Nemojte modovima reći Naša mala tajna
Grrrrrr... 12sati učenja and still counting...
EDIT: Stavio ovaj link jer sam vidio neku raspravu o Star Treku... Ispalo da je to bilo prije o-ho-ho vremena... Out-of-date sam
Nemojte modovima reći Naša mala tajna
Grrrrrr... 12sati učenja and still counting...
EDIT: Stavio ovaj link jer sam vidio neku raspravu o Star Treku... Ispalo da je to bilo prije o-ho-ho vremena... Out-of-date sam
Hehe... Ja evo gledam kakav ću si procesor kupiti do jeseni. Ovi me Phenomi II x3 i x4 interesiraju samo je pitanje hoću li biti financijski raspoložen za njih.
U najgorem slučaju bi mi u kućište mogao sletjeti kakav Phenom II x2.
Phenom II 720 X3 je sasvim uredu, ali isto je oko 1000 kuna
Vecer nespavalice. Evo ja bacio malo oko na Mariah Carey.
Phenom II 720 X3 je sasvim uredu, ali isto je oko 1000 kuna
Za sada mi je glavni favorit Phenom II 550 x2 BE ali ima još vremena do te kupnje. Dok ja prikupim novce za njega taman će i ovi x3 i x4 pojeftiniti.
EDIT:
Ivo, nije loše baciti pogled na Mariah. Dobro se ona još uvijek drži!
Evo Ivo riješio sam Crossfire i sada radi kao švicarski sat. Matična ide na 4 pinskom bez po muke (Raptoxx napajanje)
Dobro je obdaren...
@cro_blue :Lako onda tebi ,ja sam gledal za nekaj jače od q6600 ,ali su cijene way out of reach za mene. A za nešto normalnije moral bi mijenjat sve živo - recimo za neki i7 mi treba i nova ploča i memorija!
Ivo, nije loše baciti pogled na Mariah. Dobro se ona još uvijek drži!
Uf onako utegnuta....mmmmm.
Evo Ivo riješio sam Crossfire i sada radi kao švicarski sat. Matična ide na 4 pinskom bez po muke (Raptoxx napajanje)
Fala k...u.Ja bi vec bacio kroz prozor i komp i sebe.
Dobro je obdaren...
@cro_blue :Lako onda tebi ,ja sam gledal za nekaj jače od q6600 ,ali su cijene way out of reach za mene. A za nešto normalnije moral bi mijenjat sve živo - recimo za neki i7 mi treba i nova ploča i memorija!
Ma niti sam ja nešto zahtjevan korisnik, a niti si mogu priuštiti neku extra jaku strojku. Ovako pomalo maštam i nadograđujem postojeću konfiguraciju. Premda me i ona za sada služi jako dobro.
Mislim da ce i moja konfa u oglas ubrzo.
Hehe to sam i ja danas rekao na sav glas. Na 19" imam malo puno previše FPS-ova (60-70 u Crysisu pod very high), a na plazmi imam taman oko 35-45 (isto Crysis na Very high)
gledam Zvezde Granda finale,pozdrav svima
Mislim da ce i moja konfa u oglas ubrzo.
Meni samo treba tvoj procesor i to je to
I diskovi jer mi je premalo ovo moje
Ma ne žalim se ni ja ,stroj radi ,samo isto pomalo pokušavam držat korak. Našel sam jeftino ASUS P5Q3 ,to ću sad sigurno uzet ,memoriju sam prošli mjesec kupil za 600 kn 4 GB, samo sad gledal cijene procesora i boli glava!
Da malo skrenem pozornost s komponenti...
Jel napokon izašao taj All Language SP2 za Vistu!? Kome god kažem da mi je na kompu Vista SP1 čudno me pogleda... U očima im vidiš da te žele pitati što nemaš SP2!?
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=7217
kakav iritantan smijeh..
počinje boks na novoj..
Ovo je samo five language standalone pack... Grrr... Ne znam što čekaju!? Očito znaju da ću za 10-ak dana instalirati 7-icu x64 pa računaju da radi mene samog ne trebaju praviti All Language verziju SP-a.
Nema ništa drugo. J... ga! Jedino solo za x86 ili x64.
Idem malo gledat TV. Ljudi ,vozdra do kasnije.
evo pogleda the spirit, onako glediv....svi nešto kupuju prodaju, a jbti ja moram sebi platit
vozačku a to je priko 7k kn, e da je to ubacit u jednu konfu.........
evo pogleda the spirit, onako glediv....svi nešto kupuju prodaju, a jbti ja moram sebi platit
Hehe... Bolje ti je sredi tu vozačku, a za novu konfu će Bog već providjeti. I meni je jedno vrijeme padalo na pamet da položim vozački ispit za kamion i autobus ali kad sam vidio cijene odmah mi je takva ideja isparila iz glave!
Hehe... Bolje ti je sredi tu vozačku, a za novu konfu će Bog već providjeti. I meni je jedno vrijeme padalo na pamet da položim vozački ispit za kamion i autobus ali kad sam vidio cijene odmah mi je takva ideja isparila iz glave!
a šta ću, već imam 4k kn, sad tribam čekat plaću 3840kn i onda imam za vozačku...
a vidite ovo koja sramota kalinić ma nebi mi on ora loze, a ne za te pare igra, stvarno tragedija.......
Bok svima kaj se dela veceras kaj je na rasporedu korisno nekaj ili samo luftanje onak usput!?
Bok svima kaj se dela veceras kaj je na rasporedu korisno nekaj ili samo luftanje onak usput!?
Evo očekivam da se ekipa iskupi. Dok sam vas čekao usput sam "bacio" jednu vožnju na dobroj staroj ToCA 3 s nekakvim Renaultčićem.
EDIT:
Vidim da večeras nema vele gužve u Nespavalicama pa odoh pogledati nekakav film. Vratim se nakon njega ako ne budem pospan!
Vidimo se!
Koja pustoš
Evo opet mene. Slozio od 2 Samsunga E-250 jedan ispravan.
Vecer, nije valjda da netko spava?
Bravo Ivo!
Vecer Borg. Evo skinite ovo pa procitajte. Sex biseri.
Evo opet mene. Slozio od 2 Samsunga E-250 jedan ispravan.
heh imao sam ja taj mobitel pa ga prodao i jos dodao malo novaca i kupio k800i sad cu prodat k800i i kupit lg cookie
150 poruka jeej :D
Nespava se, iako bi mogao polako
Pa fino, barem imaš jedan mobitel koji radi