Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.249.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
odjavljen
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
crni pauk kaže...

E ljudi kad sam sad tu, kaj mi se bolje isplati kupiti

INTEL Core i5 2320 BOX, s. 1155, 3.00GHz

iilii

AMD FX X8 8120 BOX, s. AM3+, 3.1/4.0GHz

i5

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
16 godina
MARKOZD15 kaže...
crni pauk kaže...

E ljudi kad sam sad tu, kaj mi se bolje isplati kupiti

INTEL Core i5 2320 BOX, s. 1155, 3.00GHz

iilii

AMD FX X8 8120 BOX, s. AM3+, 3.1/4.0GHz

i5

kolko bi išlo najviše da ga clockam? I dal bi trebo odma neki cooler kupiti za njega pošto namjeravam kupiti malo bolje kučište za 600 kuna sa dobrim protokom zraka {#}

Škotska - Viski Rusija - Votka Mexico - Tequila Njemačka - Jagermeister Zagorje - Vino, rakija, višnjevac, viski, jagermeister, tequila, votka, bambus......
15 godina
odjavljen
crni pauk kaže...

kolko bi išlo najviše da ga clockam? I dal bi trebo odma neki cooler kupiti za njega pošto namjeravam kupiti malo bolje kučište za 600 kuna sa dobrim protokom zraka {#}

On se nemože clockati.

16 godina
MARKOZD15 kaže...
crni pauk kaže...

On se nemože clockati.

Zbog čega :O 

Onda bolje da kupim amd koji ide do 4.0 i dalje.

Škotska - Viski Rusija - Votka Mexico - Tequila Njemačka - Jagermeister Zagorje - Vino, rakija, višnjevac, viski, jagermeister, tequila, votka, bambus......
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)
Samo SB Intel procesori sa oznakom K na kraju se mogu clockat , npr i5 2500k se može clockat, dok taj tvoj ne može :/
... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
15 godina
odjavljen
crni pauk kaže...

Zbog čega :O 

Onda bolje da kupim amd koji ide do 4.0 i dalje.

Da, ali taj AMD sa takvim overclockom troši previše struje i potreban mu je skuplji hladnjak. Dovoljan ti je ovaj i5 vjeruj mi. Možeš stock hladnjak ili neki drugi čisto radi izgleda.

16 godina
mstaglicic kaže...
Samo SB Intel procesori sa oznakom K na kraju se mogu clockat , npr i5 2500k se može clockat, dok taj tvoj ne može :/

Hvala to mi je nešto pričao čovjek u trgovini ali ga nisam skužio , pošto se ne kužim baš u intelove procesore, a koji bi mi se najbolje isplatio do kakvih 1600 kn pošto radim malo jači komp a 1800 za i7 mi je nekako previše 1600 najviše bih dao? P.s da se može clockati 

Nije problem struje pošto mislim staviti 550 wati nutra, a tih 200 kn bi kupio neki hladnjak pošto je tolika razlika u cijeni amd i intela

Dvoumim se jako... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 23:22 (crni pauk).
16 godina
neaktivan

Spammeri ja svakom dajem po 100 hiljada eura jer sam tako moćan i sposoban

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 23:25 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
Najbolje ti je uzet i5 2500k za 1700 i nešto sitno u ADM-a . To je mrcina od CPU-a , kloka se ludo i najisplativiji je.
... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

On se nemože clockati.

Odkud ti to.Može se klokati samo što je ograničeno na primjer iako je množitelj zaključan uvijek imaš FSB i BCLK.Čujem da neki 2500 idu i do 4.1 ako imaš sreće.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

Odkud ti to.Može se klokati samo što je ograničeno na primjer iako je množitelj zaključan uvijek imaš FSB i BCLK.Čujem da neki 2500 idu i do 4.1 ako imaš sreće.

Ako ti to smatraš clockanjem, ja sebe smatram Isusovim magarcem.

14 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Ako ti to smatraš clockanjem, ja sebe smatram Isusovim magarcem.

Marko dezinformiras ljude, taj i5 kao i ostali non K i5 procesori ima djelomicno otkljucan mnozitelj, dakle od primjerka do primjerka idu putem mnozitelja do 3.8GHZ sa svim jezgrama.Putem BCLK se tu jos da izvuci kakvih 100MHZ.

clock2much
15 godina
odjavljen
Vegeta kaže...

Marko dezinformiras ljude, taj i5 kao i ostali non K i5 procesori ima djelomicno otkljucan mnozitelj, dakle od primjerka do primjerka idu putem mnozitelja do 3.8GHZ sa svim jezgrama.Putem BCLK se tu jos da izvuci kakvih 100MHZ.

