Dok sam ja malo surfao vi ste se napricali i otisli spat.A htio sam pitat zna li netko od kad sutra radi Bauhaus trebam nekaj materijala?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

šta mislite o ovome hdd-u.....
šta mislite o ovome hdd-u.....
Hvala seneka.Gledao sam nekaj ali nisam bio vidio prije.Castim kavom ujutro u bircu...
jeftinije mu je ono gore.
edit: eksterno kuciste ima svoje napajanje
http://www.zagrebinfo.net/zagreb/trgovine/trgovacki_centri/bauhaus_jankomir..ma jedva sam stavio link,nevjerovatno
ne radi u msn-u prije radio je. kada sninam sve je ok
jeftinije mu je ono gore.
edit: eksterno kuciste ima svoje napajanje
Idem klinca otjerat spat pa probat malo ubit oko,Valja ujutro ispit kavu sa vama,pa malo radit...
Dobra večer!!!Evo mene malo slušam muziku i surfam...Čega ima?
Znate di ima nekih jako dobrih slika za desktop?
kako mogu igrat PES 08 preko neta...preko kog programcica....rijec je pro evolution socceru 2008
pozdrav svima,ode ja gledat TV
večer svima
jaoo
da znate kaj sam u ponoć radil sa curom kod šumarka...
kad vam velim, budete se smijali
ja i cura smo odnijeli kobasice i mlijeko...i nahranili nekog peseka lutalicu...prije mso ga vidjeli i bilo nam ga je žao, pa smo mu odnijeli nek si pojede
kako je jadnik sav preplašen...negdje su ga tukli i maltretirali, trebalo je više minuta da ga pridobijem na kobase...bogec...ja ga zovem a on počne cvilit
na kraju je došel i sve pojel, a mlijeko popil
hehe
sad mi je lakše kad znam da je svijet olakšan za jednu patnju...
dogovoril sam se s curom da ga bumo hranili sve dok bude tamo...
baš mi ga je žal...
gledam, kad bi svi nekaj slično napravili, prema bilo komu/čemu samo jednom mjesečno, svijet bi bio 50% ljepši/bolji, a ništa vas ne bi koštalo osim par minuta vremena...a puno bi značilo
pozz pod.
necu jos moddat kuciste, drzim otvoreno vecinom :D
edit: pozz doxy. svaka cast