Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Pirotehnika P&O

1.1 jel ostane šta petardi u mirnovcu u Samoboru šta je ono 40 % (ili je 50%)

12 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O
Znalac111 kaže...

Imam 1200kn za petarde,namjeravam zeti ove godine brdo raketa i par vatrometa jer u mojem kraju se pucaju "maškule" tj. moj stic ih puca,MAŠKULA vam je željezni predmet težžak 5kg i napunjen barutom,i kada to pukne ozvanja u krgu 20km,nesmoje se pucati u bilizini naselja jer bi stakla popucala...Može jedan savjet?Kupio bih najvise zengi i zolji,e sada me zanima cega da vise uzmem?

lol u sinju pucaju u centru grada,dobro,ipak je na nekih 100m visokom brdu,al opet...

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
11 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Imam 1200kn za petarde,namjeravam zeti ove godine brdo raketa i par vatrometa jer u mojem kraju se pucaju "maškule" tj. moj stic ih puca,MAŠKULA vam je željezni predmet težžak 5kg i napunjen barutom,i kada to pukne ozvanja u krgu 20km,nesmoje se pucati u bilizini naselja jer bi stakla popucala...Može jedan savjet?Kupio bih najvise zengi i zolji,e sada me zanima cega da vise uzmem?

Od raketa bi ti preporucio Orionov No1 a od Mirnoveca Miami,a od zenge ili zolje moja topla preporuka je zolja,jel po meni je isplativa za njenu cenu.

14 godina
neaktivan

Prosle godine je mars bio naj povoljniji box, stvarno je jako ljepo pucao a bio je samo 16kn, zao mi je sto ga nisam vise uzeo. Meni ostalo brdo velikog pirata ne znam sto cu s njime...

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
12 godina
77ari kaže...

Prosle godine je mars bio naj povoljniji box, stvarno je jako ljepo pucao a bio je samo 16kn, zao mi je sto ga nisam vise uzeo. Meni ostalo brdo velikog pirata ne znam sto cu s njime...

19 kn je bila a zolja je definitivno po meni među najisplativma petardama

11 godina
neaktivan
77ari kaže...

U rangu sa marsom je i Orionov Alien,nije skup a lijep je za svoju cenu.

12 godina
petardas kaže...
77ari kaže...

U rangu sa marsom je i Orionov Alien,nije skup a lijep je za svoju cenu.

Istina i predator je dobar imao sam ga

11 godina
neaktivan
hrčak kaže...
77ari kaže...

Ja sam za docek 2013 imao 3 kutije zolje i nisam se pokajao.

12 godina
Pirotehnika P&O

A jel ostane šta petarda u samoboru ili dubravi pa pokupovat dok je 40 %

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ja sam ove godine mislio uzeti:

-2 kutije zolje

-2 kutije jorgetovog widowmakera original

-2 kutije komandosa

-1 kutija groma

-1 kutija super topa

-1 kutija tnt-a

-2 kutije magnum xxl

-1 kutija tenkovske

-1 kutija topovskog udara

-1 kutija granate

-2 kutije kobre 11

-1 box maldivi

-2 bazuke rimske svece

-2 rakete no1

-2 rakete miami

STA MISLITE JEL DOBRO?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 13:14 (petardas).
14 godina
neaktivan
petardas kaže...
Znalac111 kaže...

Od raketa bi ti preporucio Orionov No1 a od Mirnoveca Miami,a od zenge ili zolje moja topla preporuka je zolja,jel po meni je isplativa za njenu cenu.

Moja preporuka je TNT dinamit od oriona. Košta mislim oko 50kn 20 komada puca jace nego ove dvije i to za duplo.

11 godina
neaktivan
77ari kaže...
petardas kaže...
Znalac111 kaže...

Moja preporuka je TNT dinamit od oriona. Košta mislim oko 50kn 20 komada puca jace nego ove dvije i to za duplo.

Ja i kolega testirali zolja i tnt dinamit iste jacine,velicine,debljine, imaju isto 2,5 grama baruta po komadu,a zolja je malo jeftinija

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 13:19 (petardas).
12 godina
petardas kaže...

Ja sam ove godine mislio uzeti:

-2 kutije zolje

-2 kutije jorgetovog widowmakera original

-2 kutije komandosa

-1 kutija groma

-1 kutija super topa

-1 kutija tnt-a

-2 kutije magnum xxl

-1 kutija tenkovske

-1 kutija topovskog udara

-1 kutija granate

-2 kutije kobre 11

-1 box maldivi

-2 bazuke rimske svece

-2 rakete no1

-2 rakete miami

STA MISLITE JEL DOBRO?

Za tu cobru uzmite još zolji ili widow maker(ali 3 razred)

14 godina
neaktivan
hrčak kaže...
77ari kaže...

Vidi mars je vatromet! A zolja petarda. Vidim da pitas jel ima jos za 40% popusta kupiti, odgovor je ne to vrijedi samo za 1.1 i onda se mirnovec zatvara sve do 15.12.

