- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a preporuka za neki jeftini box?
mars 20 kn
može preporuka petardi i boxeva do 50 kuna? Po mogućnosti bi htio iz Mirnovca...:D
falla..:)
može preporuka petardi i boxeva do 50 kuna? Po mogućnosti bi htio iz Mirnovca...:D
falla..:)
Eto ti mirnovec Mars box 19kn. Dva takva boxa i jedne piratice
dokad radi danas mirnovec?
Do 8 sati...
Vrijeme obečava zasad je vedro nadam se da če tako ostati!
Kod mene u čku je magla da nevidis prst pred nosom, neznam kak ce to sve ispast...
Ove Widowmaker su j*bene, ja otvorim paket i moj stari mislio neke slabe petarde, kad ono pucaju bolje od Topovskog smeća.
Upravo ispucao 1 mars jako ljepi efekti... mislio sam da su mali ali nisu... odličan box za te pare!
Zna li netko kolko metara u zrak leti raketa Helios????HVALA
koja je najjaca raketa u mrinovcu i kolko visoko ide?
Ove Widowmaker su j*bene, ja otvorim paket i moj stari mislio neke slabe petarde, kad ono pucaju bolje od Topovskog smeća.
Slažem se u potpunosti i sigurno best-buy. 12 komada za 40kn i još rokne dosta jače s obzirom na veličinu. Mislim da bi ih trebalo sutra nabavit, jer se bojim da će ih nagodinu oslabit i pored toga sutra je sve jeftinije 40%. Za 100kn dobiješ 4 kutije. Fantastično.
Zna li netko kolko metara u zrak leti raketa Helios????HVALA
To ti nezna ni mirnovec
Orion preloš ove godine, čak mi se i Zenga čini jača od Topovskog.
Sutra se prodaju petarde?
Sutra se prodaju petarde?
samo samobor,dubrava,solin i jos nesto
nemojte ocekivat da cete ulovit sutra nesto, ista akcija je prosle godine bila, ali nista nije ostalo, ostale su one stvari koje se ne kupuju, od ovih jakih petardi nista, od boxeva dobrih nista, rakete onako, petarde treci razred nista a drugi malo, i to u njihovoj najvecoj i primarnoj poslovnici(samobor).
I danas je nekakva akcija bila, ali nije ništa ostalo kad sam došao tamo.
kakva akcija?
ma ja idiot se danas sjetio kupovat pirotehniku, isto hrpe stvari nije bilo. mislio sam si uzet one raketice prvog razreda sto kunu dodu a mos ih iz ruke ispucat, zvizedece one, no nema.
kakva akcija?
Boxevi i rakete su bili 50% jeftiniji.
Ja uzeo POSKOK u mirnovecu i pokajo se što sam dao 30kn isto gruva kao magnum xxl ništa razlike nema!
Upravo ispucao 1 mars jako ljepi efekti... mislio sam da su mali ali nisu... odličan box za te pare!
Mirnovec Mars je dobar da ali samo 9 pucnjeva , da su složili 12(pa makar i malo skuplji) bilo bi taman no kaj je tu je i ovak je dobro za 20kn. S druge strane njegov ljuti konkurent Orion Alien, ok ima manje efekte i pucnjeve no ne previše ali Alien ima 16 pucnjeva da skratimo to je dobar dinamični duo Box jeftikanera za malo love.
Da ali mars je lijepši... nema tu konkurencije sve te petarde i boxevi od strane mirnovec i orion pirotehnike su samo prepakirani proizvodi....
Brzo, neka preporuka petardi za 30 kuna
Kutija Zengi
Moja preporuka je GROM od oriona. Odlična jaka eksplozija , 30 kuna 40 komada mislim da je best bay.
Također preporuka ide za ZOLJU. 25 kuna 20 petardi , nevjerovatno jaka detonacija.
Nikako nebi preporučio KOBRU 11 ,40 kuna 8 komada , a detonacija je slabija od zolje možda samo malo jača od groma
Sva proizvodnja je 5mj. 2012.
Pravo razočarenje su piratice i turbo pirat od Oriona
Pirat svaka treča grune kako treba ako i tolko., uglavnom detonacija izostane ili barut samo izgori bez praska.
proizvodnja 2011. i 2008.
E gdje su one piratice od prije dvadesetak godina i više prošvercane iz Austrije. Detonirale bi se čak i u vodi !
Od Mirnovca nisam ništa isprobao tako da nemogu uspoređivati.