skoro sam lupio post u birtiju,to bi bilo veselo..
Vecer!
Ma nebi ti se nista dogodilo:)
skoro sam lupio post u birtiju,to bi bilo veselo..
Vecer!
Ma nebi ti se nista dogodilo:)
Evo i mene. Dobra večer ljudi.
Danas sam dozivio da je ruter spalio mreznu karticu na jednom kompu. Nije mi jasno kako je to moguce.
ne bi,samo mi morao promjeniti avatar..
Nebi. Danas sam dobre volje.
Dobro večer.
Šta ima ekipica?
Danas sam dozivio da je ruter spalio mreznu karticu na jednom kompu. Nije mi jasno kako je to moguce.
Sve je moguće - sve je moguće. Čuo sam takve slučajeve - ali sa udarima groma, eksternim modemima i spaljenim modemskim portovima na matičnoj. I PC radio i dalje ko urica- što se neće sve doživjet
Ovoj mreznoj nije bilo spasa. Sva sreca pa sam imao viska pci mreznih pa sam covjeku spasio stvar.
Idem ja u krpe.
Laku noć.
jel se meni čini,il anshike nema sto godina..?
a jedan dan sam vidio u gradu žensku..ista ona,i sive starke....
Ovoj mreznoj nije bilo spasa. Sva sreca pa sam imao viska pci mreznih pa sam covjeku spasio stvar.
Sreća da je imao mrežnu na PCI utoru. Ovako mu je mogo spržit matičnu i pitaj boga što još na njoj
evo ostali smo sami.. M_dipl plaši ljude s coca-colom..
ln
Ja vas srdacno pozdravljam idem spat, laku noc!
Ljudi ja odoh - sutra ujutro mi je kolokvij. Kada nisam ništa naučio barem da se naspavam
pozdrav evo me vratio se sa aiona
btw dal vama prekida internet meni svakih 5 min zato sam presto aion
Probajte ovo, makar ga ja nemogu natjerati da se spoji na kanal, a n00b sam što se tiće IRC-a.
probao sam i to, ali ne znam se koristit time. sve mi je nekak čudno. morat ću malo bolje proučit
Ja se znam spojiti na normalne, ali za neke privatne trackere traže vertifikacije pasworda, imaju masu kanala itd.
Šteta - najćešće na privatnim trackerima je IRC bonus.
To si sigurno mislio zbog SCL-a?
Mislim da daju 30mb upa po satu na ircu.
oooooo počelo je počelo !!!!!!
Hola ljudi!!
Uspio sam pojesti palačinku
judi!...samo jedno kratko pitanjce, koji najjjaci proc mogu metnut u maticnu, na kojoj je sada amd duron???.....hvala!
Koja je ono ploča
Hola ljudi!!
Uspio sam pojesti palačinku
bravo za tebe
Kratko i jasno... Svi procesori su za kur*c...
Kratko i jasno... Svi procesori su za kur*c...
da..al,potreban mi jako taj komp...za cubase je odlican, samo bi volio jaci proc...
Probajte ovo, makar ga ja nemogu natjerati da se spoji na kanal, a n00b sam što se tiće IRC-a.
probao sam i to, ali ne znam se koristit time. sve mi je nekak čudno. morat ću malo bolje proučit
Ja se znam spojiti na normalne, ali za neke privatne trackere traže vertifikacije pasworda, imaju masu kanala itd.
60, ali ne samo zbog njega. Na neke trackere možeš upasti preko irc-a. Odeš na njihov IRC - zamoliš pozivnicu, oni te malo propitaju i vide da li si podoban i možda je dobiješ.
Pa kupi jači komp... Jer ovi iz CPU support liste su u rangu jačih Pentium III ili u rangu prvih Pentium IV procesora
60, ali ne samo zbog njega. Na neke trackere možeš upasti preko irc-a. Odeš na njihov IRC - zamoliš pozivnicu, oni te malo propitaju i vide da li si podoban i možda je dobiješ.
Uff jos bolje da vidim what.cd se moze nabavit prek irca, meni netreba jer imam waffle, a poznato je da su oba jako teska za opstat, jedino spasavaju blaga pravila
o ratiju na oba trackera.
Pa kupi jači komp... Jer ovi iz CPU support liste su u rangu jačih Pentium III ili u rangu prvih Pentium IV procesora
meni supp...gle taj komp mi je da mogu slusat pjesme i da mogu snimat u cubase...zato ponavljam, samo mi napisi model proca koji moram nabaviti...tnxx..
EDIT: za master komp koristim quad-a i i7, tako da mi stvarno nije bitno kolko je jak proc...samo da mogu cubase 3, a za to je odlican
Ploču sa Intel Atomom. (kada već bacaš novac, baci ga u korisnom smjeru)
ajmo nespavalice pomagajte ako znate!
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/transfer-preko-ip/34912.aspx