
4.tip je napisao da je prerano,ti mu rekao da ne piše gluposti ako ne zna
5.mogu napisat još 10 stvari al ne želim gubit živce...
Iz Srbije je. Gdje je Božić i NG poslije našeg? Ako se ne varam...
Iz Srbije je. Gdje je Božić i NG poslije našeg? Ako se ne varam...
svejedno,na hrvatskom je forumu gdje je 98% hrvata....
Covece nemoj da se gubis molim te.
Covece nemoj da se gubis molim te.
Ima mirnovec vlastiti forum, i posjeti ih... stvarno radiš gluposti s tim petardama ja se tako nisam ponašao ni s 10 godina. Daj reci tko sada smije legalno prodavati petarde? Nitko, dali sverceri prodavaju u ovo vrijeme? Ili krecu tek pocetkom 12 mjeseca (NE KRAJEM 11 bas pocetkom 12)?
Ne mozes ih nabaviti sada nikako, i ja volim pirotehniku al necu sada nakupovati 30 000 petardi da bi ostao doma sam i da bi ih pucao, radije te pare skupi i odi s frendovima van na docek. Kupis samo malo zaliha da imas za prije pucati mozda koja 3 razred bas za u ponoc i to je to.
Nemoj smarati covece
Ti ko kanda nisi upucen u situaciju?Kod mene u SRBIJI je vec dosla pirotehnika,pa sam ja vec krenuo da kupujem sta ti nije jasno bre?I sta ja pravim gluposti kakve gluposti mislis ae zivota ti pojasni malo tvoj naucni govor.P.S. i ako nisi znao ja i 2 frenda idemo za novu da bacamo petarde i da pijemo,i imacemo puno i petardi i pica tako da nemoj da pametujes kad ne znas moju situaciju POZZ.
iskidah se....
Mi cemo makar imati oba po velikim kolicinama a ti ako nemas para sazaljevam slucaj