- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna neko neki program za update-anje drivera ivane i patch ne odgovarajte
ok
znam ja
Dvostruko brisanje
Ono sto radi prosecan tinejdzer nakon sto dozivi orgazam.
Prvo obrise svoje medjunozje a onda history iz Firefox-a
di ste žnjfori, šta ima? ja nikako da ustanem s ovog wowa :( di mi je krešo, ivan123, patch i ostala bagra?
ok
maaarrrrrš
znam ja
ako stvarno znaš onda reci....i ne odgovaraj s onim blesavim porukama ako kažeš OK ili neku sličnu riječ ja te prijavim za verbalno nasilje
svi su tu xD

maaarrrrrš
ako stvarno znaš onda reci....i ne odgovaraj s onim blesavim porukama ako kažeš OK ili neku sličnu riječ ja te prijavim za verbalno nasilje
ok
svi su tu xD
Čak i ti..
/facepalm
http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Driver-Detective.shtml
rekao bih ti ok ali mi te žao više,cijeli dan se mučiš sa tim driverima
di ste žnjfori, šta ima? ja nikako da ustanem s ovog wowa :( di mi je krešo, ivan123, patch i ostala bagra?
Bok svim nehrkalicama, ostala bagra jel tak znaci e sad ide prijava i najmanje zutanjak nema ti spasa.
Bok svim nehrkalicama, ostala bagra jel tak znaci e sad ide prijava i najmanje zutanjak nema ti spasa.
nisam ja, nisam ja
ivane jel opet facepalm za mene :S strašno... ponašanje NEKIH forumaša je nemoguće ČITAJ: Ivan zajebava pardon na izrazu ponjelo me...
nisam ja, nisam ja
Ne, ja sam...
ivane jel opet facepalm za mene :S strašno... ponašanje NEKIH forumaša je nemoguće ČITAJ: Ivan zajebava pardon na izrazu ponjelo me...
Ponesi ti sebe u krpe, kasno je

mogu li te zvati ati ?
ili preferiraš ime gamer
http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Driver-Detective.shtml
rekao bih ti ok ali mi te žao više,cijeli dan se mučiš sa tim driverima
Hvala lijepo
Evo ti jedna prijava zbog vrijeđanja drugih forumaša........
EDIT: Ponijelo me...
DRM ti je generalni pojam za zaštitu koja preko kontrole od neke treće strane ti stavlja neko ograničenje.
npr.
Ubisoft ti kontrolira da li si spojen na internet, ako nisi ne možeš igrati AC2
Bioshock možeš instalirati samo 5 puta (ako ga nisi odjavio - barem je tako bilo), ako ti ga kreneš 6 put instalirati - server ti javlja da ne možeš itd.
mogu li te zvati ati ?
ili preferiraš ime gamer
preferiram pršut sa sirom
a možeš me zvati kako ti paše.
Ponesi ti sebe u krpe, kasno je
nije nije kasno :P
@ivan slobodno prijavi xD
a možeš me zvati kako ti paše.
dobro gameru
dobro gameru
razmišljam šta ću s nickom kad envidiju nabavim