Molio bih prijevod

poruka: 7
|
čitano: 3.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Molio bih prijevod

ej ljudi hoceli biti neko ljubazan da mi ovo prevede na hrvatski:

Unable to transmitusing UDP port5739.You may need to connect directly to the internet or adjus your connection device i.e.router settings etc.

Assing DMZ, Port Mapping, Configure NAT Table and other router settingsto the console.Individual products may use unique terminology.

m@t0
16 godina
neaktivan
Molio bih prijevod

nisi čuo za google transleitor

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
16 godina
neaktivan
Molio bih prijevod

Jesi li siguran da pise transmitusing

bilo bi od pomoci da kazes gdje to pise i na sto se odnosi

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
17 godina
neaktivan
Molio bih prijevod

ej ljudi hoceli biti neko ljubazan da mi ovo prevede na hrvatski:

Unable to transmitusing UDP port5739.You may need to connect directly to the internet or adjus your connection device i.e.router settings etc.

Assing DMZ, Port Mapping, Configure NAT Table and other router settingsto the console.Individual products may use unique terminology.

Pise nesto kao: Nemoguce emitirati koristeci port 5739. Mozda cete se morati spojiti direktno na internet ili podesiti uređaj za spajanje , tj. postavke rutera.Port Mapping, Configure NAT Table i druge postavke rutera  ... nista sto bi ti eventualno bilo korisno, pretpostavljam ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan
Molio bih prijevod

ljudi kako bi ovo preveli,treba mi za seminar,google translate ne razumijem

The structure is made of hexagons stacked in a honeycomb pattern. But to make the surface curve, 12 pentagons are strategically positioned to give the surface a dome shape.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan
RE: Molio bih prijevod
luka_cro kaže...

ljudi kako bi ovo preveli,treba mi za seminar,google translate ne razumijem

The structure is made of hexagons stacked in a honeycomb pattern. But to make the surface curve, 12 pentagons are strategically positioned to give the surface a dome shape.

Struktura je načinjena od šesterokuta složenih u oblik saće. No, da bi površina dobila krivulju, 12 peterokuta su strateški postavljeni da bi površini dali oblik kupole.

Tako nekako čini mi se.

15 godina
neaktivan
Molio bih prijevod

Jeli zna neko gdje mogu skinuti prijevod za film Shank 2010  na titlovi nema  hvala unaprijed....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice