E ljudi kad sam sad tu, kaj mi se bolje isplati kupiti
INTEL Core i5 2320 BOX, s. 1155, 3.00GHz
iilii
AMD FX X8 8120 BOX, s. AM3+, 3.1/4.0GHz
i5
iilii
i5
iilii
i5
kolko bi išlo najviše da ga clockam? I dal bi trebo odma neki cooler kupiti za njega pošto namjeravam kupiti malo bolje kučište za 600 kuna sa dobrim protokom zraka 
kolko bi išlo najviše da ga clockam? I dal bi trebo odma neki cooler kupiti za njega pošto namjeravam kupiti malo bolje kučište za 600 kuna sa dobrim protokom zraka 
On se nemože clockati.
On se nemože clockati.
Zbog čega :O
Onda bolje da kupim amd koji ide do 4.0 i dalje.
Zbog čega :O
Onda bolje da kupim amd koji ide do 4.0 i dalje.
Da, ali taj AMD sa takvim overclockom troši previše struje i potreban mu je skuplji hladnjak. Dovoljan ti je ovaj i5 vjeruj mi. Možeš stock hladnjak ili neki drugi čisto radi izgleda.
Hvala to mi je nešto pričao čovjek u trgovini ali ga nisam skužio , pošto se ne kužim baš u intelove procesore, a koji bi mi se najbolje isplatio do kakvih 1600 kn pošto radim malo jači komp a 1800 za i7 mi je nekako previše 1600 najviše bih dao? P.s da se može clockati
Nije problem struje pošto mislim staviti 550 wati nutra, a tih 200 kn bi kupio neki hladnjak pošto je tolika razlika u cijeni amd i intela
Dvoumim se jako...
Spammeri ja svakom dajem po 100 hiljada eura jer sam tako moćan i sposoban
On se nemože clockati.
Odkud ti to.Može se klokati samo što je ograničeno na primjer iako je množitelj zaključan uvijek imaš FSB i BCLK.Čujem da neki 2500 idu i do 4.1 ako imaš sreće.
Odkud ti to.Može se klokati samo što je ograničeno na primjer iako je množitelj zaključan uvijek imaš FSB i BCLK.Čujem da neki 2500 idu i do 4.1 ako imaš sreće.
Ako ti to smatraš clockanjem, ja sebe smatram Isusovim magarcem.
Ako ti to smatraš clockanjem, ja sebe smatram Isusovim magarcem.
Marko dezinformiras ljude, taj i5 kao i ostali non K i5 procesori ima djelomicno otkljucan mnozitelj, dakle od primjerka do primjerka idu putem mnozitelja do 3.8GHZ sa svim jezgrama.Putem BCLK se tu jos da izvuci kakvih 100MHZ.
Marko dezinformiras ljude, taj i5 kao i ostali non K i5 procesori ima djelomicno otkljucan mnozitelj, dakle od primjerka do primjerka idu putem mnozitelja do 3.8GHZ sa svim jezgrama.Putem BCLK se tu jos da izvuci kakvih 100MHZ.
Ante a baš si neki clocker, ja sam mislia da ti svjetske rekorde hvataš, kad ono...
Ja sam ima Athlon II X4, množitelj mu je zaključan, ali sam uspia uzvući nekih 3.4GHz. Ipak nije ti to bogzna kakav overclock. Pogotovo za razliku od ''k'' procesora.
Propusi tesko idu vise od 3.6GHZ za razliku od Deneba tako da to nije cudno.Sto se tice K procesora od Intela, naravno da idu visoko i da je tih 3.8-3.9GHZ malo ali je ipak pomak, zato nemoj dezinformirati ljude.
Vecer
Tko to popusi lud je covjek.
Propusi tesko idu vise od 3.6GHZ za razliku od Deneba tako da to nije cudno.Sto se tice K procesora od Intela, naravno da idu visoko i da je tih 3.8-3.9GHZ malo ali je ipak pomak, zato nemoj dezinformirati ljude.
Da, ali nemoj to uzimati sa rezervom. Sigurno razliku neće osjetiti u normalnom radu.
Ante a baš si neki clocker, ja sam mislia da ti svjetske rekorde hvataš, kad ono...
Ja sam ima Athlon II X4, množitelj mu je zaključan, ali sam uspia uzvući nekih 3.4GHz. Ipak nije ti to bogzna kakav overclock. Pogotovo za razliku od ''k'' procesora.
Evo pogledaj ovo http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=346424 lik sa non k povukao do 4.2 na dobroj matičnoj.Dok svi znamo da sa 2500k 4.5+ trebaš imati dobar primjerak.Non k i k sve ovisi o primjerku.
Osjetiti ce se u zahtjevnijim aplikacijama koje koriste samo CPU snagu, u ostalome jako malo.No to nije bitno, hocu reci da si bio u krivu.
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Ima, Laku noć :)
Evo pogledaj ovo http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=346424 lik sa non k povukao do 4.2 na dobroj matičnoj.Dok svi znamo da sa 2500k 4.5+ trebaš imati dobar primjerak.Non k i k sve ovisi o primjerku.
Osjetiti ce se u zahtjevnijim aplikacijama koje koriste samo CPU snagu, u ostalome jako malo.No to nije bitno, hocu reci da si bio u krivu.
Sve 5 dečki, bez svađa i ljutnje. Samo znajte da je rijedak primjerak non-k procesora koji će povući do 4GHz, ali što kažete da se može clockati u pravu ste.
Ali bih se ja sigurno protegao do jednog i5 2500k jer sam takav da nemogu bez clockanja.
Vecer
Bok svim nehrkalicama, to je Fotošoptatatatirano bez greške teški fejkovski na kubik fučkaj ga.

Ali bih se ja sigurno protegao do jednog i5 2500k jer sam takav da nemogu bez clockanja.
Sve OK.Ja bi se također protegao do k jer nije puno skuplji a clock je lakši.Nemoj se ništa uvrijediti ovo je forum i zato i postoji da bi ljudi tu raspravljali baš kao po uzoru na rimski.
Cisto zaebancija nist vise, nije ni cilj da netko popusi
Cisto zaebancija nist vise, nije ni cilj da netko popusi
Kako to napraviš zar prvo uzmeš onu kapaljku da vidiš koja je RGB pa onda upišeš preko istog fonta.Baš me zanima kako si to napravio.
Kako to napraviš zar prvo uzmeš onu kapaljku da vidiš koja je RGB pa onda upišeš preko istog fonta.Baš me zanima kako si to napravio.
Ma samo promjenis dio elementa u browseru i lupis print screen, sve drugo je prevelika procedura
Ma samo promjenis dio elementa u browseru i lupis print screen, sve drugo je prevelika procedura
Ovako.
Laku noć luzeri 
Iiii večer ljudi.
Edit: Pazi ovo, danas sam tačno 22 mjeseca na forumu :D