Pecalica - hrvatski Lockerz

poruka: 933
|
čitano: 143.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pecalica - hrvatski Lockerz
ja imam jos manju rezu
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
protjeran

Evo upravo se i ja registrirao, nadam se da će bit sreće neke, na Lockerzu sam još na samim početcima dobio USB od 2GB i majicu :)

I da ne zaboravmi, eto i mog linka -

14 godina
DuMe kaže...

Ovako,unutar 10 minuta pojavi ti se KOD npr. jfJFK59djGJFhf i taj KOD moraš točno prepisati u posebno označen kvadratić,znači: u jednim kvadratiću je taj KOD a u kvadratiću do njega je mjesto gdje ga trebaš prepisat. Uglavnom,moraš tih 10 minuta biti maksimalno skoncentriran,i ne obraćat pažnju na ništa osim ekrana. 

Meni je dvaput zvonio mobitel u tih 10 min. i nisam se htio javit.. Da sam se javio možda bi mi čak Wii pobjego. KOD se pojavio u sedmoj minuti.

I to bi bilo to,ostalo ostavljam vašoj Brzini i sreći,a to vam najviše treba 

taj kod se baš mora ručno prepisat? šta se ne može copy paste napravit?

13 godina
neaktivan
KASA kaže...
DuMe kaže...

Ovako,unutar 10 minuta pojavi ti se KOD npr. jfJFK59djGJFhf i taj KOD moraš točno prepisati u posebno označen kvadratić,znači: u jednim kvadratiću je taj KOD a u kvadratiću do njega je mjesto gdje ga trebaš prepisat. Uglavnom,moraš tih 10 minuta biti maksimalno skoncentriran,i ne obraćat pažnju na ništa osim ekrana. 

Meni je dvaput zvonio mobitel u tih 10 min. i nisam se htio javit.. Da sam se javio možda bi mi čak Wii pobjego. KOD se pojavio u sedmoj minuti.

ajde  udi u ovaj link i probaj kopirat dolje onaj kod: https://accounts.google.com/NewAccount?service=mail&continue=http://mail.google.com/mail/e-11-154a4904b5aaf6ac92bd3db8910f8c-0d34fe38f7336eb80574b299ee61f3f55a4dbdac&type=2 -.-

14 godina

Pa kod je vjerovatno recapcha i to je to postoji bypass ali mislim da nevrijedi to posto vam je brze to upisat...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Neznam nadimak.. kaže...
KASA kaže...
DuMe kaže...

ajde  udi u ovaj link i probaj kopirat dolje onaj kod: https://accounts.google.com/NewAccount?service=mail&continue=http://mail.google.com/mail/e-11-154a4904b5aaf6ac92bd3db8910f8c-0d34fe38f7336eb80574b299ee61f3f55a4dbdac&type=2 -.-

joj daj dajem mjesec dana dok neko ne uspije napravit neki bypass ili nađe neki bug i počne to iskorištavat.

lockerz je iza sebe imao puno veći radni tim pa su nastali mnogi programi. istina bilo je više ljudi ali gle nači će se netko ako ne iz Hrvatske bit će netko iz ostalih regionalnih zemalja kojima je pecalica također dala dopuštenje za sudjelovanje

14 godina
KASA kaže...
DuMe kaže...

Znaci nije bitno biti najbrzi???

14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Zanima me da li kada se prijavim na natjecanje koje 'košta' 400 bodova i kada mi skinu 10%, da li ja gubim sve ako ne upecam ili gubim samo 10% bodova? Hvala.

13 godina
neaktivan

mislim da samo 10% gubiš...

15 godina
Mislim da ne postiji Google captcha bypasser, ostali se mogu desifrirati..... za sve ostalo tu je JDownloader..... malo googlajte i vidite zasto....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan

Ja se samo bojim da se naša "pecalica" ne pretvori u okupljalište plačenih "ribiča". 

Ustajte prezreni na svijetu !
14 godina
lovac82 kaže...
Mislim da ne postiji Google captcha bypasser, ostali se mogu desifrirati..... za sve ostalo tu je JDownloader..... malo googlajte i vidite zasto....

to ti misliš. ja imam jedan namijenjen lockerzu i radio je u to vrijeme bez problema. odnosno ne zaobiđe captchu nego ju sam ispunio (a ti prije toga samo napišeš nekoliko capthi i pustiš da program radi)

13 godina
neaktivan

Ljudi sretno vam za 55 minuta da bar dobije netko s foruma {#}   Ja neću jer nemam dosta bodova, i šparam za nešto drugo.