Prosle godine zenga bila 25kn ako se ne varam? Petarde popit big banga 30.

Evo jedan topli savjet kojega cu vam dati, ja ga nisam poslusao kada su meni rekli i zeznuo sam se. POSKOK u mirnovca NE kupujte, je veci od tenkovske i sve ali pukne mozda kao big bang i slabije bacio sam 60kn na 2 paketa!

12 godina
77ari kaže...
hrčak kaže...
77ari kaže...

Vidi mars je vatromet! A zolja petarda. Vidim da pitas jel ima jos za 40% popusta kupiti, odgovor je ne to vrijedi samo za 1.1 i onda se mirnovec zatvara sve do 15.12.

Prosle godine zenga bila 25kn ako se ne varam? Petarde popit big banga 30.

Evo jedan topli savjet kojega cu vam dati, ja ga nisam poslusao kada su meni rekli i zeznuo sam se. POSKOK u mirnovca NE kupujte, je veci od tenkovske i sve ali pukne mozda kao big bang i slabije bacio sam 60kn na 2 paketa!

Pa ja bi i kupovao 1.1 i onda nakupovao dosata toga pa onda za sljedeću godinu

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Slazem se da poskok nije vredan tih para

14 godina
neaktivan

Od raketa 2 razreda su naj bolje salsa i alfa, mala cijena a pukne jako ljepo. Mars je jako lijep box 9 ljepih pucnjeva.

Zanima me posto imam 17 godina oce mi prodati u mirnovcu petarde drugog razreda? znam da ne smiju ispod 18.

11 godina
neaktivan
77ari kaže...

Od raketa 2 razreda su naj bolje salsa i alfa, mala cijena a pukne jako ljepo. Mars je jako lijep box 9 ljepih pucnjeva.

Zanima me posto imam 17 godina oce mi prodati u mirnovcu petarde drugog razreda? znam da ne smiju ispod 18.

Prodace ti sto nebi 1 godina nije velika razlika

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Sta mislite jel pametno uzeti 3 kutije bombe iz oriona,mislim da uzmem ali cuo sam  losih stvari o njoj da je slaba,nikad je nisam bacao ali zelim da proba,mozete li mi reci kolko grama baruta ima, i malo mi pojasniti jel dobro puca ili lose?

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Probajte obavezno jorgetov widowmaker Fp3 petarda je ekstra,u moj arsenal za 2014 god ide barem 2 kutije.

12 godina
Pirotehnika P&O

Ako će oni do tada doći u Hrvatsku

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

ja ne znam koji je vama gušt kupovat petarde,potrošiš minimano 500kn i još možeš bez glave ostat...i kasnije nemaš ništa,ja sam najviše potrošio 200kn i još ih nisam prežalio....

12 godina
Pirotehnika P&O

Ja svake godine dam max 200 kn meni je gušt a nekima nije svako ima svoje zanimacije

11 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

ja ne znam koji je vama gušt kupovat petarde,potrošiš minimano 500kn i još možeš bez glave ostat...i kasnije nemaš ništa,ja sam najviše potrošio 200kn i još ih nisam prežalio....

Pa sta onda trazis na ovoj temi ako ne volis pirotehniku?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 19:46 (petardas).
12 godina
neaktivan
petardas kaže...
kivic15 kaže...

Pa sta onda trazis na ovoj temi ako ne volis pirotehniku?

mogu ja tebi postavit protupitanje,ali se ne želim svađat,jer se vidi da želiš započet novu svađu...uostalom pročitaj pravila foruma za početak(triple post,itd.)

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ne zelim se svadjat,ali ako si vec na ovoj temi pricaj o njoj a ne da pricas kako pirotehnika ne valja,ako zaista tako mislis nemoj dolaziti na ovu temu,jel mi svi ovde je volimo i dali bismo mnogo para na nju a ako se tebi ne svidja nase razmisaljne o pirotehnici izvoli imas druge teme.

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Probacu da nabavim stari topovski iz 2012,novi sam cuo da je smece

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 16:30 (petardas).
13 godina
neaktivan
petardas kaže...

Jel zna neko kako mogu da nabavim topovski,posto sam iz Srbije a kod nas je zabranjena prodaja pirotehnike 3. razred.Jako bih voleo da mi neko pomogne posto u mom gradu ima samo 1 i 2 razred a 3 ne sme.Kupicu puno 2 razreda,ali mi treba nesto iz treceg jel zelim da budem najglasniji u gradu,a hteo bi topovski udar da kupim,jel zna neko gde bih mogao da ga nabavim?Svaka pomoc bi mi dobrodosla.Hvala.

probaj kod nekog svercera :D

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

A problem je sto nemaju ni sverceri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 16:29 (petardas).
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Moze preporuka nekih raketa u vredonosti od najvise od 20 kn po komadu.(Molio bih preporuke iz oriona)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice