a možeš me zvati kako ti paše.
dobro gameru
nije on gamer, on je gam0r
a možeš me zvati kako ti paše.
dobro gameru
nije on gamer, on je gam0r
DRM ti je generalni pojam za zaštitu koja preko kontrole od neke treće strane ti stavlja neko ograničenje.
npr.
Ubisoft ti kontrolira da li si spojen na internet, ako nisi ne možeš igrati AC2
Bioshock možeš instalirati samo 5 puta (ako ga nisi odjavio - barem je tako bilo), ako ti ga kreneš 6 put instalirati - server ti javlja da ne možeš itd.
To sam i mislio. Znači - DRM = zaštita. Znači, oni u Mafia 2 temi valjaju teške gluposti. Hvala
dobro gameru
Ne gamer, nVidia ga zovi.
dobro gameru
hebač
ne kužim
dobro gameru
hebač
de si kreso, puška te ubila, pa šta ima
de si kreso, puška te ubila, pa šta ima
LOL!
http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Driver-Detective.shtml
rekao bih ti ok ali mi te žao više,cijeli dan se mučiš sa tim driverima
JBT trebam se regat da skine driver...možda ima na "onim" stranicama
vidi krese jes digo nos
Šefe evo detaljno što je DRM.
DRM je zaštita koju koriste muškarci kako bi spriječili deblji minus na kreditnim karticama, znači žena joj ima pristup ali ne može trošit' i dizat'.
Kod njih je to pak sustav "GLEDA A NEDA". Mislim da je sad jasno.
vidi krese jes digo nos
Barem nema paučine na forumu...
de makni taj avatar pa vrati onu trebu
ne kužim
ni ja
DRM ti je generalni pojam za zaštitu koja preko kontrole od neke treće strane ti stavlja neko ograničenje.
npr.
Ubisoft ti kontrolira da li si spojen na internet, ako nisi ne možeš igrati AC2
Bioshock možeš instalirati samo 5 puta (ako ga nisi odjavio - barem je tako bilo), ako ti ga kreneš 6 put instalirati - server ti javlja da ne možeš itd.
To sam i mislio. Znači - DRM = zaštita. Znači, oni u Mafia 2 temi valjaju teške gluposti. Hvala
Baš i ne (sve zaštite nisu drm) - DRM naziv se najviše koristi kada neka treća strana traži pristup nekim tvojim podatcima za potvrdu npr. vertifikacija preko interneta.
Serial keyevi ti se ne smatraju DRM-om jer ne traže odobrenje od treće strane s nekog servera (samo traže od tebe s tvog računala). (Makar postoje i svakakva mišljenja po i tom pitanju i točnoj definiciji DRM-a)
Pa zar ne vidiš da ova ima 30x ljepše crte lica od one!? Za tilo ne znam, ali da je lijepa, jest. TAK JE!
...šalu na stranu, nema veze, neka baka Tak Je ostane još neko vrijeme. :)
vidi krese jes digo nos
znas ti da se kreso nije mogo slikati za putovnicu, nos mu bio prevelik, kako god nikako da stane sav na sliku, al bili su jednom uspjeli nekako, al se nije putovnica mogla zatvorit....
barem smo prije u avataru tvom uzivali, a sad ni u cemu :P
Pa zar ne vidiš da ova ima 30x ljepše crte lica od one!? Za tilo ne znam, ali da je lijepa, jest. TAK JE!
je, ima više crta po licu :D
opet ne kužim
može li mi netko dati link reklame
opet ne kužim
ne obracam se tebi, 4uckeru se obracam, prije je bar bila dobra riba na avataru, sad nemamo u cemu uzivati, a prije smo bar u njoj uzivali, ma joj
vidi krese jes digo nos
znas ti da se kreso nije mogo slikati za putovnicu, nos mu bio prevelik, kako god nikako da stane sav na sliku, al bili su jednom uspjeli nekako, al se nije putovnica mogla zatvorit....
ne obracam se tebi, 4uckeru se obracam, prije je bar bila dobra riba na avataru, sad nemamo u cemu uzivati, a prije smo bar u njoj uzivali, ma joj
onda njega kvotaj, ne mene.
Dobro, promijenio sam avatar "na bolje". Dosta je Kelly Brook sad malo ove ljepotice. ;)
vidi krese jes digo nos
kreso bolan, sta si digo tu nosinu, pa i ja cu nekad imat te dvije zvjezdice
Dobro, promijenio sam avatar "na bolje". Dosta je Kelly Brook sad malo ove ljepotice. ;)
To je već bolje :p
Hoces jos bolje?
Hoces jos bolje?
daaaaaaa
Sta se svi kitite sa tim zvjezdicama?!? Evo ja imam dvije sad sam faca! Dobijte ih 5 punih pa se kurchite!
Samo naprijed :)
edit: ne valja