IVO jel ovo vaš sponzor jer čovječe 6put da mi ta reklama izbacuje oču čitat temu ono ovo ee..
A jesi našo pravog pitat:)
Soryy moram nač neki program koji blokira te reklame;))
IVO jel ovo vaš sponzor jer čovječe 6put da mi ta reklama izbacuje oču čitat temu ono ovo ee..
A jesi našo pravog pitat:)
Soryy moram nač neki program koji blokira te reklame;))
Hmmmm prekrasna tema jer gledam lijep travnjak i korov bolje rečeno Nišššššš...
Bok svim nehrkalicama, kaj si naletil na Grabu dok si pretražival forum jel a u njoj samo Mulj fuckaj ga.

Ma di si Legendo stara šta ima???
Ivo, zašto mi nitko ne obriše stare oglase?
prijavio sam ih pa ništa...
ne radite to više ili se samo nikom neda?
Bok svim nehrkalicama, kaj si naletil na Grabu dok si pretražival forum jel a u njoj samo Mulj fuckaj ga.

Tu sam sjedim za kompom s Puškom,
jel sam primjetil da mi je neki forumski Suri Orao počvokal sve zvjezdice pa kad mi dođe na nišan past ce ko kruška u tren oka.

jel sam primjetil da mi je neki forumski Suri Orao počvokal sve zvjezdice pa kad mi dođe na nišan past ce ko kruška u tren oka.

prvih 11 na listi je pogubilo partizanke xD

Viddd stvarno nemaš zvjezdica tek sad primjetio hahahahaah mislim da će one bit dodjeljene meni Soryy
eeee

maknuli su njima zato xD
DA.
ima al lagano palim warp drive na destinaciju krevet
Ja odo leć.
Izgrizli me komarci.
Nema kruva od ovoga.
Laku noć.
laku noć *warp drive active*
OPEN!!!
večer :)
Večer svima.
drugi put radi sam večeru :D
A evo me natrag nisam ni primjetio koliko je sati.
za to vrijeme stigneš otić u trgovinu po namirnice i sam spremit 
za to vrijeme stigneš otić u trgovinu po namirnice i sam spremit 
I na kraju i pojesti, što je i najvažnije.
Uh kako sam nešto gladan a mrsko mi spremat klopu.
Dobro veče...
Pizza ti teka sad došla??? Imam preporuku za jednu od najboljih pizz-erija u Hrvatskoj zove se oro goro, isplati se prevalit nekoliko kilometara zbog te ukusne pizz-e ja sam probo salovonsku, margaritu i mješanu=perfekto.