Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.788.549
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

Odo i ja, ZzZZ!

I don't care...
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

pa jel ti se svidja? Smijeh

16 godina
neaktivan

ne patim za time kada gledam pet minuta dnevo. dobro jutro svima a sada ode i ja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 4:35 (baksadj).
17 godina
Za nespavalice

Ej nespavalice. Samo da se kratko obratim. Moram malo učiti, pogledati neki film pa vam se vratim. Vidimo se kasnije!

Baj d vej.. Čini se da sam prvi večeras! Smijeh

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 21:59 (cro_blue).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Belji sePozdrav!Uranio si malo!Namigiva

17 godina
protjeran
Za nespavalice

bok ljudi

koja je razlika u napajanju (u kablu od napajanja)...na jednom piše PCI Express a na drugom 8PCI Express... oba su 6 pinska...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
17 godina
VirtUoso kaže...

Hehe... Jesam jednu minutu! Ma ne bih uranio nego vidim da je u Bircu već aktivan LOCK pa sam morao prvi načeti temu večeras ovdje. Planiram pogledati Troju večeras. Nisam ju nikada odgledao u cijelosti pa bi mogao večeras! Namigiva

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo i mene. Danas uzeo stanku od učenja - imao Star trek maraton koji će trajati dok mi danas oči ne otpadnuSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Dobra vecer ljudi.....sta se radi kod mene ovdje nevrijeme cijeli dan na kompu sto i nije lose Smijeh

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
VirtUoso kaže...

Hehe... Jesam jednu minutu! Ma ne bih uranio nego vidim da je u Bircu već aktivan LOCK pa sam morao prvi načeti temu večeras ovdje. Planiram pogledati Troju večeras. Nisam ju nikada odgledao u cijelosti pa bi mogao večeras! Namigiva

Pogledaj - ok je film. Ja taman sastavljam listu "must see" SF serija i filmova. Vjerojatno će se naći i dosta onih filmova koje već znam napamet.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja bio veceras mogao pogledati The Curious Case Of Benjamin Button.

Sudeci po kritikama imam sta dobroga i gledat preko 2 sata.Da li je tko gledao ovaj film?

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Bok ljudi,možete reći po čemu je vista ultimate drugčija od bussines?

17 godina
Paolo2612 kaže...

Evo i mene. Danas uzeo stanku od učenja - imao Star trek maraton koji će trajati dok mi danas oči ne otpadnuSmijeh

Hehe... Meni u utorak dva ispita, a ja još nisam ni pogledao gradivo. Trenutno se nagonim malo prelistati "Politiku okoliša" ali me 6-stranična skripta mori!  Izlanuo se

Hehe... Što bi tek bilo da je od 400-500 stranica!     Belji se

17 godina
big_guy kaže...

Bok ljudi,možete reći po čemu je vista ultimate drugčija od bussines?

Evo... Nadam se da ti OVO može pomoći!

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...

Hehe... Meni u utorak dva ispita, a ja još nisam ni pogledao gradivo. Trenutno se nagonim malo prelistati "Politiku okoliša" ali me 6-stranična skripta mori!  Izlanuo se

Ja slijedeći tjedan 3 kolokvija, 4 programska zadatka i nadoknađivanje 3 laboratorijse vježbe uz pripadno ispitivanje. Obožavam organizaciju na mom faksu. Trebala mi je poduža stanka - inače bi mi glava eksplodiralaMršti se

17 godina
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...

Ja slijedeći tjedan 3 kolokvija, 4 programska zadatka i nadoknađivanje 3 laboratorijse vježbe uz pripadno ispitivanje. Obožavam organizaciju na mom faksu. Trebala mi je poduža stanka - inače bi mi glava eksplodiralaMršti se

Ček, na kojem si ti faxu? FOI ili???

16 godina
Za nespavalice

večer, Belji sezavršia sa trbušnjacima... šta se radi??

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...

Tehnički faks u Rijeci. I seljaci se malo preračunali - odgađali nam neke stvari i onda došli ovi blagdani. Sada su ima 2 neradna četvrtka i ponedjeljak krivi za sve - idioti.

