Pecalica - hrvatski Lockerz
- poruka: 933
- |
- čitano: 143.918
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Evo upravo se i ja registrirao, nadam se da će bit sreće neke, na Lockerzu sam još na samim početcima dobio USB od 2GB i majicu :)
I da ne zaboravmi, eto i mog linka -
Ovako,unutar 10 minuta pojavi ti se KOD npr. jfJFK59djGJFhf i taj KOD moraš točno prepisati u posebno označen kvadratić,znači: u jednim kvadratiću je taj KOD a u kvadratiću do njega je mjesto gdje ga trebaš prepisat. Uglavnom,moraš tih 10 minuta biti maksimalno skoncentriran,i ne obraćat pažnju na ništa osim ekrana.
Meni je dvaput zvonio mobitel u tih 10 min. i nisam se htio javit.. Da sam se javio možda bi mi čak Wii pobjego. KOD se pojavio u sedmoj minuti.
I to bi bilo to,ostalo ostavljam vašoj Brzini i sreći,a to vam najviše treba
taj kod se baš mora ručno prepisat? šta se ne može copy paste napravit?
Ovako,unutar 10 minuta pojavi ti se KOD npr. jfJFK59djGJFhf i taj KOD moraš točno prepisati u posebno označen kvadratić,znači: u jednim kvadratiću je taj KOD a u kvadratiću do njega je mjesto gdje ga trebaš prepisat. Uglavnom,moraš tih 10 minuta biti maksimalno skoncentriran,i ne obraćat pažnju na ništa osim ekrana.
Meni je dvaput zvonio mobitel u tih 10 min. i nisam se htio javit.. Da sam se javio možda bi mi čak Wii pobjego. KOD se pojavio u sedmoj minuti.
ajde udi u ovaj link i probaj kopirat dolje onaj kod: https://accounts.google.com/NewAccount?service=mail&continue=http://mail.google.com/mail/e-11-154a4904b5aaf6ac92bd3db8910f8c-0d34fe38f7336eb80574b299ee61f3f55a4dbdac&type=2 -.-
Pa kod je vjerovatno recapcha i to je to postoji bypass ali mislim da nevrijedi to posto vam je brze to upisat...
ajde udi u ovaj link i probaj kopirat dolje onaj kod: https://accounts.google.com/NewAccount?service=mail&continue=http://mail.google.com/mail/e-11-154a4904b5aaf6ac92bd3db8910f8c-0d34fe38f7336eb80574b299ee61f3f55a4dbdac&type=2 -.-
joj daj dajem mjesec dana dok neko ne uspije napravit neki bypass ili nađe neki bug i počne to iskorištavat.
lockerz je iza sebe imao puno veći radni tim pa su nastali mnogi programi. istina bilo je više ljudi ali gle nači će se netko ako ne iz Hrvatske bit će netko iz ostalih regionalnih zemalja kojima je pecalica također dala dopuštenje za sudjelovanje
Znaci nije bitno biti najbrzi???
Pozdrav!
Zanima me da li kada se prijavim na natjecanje koje 'košta' 400 bodova i kada mi skinu 10%, da li ja gubim sve ako ne upecam ili gubim samo 10% bodova? Hvala.
mislim da samo 10% gubiš...
Ja se samo bojim da se naša "pecalica" ne pretvori u okupljalište plačenih "ribiča".
to ti misliš. ja imam jedan namijenjen lockerzu i radio je u to vrijeme bez problema. odnosno ne zaobiđe captchu nego ju sam ispunio (a ti prije toga samo napišeš nekoliko capthi i pustiš da program radi)
Ljudi sretno vam za 55 minuta da bar dobije netko s foruma Ja neću jer nemam dosta bodova, i šparam za nešto drugo.
Je li bio captcha od google-a?
Pa i da jest, ima drugi nacin... Citiram: " nego ju sam ispunio (a ti prije toga samo
napišeš nekoliko capthi i pustiš da program
radi)"
Sto mislis zasto uopce moras upisivati tih nekoliko? bas zato sto postoji nesto kao captcha trader i sl. na kojemu ljudi rijesavaju captcha-e kako bi zaradili novce, a to postoji samo zato sto se jos uvijek ne mogu otkriti svi captcha-i (google naprimjer). Tako je i u JDownloaderu koji ima pluginive za takve stvari, ostale captcha-e sam program desifrira svojim algoritmima (samo one koji nisu od google-a, a nez je li dosao jos jedan u meduvremenu koji se ne moze desifrirati), s google-ovim ima velikih problema i ako se dobro sjecam, na forumu od JDownliadera je pisati da negdje oko 70% (ne sjecam se koliko tocno) ne uspiju otkriti google-ove captcha-e.....
Trebao si se prijaviti kada je trajala promotivna akcija poduplavanja bodova.
pa trebaš malo pričekati dok ne otvoriš drugu... cca 20sec.
Dobio MP4, ovo je legendarno.
Naravno da se šalim, nisam ja te sreće XD
Onako pojavi mi se code, i sad idem prepisat i onako adrenalin me dere, sav se tresem i umjesto caps-a stistem TAB tipkalo dolje u pm, FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU xD Džaba dao 40 bodova :'(
Pa imaš određen period da se prijaviš, a ako nisi prijavljen (tj. nisi dao 10% vrijednosti nagrade) pisati će ti da ti nisi uključen u ovo pecanje.
Onako pojavi mi se code, i sad idem prepisat i onako adrenalin me dere, sav se tresem i umjesto caps-a stistem TAB tipkalo dolje u pm, FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU xD Džaba dao 40 bodova :'(
hahaha care :D
tak je sigurno i ostalima. onaj najsmireniji osvaja......
evo ako mi tko zeli regati se preko mog linka, malo pomoc, pa se zahvalim unaprijed :)
http://www.pecalica.hr/users/add/1a3afe5d04c4a4a9f6ba571905744ced
I tko je sretan ribič ?
Zašto mi sve šteka, npr stisnem upecaj bodove i ne upeca i još 8 puta klikam tek onda uzme.
DuMe, koliko ti je (mili)sekundi trebalo da prepišeš ?
Zašto mi sve šteka, npr stisnem upecaj bodove i ne upeca i još 8 puta klikam tek onda uzme.
To je do njihovog hosta, samo jednom klikni i onda će ti dodati bodove tek kad odbroji do kraja...
Ma odmah se vidi da je skriptu kupio jeftino (tj. njenu izradu), puna je grešaka.