to je najbolji način :)
Još da je live verzija s Mišerićkom....
Bok svim nehrkalicama, a kaj ak se ta Miserička zblokira tam di ne treba i Restarta komp ili nekaj drugo kaj onda.
to je najbolji način :)
Još da je live verzija s Mišerićkom....
Bok svim nehrkalicama, a kaj ak se ta Miserička zblokira tam di ne treba i Restarta komp ili nekaj drugo kaj onda.
dobra večer svima
ne diraj mi Mišerićku
xD
Ma neću je dirati samo ću je malo popipati....
Ma dovodi do porasta temperature i tlaka...
Ma neću je dirati samo ću je malo popipati....
možeš samo da gledaš :)
možeš samo da gledaš :)
Kao i ti drugu blizanku....
ili ne
ili ne
win
ma s curama je lako...što manje obraćaš pažnju na njih to te više žele...čudna bića
ma s curama je lako...što manje obraćaš pažnju na njih to te više žele...čudna bića
Jednostavno je to za objasniti. Držim da je Pervanovo objašnjenje najbliže istini: "Nisu wasser dicht."
Narwals narwals swimming in the ocean causing a commotion coz they are so awesome
dobra večer svima
Bok i tebi čujem da nemaš člansku Iskaznicu Nehrkalica brzo to sredi nekak da ne bi bilo problema jel.
Ma to je neko Hakiral Google, ja bi za svaki slučaj formatiral Windowse da sam na tvom mjestu i gotovo preventive radi.
Večer!
Uf naporan dan danas. Pečenje laptopa (radi i najvjerojatnije će meni ostat) + složio jednu konfiguraciju.
ja od 9 ujutro u šumi u drvima, došo sam kući prije 10 minuta..i onda je tebi teško......
Sta ima ekipa?
Suksam previse vremena na Flight Simulatoru X :)
Sta ima ekipa?
Evo ja mišem iz kreveta preko on-screen keyboarda na lapu tipkam.
hladno je užasno...
jad i bijeda, svi spavaju...
dobra vecer :D
Večer svima...
Vecer narode, eno onaj troll Buldozer dobio crveni, bilo je i vrijeme..
večer ekipa. za*ebava me je*eni epson sx125, proklinjem dan kad sam se nagovorio da ga kupim. je*em i njih i njihove boje i to što neće radit kad jedne boje nema. kad sam glupan pa nisam hp-a opet bio uzeo
večer svima :)
LN narode, ode leci, jos samo 5 dana nastave :))))))))))))
LN narode, ode leci, jos samo 5 dana nastave :))))))))))))
Ti svaki dan o skoli -.-
Vecer svim nespavalicama.
Večer svima, kak ste :D
Pozzzz kaj radite ja pratio malo NFL sad odo nekaj popapat