14 godina
Kasa zna da postoji bypass ali nije toliko potreban niti upotrebljiv kao na lockerzu! Ionako nije cilj se obogatiti na pecalici nego dobiti koju nagradu ma koliko vrijedna ona bila i naravno zabaviti se :-)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
@KASA

Je li bio captcha od google-a?

Pa i da jest, ima drugi nacin... Citiram: " nego ju sam ispunio (a ti prije toga samo
napišeš nekoliko capthi i pustiš da program
radi)"

Sto mislis zasto uopce moras upisivati tih nekoliko? bas zato sto postoji nesto kao captcha trader i sl. na kojemu ljudi rijesavaju captcha-e kako bi zaradili novce, a to postoji samo zato sto se jos uvijek ne mogu otkriti svi captcha-i (google naprimjer). Tako je i u JDownloaderu koji ima pluginive za takve stvari, ostale captcha-e sam program desifrira svojim algoritmima (samo one koji nisu od google-a, a nez je li dosao jos jedan u meduvremenu koji se ne moze desifrirati), s google-ovim ima velikih problema i ako se dobro sjecam, na forumu od JDownliadera je pisati da negdje oko 70% (ne sjecam se koliko tocno) ne uspiju otkriti google-ove captcha-e.....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina

Ajmo narode pomozite i meni imam samo 124 bodova.

LINK

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 20:32 (robimarko).
16 godina
ja kao imam vise
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
protjeran
Mitch kaže...
ja kao imam vise

Trebao si se prijaviti kada je trajala promotivna akcija poduplavanja bodova.

16 godina
jesam al ako kliknem na bilo koju anketu uvijek mi pise da mi je jedna otvorena
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina

pa trebaš malo pričekati dok ne otvoriš drugu... cca 20sec.

WithStyle
15 godina

Dobio MP4, ovo je legendarno.

Naravno da se šalim, nisam ja te sreće XD

Onako pojavi mi se code, i sad idem prepisat i onako adrenalin me dere, sav se tresem i umjesto caps-a stistem TAB tipkalo dolje u pm, FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU xD Džaba dao 40 bodova :'(

15 godina
Nesto me zanima, sto ako mi netko od vas prijavljenih za pecanje kaze kada je tocno pecanje za odredeni predmet i ja docekam taj sat/minutu, hocu li moci i ja upecati odnosno bar pokusati ako se nisam prijavio za taj predmet? nadam se da ne kako se nebi moglo iskoristavati.... valjda su mislili na to : P
15 godina
lovac82 kaže...
Nesto me zanima, sto ako mi netko od vas prijavljenih za pecanje kaze kada je tocno pecanje za odredeni predmet i ja docekam taj sat/minutu, hocu li moci i ja upecati odnosno bar pokusati ako se nisam prijavio za taj predmet? nadam se da ne kako se nebi moglo iskoristavati.... valjda su mislili na to : P

Pa imaš određen period da se prijaviš, a ako nisi prijavljen (tj. nisi dao 10% vrijednosti nagrade) pisati će ti da ti nisi uključen u ovo pecanje.

14 godina
Vkm996 kaže...

Onako pojavi mi se code, i sad idem prepisat i onako adrenalin me dere, sav se tresem i umjesto caps-a stistem TAB tipkalo dolje u pm, FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU xD Džaba dao 40 bodova :'(

hahaha care :D

14 godina
Vkm996 kaže...

tak je sigurno i ostalima. onaj najsmireniji osvaja......

14 godina

evo ako mi tko zeli regati se preko mog linka, malo pomoc, pa se zahvalim unaprijed :)

http://www.pecalica.hr/users/add/1a3afe5d04c4a4a9f6ba571905744ced

13 godina
neaktivan

I tko je sretan ribič ?

Zašto mi sve šteka, npr stisnem upecaj bodove i ne upeca i još 8 puta klikam tek onda uzme.

DuMe, koliko ti je (mili)sekundi trebalo da prepišeš ?

15 godina
Diplomirani pješak kaže...

Zašto mi sve šteka, npr stisnem upecaj bodove i ne upeca i još 8 puta klikam tek onda uzme.

To je do njihovog hosta, samo jednom klikni i onda će ti dodati bodove tek kad odbroji do kraja...

15 godina
To nema nikakve veze sa hostingom. Skripta im je spora.
No one is ever truly lost...
13 godina

Ma odmah se vidi da je skriptu kupio jeftino (tj. njenu izradu), puna je grešaka.

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice