Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.703.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Ali Ivane zato postoje tabovi. Napišeš tekst u oba i neda mi se dalje pisat, valjda kužiš
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
joooj...
kako mrzim na ovom pspu.kada posaljem poruku podupla se kao u nfs shift temi ;(
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

...dobro veče...opet mi vrag neda mira...lutam po forumu i lupetam dok ne zaradim kakav kartončić...Izlanuo se

...nego zaboravio sam pitat di su ostali pospanci, nekak vas je malo, a još nije niti "podne"...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 23:40 (Jurra).
16 godina
neaktivan

Samo da vas pozdarvim.Laku noć!

alrighty then
16 godina
neaktivan

i baš si moj post izabrao od njih 500Cool

17 godina

poz z z    s s vima :D

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

i baš si moj post izabrao od njih 500Cool

...sorry, ali bilo je to sasvim slučajno, neću nikad više...Nevinašce

...kaos...
16 godina
bok ljudi, ujutro budenje pa planiram ubrzo leci, kaj ima kod vas ? :)
BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
17 godina
neaktivan

Dobra vecer ljudovi. Vidim tema radi punom parom. Ja se drzim podalje o takvih rasprava jer bi mogao zaradit trajnu suspenziju. Ljepse mi je tu kod vas.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Dobra vecer ljudovi. Vidim tema radi punom parom. Ja se drzim podalje o takvih rasprava jer bi mogao zaradit trajnu suspenziju. Ljepse mi je tu kod vas.Cool

bok,zar si tako radikalni zagovornik prava homićaBelji se

17 godina

večer ivo... odavna se ne vidjesmo..

17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

večer ivo... odavna se ne vidjesmo..

A vjeruj mi nisi nista propustio.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
ma i ja, uopce nemam volje ulaziti u takve rasprave ljepse mi je ''promatrati iz pozadine'' izgleda da me hvata sam tak da necu jos dugo :D
BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
16 godina
neaktivan
Ako tema ostane open onda bi ubrzo mogla dostić nespavalice, pa tako nije ni novi COD bio produktivan
Eto Ivo vidio sam novi Šumijev bolid, lijepo, lijepo... (neopisivo)
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

bok,zar si tako radikalni zagovornik prava homićaBelji se

Uf.Cool

Radije se drzim rasprava o hardveru i softveru. Manje mi se opterecuje mozak. Ovako downclockam sam puno smireniji a i nije mi dobro za zdravlje da se previse uzbudjujem oko meni nepotrebnih stvari.

17 godina

ma dobro je reko i_rambo_plache:

s nepoznatim ljudima ne valja raspravljati o temi koja je svojevrsni tabu cijelom našem društvu.

16 godina
neaktivan

jalove su to rasprave,ni u znanstvenim krugovima ne postoji usklađeni stav,a sad ćemo mi ovdje nešto pametno smislit..
al malo zaspamat tamo nije loše

16 godina
neaktivan

Malo se popravilo brojevno stanje.Ako ima 'ko da se malo više kuži u spajanje elektronike može malo savjeta u temi.Ni drugi forumaši se ne bi bunili ako bi bili malo prosvjetljeni...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Malo se popravilo brojevno stanje.Ako ima 'ko da se malo više kuži u spajanje elektronike može malo savjeta u temi.Ni drugi forumaši se ne bi bunili ako bi bili malo prosvjetljeni...

sticky!!

16 godina
neaktivan
Moje stavove najbolje iskazuje Tracerov post na 1. strani, a poslije 4. nisam čitao jer je otišlo u offtopic. Ali kako tema ne silazi sa liste aktivnih nešto se gadno kuha tamo, tako ni CODMW2 tema ne 'radi'.
Svladao me umor, a sutra mi dolazi tetka aus Deutschland (rasprodaje st tamo) pa možda što donese, a i moram učit
(-.-)Zzz...
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
ma i ja, uopce nemam volje ulaziti u takve rasprave ljepse mi je ''promatrati iz pozadine'' izgleda da me hvata sam tak da necu jos dugo :D

...huh...ovo tvoje "promatrati iz pozadine" mi zvuči prilično sumnjivo...Smijeh

...kaos...
17 godina
seneka kaže...
General Zed kaže...

sticky!!

slažem see. ovo moram sutra pregledati

ljudi, ja odoh spavati... 40sati u komadu sam budan i iskreno, dovoljno mi je to s obzirom da imam školu ujutro a navečer treninge..

laku noć, a ja odo u svijet snova :)

16 godina
neaktivan

Ma stcky ili ne,krenuo sam u mali podhvat,a nebi htio gubiti vrijeme u drugim forumima na ovakvo pitanje jer sam siguran da ima ljudi koji su sigurno ovako nešto ili probali ili imaju znanje za to.Pa ako bi netko podjelio to znanje da ga probamo prebaciti u praksu bilo bi super.A ja ću se potruditi da to napravim u svakom slučaju,bar sad dok bum još bio doma zbog terapija koje se bliže a i manjka posla prek zime...

17 godina

Bok svima kaj se dela, bolje da se idemo malo provozit a ne da se raspravlja o onim stvarima fuckaj ga.Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela, bolje da se idemo malo provozit a ne da se raspravlja o onim stvarima fuckaj ga.Nevinašce

Heh,nek dođe u Hrvatsku pa nek juri po našim cestama,nebu daleko dogurao...

Do prvog ležečeg...

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

bok,nešto sam fulao,al nema veze,smotao me ovaj papagaj paar u na rubu znanostiNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 0:26 (seneka).
16 godina
neaktivan

...heh...morat ću i ja na jednu kavu pa onda na spavanje...a uz kavu i jedna pjesma,

nećete vjerovati, ali imao sam taj album na dobroj staroj

...Cool

...kaos...
17 godina
seneka kaže...
rambox kaže...

bok,nešto sam fulao,al nema veze,smotao me ovaj papagaj paar u na rubu znanostiCool

Kaj te smotal pa ova teza o globalnom zatopljenju koja se servira u medijima ne drzi vodu normalno a ostalo su objasnili u emisiji sve jasno ko dan uglavnom.Cool Danas ti je sve usminkana istina za neciju korist i zbog lakse kontrole normalno malo toga kaj se servira masama je onakvo zapravo kak stvarno je samo usminkavaju pricu po potrebi ali i tome ce doc kraj bez brige.Nevinašce

17 godina
neaktivan

Ima li budnih spamera?

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ima li budnih spamera?

a ka ono vise li nego la

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice