- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako mrzim na ovom pspu.kada posaljem poruku podupla se kao u nfs shift temi ;(
...dobro veče...opet mi vrag neda mira...lutam po forumu i lupetam dok ne zaradim kakav kartončić...
...nego zaboravio sam pitat di su ostali pospanci, nekak vas je malo, a još nije niti "podne"...
Samo da vas pozdarvim.Laku noć!
i baš si moj post izabrao od njih 500
poz z z s s vima :D
i baš si moj post izabrao od njih 500
...sorry, ali bilo je to sasvim slučajno, neću nikad više...
Dobra vecer ljudovi. Vidim tema radi punom parom. Ja se drzim podalje o takvih rasprava jer bi mogao zaradit trajnu suspenziju. Ljepse mi je tu kod vas.
večer ivo... odavna se ne vidjesmo..
večer ivo... odavna se ne vidjesmo..
A vjeruj mi nisi nista propustio.
Eto Ivo vidio sam novi Šumijev bolid, lijepo, lijepo... (neopisivo)
bok,zar si tako radikalni zagovornik prava homića
Uf.
Radije se drzim rasprava o hardveru i softveru. Manje mi se opterecuje mozak. Ovako downclockam sam puno smireniji a i nije mi dobro za zdravlje da se previse uzbudjujem oko meni nepotrebnih stvari.
ma dobro je reko i_rambo_plache:
s nepoznatim ljudima ne valja raspravljati o temi koja je svojevrsni tabu cijelom našem društvu.
jalove su to rasprave,ni u znanstvenim krugovima ne postoji usklađeni stav,a sad ćemo mi ovdje nešto pametno smislit..
al malo zaspamat tamo nije loše
Malo se popravilo brojevno stanje.Ako ima 'ko da se malo više kuži u spajanje elektronike može malo savjeta u temi.Ni drugi forumaši se ne bi bunili ako bi bili malo prosvjetljeni...
Svladao me umor, a sutra mi dolazi tetka aus Deutschland (rasprodaje st tamo) pa možda što donese, a i moram učit
(-.-)Zzz...
...huh...ovo tvoje "promatrati iz pozadine" mi zvuči prilično sumnjivo...
Malo se popravilo brojevno stanje.Ako ima 'ko da se malo više kuži u spajanje elektronike može malo savjeta u temi.Ni drugi forumaši se ne bi bunili ako bi bili malo prosvjetljeni...
sticky!!
slažem see. ovo moram sutra pregledati
ljudi, ja odoh spavati... 40sati u komadu sam budan i iskreno, dovoljno mi je to s obzirom da imam školu ujutro a navečer treninge..
laku noć, a ja odo u svijet snova :)
Ma stcky ili ne,krenuo sam u mali podhvat,a nebi htio gubiti vrijeme u drugim forumima na ovakvo pitanje jer sam siguran da ima ljudi koji su sigurno ovako nešto ili probali ili imaju znanje za to.Pa ako bi netko podjelio to znanje da ga probamo prebaciti u praksu bilo bi super.A ja ću se potruditi da to napravim u svakom slučaju,bar sad dok bum još bio doma zbog terapija koje se bliže a i manjka posla prek zime...
Kaj te smotal pa ova teza o globalnom zatopljenju koja se servira u medijima ne drzi vodu normalno a ostalo su objasnili u emisiji sve jasno ko dan uglavnom. Danas ti je sve usminkana istina za neciju korist i zbog lakse kontrole normalno malo toga kaj se servira masama je onakvo zapravo kak stvarno je samo usminkavaju pricu po potrebi ali i tome ce doc kraj bez brige.
Ima li budnih spamera?
Ima li budnih spamera?
a ka ono vise li nego la