- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer teta Tiby
Dobra fora, mogao bi pričuvati koju curku iznad 240 mjeseci.
nema takvih tu, i ono što je bilo Triksić potjerao kartonima
Fečer curke.
Bok svim nehrkalicama, trenutno tu imaš samo jednu curku, a di ti vidiš ove druge puce nemam poima.
Fečer curke.
Bok svim nehrkalicama, trenutno tu imaš samo jednu curku, a di ti vidiš ove druge puce nemam poima.
alkohol mu pomutio um,vidiš da je išao ranije spat. 8)

nebi rekla da je baš skroz fulao
eeeeej
Nije me duuuugo bilo na forumu, vidim da se opet može gledat tko je dao TU/TD .
Negoo, šta predstavlja svijetlo plava zastava sa zvijezdom desno od avatara?
Plava zastavica znači da je to premium user (to dobivaju svi pretplatnici Buga ili Mreže, ali ne moraju to istaknuti ako ne žele), teme koje on otvori na forumu može do određene razine moderirati i tako uređivati.

Sigurna sam, uredniče (valjda sam pogodila titulu), da su te to već pitali, ali što je s nama koji BUG redovno kupujemo na kiosku? Nije valjda da smrdimo? I ja bih moderirala svoje teme! :)
Sigurna sam, uredniče (valjda sam pogodila titulu), da su te to već pitali, ali što je s nama koji BUG redovno kupujemo na kiosku? Nije valjda da smrdimo? I ja bih moderirala svoje teme! :)
Tvoju moderaturu nebi nitko preživio
Večer pijanci...ili jutar kak se uzme
Samo provjeravam dal mi radi smajlić skripta na Operi nedajte se smetati
Eeeeej
Nije me duuuugo bilo na forumu, vidim da se opet može gledat tko je dao TU/TD.
Bok svim nehrkalicama, imaš neko razumno opravdanje za izostanak sa foruma, ili je u pitanju samo klasično zabušavanje?
Eeeeej
Opet kratko nočno mahanje, pa mogla si skuhat i onda ponudit neki brzi nočni čaj.
Od kud ti u ove nočne sate, da nisi previše hrkala pa si opala s kreveta jel.Kaj se tiče mjuze hm, uopče nisi potrefila prigodnu mjuzu, a bogme nije niti oku ugodno.
Ma jok, nesanica dere već danima pa mekećem po interpalsu, pa rekoh da i ovdje malo svratim.
Pa ako ćemo po oku ugodnom plavuše me baš nešto ne pale, meni je ugodnije nešto muško, u koži, nešt ovakvo...a ni ove dvije nisu loše
Eto ti ovih čupavaca, pa si zaberi jednog i eto nema frke.
Eo mene žene...a evo i čaja za mužjaka
I ja bi ovog čaja
Nije me duuuugo bilo na forumu, vidim da se opet može gledat tko je dao TU/TD.
Bok svim nehrkalicama, imaš neko razumno opravdanje za izostanak sa foruma, ili je u pitanju samo klasično zabušavanje?
Hahah, služile me tehnikalije pa me nije bilo da dođem po savjete.
Đizus, kako je ovaj desert sa slike ružno dekoriran!
OPEN!
Večer.
Eh sada,sta mislis da nema dobrih Bosanaca koji ce ti blicati,morao bih stajati na svaku policijsku patrolu i placati kazne za banalne gluposti!
POSEBNO ako imas HR tablice-tek onda si nahebo!
Dobro, ne poznajem situaciju u drugim državama, ali mi je jasno da ima bolesnika od policajaca koji će se namjerno iživljavati. Ipak, takve još nisam srela kod nas.
P. S. Nije fajrunt dok ja ne kažem! Imamo i drugu temu!
OPEN!
Večer.
Ma nema veze sa time kakve oznake imaš,to je jednostavno "Balkanska kultura"to je uvjek tako bilo-eto vidis da Podravci blicaju.
I nema vise "poznatih mjesta" sada fino se parkiraju i samo te slikaju,nece vise niti da te zaustavi,samo dobijes razglednicu XD!
Ekipa FAJRONT,sutra XXXman casti pivom!
Je te razglednice su mi najdraže, sve mi dođe muka kad mi poštar mahne s plavom kovertom
Triksić da časti pivom prije će snijeg počet padat nego će on častit.
Nema pive, ima kartona :) Hoće tko?
Et et jesam rekla da ništa od pive
Nea nebi fala kartončeke, prilično mi se sviđa to što u dvije godine imam samo jedan bijeli i onaj lažan crveni koji je Mario užicao
Imaš sreće pa si nakon prvog pronašla Delete tipku na tipkovnici :)
Imaš sreće pa si nakon prvog pronašla Delete tipku na tipkovnici :)
A ti imaš sreće što sam ja slijepa pa nikad neću moći pronaći tu tipku.
A ti imaš sreće što sam ja slijepa pa nikad neću moći pronaći tu tipku.
Očito neka fora koju samo ti kužiš...
Al evo nek te veseli ->