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kak ste zadovoljni sa vistom vi koji imate?

16 godina
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...

Tehnički faks u Rijeci. I seljaci se malo preračunali - odgađali nam neke stvari i onda došli ovi blagdani. Sada su ima 2 neradna četvrtka i ponedjeljak krivi za sve - idioti.

e pa mene moj nije vidia 2 mis, a i neće do novih upisa... jel netko zna kad su......

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Za nespavalice

Hehe... Ma to je sve mila majka kako su kod nas u Mostaru organizirali ispite. Sve su nam ispite zbili u dva dana. Tako sam prošli utorak imao tri, a sad u utorak imam još tri.  Viče

@ big_guy ...ja imam Ultimate Vistu (Piratsku doduše samo psssst! Nemoj reći nikome! Izlanuo se) i jako sam zadovoljan. Nemam s njom nikakvih problema i preporučio bih je svakome tko ima pristojno računalo. I ja sam se prije instalacije dvoumio između Ultimate i Businnes verzije. Odabrao sam Ultimate premda sad mislim da sam trebao Businnes. Ona je oslobođena nekih, po meni bespotrebnih stvari (poput igrica) pa nije ni ta verzija loš odabir.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:20 (cro_blue).
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kak ste zadovoljni sa vistom vi koji imate?

Nikakvih prituzbi nemam,zasad!

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel moj pc dobar za vistu i koliko je dobar za nju,i koliko vam gb zauzima na hdd-u?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:27 (big_guy).
17 godina
big_guy kaže...

Jel moj pc dobar za vistu i koliko je dobar za nju?

U odnosu na moj PC imaš dosta bolji procesor i grafičku karticu. Međutim, imaš manji disk i manje RAM-a. Po meni je najveći problem Viste što zauzima previše prostora na disku. Trenutno imam 120 GB HDD ali mi je postao pretijesan zbog Viste.

Kod mene je ocjena u Visti 5.0. Vjerujem da će kod tebe biti i viša (zbog grafike i procesora) ali bih ti preporučio više RAM-a i veći disk!

EDIT:

Kod mene sama mapa Windows (bez Program filesa) zauzima 12 GB.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:28 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
big_guy kaže...

Jel moj pc dobar za vistu i koliko je dobar za nju?

U odnosu na moj PC imaš dosta bolji procesor i grafičku karticu. Međutim, imaš manji disk i manje RAM-a. Po meni je najveći problem Viste što zauzima previše prostora na disku. Trenutno imam 120 GB HDD ali mi je postao pretijesan zbog Viste.

Kod mene je ocjena u Visti 5.0. Vjerujem da će kod tebe biti i viša (zbog grafike i procesora) ali bih ti preporučio više RAM-a i veći disk!

A hoće bit kakvih problema s mojih 2 gb rama,za disk znam da moram uzet novi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:29 (big_guy).
17 godina
big_guy kaže...

A hoće bit kakvih problema s mojih 2 gb rama,za disk znam da moram uzet novi!

Ma neće biti nikakvih problema. Vista jako dobro radi na 2 GB RAM-a. Nisam siguran imaš RAM-ove 2x1 GB ili 1x2 GB?! To te pitam radi Dual Channela? Memorija puno brže i efikasnije radi ako je u Dual Channelu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:36 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Imam 2x1 gb DDR2 KINGMAX 800 MHZ,znači neče bit problema,i da,jel ima razlike u izgledu ultimate i bussines?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:39 (big_guy).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra veče kaj se peče? Namigiva

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

dobra veče kaj se peče? Namigiva

..gige i ramovi na nagloNamigiva

moljac
17 godina
big_guy kaže...

Imam 2x1 gb DDR2 KINGMAX 800 MHZ,znači neče bit problema,i da,jel ima razlike u izgledu ultimate i bussines?

E onda su vjerojatno već u Dual Channelu. Ma nemaj bruge za memoriju. Samo novi disk ti je gotovo neophodan. Međutim, diskovi su sad prilično jeftini. Ja sam si naručio (očekujem ga sutra) WD 500 GB Blue (WD5000AAKS) za 347 kuna.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice