Pozdrav,narucio sam preko njuskala jedan mobitel,no poštar je dostavio paket na krivu adresu.Čovjek koji je otvorio vrata rekao je da sam ja ulicu dalje te da mi dostave ondje tj.na moju kucnu adresu.Ali ja sam cekao cekao i cekao i poštar nije uopce dostavio paket.Pa sad pitanje kud ide taj paket u najbližu poštu ili se vraća prodavaču?Sry. na ovakvim glupim pitanjima jer ovo mi je prvi put da sam nesto narucio no nakon ovog nikad vise.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,narucio sam preko njuskala jedan mobitel,no poštar je dostavio paket na krivu adresu.Čovjek koji je otvorio vrata rekao je da sam ja ulicu dalje te da mi dostave ondje tj.na moju kucnu adresu.Ali ja sam cekao cekao i cekao i poštar nije uopce dostavio paket.Pa sad pitanje kud ide taj paket u najbližu poštu ili se vraća prodavaču?Sry. na ovakvim glupim pitanjima jer ovo mi je prvi put da sam nesto narucio no nakon ovog nikad vise.
poštar je mora doći k tebi i dostaviri paket!
ako nije idi u poštu i sve im ***** po spisku!!! kako je lijen za jednu ulicu dalje!!!
valjda te tamo čeka al opet morao je ostaviti žuti papirić
Mora ti donijeti paket ili ostaviti žuti papirić da dođeš u poštu, sve si korektno napravio.
Nije dostavio paket niti ostavio žuti papirić,što je još najgore danas sam otišao do pošte kad ono ne radi subotom,ja samo znam da će netko "pasovati" u ponedjeljak kad dođem,***t cu im sve po spisku!
ima pošta info mail, pa im pošalji sada i reci šta je bilo i oni će odgovorit!! meni su odgovorili na sve šta sam pitao!
Poštar sada ima novi mobitel
Ne, poštar ti nije trebao donijeti paket. Na pošiljci piše kriva adresa, i ako vlasnik na adresi koja piše na paketu ne želi primiti paket, on se vraća pošiljatelju. E da li će poštar donijeti paket tebi, ovisi samo o njegovoj dobroj volji, a kriv je onaj tko je napisao krivu adresu na paket. Poštar po zakonu ne smije ostaviti paket na adresi koja ne piše na pošiljci, tako da tu nemaš što kriviti poštara. Ako ti poštar nije ostavio obavijest gdje da podigneš paket, onda se on vraća natrag.