Pozdrav ekipa, ne pišem ovakve gluposti inače niti pretjerano surfam forumima/Redditom al tu i tamo znam bacit pogled.
Uglavnom kao što sam naslov govori sa svoje 22 godine sam nezadovoljan u životu.
Pitate se zašto, zdrav sam i ništa mi ne fali...e pa upravo to, moj život se svodi na neku rutinu i vikende koji su toliko postali basic.
Imam curu koja je mid (moro sam to naglasit jer ne znam ni sam zašto je to bitno LOL), onako cura je lijepa i top je za vezu i duži pogled al ono nije bas toliko fizički meni lijepa da bi ju mogao u 3 ujutro gledat Face2Face s onim ''zaljubljenim'' pogledom. Da me ne skužite krivo, cijenim ja nju i divim se njom al nije mi privlačna ko ona prva veza di sam curu gledao ko tele u šarena vrata(if u get my point)
Nedavno sam otvorio svoj j.d.o.o. i trenutno sam s dvoje zaposlenih, firma ide poprilično u redu i nema nekih težih zajebancija, sve po P.S-u. Lagani promet i nema neke muke...
Ja u firmi radim cca. 5-6 sati, koji dan se zna desit da bude 9-10 h al sve u svemu volim taj posao i brzo mi prolazi pon-pet
Skupa živimo u rentanom stanu koji je top moderan i fakat se nemam zalit.
Svaki dan sam na mma treningu poslije posla al ni tu nisam nešto pretjerano dobar da bi mogao razvit nešto ozbiljnije.
Vozim G30 3.0 koji mi je bio zabavan prvih mjesec dana a sad bi prešao na M5 al nemam toliko para jbga
Ovo su neke kratke natuknice o meni, vise se sve svodi na materijalni dio, imam dva frenda i to je ubiti to.
Sve je po špagi ali monotono kao ono u depresiji sam al nisam...
Ne znam, pretty much mi je dosadan ovakav lifestyle da živim idućih 50 godina.
Svaki put kad bi dosegao cilj mene to zasiti ubrzo i onda budem ovako u kurcu s razmišljanjem.
Nadam se da ste skužili moj point i nemoj te preveć judgeat, dajte actually neki dobar savjet tho
Cijenim sve, fala poy