Ante a baš si neki clocker, ja sam mislia da ti svjetske rekorde hvataš, kad ono...

Ja sam ima Athlon II X4, množitelj mu je zaključan, ali sam uspia uzvući nekih 3.4GHz. Ipak nije ti to bogzna kakav overclock. Pogotovo za razliku od ''k'' procesora.

14 godina
protjeran

Propusi tesko idu vise od 3.6GHZ za razliku od Deneba tako da to nije cudno.Sto se tice K procesora od Intela, naravno da idu visoko i da je tih 3.8-3.9GHZ malo ali je ipak pomak, zato nemoj dezinformirati ljude.

clock2much
16 godina
neaktivan

Vecer{#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
14 godina
protjeran
Ivan 992 kaže...

Vecer{#}

Tko to popusi lud je covjek.

clock2much
15 godina
odjavljen
Vegeta kaže...

Propusi tesko idu vise od 3.6GHZ za razliku od Deneba tako da to nije cudno.Sto se tice K procesora od Intela, naravno da idu visoko i da je tih 3.8-3.9GHZ malo ali je ipak pomak, zato nemoj dezinformirati ljude.

Da, ali nemoj to uzimati sa rezervom. Sigurno razliku neće osjetiti u normalnom radu.

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Vegeta kaže...

Ante a baš si neki clocker, ja sam mislia da ti svjetske rekorde hvataš, kad ono...

Ja sam ima Athlon II X4, množitelj mu je zaključan, ali sam uspia uzvući nekih 3.4GHz. Ipak nije ti to bogzna kakav overclock. Pogotovo za razliku od ''k'' procesora.

Evo pogledaj ovo http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=346424 lik sa non k povukao do 4.2 na dobroj matičnoj.Dok svi znamo da sa 2500k 4.5+ trebaš imati dobar primjerak.Non k i k sve ovisi o primjerku.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
protjeran

Osjetiti ce se u zahtjevnijim aplikacijama koje koriste samo CPU snagu, u ostalome jako malo.No to nije bitno, hocu reci da si bio u krivu.

clock2much
14 godina
neaktivan
Vecer. Ima budnih?
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
18 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Vecer. Ima budnih?

Ima, Laku noć :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

Evo pogledaj ovo http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=346424 lik sa non k povukao do 4.2 na dobroj matičnoj.Dok svi znamo da sa 2500k 4.5+ trebaš imati dobar primjerak.Non k i k sve ovisi o primjerku.

Vegeta kaže...

Osjetiti ce se u zahtjevnijim aplikacijama koje koriste samo CPU snagu, u ostalome jako malo.No to nije bitno, hocu reci da si bio u krivu.

Sve 5 dečki, bez svađa i ljutnje. Samo znajte da je rijedak primjerak non-k procesora koji će povući do 4GHz, ali što kažete da se može clockati u pravu ste.

Ali bih se ja sigurno protegao do jednog i5 2500k jer sam takav da nemogu bez clockanja.

18 godina
Ivan 992 kaže...

Vecer{#}

Bok svim nehrkalicama, to je Fotošoptatatatirano bez greške teški fejkovski na kubik fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ali bih se ja sigurno protegao do jednog i5 2500k jer sam takav da nemogu bez clockanja.

Sve OK.Ja bi se također protegao do k jer nije puno skuplji a clock je lakši.Nemoj se ništa uvrijediti ovo je forum i zato i postoji da bi ljudi tu raspravljali baš kao po uzoru na rimski.{#}

16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Cisto zaebancija nist vise, nije ni cilj da netko popusi{#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
14 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
Vegeta kaže...

Cisto zaebancija nist vise, nije ni cilj da netko popusi{#}

Kako to napraviš zar prvo uzmeš onu kapaljku da vidiš koja je RGB pa onda upišeš preko istog fonta.Baš me zanima kako si to napravio.

16 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Kako to napraviš zar prvo uzmeš onu kapaljku da vidiš koja je RGB pa onda upišeš preko istog fonta.Baš me zanima kako si to napravio.

Ma samo promjenis dio elementa u browseru i lupis print screen, sve drugo je prevelika procedura{#}

14 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
Ikarus01 kaže...

Ma samo promjenis dio elementa u browseru i lupis print screen, sve drugo je prevelika procedura{#}

Ovako.{#}

14 godina
neaktivan

Laku noć luzeri {#}

Vrt trokuta, najsjevernije drvo, 5 stopala južno.
15 godina
neaktivan

Iiii večer ljudi.

Edit: Pazi ovo, danas sam tačno 22 mjeseca na forumu :D

I'm not trying to be like the rest, I'll be on my own the best, this is just one test.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 22:18 (Aliser).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice