jos malo pa 600.
EDIT: Sretna 600- ta!
jos malo pa 600.
EDIT: Sretna 600- ta!
evo ga i 600str...zakon....LOL
tako do 1000 i onda smo mirni!
Evo završio sam sa uređivanjem mog foto-foruma, pa ću vam sutra dati link da ga posjetite
Evo i moj doprinos jednim postom da se primaknemo "tauzendki"!
Dobro barca uvali dva komada.. više nije tako ni zanimljivo gledati... pobjeđuju 99% :D
utakmica gleda
Žao mi je Uniteda ali s ovakvom igrom nisu više ni zaslužili. Barci i njenim navijačima iskrene čestitke! Zasluženo osvojen naslov!
A večeras opet na DS9...
BTW
Ona Ezri Dax nije za baciti premda nije Jadziji ni do koljena!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ma španjolci su mi od Engleza draži 100 puta.
Barcaaaaaaa rulez.... xD
Neka su ih pobijedili...
I da... koristi li netko od vas onaj PC Tools Antivirus? Kakva su iskustva? Kakav je program?
utakmica gleda
Ne mogu vjerovati da još postoje ljudi koji nisu gledali Enterprise!
Što se tiče Galactice, u početku mi se sviđala ali su kasnije zaje*** seriju totalka.
Džabe mi pisat u drugim temama ovdje je sva aktivnost:
Pucajte mi dobar model nekog mid-class fotića (do 3000kn).Za slobodno vrijeme(vrlo je bitno da ima dobro podešen ISO i da ne pravi puno šuma.)
ajme tarapane na ikariamu
ratujem sam protiv petorice...svi skupa su oko 20 put ajači od mene...
hahaha
a nemogu mi zasad ništa, taktika ih ne lsuži...
bit će gadna noć danas
kaj ima kod vas?
Ja Enterprise gledao samo na KabelEins, dakle na njemačkom jeziku.. bez titlova...nisam baš sve mogao razumjeti ali jesam većinu toga... xD
Pucajte mi dobar model nekog mid-class fotića (do 3000kn).Za slobodno vrijeme(vrlo je bitno da ima dobro podešen ISO i da ne pravi puno šuma.)
Ja sam prije mjesec dana pogledao cijeli DS9, sada trenutno gledam Voyager a ni enterprise nisam do kraja pogledao, stao sam tamo kada
Archer ganja one genetički poboljšane ljude po klingonskom carstvu
Ja sam prije mjesec dana pogledao cijeli DS9, sada trenutno gledam Voyager a ni enterprise nisam do kraja pogledao, stao sam tamo kada
Archer ganja one genetički poboljšane ljude po klingonskom carstvu
Oly_E3 je gotov taj tvoj forum?
Ja Enterprise gledao samo na KabelEins, dakle na njemačkom jeziku.. bez titlova...nisam baš sve mogao razumjeti ali jesam većinu toga... xD