ojla lumeni
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zjevvvvvvvvv
zjevvvvvvvvv
uletit će ti nekaj u usta ne zjevaj toliko
Da, sisa xD
Da, sisa xD
e toliko baš nemoš zinut
e toliko baš nemoš zinut
A što ako je mala? xD
e toliko baš nemoš zinut
A što ako je mala? xD
onda zijevaš na nešt drugo a ne sisu
Nikako :)
Što ste svi tako kulturni tu?
Može nam se.
Večer svima.
Nikako :)
Nebi ti bilo prvi puta da zamijeniš sise za nešt drugo
to se samo tako čini a ispod šanka sodoma i gomora
Ko da ti znaš što su sise
Da, sisa xD
Bok svim nehrkalicama, ne sisuraj tolko jer tu ima i maloljetnih kolko ja znam jel.
Eto nasi mladi tenisaci su pomeli pod s konkurencijom na Juniorskom US Open e to se zove ogroman uspjeh na kubik.
Ko da ti znaš što su sise
Nečem nasjest na tu provokaciju. Ja kažem da znam jako dobro, ti tražiš sliku da provjeriš il ne vjeruješ...not gonna happen.
Da, sisa xD
Bok svim nehrkalicama, ne sisuraj tolko jer tu ima i maloljetnih kolko ja znam jel.
Eto nasi mladi tenisaci su pomeli pod s konkurencijom na Juniorskom US Open e to se zove ogroman uspjeh na kubik.
http://www.vecernji.hr/sport/tenis/povijesni-dan-naseg-tenisa-coric-konjuh-osvojili-juniorski-us-open-clanak-610412
Maloljetnici već spavaju, škola sutra. Tu smo samo mi penzići.
Je, zanimljivo juniorni su odlični a kad dođu u seniore samo nestanu.
Nečem nasjest na tu provokaciju. Ja kažem da znam jako dobro, ti tražiš sliku da provjeriš il ne vjeruješ...not gonna happen.
Ja? Ma neeee...
Neda mi cura da gledam tuđe sise
Ja? Ma neeee...
Neda mi cura da gledam tuđe sise
Jeeeee jeeee narast će ti nos od muljanja(i mislim na nos a ne ponos) ko da bi ti bilo prvi put
Jeeeee jeeee narast će ti nos od muljanja(i mislim na nos a ne ponos) ko da bi ti bilo prvi put
Al ozbiljno neda mi...već me mrko gleda
@XX: pusti ju k vragu, jučer se pravila pametna pa ju je danas uštekalo. Sad samo podhebava.
Al ozbiljno neda mi...već me mrko gleda
Samo te gleda? budi sretan ja bi te već davno opalila
@XX: pusti ju k vragu, jučer se pravila pametna pa ju je danas uštekalo. Sad samo podhebava.
pa kad ništ drugo ni nemogu osim podhebavat
Sad samo podhebava.
Standardno ženski xD
Mi se volimo, nema tu šamaranja
Tek ti je sada došlo iz dupeta u glavu. Jučer si mogla puno toga.....
Standardno ženski xD
Neka ide okopavati one gredice, bit će joj bolje i napraviti će barem nešto korisno.
Sad samo podhebava.
Standardno ženski xD
Mi se volimo, nema tu šamaranja
nikakvog? ziiiijeeeev...postoji šamaranje i "šamaranje" ovo drugo je veoma zanimljivo i zabavno
nikakvog? ziiiijeeeev...postoji šamaranje i "šamaranje" ovo drugo je veoma zanimljivo i zabavno
Ti si mučki provokator...
Tek ti je sada došlo iz dupeta u glavu. Jučer si mogla puno toga.....
Standardno ženski xD
Neka ide okopavati one gredice, bit će joj bolje i napraviti će barem nešto korisno.
Šta'š kasno palim.
Umjesto da provociraš mogao si se ponudit da pomogneš dami u nevolji i ti okopaš...cccc sve vas moram učit
Ti si mučki provokator...
Hehe naravno...bar je neko skužio
Šta'š kasno palim.
Umjesto da provociraš mogao si se ponudit da pomogneš dami u nevolji i ti okopaš...cccc sve vas moram učit
Da, baš. Jada okopavam a ti po birtiji tamaniš ko termit. Treba tebe poslati na 7-dnevno hlađenje.
Da, baš. Jada okopavam a ti po birtiji tamaniš ko termit. Treba tebe poslati na 7-dnevno hlađenje.
Minimum 14 :)
Šta'š kasno palim.
Et na opet bi on mene u Sibir. Baš me zanima koji bi razlog naveo: "trola više od mene"
Evo ispunit ću ti želju...idem se četveronoške odvuć na spavanje pa možeš ispraznit sve preostale flašice koje si tako vješto sakrio od mene
Bem ti miša i čepove si slistila. Nema ništa, suhi smo ko barut, možemo slobodno ključ u bravu.