Odo i ja, ZzZZ!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa jel ti se svidja?
ne patim za time kada gledam pet minuta dnevo. dobro jutro svima a sada ode i ja.
Ej nespavalice. Samo da se kratko obratim. Moram malo učiti, pogledati neki film pa vam se vratim. Vidimo se kasnije!
Baj d vej.. Čini se da sam prvi večeras!
Pozdrav!Uranio si malo!
bok ljudi
koja je razlika u napajanju (u kablu od napajanja)...na jednom piše PCI Express a na drugom 8PCI Express... oba su 6 pinska...
Pozdrav!Uranio si malo!
Hehe... Jesam jednu minutu! Ma ne bih uranio nego vidim da je u Bircu već aktivan LOCK pa sam morao prvi načeti temu večeras ovdje. Planiram pogledati Troju večeras. Nisam ju nikada odgledao u cijelosti pa bi mogao večeras!
Evo i mene. Danas uzeo stanku od učenja - imao Star trek maraton koji će trajati dok mi danas oči ne otpadnu
Dobra vecer ljudi.....sta se radi kod mene ovdje nevrijeme cijeli dan na kompu sto i nije lose
Pozdrav!Uranio si malo!
Hehe... Jesam jednu minutu! Ma ne bih uranio nego vidim da je u Bircu već aktivan LOCK pa sam morao prvi načeti temu večeras ovdje. Planiram pogledati Troju večeras. Nisam ju nikada odgledao u cijelosti pa bi mogao večeras!
Pogledaj - ok je film. Ja taman sastavljam listu "must see" SF serija i filmova. Vjerojatno će se naći i dosta onih filmova koje već znam napamet.
Ja bio veceras mogao pogledati The Curious Case Of Benjamin Button.
Sudeci po kritikama imam sta dobroga i gledat preko 2 sata.Da li je tko gledao ovaj film?
Bok ljudi,možete reći po čemu je vista ultimate drugčija od bussines?
Evo i mene. Danas uzeo stanku od učenja - imao Star trek maraton koji će trajati dok mi danas oči ne otpadnu
Hehe... Meni u utorak dva ispita, a ja još nisam ni pogledao gradivo. Trenutno se nagonim malo prelistati "Politiku okoliša" ali me 6-stranična skripta mori!
Hehe... Što bi tek bilo da je od 400-500 stranica!
Hehe... Meni u utorak dva ispita, a ja još nisam ni pogledao gradivo. Trenutno se nagonim malo prelistati "Politiku okoliša" ali me 6-stranična skripta mori!
Ja slijedeći tjedan 3 kolokvija, 4 programska zadatka i nadoknađivanje 3 laboratorijse vježbe uz pripadno ispitivanje. Obožavam organizaciju na mom faksu. Trebala mi je poduža stanka - inače bi mi glava eksplodirala
Ja slijedeći tjedan 3 kolokvija, 4 programska zadatka i nadoknađivanje 3 laboratorijse vježbe uz pripadno ispitivanje. Obožavam organizaciju na mom faksu. Trebala mi je poduža stanka - inače bi mi glava eksplodirala
Ček, na kojem si ti faxu? FOI ili???
večer, završia sa trbušnjacima... šta se radi??
Tehnički faks u Rijeci. I seljaci se malo preračunali - odgađali nam neke stvari i onda došli ovi blagdani. Sada su ima 2 neradna četvrtka i ponedjeljak krivi za sve - idioti.
Kak ste zadovoljni sa vistom vi koji imate?
Tehnički faks u Rijeci. I seljaci se malo preračunali - odgađali nam neke stvari i onda došli ovi blagdani. Sada su ima 2 neradna četvrtka i ponedjeljak krivi za sve - idioti.
e pa mene moj nije vidia 2 mis, a i neće do novih upisa... jel netko zna kad su......
Hehe... Ma to je sve mila majka kako su kod nas u Mostaru organizirali ispite. Sve su nam ispite zbili u dva dana. Tako sam prošli utorak imao tri, a sad u utorak imam još tri.
@ big_guy ...ja imam Ultimate Vistu (Piratsku doduše samo psssst! Nemoj reći nikome! ) i jako sam zadovoljan. Nemam s njom nikakvih problema i preporučio bih je svakome tko ima pristojno računalo. I ja sam se prije instalacije dvoumio između Ultimate i Businnes verzije. Odabrao sam Ultimate premda sad mislim da sam trebao Businnes. Ona je oslobođena nekih, po meni bespotrebnih stvari (poput igrica) pa nije ni ta verzija loš odabir.
Kak ste zadovoljni sa vistom vi koji imate?
Nikakvih prituzbi nemam,zasad!
Jel moj pc dobar za vistu i koliko je dobar za nju,i koliko vam gb zauzima na hdd-u?
Jel moj pc dobar za vistu i koliko je dobar za nju?
U odnosu na moj PC imaš dosta bolji procesor i grafičku karticu. Međutim, imaš manji disk i manje RAM-a. Po meni je najveći problem Viste što zauzima previše prostora na disku. Trenutno imam 120 GB HDD ali mi je postao pretijesan zbog Viste.
Kod mene je ocjena u Visti 5.0. Vjerujem da će kod tebe biti i viša (zbog grafike i procesora) ali bih ti preporučio više RAM-a i veći disk!
EDIT:
Kod mene sama mapa Windows (bez Program filesa) zauzima 12 GB.
Jel moj pc dobar za vistu i koliko je dobar za nju?
U odnosu na moj PC imaš dosta bolji procesor i grafičku karticu. Međutim, imaš manji disk i manje RAM-a. Po meni je najveći problem Viste što zauzima previše prostora na disku. Trenutno imam 120 GB HDD ali mi je postao pretijesan zbog Viste.
Kod mene je ocjena u Visti 5.0. Vjerujem da će kod tebe biti i viša (zbog grafike i procesora) ali bih ti preporučio više RAM-a i veći disk!
A hoće bit kakvih problema s mojih 2 gb rama,za disk znam da moram uzet novi!
Ma neće biti nikakvih problema. Vista jako dobro radi na 2 GB RAM-a. Nisam siguran imaš RAM-ove 2x1 GB ili 1x2 GB?! To te pitam radi Dual Channela? Memorija puno brže i efikasnije radi ako je u Dual Channelu.
Imam 2x1 gb DDR2 KINGMAX 800 MHZ,znači neče bit problema,i da,jel ima razlike u izgledu ultimate i bussines?
dobra veče kaj se peče?
dobra veče kaj se peče?
..gige i ramovi na naglo
Imam 2x1 gb DDR2 KINGMAX 800 MHZ,znači neče bit problema,i da,jel ima razlike u izgledu ultimate i bussines?
E onda su vjerojatno već u Dual Channelu. Ma nemaj bruge za memoriju. Samo novi disk ti je gotovo neophodan. Međutim, diskovi su sad prilično jeftini. Ja sam si naručio (očekujem ga sutra) WD 500 GB Blue (WD5000AAKS) za 347 kuna.