Pecalica - hrvatski Lockerz

poruka: 933
|
čitano: 143.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Bas sam sad malo bio na lockerzu koja je to glupost postala  nema vise niceg bespaltnog sve mroas kupiz+t

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina

Pa kako može biti glupost kada za cca 4000 ptz-a možeš dobit PS3 u pola cijene?

13 godina
neaktivan

Jel mi može netko objasnit kad će oni npr. onaj sat staviti na pecanje ? Kako će mi to javiti ?

Ustajte prezreni na svijetu !
13 godina
Re: Pecalica - hrvatski Lockerz
na e-mail ces dobit poruku.
Ne mogu se nis sjetit!!!
13 godina
Vkm996 kaže...

Pa kako može biti glupost kada za cca 4000 ptz-a možeš dobit PS3 u pola cijene?

Na NTSC-u i jso ti ga nesalju kod ans to je mozda dobro samo za amere ali prije su dijlili ps3

13 godina
neaktivan

DuMe kakav je to bio kod sa slike, kolko sam pročito, u roku 10 min u nasumičnom vremenu dođe taj kod i gumb 'upecaj' i tko prvi napravi to dobija za 1 kn ?

btw. koliko je bodova bio Wii ? i kako si brzo skupio bodove ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 15:51 (heartbeat).
14 godina

Evo i ja se regao...Skupio sam 180 bodova za 30 minuta,sad čekam nove oglase

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
15 godina

Da, DuMe, de malo opiši. Znači jel moraš kliknut na ono oko ili šta već :D Gdje piše taj code?

15 godina

Bas me zanima kada ce webshop stupiti na snagu....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
Vkm996 kaže...

Da, DuMe, de malo opiši. Znači jel moraš kliknut na ono oko ili šta već :D Gdje piše taj code?

Znači ovako, imaš ono oko, i unutar 10 minuta od početka oko nestane, i na tom mjestu se za 2-3 sek pojavi kod. Prepišeš kod u kučicu desno i onda klikneš na gumb ispod.

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
15 godina
OriginalEXE kaže...
Vkm996 kaže...

Znači ovako, imaš ono oko, i unutar 10 minuta od početka oko nestane, i na tom mjestu se za 2-3 sek pojavi kod. Prepišeš kod u kučicu desno i onda klikneš na gumb ispod.

A dali se treba refreshati ili oko samo od sebe nestane?

13 godina
Vkm996 kaže...
OriginalEXE kaže...
Vkm996 kaže...

A dali se treba refreshati ili oko samo od sebe nestane?

Sve je samo od sebe, nema refresha.

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
15 godina
neaktivan

Ajde hvala Bogu i ja sam se uspio registrirat :D Zasad imam 48 bodova, i skupljam ih :P

15 godina

Zasto mi se ovo dogada s FF 8.0 (svi pluginovi update-ani)? na Chrome-u je normalno.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina

e ljudi svako koliko dolaze nove reklame?

15 godina
neaktivan
crack kaže...

e ljudi svako koliko dolaze nove reklame?

to i mene zanima, jučer san sve pregleda, a danas su se samo 3 nove pojavile

14 godina
neaktivan

Ovako,unutar 10 minuta pojavi ti se KOD npr. jfJFK59djGJFhf i taj KOD moraš točno prepisati u posebno označen kvadratić,znači: u jednim kvadratiću je taj KOD a u kvadratiću do njega je mjesto gdje ga trebaš prepisat. Uglavnom,moraš tih 10 minuta biti maksimalno skoncentriran,i ne obraćat pažnju na ništa osim ekrana. 

Meni je dvaput zvonio mobitel u tih 10 min. i nisam se htio javit.. Da sam se javio možda bi mi čak Wii pobjego. KOD se pojavio u sedmoj minuti.

I to bi bilo to,ostalo ostavljam vašoj Brzini i sreći,a to vam najviše treba 

15 godina
Znaci ne stisnes samo gumb, nego kopiras kod i tako dobijes?
No one is ever truly lost...
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

Stranicu ne trebaš refrešat,prepišeš točno taj kod (moraš gledat i na mala i velika slova)  i stisneš gumb "pecaj" (tako se zove ja mislim...) i onda mi je došlo kao : Čestitamo,upravo ste upecali Wii black edition,svoje podatke posaljite nam na bla bla bla bla..... tako nešto u tom obliku

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 19:31 (DuMe).
15 godina
DuMe kaže...
8ax kaže...

Stranicu ne trebaš refrešat,prepišeš točno taj kod (moraš gledat i na mala i velika slova)  i stisneš gumb "pecaj" (tako se zove ja mislim...) i onda mi je došlo kao : Čestitamo,upravo ste upecali Wii black edition,svoje podatke posaljite nam na bla bla bla bla..... tako nešto u tom obliku

Znaci.... ne moram ovo raditi kao na slici? kada osvojim nagradu samo upisem adresu i kucni broj, mail, telefon (ili sto vec) i to je to?

14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
DuMe kaže...
8ax kaže...

Znaci.... ne moram ovo raditi kao na slici? kada osvojim nagradu samo upisem adresu i kucni broj, mail, telefon (ili sto vec) i to je to?

Da,napravi to..dobijaš 30 bodova

Ali kad osvojiš nagradu ako bog da ({#}) onda opet dobiješ to isto pa opet ispuniš,onda ti oni pošalju e-mail kad zaprimu ti podaci,pa preko e-maila "zavšni" podaci ispuniš... detaljno

14 godina

evo, ako netko zeli pomoci meni, neka se registrira preko ovog linka.

Hvala na pomoci!

14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Zasto mi se ovo dogada s FF 8.0 (svi pluginovi update-ani)? na Chrome-u je normalno.....

Ako imaš adblock disableaj ga....

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
15 godina
Marko :D kaže...
lovac82 kaže...

Ako imaš adblock disableaj ga....

Hvala, rijeseno!

13 godina
15 godina

http://p.ly/7i0nf - Moj refferal link...

Imam 180 bodova...

No one is ever truly lost...
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:15 (8ax).
13 godina

Evo da i meni netko pomogne.

LINK

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina

Daj prestanite s tim referal linkovima svatko tko prati ovu temu je registriran saljite te linkove prijateljima itd.

15 godina
neaktivan

Ovak ljudi, 4 frenda se registrirala prek mene, i nisam dobio ni za jednog bodove? Znate li u čemu je to stvar ili?

EDIT: Nevermind, sad su tek stigli. xD

Ja imam 220 bodova za sad, a vi? :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 23:03 (.: R32LowRider).
13 godina
neaktivan

256 Bodova.   {#}

Ja cu cuvati bodove za webshop, ako im nebude trebalo dugo ko na lockerzu da to uvedu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 23:11 (Tomek.Klc).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice